Jump to content

kostasp666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasp666

  1. Προφανώς μπορεί να αλλάαξει από την Πέμπτη https://www.frogmobile.gr/el/terms-and-conditions-internet-packages αλλά το λέει ξεκάθαρα 2 ανανεώσεις ανά μήνα... Απο που προκυπτει οτι ειναι διαφορετικο απο το WU; Φαντάζομαι ευθυγραμμίστηκαν για να μην καταργήσεις το σταθερό και να το γυρίσεις σε 5G απεριόριστο. Το οποίο είναι εντελώς μ*λ*κια αφού το κάνεις άνετα με διπλή σιμ ή με 2in1 του οτε forwarding απο frog σε frog και τα bonus ανανέωσης ή day unlimited Σουκου unlimited στο ανάμεσα.... αν είσαι και στο under 28 που είσαι tax free 6.5x4=26 ανά μήνα για peak 1.6Gbps και nominal 500Mbps ΠΑΝΤΟΥ, σε σχέση με τα 50€ για 100MBps οπτική του ΟΤΕ νομίζω bargain! Εννοείται ΠΑΝΤΑ voip στα 0.005€/min που δεν λήγει ποτέ το υπόλοιπο, για να μην σπας τα @@ σου με διπλασιασμούς και υπόλοιπα που λήγουν σε 2 μήνες.
  2. Αυτοί που έχουν ίντερνετ στο εξοχικό μπορούν να μπουν στον 4G ρούτερ με ένα browser στο 192.168.1.1 ή όποιο uip έχει και να στείλουν sms )1330 freegb) από την σελίδα του ρούτερ.... Αν έχουν γνώση του ίντερνετ δεν είναι και τόσο τρομερό.
  3. Επειδή το ίδιο με προβλημάτιζε και εμένα και επειδή αν γίνει φραγή εξερχομένων το 1319 δεν καλείται και επειδή δεν υπάρχει αριθμός +30697xxxx1319 να καλέσω από voip να μπει το πρόγραμμα, βρήκα λύση και την Τέσταρα (χωρίς φραγή είναι αλήθεια) από το ΜΙΣΙΤΟ app της frog στο πεδίο ανανέωση->με κωδικό->εισάγετε 12 ψήφοι Ναι της wifi Είναι 12 ψηφία, ίσως γίνεται και από mycosmote (ιδίως στο web) αν το δοκιμάσει κάνεις ας μας πει. **ΥΓ πια σε φραγή δέχεσαι sms (υποχρέωση από ΕΕΤ) για να κάνεις login στο app ή να πάρεις otp... για πόσο καιρό δεν ξέρω.
  4. SMS στο 1330 με λεκτικό freegb Να ξέρεις όλα γίνονται με sms που συνήθως τα βρίσκεις στην σελίδα του WU Γιατί εκεί οι άνθρωποι δουλεύουν. ** Και επίσης τα apps της ΚΟΤΕ είναι άχρηστα μπάζα.
  5. Νίκο, ξέχνα το. Τα νέα πακέτα της frog μεταφέρονται/μεταφερουν παράνομο με με ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΚΕΤΑ. Θα συνιστούσα προσωπικά μεταφορά τον δεδομένων με 120ΜΒ μέχρι να τελειώσουν αυτά που έχεις μαζέψει. Το ίδιο με τα 60+60 Για ομιλία ή voip που βγαίνει 10ευρω 2000' χωρίς να λήγουν ποτέ. Προσωπικά Μετά 10χρονια frog μόλις τελειώσουν τα μαζεμένα data σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε q για να με παίρνουν τηλ Και να ρίξω μια vodafone data only 5 ευρώ 10G ή 10 ευρώ 40G, στην δευτερη sim, πάντα ομιλία από voip.
  6. Πας μαγαζί ζητάς TwinSim nano (δεν είναι πολλαπλές οπότε μόνο η νάνο "μεγαλωνει"). Στοιχίζει όσο 2 σιμ (€20). Δεν είναι δύο sim είναι cloned η ΙΔΙΑ σιμ με ΙΔΙΟ κωδικό, οπότε μόνο μια συσκευή δουλεύει κανονικά (η δεύτερη που μπήκε στο δίκτυο). Αν είναι και οι δύο ανοιχτές στην ίδια κεραία γίνεται χαμός άλλοτε μιλάς άλλοτε δεν χτυπά καμία, τα data αν κατεβάζεις αλλά πακέτα πάνε στην μια και άλλα την άλλη. Αυτήν την στιγμή όμως έχω την μια σε modem με.απεριόριστα data την άλλη στο τηλέφωνο για φωνή με κλειστά τα data και δουλεύουν ΚΑΙ οι δύο (το modem Δεν υποστηρίζει φωνή). Αν για τον συναγερμό θες μόνο φωνή δες intertelecom.gr με 5 ευρώ καθαρίζεις για χρόνια.
  7. ΕΡΩΗΣΗ:: (την έχω ξαναρώτησει χωρίς απάντηση) Οκ το 6ευρω-6GB της wifigreece κάνει ανανεωση χρηματικού υπολοίπου. Κάνει όμως rollover το παλιό υπόλοιπο GBytes και (σημαντικότερο) μετά το πέρας των 30 ημερών το υπόλοιπο των 6GB γίνεται rollover με 120MB; Μπορεί να απαντήσει κανεις που την έχει αγοράσει (ή ίσως την 10ευρω φαντάζομαι ισχύουν παρόμοια).
  8. Να προσθέσω και εγώ καθυστερημένα μερικους λόγους που έσβησα την άχρηστη εφαρμογή φρογκ: 1) Ή εφαρμογή φρογκ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ βαριά, ογκώδης (τρωει καμι 100GB flash), κολλάει, θέλει διαρκώς clear data, reinstall να βγάλει πακέτα και διαχειρίζεται ΜΟΝΟ έναν αριθμό φρογκ. 2) Το sms μπορεί να γίνει scheduled ώστε να κάνεις ανανέωση 10 λεπτά πριν την λήξη πακέτου και να μην χάσεις ΠΟΤΕ rollover. 3) Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ Στην εφαρμογή που να μην μπορείς να κάνεις με sms, myinternet ή έστω mycosmote στο web.
  9. Cosmote myinternet δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο ίντερνετ μέχρι να μπεις στην σελίδα myinternet.cosmote.gr να αγοράσεις πακέτο. (Παρατήρηση χρεώνεσαι data σε περιαγωγή στην ΕΕ για φρογκ) Μπορείς να αλλάξεις apn όνομα στις ρυθμίσεις δικτύου για να μην μπορείς να συνδεθείς ΠΟΤΕ στο ίντερνετ και να χρεωθείς. Το myinternet Υπάρχει κατά 99% ενεργοποιημένο αλλιως: με δωρεάν SMS στο 1333, στέλνοντας MI.
  10. Ευχαριστούμε.για το update. Ερώτηση ξέρει κανείς αν και η άλλη κάρτα της wifigreece Η 6ευρω 6 γίγα μεταφέρει το υπόλοιπο των GB όποιος του δοκιμάσει ας μας πει βλέπω την ερώτηση να κυκλοφορεί αρκετά.
  11. Δεν νομίζω... λογικά σκεπτόμενος καταλήγω στο ότι θέλαν να φάνε την έκπτωση του φόρου και να σε αναγκάσουν να βάλεις 12 ευρώ κάθε 2 μήνες η καλύτερα 10/μηνα... έδωσαν το κερασάκι των 6GB αλλά αν άφηναν το rollover θα έβαζες 10+10 ευρω θα επαιρνες 2*1.5G+6GB+4*120M για 6 μηνες (από ανανέωση κτλ) δηλαδή για περίπου 1.5G/μήνα θα σου έφταναν 20 ευρώ το εξάμηνο. Οπότε άλλαξαν τους όρους ΜΟΝΟ για 2G και 5G. Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ τα 120ΜΒ και τα 1818 & 1717... Για rollover..... Εκτός αν αλλάξουν σιωπηρώς, γιατί δεν φαίνονται επισήμως πουθενά ως πακέτα... είδομεν στις 25 ή ενδεχομένως και αργότερα όπως κάναν με το εξαμηνο/4μηνο/3μηνο της φραγης σε βήματα βλέποντας τον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάς το rollover υπάρχει στην Q και ο ανταγωνισμός ισχύει ακόμα! Ενώ το wifi on the spot δίνει 200Μδωρεάν, 10G/5€ ή 40G/10€, POSTPAID αν έχεις διπλή σιμ.
  12. Να αναφέρω ότι ενεργοποιείται με.UNL στο 1330 όπως το καλοκαίρι για να.μην σπάτε τα @@ με τα χαζοαπς του ΟΤΕ.(θέλει ανανέωση από 15/11)
  13. Δεν χρειαζετια να έχεις ΝΟΎΜΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απλά δεν πρέπει ΝΑ το χάσεις μπορείς να το ανανεώνεις με 10ευρω ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ viber WhatsApp λειτουργούν χωρίς ενεργή γραμμή και αν το κάνεις WU μεταφέρεις το υπόλοιπο κι όλας (θέλει ανανέωση 20 ευρω). Τέλος μπορείς να στείλεις μέσω whatsapp μήνυμα ότι αλλάζεις νούμερο και θα κάνουν update την επαφή τους οπότε να σουτάρει το νούμερο.
  14. Υπάρχει πάντα το YP ή ΥΠ στο 1330 για να μην μπλέκεις με apps login και μ@λακιες. Τελος υπάρχει και το (μισητό) cosmote id που μπορείς να δεις τα πάντα για όλες τις κάρτες από οποιαδήποτε (?) φυλλομετρητή.
  15. Εννοείται ούτε app ούτε λαλακιες λειτουργεί όπως πάντα το 10GB στο 1330, μόλις το δοκίμασα!
  16. Έχετε καταλάβει τί τρέχει με την φραγή εισερχομένων και ελάχιστη υποχρέωση προσβασης στο inrernet με 225kbps της ΕΕΤΤ σε σχέση με τα καρτοκινητά και την φραγή στο τριμηνο, θα καταργηθεί σε 9 μηνες, θα καταργηθεί γρηγορότερα, καταργηθηκε; ΠΧ: https://www.google.com/amp/s/www.skai.gr/news/greece/kiniti-tilefonia-o-neos-kanonismos-tis-eett-telos-sti-fragi-kliseon-logo-ofeilon/amp
  17. Να αναφέρω και την δυνατότητα (με 12 ευρώ ανανεωση υπάρχει μόνο €10 & 12 διαδικτυακά και 12, 13, 14... Στον γερμανο) παίρνεις 2x120MB=2x€3.02 συν 2GB=€4.44 συν 1.5GB δωρεαν και €10 για 2000 λεπτα/sms voip που δεν λήγουν ποτέ και μπορείς να μοιράζεται από πολλαπλά τηλέφωνα. Περισσεύουν €0.27 το τριμηνο για ενα deals for you. Προλαβαίνω όσους είστε data ρουφηκτρες.... Μπορείτε άνετα να κατεβάσετε netflix youtube και κομμάτια στην sd για όταν βρίσκεστε στον δρόμο.... οπότε 1.3GB/μηνα φτάνουν, περισσεύουν και μαζεύονται με τον μηνα.... Αλλιως 10ευρω/δίμηνο για 2.75GB τον μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέραν του χαμόγελου του παιδιού και της κιβωτού που μπορείς να στείλεις με sms πολλαπλάσια των 2.48 ευρώ και παίρνουν τα 2 (κρίμα να παίρνει τα υπόλοιπα ο πΟΤΕ) Υπάρχει η δυνατότητα να την αλλάξεις σε cosmokarta ή WU που μεταφέρει το υπόλοιπο σε άλλη cosmokarta ή WU με easy transfer (αρκεί να ανανεώσει 20 ευρώ το τετραμηνο 10+10)
  18. Σιγά μην είναι μόνιμη μέχρι 15/5 Και μόνο από το app Προς το παρόν. Το 4.90 10 μέρες ήταν και στο myinternet.
  19. @@ Δεν θέλουν να πάρουν φορητότητα σε καρτοκινητό. Είναι παράνομοι αλλά δεν είναι το μόνο παράνομο που κάνουν. Εκανα φορητότητα σε 2 εργασιμες τις δυσκολες εποχες που 6 μήνες δεν δέχονταν με τίποτα φορητότητα, σε Γερμανό απο Q σε frog ως εξης: Μου ειπαν δεν εχουν σιμ κτλ. Οκ δωστε μου esim.... τα μασησαν μου ειπαν πρεπει να εχουν σιμ και μετα μου δινουν esim. OK τους λεω γραπτως για να κανω καταγελια. Τους λεω πώς κανω φορητότητα σε cosmote αμεσα, μου λενε μονο σε συμβολαιο. ΟΚ σε cosmote basic 5 ευρώ τον πρώτο μήνα και αλλαγή σε καρτοκινητό άμεσα. (και ολα γραπτα για καταγκελια). Μου ειπαν σε 2 εργάσιμες θα έχουν σιμ για cosmokarta και αλλαγή σε frog με.10 ευρώ ανανέωση και πίστωση των 7ευρω (παλαιά χρεωση) πίσω. Αν και ακούγεται σαν τον παράγοντα του Εδεσαικου καταλαβαίνεις τι παίζει!
  20. Δεν είναι καθόλου έτσι. Αν έχουν κάνει λάθος έχεις δυνατότητα επιστροφής της χρέωσης , με.τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Πολύ απλά dispute the charge με ένα printscreen και θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω (πιθανότατα ο ΟΤΕ θα επικοινωνησει και θα σου πιστώσει το σύνολο του ποσού από μόνος του γιατί έχει penalties 50ευρω). Το έπραξα στην αναδρομική αλλαγή των όρων φραγης/λήξης υπολοίπου. Μου πίστωσε την τελευταία ανανέωση που είχα κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ για 6 μήνες. Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ με το συγκεκριμένο επιχείρημα, καθώς η σελίδα αφορά σε καρτοσυμβολαιο εκεί ΙΣΧΟΥΝ οι 90 μέρες (?) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μπορώ....Το url γράφει https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cc_easyrenewal.html Το CS σημαίνει ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.... Και αν δεις μετά αναφέρει επέκταση υπολοίπου καρτοσυμβολαιου. Σε καρτοσυμβολαιο ισχύει το 90 μέρες ΟΧΙ στα καρτοκινητά που ισχύει το 60 μέρες συν 90 μέρες φραγή..
  21. Μερικές παρατηρήσεις 1) οι τιμές είναι διπλές απλά για λίγες μέρες έχει προσφορά 50%. 2) Δεν είναι sim κινητού με αριθμό, δηλαδή δεν μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο να σου στείλει η τράπεζα sms Να βάλεις viber. (άρα θες και άλλη καρτα γι αυτα) 3) λογω του δυο δεν εχει φορητότητα 4) Διπλή κάρτα, καλό σήμα, 4G σε δύσβατες περιοχές αμφίβολα 5) Δεν παίζει το sip (Κατά πάσα πιθανοτητα) 6) σε EU roaming έχει τα μισά ή το 25%. 6) δεν υπαρχει Rollover.7) 12 και 23 ευρώ είναι Πολύ ακριβά κατά την γνώμη μου, μπορείς με λιγη προσοχή να ζήσεις με πολύ λιγότερα data (κατεβάζοντας μουσική ΚΑΙ video μονο από wifi).με 4-5 ευρώ.
  22. ,Να μπω και εγώ στο νήμα.... Χρόνια κόκκινη με συμβόλαιο μετά Q ύστερα frog. Θα βάλω μερικά πράγματα στο τραπέζι: 1) Η Vodafone έκοβε το voip 2) Q-wind δεν έπιανα με ΤΙΠΟΤΑ στο εξοχικό, παραλία, κοσμοσυρροή στο κέντρο. 3) Η κόσμοτε έχει σήμα, 4G παντού (πλην τα τούνελ της εθνικης). 4) Παρ' όλες τις εναρμονισμένες πρακτικές παίρνεις τηλέφωνο έχεις data ΑΚΟΜΑ και με.0c σε αντιθεση με την wind (θελει 1c τουλάχιστο) οποτε το υπόλοιπο σου διαρκει 3 μηνες και όχι 2. 5) Αν και λέει όχι, ισχύει το roaming στην ΕΕ σε όλα τα πακέτα που έχω πάρει. 6) Rollover που σημαίνει με λίγη προσοχή αρχικά μαζεύεις σε βάθος χρόνου. 7) Διπλή sim δωρεάν. ( Μου είναι απαραίτητη) Προσωπικά δίνω 13ευρω τον μήνα για 3 κινητά 2 παιδιά στο 1G ανα μήνα και ένα στα 2G ανα μήνα. Έχω ένα VoIP που χρησιμοποιούμε σε 5 συνδεσεις (μάνα, σταθερό, 3 κινητα) περιπου στα 0.5c ανα λεπτό σε ολη την ΕΕ δηλ 10ευρω τα 2000λεπτα που δεν λήγουν ή χάνονται (Χωρίς φόρους και ΦΠΑ). SMS παλι απο το voip για 5c (αν χρειαστεί) Μόνο πρόβλημα αν βάλω το κινητό σε maximum power saving mode Δεν παίζει το voip... Αλλά έχει callback αν χρειαστεί. Ως αποτέλεσμα ο βάτραχος δεν ειναι απλώς πρίγκιπας είναι βασιλιάς, είναι ανταγωνιστικός (οριακα) και συγκρινόμενος με κάρτες του εξωτερικού. Θα κλείσω με αυτό που μου είπε η κόρη μου..... "Μάμπα πως γίνεται να έχω απεριόριστα τηλέφωνα και data όλο τον μήνα ενώ οι φίλες μου δεν έχουν υπόλοιπο ούτε data για περισσότερα λεφτα ανανέωσης;"
  23. Έχω twin sim είναι και ο λόγος που είμαι ΟΤΕ γιατί την έχει χωρίς μηνιαία χρέωση. Κυκλοφορεί ότι είναι cloned sim. Δηλαδη η ίδια sim εις διπλούν. Με φωνή γίνεται χαμός το τηλέφωνο που μπήκε δεύτερο έχει γραμμή, αν είσαι στην ίδια κεραία μπλοκάρουν και τα δύο κτλ Την δοκίμασα στην καραντίνα κατα λαθος να λειτουργουν και οι δύο, σε ένα modem ZTE παντα ανοιχτο και τηλεφωνο... Και είναι frog. Η διαφορά είναι ότι το modem Σου βγάζει "Ο αριθμός είναι εκτός δικτύου" αν καλείς το νούμερο, δηλαδή δεν έχει φωνή. Και ημουν και στην ιδια κεραια (μαλον) και με τα δυο (η πιο ασχημη περίπτωση). Το σύστημα δούλευε. Δεχόμουν τηλέφωνα κανονικα αλλα συχνα επεφταν. Ειχα δικτυο και στα δυο κανονικα. Στα sms ηταν first found first served οπου ηθελε κατεληγε. Υπηρχε προβλημα σε streaming voip ή video στο τηλέφωνο..., κολλουσε. Ισως να ηταν καλυτερα αν ειχα σβυσει το δίκτυο στο κινητό τηλέφωνο. Το modem πάντως δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα teleworking και με ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ BW και ping, αλλά ήμουν όλη μέρα σε VPN.
  24. Είναι απλό θέλεις να μείνουν 8.51+3.02 ( τα δεκαδικα πολυ σημαντικα γιατι μπορεί να σου λείψουν) μετά τα πολλαπλασιάζεις με.1.12 (φόρος Τσίπρα ή ΤΡΌΙΚΑΣ αν προτιμας). Και βγαίνει ένας αριθμός.τον στρογκυλοποιεις σε μεγαλυτερο ακέραιο. Αν είναι πάνω από 12ευρω μπορείς να ανανεώσεις όσο θες 13.14.15.....30 σε Γερμανό . Αλλιως 10 ή 12 ευρώ. Οπότε (8.51+3.02)*1.12=12.91 δηλ 13ευρω σε Γερμανό. Καλό καλοκαίρι καλές διακοπές!
  25. 100% δεν ειμαι σίγουρος.... ζήτησα esim πριν 10 μήνες που υπήρχε "έλλειψη" sim σε φορητότητα, οπότε με απειλη καταγγελίας αυτόματα βρέθηκε sim. 1) Για Esim θέλει να υπάρχει ενεργή sim. Οπότε θες κλασσική sim αν δεν είσαι πελάτης ΟΤΕ 10ευρω. 2) Μετατροπή ΣΕ esim αλλά 10ευρω. 3) Επειδή μάλλον η κάρτα θα είναι WU ή κοσμοκαρτα και θα κάνεις ΑΛΠΑΚ μάλλον αλλά 10. Σύνολο 30.... Επιπλέον 10ευρω για νέα esim κάθε φορά που κάνεις factory reset ή αλλάξεις κινητό! Προσωπικά esim κάνω μόνο κάρτες εξωτερικού. Αν και πάλι προτιμώ αυτοκόλλητο adaptor σε κλασσική sim 5ευρω και dual (×4) κλασσική σιμ, αντί να τα σκάω στον ΟΤΕ κάθε 2 χρόνια. ΒTW... το iPhone με φρογκ το γουστάρω ως concept (προσωπικά και frog με 12ευρω/3G το τρίμηνο και voip για τηλέφωνο & sms, όσο αντεξει γιατί ήδη η alditalk το έφτασε. Μετά κοσμοκαρτα & viber ανανέωση 20ευρω τον χρόνο και easy transfer στον πατέρα μου. Ιδίως τώρα που οι τράπεζες στέλνουν viber για two step authentication).
×
×
  • Create New...