Jump to content

ja1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ja1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ja1's Achievements

  1. Εδώ είναι η σχετική συζήτηση, αν και δεν έχει πρόσφατες ενημερώσεις. Εδώ είναι το πακέτο της cosmote.
  2. Ό,τι νάναι. Τα 200 GB έχουν 80 ευρώ για τον χρόνο ολόκληρο, άρα τα 10 πόσο πάνε; Αν πάρεις το ετήσιο 200άρι ξοδεύεις κάθε μήνα όσο χρειάζεσαι. Τον ένα τίποτα, τον άλλο 40, τον άλλο 100, τους άλλους από 5. Και κάνουν rollover όλα τα πακέτα με όλα, δεν χρειάζεται να αγοράζεις το ίδιο. Και μην ξεχνάμε και τα απεριόριστα αν το ετήσιο πακέτο αγοραστεί το καλοκαίρι, εκτός και φέτος κάνουν την έκπληξη και δεν το δώσουν. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι πως της vodafone είναι Post-paid, του cosmote Pre-paid, μετά ευτυχώς που έχουν διαφορές και έχουμε επιλογές. Και το ένα πακέτο και το άλλο είναι καλά, αρκεί να ταιριάζει με τα σενάρια χρήσης του καθενός. Το πακέτο του θέματος, για όσους τυχερούς έχουν σήμα από vodafone και τις ίδιες ανάγκες κάθε μήνα μια χαρά είναι. Το πρόβλημα είναι το δούλεμα που πεφτει στα καταστήματα, όχι μονο της κόκκινης.
  3. Εγώ ανέφερα παραπάνω τι ισχύει για τα παιδιά μου. Θα μπω στον κόπο να απαντήσω μία και μοναδική φορά γιατί αφορά κι άλλους το θέμα και μετά δεν θα ξαναασχοληθώ με την πάρτη σου, αφού συνηθίζεις να γράφεις αρλούμπες, ούτε και πρόκειται να πειστείς για οτιδήποτε νομίζεις πως ξέρεις. Τους χαρακτηρισμούς πραγματικά δεν αξίζει καν τον κόπο να στους επιστρέψω, απλά ας προσέχουν όσοι διαβάζουν μην σε πιστέψουν για οποιοδήποτε θέμα και την πατήσουν με τις τυχαίες απαντήσεις που δίνεις. Αυτά που αναφέρει το αδιάσειστο πειστήριο που παραθέτεις παραπάνω είναι διαζευκτικά, ή μάλλον αν δεν δουλέψει το πρώτο, ακολουθείς το δεύτερο, αν δεν δουλέψει ούτε το δεύτερο ακολουθείς το τρίτο. Τα εξηγεί αναλυτικότατα εδώ. Τρίτη επιλογή είναι το ΚΕΠ. Στο ΚΕΠ, βλέπουν πως είσαι εσύ, ξεκινάν τη διαδικασία, σου έρχεται ένας κωδικός, τους τον λες, και αυτή είναι η πιστοποίηση ότι είναι δικό σου το νούμερο. Αυτά και δεν θα ξαναασχοληθώ, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει στο lίnk να διαβάσει και μόνος του, καλύτερα να μη βασιστεί σε κανενός τα λεγόμενα.
  4. Ούτε αυτοπροσώπως το ζητάνε, αρκεί να ειναι δηλωμένο το νούμερο στο ΕΜΕΠ, για το οποίο αρκεί να έχεις πρόσβαση για να λάβεις τους κωδικούς ταυτοποίησης. Έχω 3 παιδιά που έχουν ανοίξει και οι τρεις λογαρισμούς σε ελληνικές συστημικές τράπεζες με κινητά ταυτοποιημένα στο δικό μου όνομα. Το ίδιο κινητό ο καθένας το έχει χρησιμοποιήσει και για τον μηδενικό φόρο κινητής. Για τα διάφορα voucher, για κωδικούς πανελληνίων, κ.λπ. δεν το συζητάμε καν, δίνεις οποιοδήποτε τηλέφωνο αρκεί να μην το έχει δηλώσει άλλος. Προσωπικά βεβαίωση για νούμερο κινητού για επικαιροποίηση σε τράπεζα μου είχαν ζητήσει μια φορά μόνο, κι αυτό ήταν χρόνια πριν, και πιο παλιά τους λογαριασμούς, πρέπει να είναι χρόνια που δεν ισχύει αυτό. Ζητάει ταυτοποίηση ότι είναι δηλωμένο στο ΕΜΕΠ, δεν ζητάει χαρτί ότι ανήκει σε σένα. Ίσως χαρτί να θέλουν αν πας από κοντά και δεν έχεις δηλώσει στοιχεία στο ΕΜΕΠ.
  5. Όσο καιρό (2 χρόνια τώρα σχεδόν) έχω πάρει τη συγκεκριμένη κάρτα ισχύει η προσφορά αυτή. Πέρσι τους καλοκαιρινούς μήνες με 80 ευρώ έδινε 3 μήνες απεριόριστα και μετά τα 200GB για άλλους 9 μήνες. Η κάρτα βρίσκεται σε router στο χωριό όπου πατάω 2-3 φορές το χρόνο, το βάζουν-βγάζουν από την πρίζα απλά, ούτε ξέρουν και να πειράξουν κάτι, και απλά δουλεύει, είναι υποδεέστερο από το tp-link που αναφέρθηκε. Παρακολούθηση και προσθήκες χρημάτων/πακέτων γίνεται με την εφαρμογή cosmote, όπως αναφέρθηκε με πιστοποίηση μια φορά κι έξω, ή χωρίς καμία πιστοποίηση αν είναι στο ίδιο αφμ που έχεις το id της εφαρμογής.
  6. Μόλις δοκίμασα, και τα 2 παίζουν για να ακούσεις. Στο 1298 στέλνεις SMS τη λέξη ΥΠ και σου στέλνει πίσω κάμποσα SMS χωριστά για κάθε τι που έχεις.
  7. Είσαστε σαφείς και οι δύο, αυτό υποπτεύθηκα. Άρα η μία μέρα είναι στην ουσία 2 και οι 2 του flash στην ουσία 3 🙂
  8. Επειδή είμαι καινούργιος στο Free2Go και το νήμα έχει κοντά 2200 σελίδες, το SMALL πακέτο με τα απεριόριστα GB για 1 μέρα στα 90 λεπτά πότε ακριβώς λήγει; Τα μεσάνυχτα (23:59); Την ίδια ώρα που ενεργοποιήθηκε; Τόσο στο app όσο και στο f2g.gr γράφει μια ξερή ημερομηνία. Ίδια ερώτηση και για το τρέχον flash offer.
  9. Κάποιες φορές που δίνει έξτρα παροχές ισχύουν για ενεργοποιήσεις μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία. Π.χ. με το voucher των 12 ευρώ απεριόριστα GB αντί για τα 20 του πακέτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγράφουν μέχρι πότε στην περιγραφή του πακέτου στο site, αλλά όχι πάντα. Πάντως, τώρα τελευταία που έχουν στανταριστεί τα πακέτα αυτά έχουμε καιρό να δούμε τέτοιες προσφορές.
  10. Σωστά, το έχει στην εφαρμογή 👍, το βρήκα. Έχει 2 επιλογές στο frog app, μία για τους 16ψήφιους παραδοσιακούς κωδικούς που ξέραμε και μια ξεχωριστή για "Frog Bundle κάρτα" όπως το λέει. Δηλ. τους 12ψήφιους κωδικούς της wifigreece και των ξυστών vouchers που έχουν κάποια μαγαζιά. Δεν είμαι βέβαιος, πρέπει να επιλέξεις Πακέτα και μέσα στη μέση έχει ένα banner που λέει ΔΩΡΕΑΝ EXTRAS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Πατάς εκεί και αν δικαιούσαι κάτι σε αφήνει να το ενεργοποιήσεις. Μέσα από frog app πάντα.
  11. Αυτό ακριβώς. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για να ενημερώνομαι για το 60+60, το μαθαίνεις και εδώ μέσα αν έχεις αμφιβολία, με τα έξτρα δεν ασχολούμαι.
  12. Κάνεις την παραγγελία και πληρώνεις, μέσα σε εργάσιμες ώρες σου στέλνουν έναν κωδικό και οδηγίες, στο email σου ή στο viber. Μετά περνάς με τη διαδικασία τον κωδικό στο τηλέφωνο που θες, σου ενεργοποιεί το πακέτο που αντιστοιχεί (τα 6 GB εν προκειμένω), το χρηματικό υπόλοιπο δεν αλλάζει αλλά παρατείνεται για 2 μήνες. Η διαδικασία είναι να καλέσεις στο 1319, πληκτρολογείς 1 και στη συνέχεια το 12ψήφιο. Ενεργοποιείται στο τηλέφωνο από το οποίο κάλεσες. Τους κωδικούς τους στέλνουν εργάσιμες ώρες, όχι αυτόματα, σε κάποιες περιπτώσεις που καθυστέρησαν τους πήρα τηλέφωνο και το έστειλαν αμέσως. Νομίζω κάπου διάβασα ότι ισχύει πλέον και άλλος τρόπος να περάσεις τον κωδικό, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Δες και τους όρους, δεν μπορώ να σου πω με 100% βεβαιότητα γιατί όταν βάζω προσωπικά τέτοια πακέτα τα βάζω εναλλάξ με τα δωρεάν bonus. Από τους όρους καταλαβαίνω πως θέλει το ίδιο πακέτο, έχω την εντύπωση πως το ίδιο έχω διαβάσει εδώ μέσα.
  13. 1. Μόνο ένα πακέτο συγκεκριμένο ομιλίας αφορά αυτό, των 3,02 ευρώ 2. Ναι, αλλά έχουν αναφερθεί διάφορες περιπτώσεις προβλημάτων. Είναι προβληματικό αν έχεις πολλές συνδέσεις (όπως εγώ) γιατί έχει μηνιαία όρια κι αν χρειαστεί να κάνεις ανανεώσεις σε όλους τον ίδιο μήνα δεν μπορείς. Γενικά το πιο συμφέρον είναι με κάρτα από payzy που δίνει 2πλάσιο bonus σε σύγκριση με απλή online ανανέωση με άλλο τρόπο (3 GB δωρεάν για 1 μήνα για ανανεώσεις 13 ευρώ και άνω και περισσότερα GB για μεγαλύτερες ανανεώσεις) 3. Ναι, με το ακριβώς ίδιο πακέτο. 4. Ναι. Για roaming δεν ξέρω αν χρειαστεί να ξανακάνεις ρυθμίσεις, τα άλλα γίνονται στο τηλέφωνο, όχι στο νούμερο. 5. Όπως το λες, συνήθως ναι. 6. Αναλόγως τα νούμερα θα έλεγα ναι. Διαλέγεις ένα πακέτο από τα διαθέσιμα combo και πορεύσαι. Αν τώρα ελάχιστη ομιλία εννοείς π.χ. 500 λεπτά η απάντηση είναι όχι 🙂 Ναι.
  14. Προσοχή πολλή, δεν ισχύει πλέον για roaming στο εξωτερικό, έχουν αλλάξει οι χρεώσεις (από τότε που έγινε iotsim) και βαράει στα αυτιά όταν καταναλώνεις GB. Πάρτε ένα τηλέφωνο να λυθούν όλες οι απορίες. Για τον γιο που πήγε Ελβετία η καλύτερη λύση ήταν να του πάρω ειδικό πακέτο μέσω frog app, δεν ξέρω αν έχουν τέτοιες επιλογές και στα συμβόλαια.
  15. Λοιπόν, αυτό που έγραφε ο Vasileios πριν λίγους μήνες έγινε και σε μας. Έβαλα όλη την οικογένεια να δηλώσει αγαπημένη χώρα την Ουκρανία. Έδωσαν στη γυναίκα μου 30GB πριν 10 μέρες, στο ένα παιδί χτες, τσάμπα το πακέτο με τα απεριόριστα που του ενεργοποίησα μια μέρα πριν. Εμένα μου έδωσαν 30GB ως πυρόπληκτου, δεν ήμουν σε κάποιο μέρος με πυρκαγιές, αλλά έχουν δηλώσει το κινητό μου για μια σταθερή γραμμή ΟΤΕ σε κοντινό μέρος που είχε πυρκαγιά 2-3 μέρες προτού τα δώσουν. Τα άλλα μέλη της οικογένειας δεν έχουν πάρει τίποτα.
×
×
  • Create New...