Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η COSMOTE προσφέρει , από 15-11-2005, στους χρήστες COSMOKAPTA, τη νέα κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 20€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με την επωνυμία «Προνομιακή».

Η «Προνομιακή» κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας προσφέρει στους χρήστες COSMOKAPTA, επιπλέον της πίστωσης του υπολοίπου χρόνου ομιλίας με 20€, και προνομιακή μειωμένη χρέωση των 0,0038€/δευτ. (χωρίς Φ.Π.Α.) για κλήσεις προς Εθνικά Δίκτυα.

Η ως άνω προνομιακή χρέωση ισχύει για χρονική περίοδο 30 ημερών (προνομιακή περίοδος) από την πιο πρόσφατη ενεργοποίηση «Προνομιακής» κάρτας. Με το πέρας της προνομιακής περιόδου, η χρέωση για κλήσεις προς Εθνικά Δίκτυα, καθώς και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, γίνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της COSMOTE.

meta tis 30 meres xaneis ta 20eurw pou evales i tin pronomiaki xrewsi kai ekei pou itan na xrewnesai 0,0038€/δευτ girnaei se kanoniki?

Καλημερα και καλη χρονια.

Οχι αδυνατο ,αλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Τους πηρα χθες το βραδυ τηλ. και ζητησα τα εφημερευοντα φαρμακεια και μου δωσανε το τηλ του ΟΤΕ που σου λεει

Για Νοσοκομεια πιεστε 1

Για φαρμακεια Αττικης πιεστε 2 μπλα μπλα μπλα

Για Φαρμακεια Απο 8-2 πιεστε 2

Για Φαρμακεια Απο 8-5 πιεστε 3 μπλα μπλα μπλα

Σιγα μη περιμενω απο το κινητο μια ωρα για να βρω το φαρμακειο.

Τσαντιστικα παρα πολυ ,σημερα τους εστειλα και μαιλ....ειναι απαραδεκτο μια εταιρια κιν.τηλ να σε παραπεμπει στις πληροφοριες του ΟΤΕ.Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να εχουν το http://www.fsa.gr και να σου δινουν σωστες πληροφοριες και αμμεσα!!!!!!

Ειχα συνηθισει βλεπεις απο τη Vodafone που μεχρι και ποιος φουρνος εχει ζεστη τυροπιτα σου λενε οι πληροφοριες(λεμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα)

Ποια ειναι η γνωμη σας ????

Μονο για Cosmoκαρτα ειναι.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Aδυνατο σημειο δεν υπαρχει στην cosmote ολα τα χει στο maximum,ας πουμε οτι λειπουν 2-3 υπηρεσιες τιποτα σοβαρο δηλαδη,αν και καποτε δεν ειχε υπηρεσιες τωρα ειναι η μοναδικη εταιρια που τις αναβαθμιζει παρα πολυ και λειτουργουν ολες αψογα

Τωρα για την εξυπηρετηση που διαμαρτυρονται καποιοι νομιζω οτι ειναι υπερβολικοι,ολες οι εταιριες εχουνε υπαλληλους που δεν ξερουν τιποτα η μαλλον δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους,εγω σπανια χρειαζομαι την εξυπηρετηση πελατων οποτε δε με απασχολει αυτο το θεμα

Ισως οι επιδοτησεις στα συμβολαια να ειναι χαμηλες αλλα τουλαχιστον δε σου δινει μονο μουφα συσκευες οπως η βονταφον

Ελπιζω να επεκτεινει τα καταστηματα της και στην επαρχια

βρε παιδες ξερει κανενας πως μπορω να εχω αυτη την υπηρεσια στο κινητο μου??

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

SMS Them All

Τώρα μπαίνεις στην παρέα και δωρεάν, αφού με κάθε κάρτα ανανέωσης έχεις έως και 100 εντελώς δωρεάν SMS

Γιατί τώρα με την νέα υπηρεσία SMS them all σε αποκλειστικότητα οι WHAT’S UP χρήστες με κάθε αγορά κάρτας ανανέωσης χρόνου αποκτούν αυτόματα εντελώς δωρεάν και sms! Αρκεί να στείλουν μια φορά το δωρεάν μήνυμα SMSALL στο 1313 . Έτσι, με την κάρτα των 7€ έχεις 5 sms, με την κάρτα των 15€ έχεις 30 sms και με την κάρτα των 30€ έχεις 100 sms!

Τα δωρεάν sms μπορούν να αποσταλούν προς εθνικά δίκτυα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης της κάθε κάρτας ανανέωσης

Σημειώσεις

Στην περίπτωση που κάνεις πάνω από δύο ανανεώσεις μέσα σε 30 μέρες τότε τα δωρεάν SMS προστίθενται μεταξύ τους με ημερομηνία λήξης αποστολής των SMS, 30 μέρες μετά την τελευταία ανανέωση.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς ήδη ή αγοράσεις στη συνέχεια πακέτο προπληρωμένων μηνυμάτων SMS Choice, ως ημερομηνία λήξης αποστολής όλων των μηνυμάτων είναι η ημερομηνία λήξης του τελευταίου πακέτου μηνυμάτων (είτε από το SMS choice, είτε από το SMS Them All).

ευχαριστω παιδια!!! και οταν δεν την θες ποια αυτη την υπηρεσια? τι κανεις?

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Οταν δε θελεις δηλαδη δωρεαν μηνυματα με καθε καρτα ανανεωσης;

Κάτι τέτοιες στιγμές θυμάσαι με νοσταλγία τις παλιές καλές κάρτες των 2000 δραχμών! Τώρα έχει μείνει η Q με την φθηνότερη (5άρα) κάρτα;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο στο forum αλλά λαμβάνω κάθε μέρα τουλάχιστον 2 μηνύματα απο το νούμερο 4848 για να συμμετάσχω σε κληρώσεις για αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά. Γνωρίζετε αν το νούμερο αυτό είναι της cosmote (που αμφιβάλλω γιατί τα μηνύματα που στέλνει η cosmote δεν γράφουν αριθμό) ή αν είναι από κάποια άλλη εταιρεία; Πώς μπορώ να τους εμποδίσω να στείλουν άλλα μηνύματα, γιατί έχει γίνει πλέον ενοχλητικό; :mad:
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο στο forum αλλά λαμβάνω κάθε μέρα τουλάχιστον 2 μηνύματα απο το νούμερο 4848 για να συμμετάσχω σε κληρώσεις για αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά. Γνωρίζετε αν το νούμερο αυτό είναι της cosmote (που αμφιβάλλω γιατί τα μηνύματα που στέλνει η cosmote δεν γράφουν αριθμό) ή αν είναι από κάποια άλλη εταιρεία; Πώς μπορώ να τους εμποδίσω να στείλουν άλλα μηνύματα, γιατί έχει γίνει πλέον ενοχλητικό; :mad:

Μάλλον θα είχες στείλει κάποιο μήνυμα παλιά σε αυτό το νούμερο για καμμιά μελωδία,'η τίποτα άλλο και κράτησαν το νούμερο σου!Έτσι είναι αυτά με τα 4ψήφια!Δεν είναι ούτε της cosmote ούτε καμμιάς εταιρίας κινητής τηλεφωνίας!

Μου εστειλαν και εμενα πριν 4-5 μερεες και δεν εχω συμμετασχει ποτε σε τετοιες βλακειες.........

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μάλλον θα είχες στείλει κάποιο μήνυμα παλιά σε αυτό το νούμερο για καμμιά μελωδία,'η τίποτα άλλο και κράτησαν το νούμερο σου!Έτσι είναι αυτά με τα 4ψήφια!Δεν είναι ούτε της cosmote ούτε καμμιάς εταιρίας κινητής τηλεφωνίας!

Μπορεί, δεν θυμάμαι να έχω στείλει σε κάτι τέτοιο αλλά πιθανόν να το ΄χω ξεχάσει - το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν αυτά τα μηνύματα;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Το δίκτυο παραμένει καλό, αν και έχει αρχίσει να εμφανίζει σημεία φόρτου κατά περιοχές. Οι χρεώσεις είναι το μεγάλο μείον. Όταν κάποτε ξεκίνησε, κέρδισε συνδρομητές λόγω των χαμηλότερων χρεώσεων και των απλών πακέτων. Τώρα τα πακέτα της είναι το ίδιο περίπλοκα με των άλλων και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω έχουμε χάσει τη φθηνότερη χρέωση εντός δικτύου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έχει τις ίδιες τιμές στα συμβόλαια με βόντα και ΤΙΜ (περίπου), χωρίς να έχει πχ τις νυχτερινές κλήσεις, το friends&family κτλ. Αποτέλεσμα είναι να σκέφτονται σοβαρά πολλοί συνδρομητές μια μετάβαση στα άλλα δίκτυα για να επωφεληθούν όσων δεν έχει η κοσμοτέ. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσει. To κόκκινο δίκτυο είναι σε απόσταση αναπνοής και έχει και πολύ καλό μάρκετινγκ (ευτυχώς δεν έχει η ΤΙΜ αλλιώς δεν την έβλεπα καλά την κοσμοτέ)...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλημερα, ακομα δεν εχω λαβει απαντηση εαν η cosmote θα μας δινει πληροφοριες για φαρκακεια και νοσοκομεια και οχι να μας παραπεμπει σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ(εχω στειλει mail εδω και μια βδομαδα).Τωρα οσο για την εξυπηρετηση δεν υπαρχει συγκριση με Vodafone και αυτο το λεω γιατι ειχα vodafone 5 χρονια και απλα ειμουνα 100% ευχαριστημενος.

Ενα τραγελαφικο της Cosmote ειναι το παρακατω!!

Σαν κατοχος Qtek9000 κανω αρκετη χρηση 3G τη Sim καρτα της Voda την ειχα 2 χρονια και μολις την εβαλα στο qtek αμεσως ειχα 3g .Οταν πριν απο 2 βδομαδες εκανα συνδεση στην Cosmote και ενω ειπα οτι θα κανω χρηση 3G μου δωσανε απλη καρτα!!!! και το καταλαβα μετα απο 2 μερες.Πηγα στο καταστημα και αφου εκανα τα κλασικα παραπονα και κλασικα δεν μου δωσαν σημασια αναγκαστικα και εδωσα 14 euro για να εχω το αυτονόητο !!Και ποια ηταν η δικιολογια οταν ειπα οτι δεν επιτρεπετε εν ετη 2005 να σου δινουν απλη καρτα.Οτι δεν πηρα 3G συσκευη απο τη Cosmote αρα δεν δικαιουμε και 3G καρτα και επρεπε να τη πληρωσω. :ο:ο:ο:ο

Και σαν να μη φτανουν ολα αυτα,καθομαι βαζω τις ρυθμισεις και αποτελεσμα παλι δεν εχω Internet γιατι πρεπει λεει να παω σε ενα μαγαζι cosmote γερμανος .....για να κανω μια αιτηση (που ο γερμανος που πηγα δεν το ηξερε καν) για wireless internet!!! γιατι απο το τηλ δεν γινετε.Λοιπον ειμαι 2 μερες και ακομα περιμενω ...ΕΛΕΟΣ

Τα σχολια δικα σας!!

εντός τριών μηνών από την αγορά της κάρτας SIM δικαιούσαι την αλλαγή της δωρεάν εφόσον βρίσκεται εντός εγγύησης! Τι σχέση έχει αν είναι "SIM" ή "USIM"; Τρελά πράγματα... Oι υπηρεσίες τους έχουν "ταχύτητα και ποιότητα" δημοσίου.Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα.Ζήτα τα 15Ε ΠΙΣΩ! Εκτός αν στην εγγύηση της κάρτας έχουν κάποιο αστεράκι και λένε ότι εξαιρείται η αλλαγή από SIM σε USIM...:mad:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντός τριών μηνών από την αγορά της κάρτας SIM δικαιούσαι την αλλαγή της δωρεάν εφόσον βρίσκεται εντός εγγύησης! Τι σχέση έχει αν είναι "SIM" ή "USIM"; Τρελά πράγματα... Oι υπηρεσίες τους έχουν "ταχύτητα και ποιότητα" δημοσίου.Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα.Ζήτα τα 15Ε ΠΙΣΩ! Εκτός αν στην εγγύηση της κάρτας έχουν κάποιο αστεράκι και λένε ότι εξαιρείται η αλλαγή από SIM σε USIM...:mad:

Μόνο η ΤΙΜ δίνει την τρίμηνη εγγύηση στις κάρτες sim... Vodafone και cosmote χρεώνουν κανονικά την αντικατάσταση ακόμα και αν είναι την επόμενη μέρα από την προηγούμενη αλλαγή της sim...

EDIT: η Q αντιθέτως, δεν χρεώνει ποτέ την αντικατάσταση της sim

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Η υπηρεσία είναι βλακεία.Άκου 5 μηνύματα και αυτά μόνο προς whats up χρήστες..Άλλες εταιρίες τουλάχιστον δίνουν πιο πολλές δωρεάν υπηρεσίες..
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

ευχαριστω παιδια!!! και οταν δεν την θες ποια αυτη την υπηρεσια? τι κανεις?

τι εννοείς? να μην θέλεις το τζάμπα που δίνει η εταιρία??? (που το κάνει μια στις τόσες????:X :X :X :X )

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Η υπηρεσία είναι βλακεία.Άκου 5 μηνύματα και αυτά μόνο προς whats up χρήστες..Άλλες εταιρίες τουλάχιστον δίνουν πιο πολλές δωρεάν υπηρεσίες..

δεν είναι προς χρήστες What's up Μόνο...είναι προς όλους αν δεν κάνω λάθος...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Είναι προς όλους τους χρήστες!Στην 7αρα κάρτα ληταν 5 μηνύματα.Στην καινούρια 9αρα δεν ξέρω αν άλλαξε ο αριθμός!Στην 15αρα δίνει 30 μηνύματα και στην 30αρα 100.

Τώρα γιατί να είναι βλακεία από την στιγμή που κερδίζεις έστω και κάτι ελάχιστο,αντί να χάνεις..........δεν σας καταλαβαίνω κάποιους!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

τωρα που εχει καρτα με 9€ ποσα μηνυματα θα δινει δωρεαν?

μαλλον θα υπολογιζεται με τη μεθοδο των τριων.. :D

τωρα που εχει καρτα με 9€ ποσα μηνυματα θα δινει δωρεαν?

μαλλον θα υπολογιζεται με τη μεθοδο των τριων.. :D

Και στην 9άρα κάρτα δίνει 5... δυστυχώς

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned