Jump to content

panpap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panpap

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1976

panpap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. την ξαναεγκατεστησες; το θέμα είναι ότι το κάνει με όλες τις εφαρμογες που ζητάνε κωδικό - δεν είναι μονο με μια. Αναρωτιέμαι μήπως είναι καμιά ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω.
  2. καλησπέρα, πηρα πριν 2 μέρες το 32αρι από το open365, το μοντέλο είναι 509, από Γαλλία. Έχω το εξης πρόβλημα: σε όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει (facebook, twitter, instagram, athensbook) μου βγάζει ότι έχω βάλει λάθος κωδικό. Τους κωδικούς τους έχω ελέγξει ότι είναι οι σωστοί από το password manager του chrome στον υπολογιστή. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβει σε κανέναν άλλο αυτό, και αν ξέρει τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ.
  3. Φίλε οριτζιναλίστα :p πολύ ωραίο το skin που έχεις βάλει στην today screen, που μπορώ να το βρώ;
  4. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά έχει βγεί νόμος (ναι, ναι, από αυτές τις περίεργες τις "χωρες της απαγορευσης"), ο οποίος απαγορέυει να οδηγάς μεθυσμένος, και αν σε πιάσουν πας αυτόφορο και κατάσχεση αυτοκινήτου. Η μη εφαρμογή του είναι το πρόβλημα. Αλλά κι εγώ είμαι υπέρ της επιλογής - αν θέλω να οδηγάω μεθυσμένος δικαίωμα μου, έτσι δεν είναι; Αν σκοτωθώ, επιλογή μου. Όσο για το αν σκοτώσω κάποιον άλλο, ας πρόσεχε, να μην κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο - αφού το ξέρει ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. (Σας θυμίζει κάποιους αυτή η λογική;)
  5. OK, ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! :)
  6. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, έψαξα σε προηγούμενα posts αλλά δεν είδα κάτι σχετικό, αν το αγοράσω με αγγλική rom, θα μπορώ να μεταβώ στις επαφές στο outlook με ελληνικά γράμματα (δηλαδή για να πάω στις επαφές που αρχίζουν από π, θα μπορώ να πατήσω το π στο πληκτρολόγιο και να με πάει εκεί); Sorry για την πιθανόν άσχετη ερώτηση, αλλά αυτό είναι ο μοναδικός παράγοντας που με εμποδίζει από το να το πάρω από expansys.
  7. Να κάνω μια απλή ερώτηση; Τη δουλειά των καμερών την κάνουν και οι αστυνομικοί που περιπολούν (παρακολουθούν δηλαδή αν γίνεται κάτι παράνομο). Αυτοί γιατί δε σας ενοχλούν και σας ενοχλούν μόνο οι κάμερες; Και στο τέλος, με τις κάμερες, αν κατηγορηθείς άδικα για μια παράβαση π.χ. σε μια πορεία, έχεις ένα επιπλέον στοιχείο για να αποδείξεις την αθωότητα σου - παύει πλέον να ισχύει ο λόγος σου εναντίον του αστυνομικού.
  8. Απ'όσο είδα μόνο το αγγλικό expansys έχει ημερομηνία 18/01. Τα άλλα (γερμανικό, ισπανικό, ελληνικό) λένε ακόμη 20/12. Αργούν να το ενημερώσουν ή θα καθυστερήσει μόνο αγγλία;
  9. Συνδέθηκα χθες στο live και κατέβασα το dashboard upate, έπαιξε divx από usb stick μια χαρά. Δυστυχώς δεν δοκίμασα με αγγλικούς υπότιτλους (ελληνικούς δεν παίζει απ'όσο ξέρω, αλλά μπορούμε να τους ενσωματώσουμε με το ) αλλά έχει την επιλογή ενεργοποίησης τους ή οχι, οπότε σίγουρα υποστηρίζει. Νομίζω ότι με την αναβάθμιση αυτή το 360 ένα βήμα από το να γίνει το απόλυτο μηχάνημα home entertainment - μένει η ενεργοποίηση του xbox live στην Ελλάδα.
  10. panpap

    Euro 2008

    Συμφωνω αλλα οι 2 πρώτοι είναι αστείοι (ειδικά ο β' με φίλους και γείτονες των Γερμανών, τους οποίους βλέπω να πηγαίνουν άνετα τελικό, και να χάνουν από τον Ότο :p ) Όσο για τον δικό μας, επειδή οι Ισπανοί είναι σοβαροί στους ομίλους (μετά την πατάνε), νομίζω ότι είναι ιδανική η σειρά των αγώνων. Νομίζω πως με 4 βαθμούς περνάμε (δεν θεωρώ ικανή καμία από τις άλλες 2 ομάδες να κάνει νίκη, ούτε μεταξύ τους).
  11. Επειδή διαβάζω συνέχεια για την τεράστια τύχη του Ρεχάγκελ, που χάρη σε αυτήν πάμε τόσο καλά (και όχι επειδή είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια), να θυμίσω και άλλες "κωλοφαρδες" κληρώσεις, όπου δεν προκριθήκαμε: Προκριματικά Μουντιάλ 1998: Δανια 17 β. Ελλάδα 14 β. Κροατία 12 β. Βοσνία 10 β. Αλβανία 4 β. Σλοβενία 3 β. Προκριματικά Ευρο 2000: Νορβηγία 25 β. Σλοβενία 17 β. Ελλάδα 15 β. Λετονία 13 β. Αλβανία 7 β. Γεωργία 5 β. Τότε παρά το φάρδος δεν περάσαμε, αναρωτιέμαι γιατί;
  12. Αν και κάτοχος του 360, μετά τις τελευταίες κινήσεις της sony (μείωση της τιμής, αναπαραγωγή divx αρχείων και άνοιγμα του playstation store και στην Ελλάδα) και την εμφάνιση ποιοτικών τίτλων για το ps3 (ratchet, Uncharted: Drake's Fortune) πιστεύω πως η sony έχει την ευκαιρία να καλύψει μεγάλο μέρος του χάσματος που την χώριζε από τη ms από πλευράς πωλήσεων. Ελπίζω να ξυπνήσουν στη Microsoft και να να κάνουν και για το 360 τα αυτονόητα.
  13. Ναι, σωστός, λάθος δικό μου. Και επιπλέον στην υπόλοιπη ευρώπη η τιμή είναι 400 ευρώ, μόνο εδώ το βάλανε 450. Πάντως κι εγω δε θεωρώ μεγάλη απώλεια το backward compatibility, αν θέλεις να παίξεις κανα παιχνίδι του ps2 το συνδέεις με την τηλεόραση και παίζεις, δεν είναι και καμιά δύσκολη διαδικασία.
  14. Όχι, έχει πέσει στα 450 ευρώ η τιμή του. Για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή τιμή.
  15. Από sport-fm.gr Οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Το κρατούσαν κρυφό 15 μήνες.
×
×
  • Create New...