Jump to content

panpap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panpap

  1. την ξαναεγκατεστησες; το θέμα είναι ότι το κάνει με όλες τις εφαρμογες που ζητάνε κωδικό - δεν είναι μονο με μια. Αναρωτιέμαι μήπως είναι καμιά ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω.
  2. καλησπέρα, πηρα πριν 2 μέρες το 32αρι από το open365, το μοντέλο είναι 509, από Γαλλία. Έχω το εξης πρόβλημα: σε όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει (facebook, twitter, instagram, athensbook) μου βγάζει ότι έχω βάλει λάθος κωδικό. Τους κωδικούς τους έχω ελέγξει ότι είναι οι σωστοί από το password manager του chrome στον υπολογιστή. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβει σε κανέναν άλλο αυτό, και αν ξέρει τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ.
  3. Φίλε οριτζιναλίστα :p πολύ ωραίο το skin που έχεις βάλει στην today screen, που μπορώ να το βρώ;
  4. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά έχει βγεί νόμος (ναι, ναι, από αυτές τις περίεργες τις "χωρες της απαγορευσης"), ο οποίος απαγορέυει να οδηγάς μεθυσμένος, και αν σε πιάσουν πας αυτόφορο και κατάσχεση αυτοκινήτου. Η μη εφαρμογή του είναι το πρόβλημα. Αλλά κι εγώ είμαι υπέρ της επιλογής - αν θέλω να οδηγάω μεθυσμένος δικαίωμα μου, έτσι δεν είναι; Αν σκοτωθώ, επιλογή μου. Όσο για το αν σκοτώσω κάποιον άλλο, ας πρόσεχε, να μην κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο - αφού το ξέρει ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. (Σας θυμίζει κάποιους αυτή η λογική;)
  5. OK, ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! :)
  6. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, έψαξα σε προηγούμενα posts αλλά δεν είδα κάτι σχετικό, αν το αγοράσω με αγγλική rom, θα μπορώ να μεταβώ στις επαφές στο outlook με ελληνικά γράμματα (δηλαδή για να πάω στις επαφές που αρχίζουν από π, θα μπορώ να πατήσω το π στο πληκτρολόγιο και να με πάει εκεί); Sorry για την πιθανόν άσχετη ερώτηση, αλλά αυτό είναι ο μοναδικός παράγοντας που με εμποδίζει από το να το πάρω από expansys.
  7. Να κάνω μια απλή ερώτηση; Τη δουλειά των καμερών την κάνουν και οι αστυνομικοί που περιπολούν (παρακολουθούν δηλαδή αν γίνεται κάτι παράνομο). Αυτοί γιατί δε σας ενοχλούν και σας ενοχλούν μόνο οι κάμερες; Και στο τέλος, με τις κάμερες, αν κατηγορηθείς άδικα για μια παράβαση π.χ. σε μια πορεία, έχεις ένα επιπλέον στοιχείο για να αποδείξεις την αθωότητα σου - παύει πλέον να ισχύει ο λόγος σου εναντίον του αστυνομικού.
  8. Απ'όσο είδα μόνο το αγγλικό expansys έχει ημερομηνία 18/01. Τα άλλα (γερμανικό, ισπανικό, ελληνικό) λένε ακόμη 20/12. Αργούν να το ενημερώσουν ή θα καθυστερήσει μόνο αγγλία;
  9. Συνδέθηκα χθες στο live και κατέβασα το dashboard upate, έπαιξε divx από usb stick μια χαρά. Δυστυχώς δεν δοκίμασα με αγγλικούς υπότιτλους (ελληνικούς δεν παίζει απ'όσο ξέρω, αλλά μπορούμε να τους ενσωματώσουμε με το ) αλλά έχει την επιλογή ενεργοποίησης τους ή οχι, οπότε σίγουρα υποστηρίζει. Νομίζω ότι με την αναβάθμιση αυτή το 360 ένα βήμα από το να γίνει το απόλυτο μηχάνημα home entertainment - μένει η ενεργοποίηση του xbox live στην Ελλάδα.
  10. panpap

    Euro 2008

    Συμφωνω αλλα οι 2 πρώτοι είναι αστείοι (ειδικά ο β' με φίλους και γείτονες των Γερμανών, τους οποίους βλέπω να πηγαίνουν άνετα τελικό, και να χάνουν από τον Ότο :p ) Όσο για τον δικό μας, επειδή οι Ισπανοί είναι σοβαροί στους ομίλους (μετά την πατάνε), νομίζω ότι είναι ιδανική η σειρά των αγώνων. Νομίζω πως με 4 βαθμούς περνάμε (δεν θεωρώ ικανή καμία από τις άλλες 2 ομάδες να κάνει νίκη, ούτε μεταξύ τους).
  11. Επειδή διαβάζω συνέχεια για την τεράστια τύχη του Ρεχάγκελ, που χάρη σε αυτήν πάμε τόσο καλά (και όχι επειδή είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια), να θυμίσω και άλλες "κωλοφαρδες" κληρώσεις, όπου δεν προκριθήκαμε: Προκριματικά Μουντιάλ 1998: Δανια 17 β. Ελλάδα 14 β. Κροατία 12 β. Βοσνία 10 β. Αλβανία 4 β. Σλοβενία 3 β. Προκριματικά Ευρο 2000: Νορβηγία 25 β. Σλοβενία 17 β. Ελλάδα 15 β. Λετονία 13 β. Αλβανία 7 β. Γεωργία 5 β. Τότε παρά το φάρδος δεν περάσαμε, αναρωτιέμαι γιατί;
  12. Αν και κάτοχος του 360, μετά τις τελευταίες κινήσεις της sony (μείωση της τιμής, αναπαραγωγή divx αρχείων και άνοιγμα του playstation store και στην Ελλάδα) και την εμφάνιση ποιοτικών τίτλων για το ps3 (ratchet, Uncharted: Drake's Fortune) πιστεύω πως η sony έχει την ευκαιρία να καλύψει μεγάλο μέρος του χάσματος που την χώριζε από τη ms από πλευράς πωλήσεων. Ελπίζω να ξυπνήσουν στη Microsoft και να να κάνουν και για το 360 τα αυτονόητα.
  13. Ναι, σωστός, λάθος δικό μου. Και επιπλέον στην υπόλοιπη ευρώπη η τιμή είναι 400 ευρώ, μόνο εδώ το βάλανε 450. Πάντως κι εγω δε θεωρώ μεγάλη απώλεια το backward compatibility, αν θέλεις να παίξεις κανα παιχνίδι του ps2 το συνδέεις με την τηλεόραση και παίζεις, δεν είναι και καμιά δύσκολη διαδικασία.
  14. Όχι, έχει πέσει στα 450 ευρώ η τιμή του. Για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή τιμή.
  15. Από sport-fm.gr Οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Το κρατούσαν κρυφό 15 μήνες.
  16. Να προσθέσω απλά ότι δεν έχασαν έναν έλεγχο αλλά συνολικά τρείς. Και η λογική "δεν πιάστηκαν ντοπαρισμένοι" είναι σα να με καλεί η εφορία για έλεγχο, να μην πάω και μετά να λέω πως δεν φοροδιαφεύγω, γιατί δεν βρήκαν παρατυπία στα βιβλία μου.
  17. Είχα κοιτάξει και για το Χ500 αλλά πλέον δεν το βρίσκω σε κάποιο μαγαζί μέσω ιντερνετ (ούτε στο πλαίσιο, ούτε στο skroutz, ούτε στο expansys), οπότε έλεγα να στραφώ στα htc (αφού έχω ακούσει γενικά καλύτερα λόγια για αυτά απ' ότι για τα ΕΤΕν - :O (ελπίζω να μην ξεκινήσω κανένα πόλεμο μεταξύ των οπαδών των 2 εταιρειών).
  18. Επειδή ενδιαφέρομαι αρκετά για τη χρήση του pda και σαν gps, είμαι ανάμεσα στο 3300 και το Polaris. Γνωρίζετε πόση διαφορά έχει στη λήψη σήματος το SIRF III (htc3300) με το NMEA (polaris); Αξίζει να περιμένω τη κυκλοφορία του; Ο καινούργιος επεξεργαστής είναι μεγάλο συν, αλλά σαν συνολικό πακέτο (υπολογίζοντας και την τιμή) υπάρχει μεγάλη διαφορά;
  19. Αν πρόσεξες στο κάτω μέρος της σελίδας στο http://www.euroticketshop.com γράφει Δηλαδή ουσιαστικά είναι σαν μαύρη αγορά - αγοράζουν από κάποιον το εισιτήριο του και το μεταπωλούν.
  20. Η Εθνική για άλλη μια φορά έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. τα εύκολα παιχνίδια τα καθαρίζει διαδικαστικά, χωρίς να παίξει μπάλα, στα δύσκολα πάντα παίζει καλά, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια με τις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου, μας αδικεί το τελικό σκορ (τόσο το 2-2 με Νορβηγία όσο και το 0-1 με Τουρκία). Όσο για τους αντιπάλους που κερδίζουμε μέσα έξω, όπως έγραψαν πιο πάνω, προφανώς δεν είναι υπερομάδες, αλλά ούτε στον όμιλο της Αγγλίας ούτε στον όμιλο της Ιταλίας υπάρχουν υπερομάδες (πλην Γαλλίας) αλλά κινδυνεύουν να μείνουν έξω. Και το γεγονός ότι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος έχουμε προκριθεί κάτι λέει για την ποιότητα της ομάδας.
  21. Να κάνω μια ερώτηση για το Live - αν δημιουργήσω λογαριασμό τώρα δηλώνοντας κάτοικος άλλης ευρωπαϊκής χώρας (π.χ. Ιρλανδία όπως ειπώθηκε πιο πριν) και αργότερα ενεργοποιηθεί το Live και στην Ελλάδα, θα μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο gamertag ή να μεταφέρω το υπάρχον;
  22. Τελικά τι ισχύει για την εγγύηση του 360; Στο Πλαίσιο που ρώτησα μου είπαν 1 χρόνο. Η εγγύηση των3 ετών που διάβασα στο ίντερνετ πως ανακοίνωσε η Microsoft ισχύει μόνο για Αμερική; Στο Πλαίσιο είχαν φέρει το bundle Gears of War και PGR3 (lot 0733), ενώ το 360 με το Halo 3 είναι lot 0736 (αυτά που υποτίθεται έχουν την CPU των 65nm).
  23. Υπάρχουν και χειρότερα! Δείτε τον διαιτητή στο Τουρκία-Ουγγαρία (η φάση είναι στο 0-0). http://www.youtube.com/watch?v=3pAImAWPYyg
  24. Να προσθέσω απλώς, αφού ο marvin και ο DesertSMisSRaiN κάλυψαν πλήρως το θέμα, ότι κυκλοφορούν φήμες ότι οι καινούργιες κονσόλες με HDMI θα έχουν και την καινύργια CPU των 65nm, η οποία θα είναι πιο αθόρυβη και θα θερμαίνεται δυσκολότερα. Αυτό βέβαια είναι ακόμη φήμη, αλλά αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις την κονσόλα άμεσα, καλό θα ήταν να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για την περίπτωση που κάτι τέτοιο τελικά ισχύει.
  25. Για τον Μουρ ξέρω ότι πήρε Όσκαρ για το Bowling for Columbine και στην απονομή βγήκε και τα έχωσε στον Μπους με την άνεση του. Δεν είδα κανέναν να τον φιμώνει. Όπως και να το κάνουμε βέβαια δεν έχουν την ίδια ελευθερία λόγου όπως στην Ελλάδα. Κόψανε κανένα ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 της Αμερικής για το τι τραβήξανε οι Τουρκοκύπριοι πρίν τον Αττίλα; Κόψανε εκπομπές του αμερικάνου Μάκη στη μέση; Αλλά τι να μας πουν κι αυτοί, ξέχασα είναι Αμερικανάκια.
×
×
  • Create New...