Jump to content

Billys_RR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Billys_RR

  • Ημ. Γέννησης 01/07/1982

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi 12T pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Billys_RR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μπόρεσα και συνδέθηκα, και μίλησα με υπάλληλο ,αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικα, είπε αυτά που είχα δοκιμάσει ήδη,και προτείνατε και εδώ. Και ενώ δεν καλύφθηκα, έκλεισε η συζήτηση απότομα χωρίς να βρω λύση, γιατί μάλλον δεν είχαν να προτείνουν κάτι άλλο από το να αλλάξω δίκτυο χειροκίνητα. Δοκίμασα με GSM ,δεν συνδεόταν καν. Κατέληξα μήπως φταίει κάτι στην συσκευή μου,και το παράτησα . Κλήσεις κάνω κανονικά μέσω εφαρμογών Viber,Whatsapp κτλ. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας!
  2. Volte είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα και με Wifi έμπιστο συνδεδεμένο τίποτα, απενεργοποιημένο το wifi calling, πάλι τίποτα Δοκίμασα και αυτό με ένα άλλο δίκτυο ,δεν δούλεψε . Θα δοκιμάσω και κάποια άλλα που έβγαζε διαθέσιμα , αν και δεν είμαι αισιόδοξος
  3. Καλησπέρα! έχω gigamax unlimited , και έχω πρόβλημα με roaming. Βρίσκομαι σε χώρα ευρωπαϊκής ένωσης, ενεργοποιημένο το roaming και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ενεργοποιημένο το δείχνει και στην εφαρμογή της cosmote , οι ρυθμίσεις στο κινητό έχουν γίνει. έχω κάνει restart, τα πάντα . Αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά κλήση πουθενά, ούτε να με καλέσει κανένας . Δεν ακούγεται τίποτα, κανένας ήχος , και μετά από πολλά δευτερόλεπτα απλά τερματίζεται η κλήση και μου κόβεται το σημα στιγμιαία ,και επανέρχεται αμέσως . Ιντερνετ μπαίνω κανονικά με τα δεδομένα μου από το συμβόλαιο, άρα δείχνει να λειτουργεί το roaming μόνο για ίντερνετ. Εχει γίνει η αυτόματη εύρεση τοπικού δικτύου , αλλά τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
  4. Σκεφτομαι καιρό να έρθω με φορητότητα σε unlimited gigamax, αλλά μέχρι να το πάρω απόφαση , μου έκαναν τυχαία προσφορά πριν κάποιες μέρες μέσω τηλεφώνου για 24 μηνες, συνδεδεμένο με σταθερο cosmote, στα 25.83€. Η απορία μου είναι η εξής. Εγώ δέχθηκα, και όταν ήρθε η μέρα να υπογράψω το συμβόλαιο στην κούριερ, έγραφε στο πεδίο που αναφέρει την τιμή 41€ τον μήνα, μαζί με τις εκπτώσεις. Έφυγα χωρίς να υπογράψω και χωρίς να μπορέσω να επικοινωνήσω για να μου λυθούν οι απορίες. Τι φάση έπαιζε; Θα με χρέωναν με 41 τον μηνα ότι έλεγε το συμβόλαιο, ή όντως θα πλήρωνα 25.83€ άσχετα αν δεν αναφερόταν στο συμβόλαιο αλλά με κάλυπτε η ηχογραφημένη κλήση; Και επειδή είχα ψηθεί να το προχωρήσω τελικά, μπορώ να διεκδικήσω σε κατάστημα αυτή την τιμή να ξεμπερδεύω;
  5. Εγινε η μεταφορά σήμερα της κάρτας, από F2G σε CU απεριόριστα. Διακόπηκε το μεσημέρι η προηγούμενη και έβαλα την καινούρια της CU, πέρασα την 12άρα κάρτα και ενεργοποιήθηκαν μετά από λίγη ώρα τα απεριόριστα με 5g κανονικά. Στο Google play δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή CU APP, λέει δεν υποστηρίζεται στην χώρα μου 🤔 Εχω το Xiaomi M12T pro. Ελεγξα διεύθυνση που είχα βάλει στον λογαριασμό Google, επέλεξα κανονικά Ελλάδα αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο. Τι φάση; Με F2G ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Edit: Μετά από προσπάθειες μέσω υπολογιστή, και κάποιες αλλαγές στην διαχείριση του λογαριασμού google, με άφησε να την εγκαταστήσω.
  6. Τελειωσε η προσφορα απο το amazon;;
  7. Εχω κι εγω αυτη την απορια, υπαρχουν ηδη αρκετοι χρηστες με αυτο το κινητο
  8. Εγώ πάντως περνάω κάθε μέρα με οινόπνευμα σε βαμβάκι, όχι να πλημμυρίσει όμως, τα τελευταία 6 χρόνια (!!) τα κινητά που είχα. Πριν το redmi note 3,και το M9t που το έχω από τότε που βγήκε. Ομως ποτέ σε ελεύθερη οθόνη, πάντα έχω tempered glass οπότε σκουπίζω πάνω σε αυτό. Και την θήκη σιλικόνης την πλένω όπως πλένουμε τα χέρια μας, και απλά την σκουπίζω να μην έχει σταγόνα και την βάζω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανένα, εξατμίζεται γρήγορα το οινόπνευμα και δεν πέφτει και τόση ποσότητα ώστε να μπει στο εσωτερικό.
  9. Οχι δεν έχω δει ουσιαστική διαφορά στην κατανάλωση, την χρησιμοποιώ μήνες, από όταν ήταν στις πρώτες εκδόσεις,και εχει κάνει παρα πολλά updates. Ασχολείται και την βελτιώνει λίγο λίγο.
  10. Εγώ χρησιμοποιώ αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe Είναι πολύ παραμετροποιησιμη και ωραία
  11. Χρησιμοποιεί κανένας την εφαρμογη YCC365; για παρακολούθηση εξωτερικής κάμερας. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να καταγράφει μόνο κίνηση, και όχι όταν ακούγεται απλά ήχος.
  12. Οταν όμως έχουμε κρατήσει back up πριν ένα μήνα, και ο υπολογιστής έχει πχ 1000 φωτογραφίες, και στο κινητό υπάρχουν 1100 ανακατεμενες, ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να συγχρονίσουν και τα 2 στις 1100 ; Οτι είχα ψάξει, ήταν επι πληρωμή.
  13. Που είναι αυτή η ρύθμιση; έχω δώσει κάθε άδεια που μου βγάζει αυτή δεν την βρίσκω
  14. Ρε φίλε παλεύω με αυτό 2 μέρες,και νόμιζα μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Κοίταξα ότι ρύθμιση υπήρχε, δεν βρήκα λύση
  15. Από προχθές μου παρουσιάζει ένα προβληματάκι με τα Widgets, έχω Nova launcher αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο. Εχω 3-4 εφαρμογές με Widgets, αλλά όταν παταω πάνω τους, δεν ανοίγει η εκάστοτε εφαρμογή. Αλλά λειτουργεί το widget, δηλαδή ανανεώνεται, πχ εφαρμογή καιρού,ημερολόγιο, σημειωματάριο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; όσο κοίταξα στον Nova και στις ρυθμίσεις συστήματος δεν βρήκα κάτι, και δεν είχα πειράζει τίποτα ή εγκατέστησα κάτι.
×
×
  • Create New...