Jump to content

kwstas1984

Members
  • Δημοσιεύσεις

    267
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstas1984

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kwstas1984's Achievements

  1. Εβαλα και εγω το νεο update, περα απο ενα σουλουπωμα στα εικονιδια, δεν βλεπω κατι αλλο προς το παρον.
  2. volte αμεσως και σε εμενα, κανενα προβλημα....
  3. Nαι αλλα με ξενο δικτυο.
  4. Hello. Εγω εχω την 8.1 εκδοση αλλα εν τελει την εχω ανοιξει ελαχιστες φορες αφου η καμερα που εχει το κινητο ειναι μια χαρα. Μονο στις selfies θα δεις διαφορες, που ειναι πιο natural.
  5. Οχι μια χαρα ειναι η θηκη, την κρατησα και δεν αγορασα αλλη.
  6. kwstas1984

    Poco F3

    Εχω το F4 και το προτεινω 1000%.
  7. Ξερει κανεις γιατι δεν κυκλοφορει επισημα στην Ελλαδα?
  8. Οχι, εχω την απλη εκδοση.
  9. Εγω το ειχα παρει 250 περιπου, οταν ειχαν βγαλει προσφορα early bird απο το Αγγλικο site της Xiaomi.
  10. Μαλλον Black Friday αν μπορεις να περιμενεις μεχρι τοτε.
  11. Η οθονη ειναι πολυ φωτεινη. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, σε οποιοδηποτε περιβαλλον και στιγμη. Δεν ξερω το gt2, αλλα η καμερα του f4 ειναι παρα πολυ καλη απο μονη της. Και καλες νυχτερινες ληψεις. Η μπροστινη ειναι πολυ μετρια. Bεβαια, βαζεις gcam και λυθηκε και αυτο το προβλημα.
  12. Χτες ηρθε η ενημερωση για τον 4.38 poco launcher. Ολα πανε σφαιρα.
  13. ταχυτητα = σβελτο αν και θα ηταν ακομα καλυτερη εμπειρια σε pure android. Καποια ενοχλητικα προγραμματα πεταγονται για να τα τρεξω αλλα απλα τα αγνοω μεχρι να το παρω αποφαση να τα καθαρισω μια και καλη. Πχ καρουζελ. Δεν κολλαει πουθενα. Τα 6gb ram ειναι αρκετα και δινει αλλα 2gb ram απο το συστημα. μπαταρια= ανετα μια μερα με σκληρη χρηση, μιαμιση προς 2 μερες με μετρια χρηση. Το φορτιζω μεσα σε 40(!!!) λεπτα το πρωι πριν φυγω για την δουλεια και μεχρι το βραδυ ειναι στο 55% με νορμαλ χρηση. oθονη = ειναι μια πολυ ομορφη οθονη, ιδια με αυτη του s20 fe. To λεω γιατι τα εχω διπλα διπλα. Δυνατο brightness, βλεπεις παντα καθαρα ακομα και με πολυ ηλιο. Ολα δουλευουν σωστα στο κινητο, δεν εχω εντοπισει καποιο bug. Το fingerprint unlock ειναι εξαισιο και πιανει παντα. Ποτε δεν αποτυγχανει να αναγνωρισει το αποτυπωμα σου.
  14. Σε ευχαριστω. Οχι, δεν ισχυει στην συσκευη μου. Το ois δουλευει μια χαρα. Aυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα απο το f3. Α! Για οποιον θελει macro photos, δυστηχως ειναι μονο 2mp, ψιλοχαλια σε αυτο το κομματι.
  15. Δυστηχως δεν γνωριζω ποτε θα ερθει επισημα στην Ελλαδα. Βλεπω οτι ηδη κυκλοφορει στα σκρουτζομαγαζα. Ειμαι ηδη κατοχος του κινητου εδω και 2+ εβδομαδες (nebula green). Εχω να πω οτι ειναι μια ολοκληρωμενη συσκευη που δεν υπολειπεται σε τιποτα απο αλλα κινητα. Aψογη εμπειρια μεχρι στιγμης. Ωραια καμερα, ωραιος ηχος, το design προσωπικα μου αρεσει. Στα μειον ισως το 3.5 jack για οποιον το θελει και οτι δεν εχει επεκταση μνημης. Αν καποιος θελει να ρωτησει κατι συγκεκριμενο, ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω.
×
×
  • Create New...