minast Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 14 minutes ago, geoponer said: Δεν το βλέπω γελοίο. Είναι σα να πηγαίνεις σε κατάστημα και να θέλεις να αγοράσεις πράγματα π.χ. €10 όταν έχεις στο πορτοφόλι σου €9. Απλά δεν γίνεται. Εντάξει, δεν είναι και τόσο όμοια περίπτωση. Στο κατάστημα μπορείς να δώσεις 1€ παραπάνω και να το πάρεις. Πιο κοντινό θα ήταν να θέλεις να πάρεις κάτι που κάνει 15€ και να σου πουν ότι δέχονται μόνο από δεκάρικα και πάνω, και τα ρέστα θα στα κάνουν πιστωτικό 😉 Edited June 10, 2023 by minast 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 On 9/6/2023 at 10:05 ΠΜ, aektzhs 1 said: Νέο πακέτο καρτοκινητής με διάρκεια μιας μέρας απεριόριστο ίντερνετ. Pride Athens το πακέτο και ισχύει για χρήση ΜΟΝΟ 10/06,εντελώς δωρεάν Ξέρουμε τι ώρα λήγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 11 ώρες πριν, nikos21r said: Ξέρουμε τι ώρα λήγουν; Ήταν από 10/06 00:00 έως 23:59:59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει η ευρωπαίκή κάρτα για να ενεργοποιήθει στη VODAFONE? έχω παραλάβει από την Παρασκευή 2/6 και δεν περνάει με τίποτα, παίρνω μηνυμα "ο αριθμός δεν υπάρχει στο σύστημα μας". η VF μου λέει "όοοοταν έχουμε νεώτερο θα σας στείλουμε" και η Ευρωπαίκή κάρτα σε email μου απάντησαν "από μέσα αυτής της βδομάδας". Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 δοκίμασε ξανά μετά τις 15. κάθε 15 και 1η του μηνός ενημερώνουν τις λίστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) Απλά για επιβεβαίωση μήπως το έχω καταλάβει λάθος. Αν πάρω την προσφορά απεριόριστα 15/6 και 20/6 λήξει το υπόλοιπο, θα συνεχίσουν να δουλεύουν μέχρι ~15/7, σωστά; Ρωτάω γιατί q/wind/nova πρέπει να έχεις 0.01 υπόλοιπο για να έχεις και δεδομένα και αν και δεν είδα κάτι τέτοιο εδώ μη τη πατήσω. Edited June 12, 2023 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) Τι παίζει πραγματικά με το CU και τη σελίδα του νέους πελάτες δε θέλουν ; Μόλις μου τηλεφώνησε φίλος και μου είπε να δω και εγώ γιατί δεν του περνάει η παραγγελία και όντως έχει θέμα όποιος θέλει να παραγγείλει νούμερο με αντικαταβολή του βγάζει το παρακάτω. * Δοκίμασα με τα στοιχεία του και τον αριθμό που θέλει να μεταφέρει δε δοκίμασα με άλλο νούμερο. Edited June 12, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 15 minutes ago, cmvr said: Τι παίζει πραγματικά με το CU και τη σελίδα του νέους πελάτες δε θέλουν ; Μόλις μου τηλεφώνησε φίλος και μου είπε να δω και εγώ γιατί δεν του περνάει η παραγγελία και όντως έχει θέμα όποιος θέλει να παραγγείλει νούμερο με αντικαταβολή του βγάζει το παρακάτω. * Δοκίμασα με τα στοιχεία του και τον αριθμό που θέλει να μεταφέρει δε δοκίμασα με άλλο νούμερο. bug, θα φτιαχτεί σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Έχουν σταματήσει περίπου 1 μήνα σε μένα "μαχαίρι" οι προσφορές του στυλ: ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ΕΩΣ .... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΟ.... Για να μην παρεξηγηθώ: Συμφωνώ ότι ήταν ΔΩΡΟ κ σαν ΔΩΡΟ μπορούν και το κόψουν όποτε θέλουν. ΔΕΝ διαμαρτύρομαι απλά το επισημαίνω. Με είχαν βολέψει αρκετά. Παλαιότερα μπορούσες να ενεργοποιήσεις τις προσφορές και με Cashback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Έχει unlimited μόνο για σήμερα λόγω τέλους πανελληνίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 1 hour ago, balkos said: Έχουν σταματήσει περίπου 1 μήνα σε μένα "μαχαίρι" οι προσφορές του στυλ: ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ΕΩΣ .... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΟ.... Για να μην παρεξηγηθώ: Συμφωνώ ότι ήταν ΔΩΡΟ κ σαν ΔΩΡΟ μπορούν και το κόψουν όποτε θέλουν. ΔΕΝ διαμαρτύρομαι απλά το επισημαίνω. Με είχαν βολέψει αρκετά. Παλαιότερα μπορούσες να ενεργοποιήσεις τις προσφορές και με Cashback. Εμένα μου στέλνουν που το έχω σαν 2ο νούμερο και δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα. 16 minutes ago, kalitexnis_g said: Έχει unlimited μόνο για σήμερα λόγω τέλους πανελληνίων. Κατάφερα και το ενεργοποίησα χωρίς να έχω κάνει ανανέωση. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 1 minute ago, dasnowy said: Κατάφερα και το ενεργοποίησα χωρίς να έχω κάνει ανανέωση. Έτσι κι αλλιώς δεν αναφέρει κάποιον τέτοιο περιορισμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Έτσι κι αλλιώς δεν αναφέρει κάποιον τέτοιο περιορισμό.. Ούτε στην προσφορά για το Athens pride αναφερόταν κάποιος περιορισμός αλλά δε με άφηνε να το ενεργοποιήσω και έλεγε να κάνω ανανέωση. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) 13 minutes ago, dasnowy said: Ούτε στην προσφορά για το Athens pride αναφερόταν κάποιος περιορισμός αλλά δε με άφηνε να το ενεργοποιήσω και έλεγε να κάνω ανανέωση. Ναι ε; Πάντως σε ένα site που βρήκα την προσφορά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.. τουλάχιστον στους όρους. @dasnowy Edited June 12, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 7 ώρες πριν, spiliot said: Απλά για επιβεβαίωση μήπως το έχω καταλάβει λάθος. Αν πάρω την προσφορά απεριόριστα 15/6 και 20/6 λήξει το υπόλοιπο, θα συνεχίσουν να δουλεύουν μέχρι ~15/7, σωστά; Ρωτάω γιατί q/wind/nova πρέπει να έχεις 0.01 υπόλοιπο για να έχεις και δεδομένα και αν και δεν είδα κάτι τέτοιο εδώ μη τη πατήσω. Ναι.Το cu δεν δίνει παράταση υπολοίπου με ενεργοποίηση πακέτου αλλά εφόσον είσαι εντός του 3μηνου όπως στην περίπτωσή σου, θα έχεις κανονικά τα data μέχρι 15/7 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Έχει unlimited μόνο για σήμερα λόγω τέλους πανελληνίων. Έχει διάφορο ποτέ θα ενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 26 minutes ago, GREGORYMO said: Έχει διάφορο ποτέ θα ενεργοποιηθεί? Όχι μόνο για σήμερα είναι.. οπότε ως τις 23:59. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Όχι μόνο για σήμερα είναι.. οπότε ως τις 23:59.Εγώ πάντως το ενεργοποίησα το απόγευμα και τώρα μου γράφει "Ληγει σε 20 ώρες 13/06/23. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Και εμένα αυτό λέει. Θα δείξει μετά τα μεσάνυχτα αν θα το έχουμε ακόμα. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 9 minutes ago, dasnowy said: Και εμένα αυτό λέει. Θα δείξει μετά τα μεσάνυχτα αν θα το έχουμε ακόμα. Πάω να το κάνω κι εγώ τότε! 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Μαζί με τον αριθμό CU που έκανα παραγγελία μέσω του site, μου ηρθε και ένας ακόμη δώρο που λέει για διπλασιασμό. Αυτός ειναι ενεργοποιημένος ή μπορώ να τον δώσω όπου θέλω? PS. Ο κύριος αριθμός που μου ήρθε, έχει ενεργοποιημένο το Summer "Unlimited", το 8,5Ε φοιτ. πακέτο και 5 ευρώ δώρο. Περιμένω και τα ακουστικά κάποτε.... Καλό deal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 (edited) Να ρωτήσω λίγο κάτι για το περιβόητο liquid. Όταν πατάς το κουμπί σου βγάζει το 8€ ως το πιο μικρο πακέτο με αυτόματη ανανέωση και ζητάει να βάλεις πιστωτική κάρτα. Αυτό με τα 4€ πως γίνεται όταν το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 8€ τον μήνα ; Δεν υπάρχει τρόπος να μη βάλεις αυτόματη ανανέωση και να βάζεις κάρτα με τον παραδοσιακό τρόπο ; Edited June 13, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 1 hour ago, cmvr said: Να ρωτήσω λίγο κάτι για το περιβόητο liquid. Όταν πατάς το κουμπί σου βγάζει το 8€ ως το πιο μικρο πακέτο με αυτόματη ανανέωση και ζητάει να βάλεις πιστωτική κάρτα. Αυτό με τα 4€ πως γίνεται όταν το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 8€ τον μήνα ; Δεν υπάρχει τρόπος να μη βάλεις αυτόματη ανανέωση και να βάζεις κάρτα με τον παραδοσιακό τρόπο ; Στο liquid δεν υπάρχουν πακέτα. Είναι 8€ η ελάχιστη χρέωση και μπορείς με παράταση της μπάρας να βγάλεις 2 μήνες. Οπότε 4€ τον μήνα ανάλογα την χρήση σου. Όχι κάρτα με τον παραδοσιακό τρόπο δεν μπορείς να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 1 hour ago, cmvr said: Να ρωτήσω λίγο κάτι για το περιβόητο liquid. Όταν πατάς το κουμπί σου βγάζει το 8€ ως το πιο μικρο πακέτο με αυτόματη ανανέωση και ζητάει να βάλεις πιστωτική κάρτα. Αυτό με τα 4€ πως γίνεται όταν το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 8€ τον μήνα ; Δεν υπάρχει τρόπος να μη βάλεις αυτόματη ανανέωση και να βάζεις κάρτα με τον παραδοσιακό τρόπο ; Απλά πρωτού λήξει ο μήνας μεταφέρεις την μπάρα για να μην γίνει αυτόματη ανανέωση. Το 4€/ μήνα προκύπτει ουσιαστικά από χειροκίνητη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 2 minutes ago, EllinikoNisi said: Απλά πρωτού λήξει ο μήνας μεταφέρεις την μπάρα για να μην γίνει αυτόματη ανανέωση. Το 4€/ μήνα προκύπτει ουσιαστικά από χειροκίνητη διαδικασία. αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και μόνιμο; δηλαδή είναι κάτι σαν "bug" στην εφαρμογή ή προβλέπεται κανονικά στους κανόνες του liquid; Αν θέλει αύριο η εταιρεία μπορεί να καταργήσει την δυνατότητα αυτή; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts