VIPdriver Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, Fns1 said: Πρόσφατα που πήρα προσφορά να μεταφέρω το σταθερό μου σε αυτούς τους ζητησα αν μεταφέρω και το καρτοκινητό μου και μου εδώσαν και εμένα την προσφορα αλλα δεν το προχώρησα. Άν έχεις χρόνο μίλα στο chat κάνε και κανά τηλέφωνο και ανέφερε είσαι παλιός πελάτης και ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις και το καρτοκινητό σου δεν χάνεις κάτι.Αν βέβαια κάνεις και κάποια ανανεωση του σταθερού σου για 24μηνο(δεν εχει σημασία ποτε ληγει δέσμευση 24μηνη θέλουν αυτοί) μπορεί να αυξήσεις τις πιθανότητες, Πολυ σωστός. Λογικά θα του πουν να μπει σε κάποιο πιο νέο προγραμμα σταθερής για να του δώσουν το δωρεάν στο κινητό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 22 ώρες πριν, kmpatra said: Έτσι όπως μου το είπαν για το shake δεν χρειάζεται ανανέωση. Τα δίνει αυτόματα δύο φορές το μήνα και νομιζω οτι ειχε αναφερθεί και εδω. 21 και κατι είναι το σπασιμο στο 13ο μήνα, αναλογα και με την προσφορά του σταθερου που λήγει τοτε κοντά, θα το ξαναδώ. Για τον 1ο χρονο είμαι πολυ καλα. Εχω καβατζα whatsup και sim εξωτερικού για επιπλέον mb οταν χρειαστει άλλωστε. Αλλωστε χρήση κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε wifi κάνω. Τα δεδομένα οταν δεν εχω πολλα λιγο σερφαρισμα και viber είμαι οκ. Υ.Γ. δέχεται και share, 12 εστειλα σε καποιον οταν ηταν cu, μου επεστρεψε 5 και ηρθαν κανονικά . Αν ειχε και smart pocket θα ήμασταν σουπερ τέλεια 😆 Πιστεύω πως ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς το πακέτο με τα 20€ το τρίμηνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Έχετε ακούσει για προσφορά ετήσια με 109 ευρώ με φορητότητα , υφίσταται κάτι τόσο φθηνό ; Σκέφτομαι να μεταφέρω από cosmote το καρτοκινητό της συζύγου , απεριόριστες κλήσεις , 300gb , 100sms , βέβαια δεν ξέρω από σήμα σε κέντρο Θεσσαλονίκης και Νάουσα που κυκλοφορεί τι γίνεται . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 22 minutes ago, kosmous said: Έχετε ακούσει για προσφορά ετήσια με 109 ευρώ με φορητότητα , υφίσταται κάτι τόσο φθηνό ; Σκέφτομαι να μεταφέρω από cosmote το καρτοκινητό της συζύγου , απεριόριστες κλήσεις , 300gb , 100sms , βέβαια δεν ξέρω από σήμα σε κέντρο Θεσσαλονίκης και Νάουσα που κυκλοφορεί τι γίνεται . Όχι μόνο έχουμε ακούσει την έχουμε κάνει κιόλας, 95€ με όλα όσα έγραψες. Στον 3ο μήνα είμαι. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 minute ago, chios said: Όχι μόνο έχουμε ακούσει την έχουμε κάνει κιόλας, 95€ με όλα όσα έγραψες. Στον 3ο μήνα είμαι. 95 που την βρίσκω ; Αν θες και με πμ . Ευχαριστώ . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 19 ώρες πριν, Spiros285 said: Ναι στο τηλ μου το είπαν.Στο συμβόλαιο δεν έχω κοιτάξει αν αναγράφεται αλλά ισχύει κανονικά.Αν μιλήσεις με vf θα στο επιβεβαιώσουν. 16 ώρες πριν, Fns1 said: Πρόσφατα που πήρα προσφορά να μεταφέρω το σταθερό μου σε αυτούς τους ζητησα αν μεταφέρω και το καρτοκινητό μου και μου εδώσαν και εμένα την προσφορα αλλα δεν το προχώρησα. Μια τελευταία ερώτηση, στο καρτοκινητό ισχύουν τα συγκεκριμένα για 1 χρόνο ή 2 που είναι και το συμβόλαιο του σταθερού; Ευχαριστώ! Edited 12 Μαΐου by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 4 minutes ago, sofos_k said: Μια τελευταία ερώτηση, στο καρτοκινητό ισχύουν τα συγκεκριμένα για 1 χρόνο ή 2 που είναι και το συμβόλαιο του σταθερού; Ευχαριστώ! Στην προσφορά που έστειλαν σε εμένα γραπτώς ήταν για 24μηνες. 22 minutes ago, kosmous said: 95 που την βρίσκω ; Αν θες και με πμ . Ευχαριστώ . https://www.facebook.com/share/r/1BCXyqBAeP/ Για δες λίγο εδώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Πλεον είναι 109. Και απο αυτον και απο αλλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 48 minutes ago, kmpatra said: Πλεον είναι 109. Και απο αυτον και απο αλλους. Πάρε στο gigashop στη Λάρισα. Το έδινε 95 μέχρι πριν λίγες μέρες. Τον ρώτησες ή απλώς υποθέτεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Δεν το θυμομουν για τη Λάρισα . Ενας εδω που παιρνει απο south attica, απο 95 που το είχε πριν το Πασχα, εχει παει 109. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Την Παρασκευή το πρωί έστειλα την υπεύθυνη δήλωση (ταυτότητα δεν χρειάστηκε την είχε ήδη) στο GIGASHOP στην Λάρισα, την Κυριακή ναι την Κυριακή παρέλαβα από Boxnow την sim και χθες ενεργοποιήθηκε κιόλας, στα 95€ + 3€ το Boxnow. Είναι η δεύτερη γραμμή που έκανα (η πρώτη ενεργοποιήθηκε την 1η Απριλίου). 6 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Ο κύριος που μου έδωσε τιμή 109 μου είπε πως μετά η κάθε ανανέωση θα κοστίζει 99 , το gigashop μου είπε 95+3box και κάθε επόμενος χρόνος 110 . Πως γίνεται το ίδιο πακέτο στην ίδια εταιρία να ανανεώνεται με άλλη τιμή ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Δεν είναι σίγουρο ότι έχουν όλοι οι συνεργάτες τις ίδιες τιμές, ο κάθε ένας αποφασίζει τι έξτρα θα βγάλει και δεν υπογράφεις κάποιο συμβόλαιο ότι θα υπάρχει το πακέτο ή θα έχει τη τιμή που σου λέει σήμερα του χρόνου, οπότε μη το δέσεις και κόμπο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-around-lucky-ones-submission/#/MarchLuckyOnesCUAroundContest (μην ενθουσιαζεστε πολύ, για TV ειναι) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 19 ώρες πριν, terkos2 said: Την Παρασκευή το πρωί έστειλα την υπεύθυνη δήλωση (ταυτότητα δεν χρειάστηκε την είχε ήδη) στο GIGASHOP στην Λάρισα, την Κυριακή ναι την Κυριακή παρέλαβα από Boxnow την sim και χθες ενεργοποιήθηκε κιόλας, στα 95€ + 3€ το Boxnow. Είναι η δεύτερη γραμμή που έκανα (η πρώτη ενεργοποιήθηκε την 1η Απριλίου). Άρα ακόμα στο gigashop το δίνουν στα 95€. Εγώ πήρα από αυτούς δύο ετήσια. Και έστειλα και τρεις φίλους εκεί για ετήσιο. Όλα άψογα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 12/5/2026 at 11:27 ΜΜ, terkos2 said: Είναι η δεύτερη γραμμή που έκανα (η πρώτη ενεργοποιήθηκε την 1η Απριλίου). Παιδιά και πάλι προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι, αλλά νομίζω πως όφειλα έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση να αναφέρω την συνέχεια και το τέλος του σήριαλ. Αυτή είναι η γραμμή εδώ, που υπήρχε θέμα με την φορητότητα από CU σε What's Up. Τελικά το πρόβλημα ήταν αυτό που αναφέρω στο τέλος της πρώτης παραγράφου εδώ, γιατί όταν έφυγα από τον Γερμανό δεν έγινε ακύρωση φορητότητας που είχα αιτηθεί εκεί, και αυτοί δεν μου είπαν και τίποτα, οπότε δεν μπορούσε να υλοποιηθεί η δεύτερη αίτηση που είχα κάνει online μέσω της εφαρμογής της cosmote. Το παραπάνω το ανακάλυψα όταν στις 5-4-26 09:15 ημέρα Κυριακή έλαβα ένα sms από την cosmote στο υπό φορητότητα νούμερο (ενώ ήμουν σε αναμονή από τις 31-3-26 να δω τι θα κάνουν όταν μου τηλεφώνησαν και τους έστειλα με mail την φωτό που είχα βγάλει το τελευταίο στάδιο ενεργοποίησης της κάρτας sim) το οποίο έλεγε ότι το αίτημα σας με κωδικό Μ......... για ακύρωση της φορητότητας έχει ολοκληρωθεί. Αμάν λέω ποιο αίτημα ακύρωσης έχω κάνει και δεν το ξέρω; Την Τρίτη το πρωί 7-4-26 τους τηλεφωνώ και τους λέω για το sms, δεν ήξεραν τίποτα, μου δίνουν ένα σταθερό νούμερο το 2108006300 που είναι για τις online αιτήσεις (έτσι μου είπαν), ούτε και εκεί δεν έβγαζαν άκρη δήλωναν αναρμόδιοι και με ξανά συνέδεσαν στο 13888 στα καρτοκινητά, ξανά το ιστορικό πάλι απ' την αρχή, αποφασίζουν τελικά ότι φταίει πάλι όπως στην αρχή η Vodafone, λέω δεν είναι η vodafone τα έχουμε ξαναπεί μην τα ξαναλέμε πάλι και πάλι αφού οι συνάδελφοί σας εκεί στην cosmote κάποιες ημέρες νωρίτερα είχαν συμφωνήσει σε αυτό. Για να με ξεφορτωθεί με συνδέει με το τεχνικό τμήμα μήπως φταίει η sim, φυσικά και δεν ήταν αυτό, αφού δεν είχε γίνει καν η φορητότητα και είχα ακόμη σήμα κανονικά από την vodafone, καθώς μου εξηγούσε μάλιστα κόπηκε και η γραμμή. Ξέχασα πριν με συνδέσει με το τεχνικό τμήμα μου λέει να ξανά πάρω στο 2108006300, της λέω μπαλάκι θα με παίζετεγ; από τον έναν στον άλλον και ξανά πάλι από την αρχή; Ξανά πάλι τηλεφωνώ στο 13888, πάλι από την αρχή όλο το παραμύθι, εκεί μου είπε ότι μπορεί να γίνει ακύρωση αυτόματα μέσω του συστήματος αν δεν συμφωνούν κάποια στοιχεία μεταξύ τους από τον παλαιό στον νέο πάροχο. Οταν μου είπε να πάω σε ένα κατάστημα για καλύτερα, της ανέφερα αυτό που είχε γίνει στον Γερμανό στην αρχή, δεν την είδα όμως να αντιλαμβάνεται ότι είχε γίνει δεύτερη φορητότητα χωρίς να ακυρωθεί η πρώτη. Στο τέλος τα ρίχνει και αυτή πάλι στην vodafone και μου λέει να επικοινωνήσω πάλι μαζί τους, της λέω αν δεν βρεθεί λύση πάω για καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Καλώ στην vodafone εξηγώ πάλι όλο το σκηνικό και εκεί και αναφέρω το θέμα με τον Γερμανό (το οποίο και εγώ δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τότε ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση), όταν το άκουσε αυτό, μου λέει αυτή ήταν η αιτία που δεν προχωρούσε η online αίτηση μέσω της εφαρμογής, όταν περάσει ένας μήνας και δεν υλοποιηθεί μια αίτηση φορητότητας για οποιονδήποτε λόγο, αυτόματα ακυρώνεται από το σύστημα και για αυτό λοιπόν ήρθε το sms στις 5-4-26 από την cosmote ότι ακυρώθηκε η φορητότητα (ποια φορητότητα όμως; αυτή που έκανε ο Γερμανός στις 5-3-26), κάνε μου λέει καινούργια αίτηση. Μπήκα λοιπόν στην εφαρμογή της cosmote και αντί να κάνω νέα αίτηση λέω δεν δοκιμάζω να ξανακάνω ενεργοποίηση της κάρτας αφού έδινε αυτήν την επιλογή, το έκανα και προχώρησε κανονικά πλέον η φορητότητα και την επόμενη ημέρα έγινε η μετάβαση σε What's Up. Η απορία μου είναι αυτή, πως τα συστήματά τους δέχονται να γίνει δεύτερη αίτηση; άντε πες ότι το σύστημα είναι χαζό και το δέχεται και δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει γίνει και δεύτερο αίτημα, με τόσους που μιλούσα επί ένα μήνα δεν το έβλεπαν πουθενά μέσα στα συστήματά τους ότι εκκρεμούσαν δύο αιτήσεις μια σε κατάστημα και μια online για το ίδιο νούμερο; Συμπέρασμα Γενικώς επικρατεί ένα μεγάλο μπάχαλο. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Το διάβασε κάποιος να μου πει την περίληψη;;;😋😋😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 hour ago, konstantinos77 said: Το διάβασε κάποιος να μου πει την περίληψη;;;😋😋😂😂 Γενικώς επικρατεί ένα μεγάλο μπάχαλο. 😛 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 2 ώρες πριν, konstantinos77 said: Το διάβασε κάποιος να μου πει την περίληψη;;;😋😋😂😂 Απο το Gemini: Το κείμενο περιγράφει την ταλαιπωρία ενός χρήστη κατά τη διαδικασία φορητότητας αριθμού από τη Vodafone (CU) στην Cosmote (What's Up). Η καθυστέρηση οφειλόταν σε μια παλαιότερη αίτηση σε κατάστημα που δεν είχε ακυρωθεί, μπλοκάροντας τη νέα online αίτηση, γεγονός που προκάλεσε σύγχυση μεταξύ των τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών των δύο εταιρειών. Τελικά, μετά την αυτόματη ακύρωση της πρώτης αίτησης από το σύστημα και την επαναυποβολή της online, η σύνδεση ενεργοποιήθηκε, αναδεικνύοντας όμως σημαντικά κενά στην επικοινωνία και τον συντονισμό των παρόχων. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 9 minutes ago, Tsino said: Απο το Gemini: Το κείμενο περιγράφει την ταλαιπωρία ενός χρήστη κατά τη διαδικασία φορητότητας αριθμού από τη Vodafone (CU) στην Cosmote (What's Up). Η καθυστέρηση οφειλόταν σε μια παλαιότερη αίτηση σε κατάστημα που δεν είχε ακυρωθεί, μπλοκάροντας τη νέα online αίτηση, γεγονός που προκάλεσε σύγχυση μεταξύ των τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών των δύο εταιρειών. Τελικά, μετά την αυτόματη ακύρωση της πρώτης αίτησης από το σύστημα και την επαναυποβολή της online, η σύνδεση ενεργοποιήθηκε, αναδεικνύοντας όμως σημαντικά κενά στην επικοινωνία και τον συντονισμό των παρόχων. Ωραίος! ΥΓ. Άμα έχεις πάει σχολείο... είσαι αλλιώς! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Προφανώς δεν έγινε σωστά η διαδικασία από τον δότη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 8 ώρες πριν, terkos2 said: Παιδιά και πάλι προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι, αλλά νομίζω πως όφειλα έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση να αναφέρω την συνέχεια και το τέλος του σήριαλ. Αυτή είναι η γραμμή εδώ, που υπήρχε θέμα με την φορητότητα από CU σε What's Up. Τελικά το πρόβλημα ήταν αυτό που αναφέρω στο τέλος της πρώτης παραγράφου εδώ, γιατί όταν έφυγα από τον Γερμανό δεν έγινε ακύρωση φορητότητας που είχα αιτηθεί εκεί, και αυτοί δεν μου είπαν και τίποτα, οπότε δεν μπορούσε να υλοποιηθεί η δεύτερη αίτηση που είχα κάνει online μέσω της εφαρμογής της cosmote. Το παραπάνω το ανακάλυψα όταν στις 5-4-26 09:15 ημέρα Κυριακή έλαβα ένα sms από την cosmote στο υπό φορητότητα νούμερο (ενώ ήμουν σε αναμονή από τις 31-3-26 να δω τι θα κάνουν όταν μου τηλεφώνησαν και τους έστειλα με mail την φωτό που είχα βγάλει το τελευταίο στάδιο ενεργοποίησης της κάρτας sim) το οποίο έλεγε ότι το αίτημα σας με κωδικό Μ......... για ακύρωση της φορητότητας έχει ολοκληρωθεί. Αμάν λέω ποιο αίτημα ακύρωσης έχω κάνει και δεν το ξέρω; Την Τρίτη το πρωί 7-4-26 τους τηλεφωνώ και τους λέω για το sms, δεν ήξεραν τίποτα, μου δίνουν ένα σταθερό νούμερο το 2108006300 που είναι για τις online αιτήσεις (έτσι μου είπαν), ούτε και εκεί δεν έβγαζαν άκρη δήλωναν αναρμόδιοι και με ξανά συνέδεσαν στο 13888 στα καρτοκινητά, ξανά το ιστορικό πάλι απ' την αρχή, αποφασίζουν τελικά ότι φταίει πάλι όπως στην αρχή η Vodafone, λέω δεν είναι η vodafone τα έχουμε ξαναπεί μην τα ξαναλέμε πάλι και πάλι αφού οι συνάδελφοί σας εκεί στην cosmote κάποιες ημέρες νωρίτερα είχαν συμφωνήσει σε αυτό. Για να με ξεφορτωθεί με συνδέει με το τεχνικό τμήμα μήπως φταίει η sim, φυσικά και δεν ήταν αυτό, αφού δεν είχε γίνει καν η φορητότητα και είχα ακόμη σήμα κανονικά από την vodafone, καθώς μου εξηγούσε μάλιστα κόπηκε και η γραμμή. Ξέχασα πριν με συνδέσει με το τεχνικό τμήμα μου λέει να ξανά πάρω στο 2108006300, της λέω μπαλάκι θα με παίζετεγ; από τον έναν στον άλλον και ξανά πάλι από την αρχή; Ξανά πάλι τηλεφωνώ στο 13888, πάλι από την αρχή όλο το παραμύθι, εκεί μου είπε ότι μπορεί να γίνει ακύρωση αυτόματα μέσω του συστήματος αν δεν συμφωνούν κάποια στοιχεία μεταξύ τους από τον παλαιό στον νέο πάροχο. Οταν μου είπε να πάω σε ένα κατάστημα για καλύτερα, της ανέφερα αυτό που είχε γίνει στον Γερμανό στην αρχή, δεν την είδα όμως να αντιλαμβάνεται ότι είχε γίνει δεύτερη φορητότητα χωρίς να ακυρωθεί η πρώτη. Στο τέλος τα ρίχνει και αυτή πάλι στην vodafone και μου λέει να επικοινωνήσω πάλι μαζί τους, της λέω αν δεν βρεθεί λύση πάω για καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Καλώ στην vodafone εξηγώ πάλι όλο το σκηνικό και εκεί και αναφέρω το θέμα με τον Γερμανό (το οποίο και εγώ δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τότε ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση), όταν το άκουσε αυτό, μου λέει αυτή ήταν η αιτία που δεν προχωρούσε η online αίτηση μέσω της εφαρμογής, όταν περάσει ένας μήνας και δεν υλοποιηθεί μια αίτηση φορητότητας για οποιονδήποτε λόγο, αυτόματα ακυρώνεται από το σύστημα και για αυτό λοιπόν ήρθε το sms στις 5-4-26 από την cosmote ότι ακυρώθηκε η φορητότητα (ποια φορητότητα όμως; αυτή που έκανε ο Γερμανός στις 5-3-26), κάνε μου λέει καινούργια αίτηση. Μπήκα λοιπόν στην εφαρμογή της cosmote και αντί να κάνω νέα αίτηση λέω δεν δοκιμάζω να ξανακάνω ενεργοποίηση της κάρτας αφού έδινε αυτήν την επιλογή, το έκανα και προχώρησε κανονικά πλέον η φορητότητα και την επόμενη ημέρα έγινε η μετάβαση σε What's Up. Η απορία μου είναι αυτή, πως τα συστήματά τους δέχονται να γίνει δεύτερη αίτηση; άντε πες ότι το σύστημα είναι χαζό και το δέχεται και δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει γίνει και δεύτερο αίτημα, με τόσους που μιλούσα επί ένα μήνα δεν το έβλεπαν πουθενά μέσα στα συστήματά τους ότι εκκρεμούσαν δύο αιτήσεις μια σε κατάστημα και μια online για το ίδιο νούμερο; Συμπέρασμα Γενικώς επικρατεί ένα μεγάλο μπάχαλο. Το βασικό είναι ότι εξ' αρχής έφταιγε η cosmote, όπως σου είχα πει από την αρχή όταν το είχες αναφέρει ότι διαφαινόταν καθώς έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα με κόσμο που θέλει να πάει στη κοσμοτέ και "χάνεται" η αίτηση. Κατά την άποψή μου που με την ταλαιπωρία που έφαγες μία καταγγελία είναι το ελάχιστο. Σε αντίθεση με τις "καταγγελίες" τύπου "μας κλαίβουν ινε καρτελ διαδοσται!!!111", η περίπτωσή σου αφορά μία διαδικασία που έχει αυστηρή δομή και προθεσμίες και από την στιγμή που δεν τις τήρησαν και σου απάνταγαν ότι να ναι δίνεις πάτημα να το ψάξουν. Εσύ δε θα κερδίσεις κάτι άμεσα αλλά μπορεί να καταφέρεις να σφίξουν μερικά ποπουδάκια και να βελτιωθεί η κατάσταση για όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Δεν έχει λογική η εταιρια να μην δεχεται νεο πελατη, εκτός εαν η αίτηση φορητότητας απο την εταιρια που δινει το νουμερο ειναι ελλειπής 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Δεν είπε κανείς ότι γίνεται επίτηδες και έχει λογική, είναι τρύπα του συστήματος της cosmote που κανένας δε νοιάζεται να λύσει και ο καταναλωτής απλά την τρώει και υπομένει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 6 ώρες πριν, spiliot said: Κατά την άποψή μου που με την ταλαιπωρία που έφαγες μία καταγγελία είναι το ελάχιστο. Σε αντίθεση με τις "καταγγελίες" τύπου "μας κλαίβουν ινε καρτελ διαδοσται!!!111", η περίπτωσή σου αφορά μία διαδικασία που έχει αυστηρή δομή και προθεσμίες και από την στιγμή που δεν τις τήρησαν και σου απάνταγαν ότι να ναι δίνεις πάτημα να το ψάξουν. Εσύ δε θα κερδίσεις κάτι άμεσα αλλά μπορεί να καταφέρεις να σφίξουν μερικά ποπουδάκια και να βελτιωθεί η κατάσταση για όλους. Ω ναι, κάτι παρόμοιο είχε κάνει η Vodafone σε μένα πριν αρκετά χρόνια.😁 Αφού είχα υποβάλει αίτημα φορητότητας στο κατάστημα όλα καλά, μετά από μερικές ώρες και αφού είχα λάβει επιβεβαιωτικό sms για την υποβολή αιτήματος, με καλεί το ίδιο παιδί να μου πει ότι είχε γίνει λάθος και πρέπει ξαναπεράσω από κει για να πληρώσω χρήματα. Του απαντάω ότι δεν γίνεται, ας με είχαν ενημερώσει όσο ήμουν εκεί και ότι είχα ήδη λάβει επιβεβαίωση και να προχωρήσουν το αίτημα πάραυτα. Ξαφνικά την επόμενη μέρα λαμβάνω μήνυμα ότι το αίτημα είχε ακυρωθεί... Φορτωμένος για χαμό πάω από κοντά, όπου εκεί μια κάργια διευθύντρια του καταστήματος χωρίς κανέναν ενδοιασμό μου λέει ότι "ναι εγώ ακύρωσα την αίτησή σου". Της εξηγώ πως αναγράφουν ότι η φορητότητα είναι δωρεάν στην σελίδα τους και εν πάση περιπτώσει αφού έλεγξαν τα έγγραφά μου και καταχώρησαν το αίτημα είναι παράνομο να διακόπτει την διαδικασία εφόσον ο υφιστάμενος πάροχος είχε δώσει το ΟΚ. Άρχισε τις υστερίες, φωνές να φύγω, "νιώθω απειλή"! Πάγωσα, και έβλεπα και τον υπάλληλο να μην μιλάει και να κουνάει το κεφάλι σαν να λέει "φίλε δίκιο έχεις, αλλά βλέπεις"... Στο τσακ ήμουν να καλέσω τους μπάτσους να την πάρουν σηκωτή, αλλά με καθησύχασαν από τα κεντρικά ότι θα το τακτοποιούσαν εκείνοι και θα με καλούσαν. Ε όσο κάλεσαν εσάς κάλεσαν και μένα. Κάνω την φορητότητα σε άλλο κατάστημα και καπάκι καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου καταγγέλλω την παραβίαση της όλης διαδικασίας και την ακαταλληλότητα της συγκεκριμένης να διευθύνει κατάστημα. Αποτέλεσμα; Να μου πιστώσουν 10€ για την ανανέωση που είχα πληρώσει. Καμία κύρωση από ΕΕΤΤ. Η "κιουρία" στην θέση της και γω να καταριέμαι από μέσα μου κάθε φορά που περνούσα απ έξω... Οπότε ναι, το καρτέλ είχε ριζώσει και είχε διαμορφώσει αυτό το περιβάλλον από τότε. Κανένα ποπουδάκι δεν θα σφίξει και καμία κατάσταση δεν θα βελτιωθεί και αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι "ινε καρτελ διαδοσται!!!111" Όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε ζει σε άλλη χώρα είτε επιλέγει να εθελοτυφλεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts