cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 25 minutes ago, VIPdriver said: Στο παρελθον μου ετυχε να βαλω username κ password και μετά μου ειπε "βαλτε τον κωδικο που σας ηρθε με σμσ". Ναι αλλά αν έχεις κάνει ήδη τον λογαριασμό και τον έχεις επιβεβαιώσει με sms, δεν θα ξαναζητήσει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 minute ago, cu2goup said: Ναι αλλά αν έχεις κάνει ήδη τον λογαριασμό και τον έχεις επιβεβαιώσει με sms, δεν θα ξαναζητήσει.. Σε εκείνη την περιπτωση (που έγραψα πιο πανω) δεν μου ερχόταν σμσ (λόγω φραγής) και αναγκαστικά έβαλα χρήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Οι παροχες απο shake μεταφερονται στον επόμενο μήνα? Π.χ. τα 30' απο ανανέωση 14€ θα μεταφερθουν μαζι με τα 50' απο ανανέωση 15€ τον επόμενο μήνα? Για να μεταφερθούν οι παροχές πρέπει τα shake να είναι ακριβώς τα ίδια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα μεταφερθούν. Edited 23 Απριλίου by skwstas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Απεριόριστα data στο app (προσφορές) για μία ημέρα με ενεργοποίηση μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 4 ώρες πριν, kmpatra said: Απεριόριστα data στο app (προσφορές) για μία ημέρα με ενεργοποίηση μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Το είδα 6 λεπτά αφού είχαν περάσει τα μεσάνυχτα, και προσπάθησα και το ενεργοποίησε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Κατάφερε κάνεις να βγάλει κουπόνι 2€ efood από το drop; Γιατί μου φαίνεται μας κοροϊδεύουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Μόλις εβγαλα. Τι θέμα υπάρχει? 44 minutes ago, opmgls said: Το είδα 6 λεπτά αφού είχαν περάσει τα μεσάνυχτα, και προσπάθησα και το ενεργοποίησε! Και τωρα δινει. Ειναι μαλλον η... διαφορά ώρας που υπήρχε παλιότερα. Ισως δουλεύει ως τη 1-2 η ώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 9 minutes ago, kmpatra said: Μόλις εβγαλα. Τι θέμα υπάρχει? Και τωρα δινει. Ειναι μαλλον η... διαφορά ώρας που υπήρχε παλιότερα. Ισως δουλεύει ως τη 1-2 η ώρα. Τώρα έστρωσε. Thanks! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Τόσο καιρό, στην προσφορά με τα 300GB, έδινα προσοχή μόνο στις διαφορετικές τιμές (πχ 95€, 110, 118 μέσω του vodafonecu.gr) και νόμιζα ότι οι παροχές (ειδικά τα GB) δίνονται ανά μήνα. Τώρα που με ενδιαφέρει να πάω, διαβάζω στο facebook από την ίδια τη Vodafone ότι "η προσφορά αποδιδέται συνολικά για ένα χρόνο κι όχι τμηματικά". δλδ δίνουν 300GB κουβά που μπορείς να τα καταναλώσεις και σε μία μέρα? Είναι διαφορετική η προσφορά της Vodafone από αυτής του ΚΕΠ και των άλλων "τρίτων"; 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Τόσο καιρό, στην προσφορά με τα 300GB, έδινα προσοχή μόνο στις διαφορετικές τιμές (πχ 95€, 110, 118 μέσω του vodafonecu.gr) και νόμιζα ότι οι παροχές (ειδικά τα GB) δίνονται ανά μήνα. Τώρα που με ενδιαφέρει να πάω, διαβάζω στο facebook από την ίδια τη Vodafone ότι "η προσφορά αποδιδέται συνολικά για ένα χρόνο κι όχι τμηματικά". δλδ δίνουν 300GB κουβά που μπορείς να τα καταναλώσεις και σε μία μέρα? Είναι διαφορετική η προσφορά της Vodafone από αυτής του ΚΕΠ και των άλλων "τρίτων"; Όλοι οι συνεργαζόμενοι δίνουν την καλή γνωστή προσφορά με τα 300GB το μήνα με rollover. Συνεπώς προχώρα ήσυχος και απλώς μην ασχολείσαι με το τι λέει η ίδια η Vodafone. 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Είναι διαφορετική η προσφορά της Vodafone από αυτής του ΚΕΠ και των άλλων "τρίτων"; Ναι. Edited 24 Απριλίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 15 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε εκείνη την περιπτωση (που έγραψα πιο πανω) δεν μου ερχόταν σμσ (λόγω φραγής) και αναγκαστικά έβαλα χρήματα. δεν καταλαβαινω, γιατι δεν επελεγες να ερθει μηνυμα στο mail ετσι κανω σε οποια παλια και ληγμενα εχω πλην του οτι αν τα εχεις βαλει καποια στιγμη στο παρελθον και βγεις, οταν ξαναμπεις δεν ζηταει ταυτοποιηση ξανα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Παρτε ενα marketing βρε παιδιά: απεριόριστα data απο 7,5€ για εως 30 μερες. Δεν το εχω ξαναδεί νομίζω πουθενά, καινοτομία. Άσε που αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή νομίζω για ένα μήνα δεν μπορεί να το πάρει κανείς. Εκτός αν το παρατείνουν και μετά τις 30. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Στο παρακάτω αναφέρεσαι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Ναι αλλα πιο πολυ στο μπανερ πού το διαφημίζει όταν μπαίνεις στην εφαρμογή και στο μήνυμα το γραπτό που έρχεται και εχουν αμφότερα την συγκεκριμένη διατύπωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου (edited) Και τι ρε φίλε θα κάνουν διαφορετικό μπάνερ κάθε φορά που αλλάζουν τη διάρκεια σε 7, 15 και σε 30 μέρες και τη τιμή από 7.5 σε 12.5 ή 15? Άλλη δουλειά δεν έχουν' να κάνουν στη βόνταφον να 'ουμ; Edited 24 Απριλίου by spiliot 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 3 minutes ago, kmpatra said: Ναι αλλα πιο πολυ στο μπανερ πού το διαφημίζει όταν μπαίνεις στην εφαρμογή και στο μήνυμα το γραπτό που έρχεται και εχουν αμφότερα την συγκεκριμένη διατύπωση. Για ΕΩΣ 30 μέρες ΑΠΟ 7,5€. Με άλλα λόγια υπάρχει προσφορά που κοστίζει 7,5€, υπάρχει και προσφορά που διαρκεί 30 μέρες αλλά και τα δύο δεν ισχύουν ταυτόχρονα. Marketing της Vodafone. 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, spiliot said: Και τι ρε φίλε θα κάνουν διαφορετικό μπάνερ κάθε φορά που αλλάζουν τη διάρκεια σε 7, 15 και σε 30 μέρες και τη τιμή από 7.5 σε 12.5 ή 15? Άλλη δουλειά δεν έχουν' να κάνουν στη βόνταφον να 'ουμ; Εμενα η διατύπωση μου φανηκε υπερβολική. Ο καθένας οπως το βλεπει. Το μπανερ προφανως αλλαζει με την εκάστοτε προσφορά,δεν νομίζω να χρησιμοποιούν το ιδιο για ολες. Αυτη τη στιγμή με τους όρους που εχει δεν ισχύει το ως 30 μερες της βιτρίνας. Τέλος παντων, ασχολούμαι με ψιλό λεπτομέρειες θα μου πεις.... 10 minutes ago, skwstas said: Για ΕΩΣ 30 μέρες ΑΠΟ 7,5€. Με άλλα λόγια υπάρχει προσφορά που κοστίζει 7,5€, υπάρχει και προσφορά που διαρκεί 30 μέρες αλλά και τα δύο δεν ισχύουν ταυτόχρονα. Marketing της Vodafone. Αυτό ακριβώς λεω ------ Edit Λοιπον οκ 'delete'. Απ'οτι βλεπω τωρα υπάρχει και η αλλη με τα 14,5 για 1 μηνα + vodafone tv. Αρα με τη διατύπωση τους καλυπτουν και τις 2 και βάζουν λινκ προς τις προσφορές ολες , νομιζα ότι αναφέρονταν μονο στην 7,5. Μ' ενα σμπαρο δυο τρυγόνια δηλαδή. Οκ. Τώρα μ' έπιασε ο καφες 🙃 Edited 24 Απριλίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Κωδικοί efood 2€ Drop by CU OVCUD24AJQFVLKO8 OVCUD24AEXSCZ835 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 2 Ερωτήσεις για όσους έχουν την προσφορά των 300 GB μέσω ΚΕΠ 1) Ισχύει ότι κάνουν rollover; Δλδ στους μήνες κάποιος μπορεί να έχει 900 GB; 2) Από τα 300, πόσα είναι για εξωτερικό; Σ το τσατ της Vodafone μου είπαν ότι αυτοί, στη δική τους προσφορά, τα δίνουν όλα προς εξωτερικό , αλλά και πάλι είναι κουβάς, δλδ σου δίνουν 300GB με ημερομηνία λήξης μετά από ένα χρόνο. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Έχω την προσφορά από south attica αλλά την ίδια δίνουν. 12 ώρες πριν, ParafronGR said: 1) Ισχύει ότι κάνουν rollover; Δλδ στους μήνες κάποιος μπορεί να έχει 900 GB; Ναι. Εγώ το έχω από τον Δεκέμβριο και τώρα έχω 1152GB. 12 ώρες πριν, ParafronGR said: 2) Από τα 300, πόσα είναι για εξωτερικό; 11GB 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου εχω 3 μηνες απο Pavlidou Digital ΚΕΠ ειμαι στα 864 gb και 298 sms 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Απλά μη ξεχνάτε πως άνω των 300gb κάθε ημερολογιακό μήνα είναι με μέγιστη ταχύτητα 4mbps οπότε περιορισμένης χρησιμότητας. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Αν κατάλαβα απο 95€ έχουμε το πρόγραμμα στα 110€; Να περιμένουμε τον Μάιο να επιστρέψει στην προηγούμενη τιμή; Ή προχωράμε; Επίσης υπάρχει κανένας συνεργάτης στον νομό Αττικής; Πήγα να κάνω το qvip για συγγενή αλλά είναι ήδη στην q και δεν παίζει να κάνουμε φορητότητες για να ξαναγυρίσουμε. 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 1 hour ago, belial said: Αν κατάλαβα απο 95€ έχουμε το πρόγραμμα στα 110€; Να περιμένουμε τον Μάιο να επιστρέψει στην προηγούμενη τιμή; Ή προχωράμε; Επίσης υπάρχει κανένας συνεργάτης στον νομό Αττικής; Πήγα να κάνω το qvip για συγγενή αλλά είναι ήδη στην q και δεν παίζει να κάνουμε φορητότητες για να ξαναγυρίσουμε. Γιατί θες τον συνεργάτη στην Αττική αφού έτσι κι αλλιώς τα στέλνουν στο σπίτι σου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Ερώτηση προς τους γκουρού αν ξέρετε. Σε cu νούμερο που έχει υπόλοιπο πχ 15€, τι γίνονται τα χρήματα αν δεχτούμε προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από αυτές που κάνεις αίτημα μέσα από την εφαρμογή και σε παίρνουν τηλ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts