minast Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 17 minutes ago, spiliot said: Τη φορητότητα έχει δικαίωμα να την αρνηθεί μία εταιρία μόνο αν έχεις ληξιπρόθεσμο χρέος και η επέκταση υπολοίπου δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με κάτι τέτοιο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσεις να φύγεις αλλά υπάρχει εξίσου μεγάλη πιθανότητα όταν επιστρέψεις να σε περιμένει η χρέωση. Δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί φορητότητα για ληξιπρόθεσμο χρέος. https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/foritotita-arithmon/ Quote Η υφιστάμενη εταιρεία μπορεί να απορρίψει την αίτηση φορητότητας μόνο: Εάν ο ΑΦΜ -σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν διαθέτει ΑΦΜ, ο Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου- που αναγράφεται στην αίτηση είναι διαφορετικός σε σχέση με εκείνον που η υφιστάμενη εταιρεία έχει στην κατοχή της. Εάν ο αριθμός για τον οποίο υποβάλλεται η αίτηση είναι μη ενεργός ή ανήκει σε άλλον συνδρομητή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 3 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Παίδες να ρωτήσω αν έχω επέκταση υπολοίπου και πάω σε κατάστημα για να κανω ενημέρωση στοιχείων και ζητήσω επιστροφή ενός ποσού που έχω στην κάρτα σε τραπεζικό λογαριασμό Και ύστερα κανω φορητοτητα Αν θέλω αργότερα να ξαναγυρίσω στην voda θα πρέπει να πληρώσω επέκταση υπολοίπου η αυτό δεν μας επηρεάζει Λογικά όταν επιστρέψεις θα σε περιμένει το χρέος. Αφού θα κάνεις ενημέρωση στοιχείων σίγουρα θα έχουν το ΑΦΜ σου που θα συνδεθεί με το νούμερο. ΥΓ. Η επέκταση υπολοίπου είναι ένα μικρό δάνειο που σου κάνει η εταιρεία (με καλή πίστη) επειδή εσύ το ζητάς. Είναι δάνειο το χρωστάς, όπως και να έχει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) 10 minutes ago, opmgls said: Λογικά όταν επιστρέψεις θα σε περιμένει το χρέος. Αφού θα κάνεις ενημέρωση στοιχείων σίγουρα θα έχουν το ΑΦΜ σου που θα συνδεθεί με το νούμερο. ΥΓ. Η επέκταση υπολοίπου είναι ένα μικρό δάνειο που σου κάνει η εταιρεία (με καλή πίστη) επειδή εσύ το ζητάς. Είναι δάνειο το χρωστάς, όπως και να έχει. Το πολύ πολύ να βαλω μια 16αρα να φεύγει το μεγάλο κόστος τα 16€ και να μείνουν τα 1.45€ και οτι μείνει υπόλοιπο να πάει για επιστροφή Και μετα δεν θα έχουνε να μου πούνε κάτι για 1.45€ έτσι και αλλιώς μάλλον δεν θα ξανά γυρίσω και πολύ σύντομα Edited 20 Απριλίου by Dimitris_15 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 55 minutes ago, akis8607 said: Συνδυασμό με σταθερό; Δηλαδή; Εδινε καποια γιγα με καθε ανανεωση αν ειχες και σταθερό στο ιδιο αφμ. Για 1 χρόνο νομίζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 4 minutes ago, Dimitris_15 said: Το πολύ πολύ να βαλω μια 16αρα να φεύγει το μεγάλο κόστος τα 16€ και να μείνουν τα 1.45€ και οτι μείνει υπόλοιπο να πάει για επιστροφή Και μετα δεν θα έχουνε να μου πούνε κάτι για 1.45€ έτσι και αλλιώς αν ξανα γυρίσω Ναι το ποσό είναι μικρό. Δεν θα κάνουν μανούρα για τόσο μικρό ποσό, αλλά και πάλι είναι πιθανό να σε περιμένει όταν γυρίσεις. Τέτοια μικροποσα τα διαγράφουν κάποια στιγμή αλλά μετά από χρόνια. Κάνε το για να μας φύγει η απορία γενικώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 8 minutes ago, kmpatra said: Εδινε καποια γιγα με καθε ανανεωση αν ειχες και σταθερό στο ιδιο αφμ. Για 1 χρόνο νομίζω. Update https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/its-a-match/ Και απ'οτι μου ειχαν πει παιρνουν 10 γιγα ολα τα cu του ίδιου αφμ με ανανεωση 15€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 1 hour ago, minast said: Δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί φορητότητα για ληξιπρόθεσμο χρέος. https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/foritotita-arithmon/ Έχεις δίκιο το είχα μπερδέψει με αλλαγή παρόχου ρεύματος, συγγνώμη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Το 20ευρ για 3 μήνες (50GB, UNLIMITED ΛΕΠΤΑ, 600 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες), με ανανέωση μέσα από το CU app για 20ευρ πάλι (''Μόλις τελειώσει το τρίμηνο, μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά την προσφορά με 20€ μέσα από το My CU App στα φοιτητικά πακέτα.'') μέσω του επίσημου site του CU είναι τόσο δελεαστικό για να τσεκάρεις τις ανοχές της Voda στον έλεγχο των φοιτητικών διαπιστευτηρίων. 1 Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 9 ώρες πριν, sofos_k said: Τελικά όντως έβαλαν το 10% σήμερα.. σου απάντησαν για τα επιπλέον cashback; Ευτυχώς που το έγραψες γιατί έβαλαν και σε μενα το 10% και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Έχω στείλει email και για τα 2ευρα της ανανέωσης, αλλά ακόμη σιγή ιχθύος. Θα μιλήσω στο τσατ να δούμε τι γίνεται... Edited 21 Απριλίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 7 minutes ago, gpapas640 said: Ευτυχώς που το έγραψες γιατί έβαλαν και σε μενα το 10% και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Έχω στείλει email και για τα 2ευρα της ανανέωσης, αλλά ακόμη σιγή ιχθύος. Θα μιλήσω στο τσατ να δούμε τι γίνεται... Σας έβαλαν το 10% από ανανεώσεις στο site της Cu; Γιατί σε εμένα έβαλαν μόνο μια πληρωμή λογαριασμού που έκανα στην ιστοσελίδα της Vodafone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, chemeng said: Το 20ευρ για 3 μήνες (50GB, UNLIMITED ΛΕΠΤΑ, 600 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες), με ανανέωση μέσα από το CU app για 20ευρ πάλι (''Μόλις τελειώσει το τρίμηνο, μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά την προσφορά με 20€ μέσα από το My CU App στα φοιτητικά πακέτα.'') μέσω του επίσημου site του CU είναι τόσο δελεαστικό για να τσεκάρεις τις ανοχές της Voda στον έλεγχο των φοιτητικών διαπιστευτηρίων. Κι όταν περάσουν τα 2 τρίμηνα τι γίνεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 ώρες πριν, eranos said: Σας έβαλαν το 10% από ανανεώσεις στο site της Cu; Γιατί σε εμένα έβαλαν μόνο μια πληρωμή λογαριασμού που έκανα στην ιστοσελίδα της Vodafone Μίλα τους στο τσατ της snappi.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 34 minutes ago, cu2goup said: Μίλα τους στο τσατ της snappi.. Λένε ότι είναι σωστά. Σίγουρα μετράνε οι συναλλαγές στη Cu; Και η απάντηση τους Dimitris: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συναλλαγές CU δεν υπολογίζονται για την πίστωση του cashback 10%, καθώς έχει ήδη πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη πίστωση μέσω της προσφοράς cashback της CU, αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες συναλλαγές. Edited 21 Απριλίου by eranos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 minutes ago, eranos said: Λένε ότι είναι σωστά. Σίγουρα μετράνε οι συναλλαγές στη Cu; Ναι.. έλεγε είτε από το site είτε από το app. Τι να κάνεις από το app άλλο από ανανέωση η πληρωμή λογαριασμών; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Για το διευρο μου ειπαν ότι μια επιστροφή δικαιούμαι ανα ημερολογιακό μήνα,οποτε αφου πηρα τα 13€ δεν θα παρω αλλα 2. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Εαν μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι των social media της vodafone, ας χαλαρωσουν λιγο στο instagram με τα εκατοντάδες posts του cu quest και τα phases και τα memes με τα greeklish και τα POVs, μας έχουν ζαλίσει. Καταλαβαίνω οτι το target group τους ειναι οι ανέμελοι φοιτητές, αλλά τα λεφτά τα ακουμπαμε εμεις οι μεγαλύτεροι... Τα αντιστοιχα των What's Up και F2G έχουν κάποια σοβαρότητα... 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Για δικό μου πρόσωπο έκανα την προσφορά που έχει η Carephone με 24ευρω το τριμηνο (απεριοριστα λεπτα, 50gb και καποια sms). Μου στειλανε την καρτα 24+5 με αντικαταβολη, πλήρωσα και εχει 2-3 μερες που τους εστειλα μηνυμα, αλλα καμία απάντηση. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Αργούν γενικα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Επειδη τετοια ταχυτητα δεν εχω ξαναδει, επρεπε να το μοιραστω... 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 7 ώρες πριν, eranos said: Λένε ότι είναι σωστά. Σίγουρα μετράνε οι συναλλαγές στη Cu; Και η απάντηση τους Dimitris: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συναλλαγές CU δεν υπολογίζονται για την πίστωση του cashback 10%, καθώς έχει ήδη πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη πίστωση μέσω της προσφοράς cashback της CU, αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες συναλλαγές. Μπούρδες. Εγώ έκανα συνολικές ανανεώσεις 109€ μέσω cu app και πήρα 10,9€ σε boosted Cashback και τα 13ευρα Cashback. Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί. 7 ώρες πριν, kmpatra said: Για το διευρο μου ειπαν ότι μια επιστροφή δικαιούμαι ανα ημερολογιακό μήνα,οποτε αφου πηρα τα 13€ δεν θα παρω αλλα 2. Είναι διαφορετικές προωθητικές, συνεπώς οφείλουν να δώσουν και τα 2ευρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 54 minutes ago, gpapas640 said: Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Εντάξει έχουμε και δουλειές.. άμα είναι να κάναμε τη snappi για να μαλώνουμε μαζί τους (που στην τελική δεν φταίει ο καημένος ο υπάλληλος του τα λένε και τα λέει) στο τσατ επειδή οι ανεύθυνοι δεν ακολουθούν αυτά που λένε, διαγραφή και τέλος. Άσε που τελικά η revolut είναι πιο φθηνή στο συνάλλαγμα. Edited 21 Απριλίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Επιμένουν ότι δεν πρέπει να μου δώσουν το cashback για τις ανανεωσεις στη cu. Απλά διαγράφω τον λογαριασμό και θα κάνω όπου μπορώ καταγγελία και για αυτό το προωθητικό σχήμα και για το προηγούμενο με τη cu. Άμα είναι για κάθε προσφορά να μας βγάζουν το λάδι καλύτερα να μην ξέρω ότι υπάρχει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 23 minutes ago, cu2goup said: Εντάξει έχουμε και δουλειές.. άμα είναι να κάναμε τη snappi για να μαλώνουμε μαζί τους (που στην τελική δεν φταίει ο καημένος ο υπάλληλος του τα λένε και τα λέει) στο τσατ επειδή οι ανεύθυνοι δεν ακολουθούν αυτά που λένε, διαγραφή και τέλος. Άσε που τελικά η revolut είναι πιο φθηνή στο συνάλλαγμα. Η Snappi έχει ξεκινήσει έναν καταιγισμό προωθητικών ενεργειών προκειμένου να αυξήσει τα νούμερα της. Δίνει 4-5 διαφορετικά welcome Cashback σε συνεργασία με ισάριθμα brands. Δίνει 30€ δώρο με κάθε youth pass. Δίνει boosted cashbacks. Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, η snappi πήρε αυτό που ήθελε. Οφείλει να δώσει και αυτή τα προβλεπόμενα. Καλώς ή κακώς οι agents είναι αυτοί με τους οποίους προβλέπεται να συνομιλούμε. Ναι, δεν φταίνε αυτοί σε κάτι αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ασκήσουμε την ανάλογη πίεση. Στην τελική η δουλειά τους είναι να ακούνε τα παράπονα των πελατών. Όμως εχει διαφορά να ασκείς πίεση και να μαλώνεις. Προσωπικά έθεσα το θέμα ευγενέστατα και ο agent με ρώτησε αν θέλω να ανοίξει αίτημα για διερεύνηση, καθώς δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι άλλο. Δέχτηκα και τελείωσε εκεί το ζητημα προς το παρόν. 18 minutes ago, eranos said: Επιμένουν ότι δεν πρέπει να μου δώσουν το cashback για τις ανανεωσεις στη cu. Απλά διαγράφω τον λογαριασμό και θα κάνω όπου μπορώ καταγγελία και για αυτό το προωθητικό σχήμα και για το προηγούμενο με τη cu. Άμα είναι για κάθε προσφορά να μας βγάζουν το λάδι καλύτερα να μην ξέρω ότι υπάρχει. Αναφέρεις ότι σε άλλον συνδρομητή δόθηκαν και τα 13ευρα και το 10% και ότι φυσικά πουθενά στους όρους δεν αναφέρεται αλληλοαποκλεισμος της μιας ενέργειας από την άλλη. Δεν έχει νόημα να μαλώνεις στο τσατ, ζητάς διερεύνηση από αρμόδιο τμήμα. Edited 21 Απριλίου by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 5 minutes ago, gpapas640 said: Η Snappi έχει ξεκινήσει έναν καταιγισμό προωθητικών ενεργειών προκειμένου να αυξήσει τα νούμερα της. Δίνει 4-5 διαφορετικά welcome Cashback σε συνεργασία με ισάριθμα brands. Δίνει 30€ δώρο με κάθε youth pass. Δίνει boosted cashbacks. Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, η snappi πήρε αυτό που ήθελε. Οφείλει να δώσει και αυτή τα προβλεπόμενα. Καλώς ή κακώς οι agents είναι αυτοί με τους οποίους προβλέπεται να συνομιλούμε. Ναι, δεν φταίνε αυτοί σε κάτι αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ασκήσουμε την ανάλογη πίεση. Στην τελική η δουλειά τους είναι να ακούνε τα παράπονα των πελατών. Όμως εχει διαφορά να ασκείς πίεση και να μαλώνεις. Προσωπικά έθεσα το θέμα ευγενέστατα και ο agent με ρώτησε αν θέλω να ανοίξει αίτημα για διερεύνηση, καθώς δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι άλλο. Δέχτηκα και τελείωσε εκεί το ζητημα προς το παρόν. Αναφέρεις ότι σε άλλον συνδρομητή δόθηκαν και τα 13ευρα και το 10% και ότι φυσικά πουθενά στους όρους δεν αναφέρεται αλληλοαποκλεισμος της μιας ενέργειας από την άλλη. Δεν έχει νόημα να μαλώνεις στο τσατ, ζητάς διερεύνηση από αρμόδιο τμήμα. Τα αργοκίνητα καραβια στο chat σαν καλά μποτάκια συνεχώς λένε ότι το αρμόδιο τμήμα αυτά βρήκε αυτά σας έβαλε. Νόμιζα ότι χειρότερη από τη next δεν υπάρχει, πλέον απέκτησε ανταγωνιστή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, eranos said: Τα αργοκίνητα καραβια στο chat σαν καλά μποτάκια συνεχώς λένε ότι το αρμόδιο τμήμα αυτά βρήκε αυτά σας έβαλε. Νόμιζα ότι χειρότερη από τη next δεν υπάρχει, πλέον απέκτησε ανταγωνιστή Για αυτό ευχαριστείς για την ενημέρωση και ζητάς να δοθεί αίτημα προς διερεύνηση από το αρμόδιο τμήμα. Υπάρχουν και τέτοιοι στο τσατ δυστυχώς. Δε στέκει να τα έχουν βάλει σε μένα και να τα αρνούνται σε σένα. Edited 21 Απριλίου by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Τα έβαλαν όλα μαζί ωστε το ενα να ακυρώνει το άλλο. Μηπως καπου στους όρους γράφουν οτι δεν γίνεται να πάρετε πάνω απο 1 πρόμο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts