Jump to content

GMF80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GMF80

  1. Ναι σωστα. Ειτε με ενσυρματα ακουστικα.
  2. Ενω ειναι κλειστο Power on + volume down πατημενα μεχρι να ανοιξει το recovery και θα βρεις εκει την επιλογη.
  3. Εκανα μια ερευνα και μαλλον σε Frog θα παω. Δεν μου χρειαζεται πανω απο 200 λεπτα χρονου ομιλιας το μηνα. Με καλυπτουν απολυτα τα πακετα της.
  4. 13 χρονια με CU ηρθε η ωρα να μεταφερω τα νουμερα μου αλλου. Με την κοροίδια με την καταργηση του liquid ειναι η σωστη αποφαση θεωρω. Εκανα υπομονη ενα μηνα να δω τι θα προσφερουν πισω για να μεινει καποιος αλλα δεν ειδα κατι σημαντικο
  5. Ενημερωση ασφαλειας Ιουλιου
  6. Το βρηκα τελικα. Γινεται απο το battery guardians.
  7. Ισως για αυτο δεν το βρισκω. Να το ειχα ορισει με εφαρμογη τοτε...
  8. Θυμαται καποιος που οριζουμε refresh rate ανα εφαρμογη? Ειχα ορισει πριν μηνες καποιες τιμες και τωρα δεν το βρικω
  9. Το App της Πειραιως σας δουλευει? Απο χθες γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια Edit: Ειχε update που δεν ειχα κανει για αυτο.
  10. Μετα απο ενα clear cache και ενα galaxy app booster η μπαταρια βελτιωθηκε καπως. Προφανως και δεν μπορει να επανελθει στα παλια καθως εχει φαει 2 χρονια φορτισεων.
  11. Το τελευταιο διαστημα εχω δει μια σημαντικη πτωση στη μπαταρια χωρις να φαινεται κατι που "ρουφαει". Bεβαια εστω και ετσι μου βγαζει τη μερα οποτε δεν το ψαχνω παραπανω.
  12. Ηρθε ενημερωση (οχι ασφαλειας παραμενει σε Μαιο) EUR
  13. Εκλεισα πλεον 2 ετια με το κινητο και μαζι εληξε και η εγγυηση. 2 χρονια χωρις το παραμικρο παραπονο η προβλημα. Προχθες επιβιωσε και απο την πρωτη μεγαλη πτωση χωρις το παραμικρο (με θηκη Spigen Liquid Air και μεμβρανη το εχω). Μπαταρια συνεχιζει να με καλυπτει οποτε συνεχιζουμε..
  14. Εμενα εληγε το υπολοιπο και το γυρισα σε cu και με το ποσο εβαλα 1 μηνα το cu me apola. Αν ηξερα οτι θα δωθει παραταση θα το καθυστερουσα...
  15. Εξαρταται απο το κοστος και ποσο σε ενοχλει... Αλλιως το αφηνεις ως εχει.
  16. Εγω πολυ σπανια το χρησιμοποιω παντως. Ανοιγοκλεινω οθονη με double tap. Αντε να το εχω πατησει 50 φορες στα 2 χρονια που εχω το κινητο.
  17. Το πιο πιθανο οτι σταματησε να υποστηριζει το περιεχομενο του οποτε και το αφαιρεσε απο το playstore.
  18. Μα δεν ειναι οριστικο οτι το liquid καταργειται 24 Ιουνιου?
  19. Ενημερωση ασφαλειας Μαιου (EUR).
  20. Στη δουλεια εχω τραγικο σημα οποτε το εχω παντα σε λειτουργια πτησης με wificalling. Εχει χασει κλησεις καποιες φορες αλλα τιποτα τρομερο.
  21. Εχω την εντυπωση οτι εχει και λιγο καλυτερη αυτονομια το One UI 6.1 (λαμβανοντας υποψη την κατασταση της υγιειας της μπαταριας του καθενως βεβαιως)
×
×
  • Create New...