Jump to content

GMF80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GMF80

  1. Τωρα τελευταια ακουω παρασιτα στα bluetooth ακουστικα κυριως οταν περναω απο περιοχες με κοσμο (πχ καφε). Τα φοραω παντα στο περπατημα. Στην υπολοιπη διαδρομη κανενα προβλημα. Συμβαινει σε 3 διαφορετικα ακουστικα που εχω οποτε δεν ειναι θεμα ακουστικου. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
  2. Οτι δινουν εξτρα καλοδεχουμενο. Το κινητο το εχω 2ετια πλεον κοντα χωρις το παραμικρο παραπονο...
  3. https://www.sammobile.com/news/one-ui-6-1-update-could-go-live-more-galaxy-phones-next-week/
  4. Λογικα δεν θα αργησει και το One UI 6.1.
  5. Αδιαφορο για μενα τελειως το AI προς το παρων. Στο μελλον βλεπουμε.
  6. Και μενα κατεχει μεχρι τωρα (θα το ξεπερασει το S22 U σε 3 μηνες) το ρεκορ παραμονης smartphone στα χερια μου. Αν δεν με ειχε πιασει η τρελα τοτε με την οθοναρα του S22 U πιθανον να το ειχα ακομα...
  7. Ειμαστε εκτος θεματος αλλα οι περισσοτεροι μη μισθωτοι κλεβουν. Βενζιναδες, ψιλικατζηδες, σουπερ μαρκετ, ελευθεροι επαγγελματιες, εκπαιδευτικοι με μαυρα ιδιαιτερα... Οσοι βασιζονται στο κερδος πλουτιζουν εις βαρος των μισθωτων... Οι τηλεπικοινωνιες στο πηγαδι κατουρησαν? Φυσικα αυξησεις θα κανουν και αυτοι.
  8. Ηρθε ενημερωση ασφαλειας. Δεν το περιμενα οτι θα δωσει και η αλλη η Samsung σε midrange tablet 4ετιας κοντα.
  9. https://techmaniacs.gr/sovara-provlimata-simatos-se-samsung-galaxy-s2x-meta-tin-enimerosi-aprilioy-kai-to-one-ui-6-1/ Ψεμα στο ψεμα 🤣
  10. Ζητας Case Friendly. Πριν 2 μηνες εβαλα τελευταια φορα. Με την Spigen Liquid Air που εχω δεν εχει κανενα προβλημα..
  11. Ελπιζω να σου βγει. 3 φορες εβαλα Dome σε παλιοτερα κινητα. Δεν ξερω αν ημουν ατυχος η εγιναν κακες τοποθετησεις. 3 βδομαδες το περισσοτερο που εμεινε. Τοτε ειχε γινει καλη τοποθετηση και απο το πουθενα βρηκα γρατζουνια 4 ποντους... Και σε θηκη πορτφολι παντα τοτε. Τις αλλες 2 χαλασε η κολλα μετα απο μερες.
  12. Εγω απο irepair βαζω...Καλη ειναι.
  13. Μονιμα δεν νομιζω οτι απενεργοποειται.
  14. Νομιζα οτι εννουσες αυτην την ειδοποιηση στην μπαρα.
  15. Μονιμα? Τοτε δεν θα ξερεις αν οντως λειτουργει το wifi calling...
  16. Εγω εδω και 2 μηνες και οποτε ειναι να το βαλω (παντα σε συνδιασμο με flight mode) χρειαζεται επανεκκινηση το κινητο για να λειτουργησει.
  17. Τις αφησα απενεργοποιημενες χωρις καποιο προβλημα. Σε σχεση με την προηγουμενη μερα ειχα περιπου 8-10% λιγοτερη καταναλωση μπαταριας με ακριβως την ιδια χρηση.
  18. Τα απενεργοποιησα τελειως και θα δω πως θα παει. Δεν ξερω τι ακριβως κανουν. Instagram εχω την εφαρμογη και messenger μονο στο κινητο.
  19. Και εγω την ειδα καπου στα στατιστικα. Σε τι ποσοστο ηταν σε εσενα?
  20. Και εγω καπου εκει ειμαι. Απο 50-55 πηγα σε 65-70%.... Αν χειροτερεψει μπορει να ριξω την αναλυση της οθονης, ετσι και αλλιως ελαχιστη ειναι η διαφορα (εως καθολου) στο ματι.
  21. Αυτο συμβαινει απο update σε update καποιες φορες. Στο επομενο πιθανον θα φτιαξει. Εγω εχω παντα και ενα φορτιστη στη δουλεια και ενα στο αμαξι αλλα δεν μου εχει ποτε χρειαστει εξτρα φορτιση. Απλα παλια φορτιζα μεχρι το 85% ενω τωρα το αφηνω μεχρι το 95% το πρωι πριν φυγω για τη δουλεια. Δεν το παρακολουθω για να το βγαλω τοτε απλα ξυπναω ιδια ωρα παντα και τοσο φτανει μεχρι να φυγω συνηθως. Χρονους οθονης πλεον δεν παρακολουθω.
  22. Σιγουρα εχω δει μια μειωση (κοντευει 2 χρονια η συσκευη) αλλα τη θεωρω νορμαλ.
  23. Οσο περναει ο καιρος καλυτερη δεν γινεται η μπαταρια ενος κινητου, αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Φθορα απο φορτισεις+ εφαρμογες που ρουφανε περισσοτερο...
×
×
  • Create New...