Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Εχω δύο (02) συνδέσεις με το ίδιο πρόγραμμα. Και με τις  δύο (02) κάνει νούμερα. Άρα για χαλασμένη sim δεν νομίζω. Εκτός και εάν και οι δύο (02) έχουν θέματα 😁. Γενικά μου φαίνεται ότι η vodafone έχει θέματα....

Όσο για το 4G/4G+/5G έχω μερικά μέτρα μακριά κεραία 5G VODAFONE και αν θυμάμαι καλά έχει χτυπήσει 600/700αρια. Συνήθως παίζω 300αρια.

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1668

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1887

14 ώρες πριν, learner said:

'Εχω δύο (02) συνδέσεις με το ίδιο πρόγραμμα. Και με τις  δύο (02) κάνει νούμερα. Άρα για χαλασμένη sim δεν νομίζω. Εκτός και εάν και οι δύο (02) έχουν θέματα 😁. Γενικά μου φαίνεται ότι η vodafone έχει θέματα....

Όσο για το 4G/4G+/5G έχω μερικά μέτρα μακριά κεραία 5G VODAFONE και αν θυμάμαι καλά έχει χτυπήσει 600/700αρια. Συνήθως παίζω 300αρια.

Προσπάθησε να κλειδώσεις συγκεκριμένη μπαντα χειροκίνητα. Αν είναι στο Auto μπορεί να αλλάζει μπάντα κάθε φορά που διακρίνει πτώση στάθμης για κάποιο λόγο και μέχρι να κλειδώσει στη διπλανή μπάντα έχεις τις μικροδιακοπές. Αυτό έχω κάνει σε αντίστοιχο router TP-Link και έστρωσε από τότε. Επίσης το έχω βάλει κάθε μέρα να κάνει auto - reboot στις 05.00 το ξημέρωμα που δε χρησιμοποιείται, να καθαρίζει η μνήμη του

Ξαναβγήκε η προσφορά για απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες και για 30 ημέρες από 7,5 ευρώ και 14,50 ευρώ αν δεν κάνω σοβαρό λάθος αντίστοιχα

14 ώρες πριν, learner said:

TL;TR: σε εμένα ήταν πρόβλημα κεραίας ή δικτύου

Όταν δούλευε ήταν σφαίρα σε σχέση με τις άλλες εταιρίες αλλά συχνά πυκνά κόλλαγε για αρκετά δευτερόλεπτα ή λεπτά, κυρίως το ρούτερ, με σύνηθες πρόβλημα τα πολλά χαμένα πακέτα ή το να μη περνάει τίποτα προς DNS server, οπότε σελίδες που ήδη είχες επισκεφθεί πρόσφατα δούλευαν αλλά νέες όχι.

Μετά από κλήσεις μου όταν παραγινόταν η φάση είχαν "δει" απομακρυσμένα βλάβη κεραίας 2-3 φορές σε διάστημα 6 μηνών. Εκεί κάπου σταμάτησα να χρησιμοποιώ το router γιατί δε γινόταν να σπάω τα @@ μου κάθε φορά που κόλλαγε η vodafone. Κάποια στιγμή χάσαμε το 4G/5G της vodafone για 3 ημέρες περίπου, υποθέτω ότι ίσως κάηκε εντελώς ότι χάλαγε ή απόγινε και αποφάσισαν να κάνουν σοβαρή επισκευή και από τότε φαίνεται πιο σταθερό αλλά δεν έχω δοκιμάσει με router πάλι.

3 ώρες πριν, Tsino said:

Προσπάθησε να κλειδώσεις συγκεκριμένη μπαντα χειροκίνητα. Αν είναι στο Auto μπορεί να αλλάζει μπάντα κάθε φορά που διακρίνει πτώση στάθμης για κάποιο λόγο και μέχρι να κλειδώσει στη διπλανή μπάντα έχεις τις μικροδιακοπές. Αυτό έχω κάνει σε αντίστοιχο router TP-Link και έστρωσε από τότε. Επίσης το έχω βάλει κάθε μέρα να κάνει auto - reboot στις 05.00 το ξημέρωμα που δε χρησιμοποιείται, να καθαρίζει η μνήμη του

Το κλείδωμα μπάντας είναι εύκολη υπόθεση για το MC801A;

45 minutes ago, learner said:

Το κλείδωμα μπάντας είναι εύκολη υπόθεση για το MC801A;

Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο router. Ρίξε ενα prompt στο GPT μπορεί να σε βοηθήσει

On 5/12/2025 at 3:38 ΜΜ, sou_d said:

Παίδες βρήκα και αυτό , το οποίο φαίνεται πολύ τίμιο!

Screenshot_2025-12-05-15-31-29-50_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

@kmpatra εδώ φίλε και αν κατέβεις πιο κάτω, γράφω και τα στοιχεία του κυρίου που δίνει την προσφορά 

On 13/3/2026 at 8:26 ΜΜ, sou_d said:

Έτσι είχα πει. Τα είχα γράψει, αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω τώρα....πφφφφ

Είπαμε παίδες στέλνετε στο Viber +306948280221

Εργάσιμες ώρες και ημέρες 

Κ. Ιάκωβος 

Και του λέτε για ποια προσφορά ενδιαφέρεστε. Μου είπε ότι με τα 20€ έχει τελειώσει και πλέον πάει με 24€. Μικρή διαφορά 

Screenshot_2026-03-12-00-01-16-70_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2026-03-12-00-01-30-37_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2026-03-12-00-01-34-56_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Εδώ 

27 minutes ago, sou_d said:

@kmpatra εδώ φίλε και αν κατέβεις πιο κάτω, γράφω και τα στοιχεία του κυρίου που δίνει την προσφορά 

Αυτό φίλε είναι μόνο για το 1ο τρίμηνο που κάποιος θα πάει το νούμερο του στη Voda ή κάθε φορά που βάζεις 20€ παιρνεις αυτές τις παροχές;

1 hour ago, opmgls said:

Αυτό φίλε είναι μόνο για το 1ο τρίμηνο που κάποιος θα πάει το νούμερο του στη Voda ή κάθε φορά που βάζεις 20€ παιρνεις αυτές τις παροχές;

Ισχύει για 1 χρόνο. 20€ ανά τρίμηνο 

Επίσημο σαιτ cu (χρειαζεται φοιτητικο πασο):

20€/3μηνο = 80€/ετος

Συνεργάτης (δεν χρειάζεται φοιτητικό πάσο):

24€/3μηνο = 96€/ετος (ΑΚΥΡΟ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 24€, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @sou_d )

50gb που νομίζω ότι κάνουν ρολοβερ 

Edited by VIPdriver

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Επίσημο σαιτ cu (χρειαζεται φοιτητικο πασο):

20€/3μηνο = 80€/ετος

Συνεργάτης (δεν χρειάζεται φοιτητικό πάσο):

24€/3μηνο = 96€/ετος 

50gb που νομίζω ότι κάνουν ρολοβερ 

Και στον συνεργάτη 20€ το τρίμηνο είναι , απλώς την πρώτη φορά στην αντικαταβολή, δίνεις έξτρα 5€image.thumb.jpeg.60ac29528f5ab2fe6e6c4df9317938de.jpeg

Edited by sou_d

Λοιπον ειχα βαλει τον αριθμό μου να με παρουν για την προσφορά συμβολαίου/καρτοπρογράμματος που είχε εμφανιστεί στην εφαρμογή. Έκαναν περίπου μία βδομάδα να με πάρουν αλλά νομίζω ότι καλά με βολεψαν. Μου είπαν κατευθείαν για καρτοπρόγραμμα super smart (προφανώς κατάλαβαν ότι αυτό ήθελα απο την σχεδον μηδενικη χρηση του τελευταίου μηνα, προηγουμένως είχα τα απεριόριστα από instagram), και μου εδωσαν απεριόριστα λεπτα, 6000 sms και 3 γιγα το μηνα. Για τους πρώτους 12 μηνες + 100 γιγα. Τιμη πρώτου χρόνου 7,92 και τον 2ο + 1,90 (οσο παει και ανεβαίνει αυτο, παραμένει η διατύπωση "εως" και τελικά την τρώμε στο κεφάλι ολη).

Επιπλέον 2 shake ανοίγουν το μηνα για επιπλέον ίντερνετ; (οποιος ξέρει ας με βοηθήσει εδω, κάτι θυμάμαι ότι δίνει ό,τι θέλει μόνο του) 

Επίσης θα παρω κάτι ψιλά έκπτωση στο σταθερο (2,3% αν θυμάμαι καλά)

Παραφωνία 1η μου ειπαν οτι το υπόλοιπο θα χαθεί και μου έδωσαν οδηγίες να το μεταφέρω σε άλλο αριθμό με το 1331. Δεν μου κοψε και μενα, επειδή είναι καρτοπρογραμμα να σκεφτω οτι τελικα δεν χάνεται. Αν και δεν θα το χρειαστώ λογικά.

Παραφωνια 2η στη συμβαση εγραφε οτι η αυξηση του 2ου χρόνου ειναι 3€. Ευτυχώς οταν το είδα με πηραν απο το τμήμα ενεργοποιησης να μου πουν για το sms αποδοχής και διευκρινησαν οτι υπερισχύει το ηχογραφημένο.

Νομιζω καλα τη βολεψα για 2 χρονια και αν θελω να φύγω εχει και χαμηλο προστιμο π.χ. γυρω στα 23 τον πρωτο χρονο.

Υ.Γ. ειχα ρωτησει για το ιδιο πρόγραμμα σε καταστημα και το εδιναν 13 και κάτι.

Edited by kmpatra

Με τη κατάσταση εκεί που είναι το βλέπω καλό για τον πρώτο χρόνο. Όμως το δεύτερο χρόνο με 10 ευρώ το μήνα (120 το χρόνο) θα έχεις μόνο 3gb το μήνα, τα οποία αν σε φτάνουν είσαι οκ, αν όχι τι κάνεις; Πόσο χρεώνεται το παραπάνω και πόσο το να φύγεις αν βρεις αλλού καλύτερα για παραπάνω δεδομένα;

Το shake it  πια δίνει με μεγάλα ποσά (14 τώρα κοντός ψαλμός 15) οπότε ακόμα και αν η ανανέωση το ενεργοποιούσε δε θα πάρεις κάτι σε δεδομένα.

Έτσι όπως μου το είπαν για το shake δεν χρειάζεται ανανέωση. Τα δίνει αυτόματα δύο φορές το μήνα και νομιζω οτι ειχε αναφερθεί και εδω. 21 και κατι είναι το σπασιμο στο 13ο μήνα, αναλογα και με την προσφορά του σταθερου που λήγει τοτε κοντά, θα το ξαναδώ. Για τον 1ο χρονο είμαι πολυ καλα.

Εχω καβατζα whatsup και sim εξωτερικού για επιπλέον mb οταν χρειαστει άλλωστε.  Αλλωστε χρήση κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε wifi κάνω. Τα δεδομένα οταν δεν εχω πολλα λιγο σερφαρισμα και viber είμαι οκ.

Υ.Γ. δέχεται και share, 12 εστειλα σε καποιον οταν ηταν cu, μου επεστρεψε 5 και ηρθαν κανονικά . Αν ειχε και smart pocket θα ήμασταν σουπερ τέλεια 😆

Edited by kmpatra

28 minutes ago, kmpatra said:

Έτσι όπως μου το είπαν για το shake δεν χρειάζεται ανανέωση. Τα δίνει αυτόματα δύο φορές το μήνα και νομιζω οτι ειχε αναφερθεί και εδω. 21 και κατι είναι το σπασιμο στο 13ο μήνα, αναλογα και με την προσφορά του σταθερου που λήγει τοτε κοντά, θα το ξαναδώ. Για τον 1ο χρονο είμαι πολυ καλα.

Εχω καβατζα whatsup και sim εξωτερικού για επιπλέον mb οταν χρειαστει άλλωστε.  Αλλωστε χρήση κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε wifi κάνω. Τα δεδομένα οταν δεν εχω πολλα λιγο σερφαρισμα και viber είμαι οκ.

Υ.Γ. δέχεται και share, 12 εστειλα σε καποιον οταν ηταν cu, μου επεστρεψε 5 και ηρθαν κανονικά . Αν ειχε και smart pocket θα ήμασταν σουπερ τέλεια 😆

Μπήκες ήδη στο καρτοπρόγραμμα;

Διατήρησες τα χρήματα που είχες μέσα και μετά την μετάβαση;

Για το shake μάλλον θα εννοεί τα shake που έχει στο myvodafone, αφού νομίζω το mycu δεν θα σου δουλεύει.

Ναι σε ολα. Τα shake του vodafone app εννοεί. Θα τα δω λογικά οταν πληρωσω τον πρώτο λογαριασμό.

Τα χρήματα διατηρήθηκαν με ημερομηνία λήξης 2 μήνες απο σήμερα. Θα το δω στη συνέχεια πώς δουλεύει, είναι λίγο περίεργο

Edited by kmpatra

On 7/5/2026 at 1:19 ΜΜ, Spiros285 said:

Όσοι έχουν ήδη σταθερό vf ΔΕΝ μπορούν να την έχουν αυτήν την προσφορά για το καρτοκινητο.Το ξέρω γιατί έχω ήδη κ άλλο σταθερό στο όνομα μου κ δεν μου την δίνουν.Οσοι κάνουν καινούργια σύνδεση το παίρνουν.

Οι παροχές σε μένα μπήκαν την μέρα που ενεργοποίησα την κάρτα cu.

Οπότε στην ανέφεραν πρώτη φορά στο τηλέφωνο σαν προσφορά;

Ψάχνω να βρω κάποιο λινκ για να τη ζητήσω.

Αναγράφεται και στο συμβόλαιο του σταθερού σαν έξτρα παροχή;

Ναι στο τηλ μου το είπαν.Στο συμβόλαιο δεν έχω κοιτάξει αν αναγράφεται αλλά ισχύει κανονικά.Αν μιλήσεις με vf θα στο επιβεβαιώσουν. 

4 ώρες πριν, sofos_k said:

Οπότε στην ανέφεραν πρώτη φορά στο τηλέφωνο σαν προσφορά;

Ψάχνω να βρω κάποιο λινκ για να τη ζητήσω.

Αναγράφεται και στο συμβόλαιο του σταθερού σαν έξτρα παροχή;

Πρόσφατα που πήρα προσφορά να μεταφέρω το σταθερό μου σε αυτούς τους ζητησα αν μεταφέρω και το καρτοκινητό μου και μου εδώσαν και εμένα την προσφορα αλλα δεν το προχώρησα.

Άν έχεις χρόνο μίλα στο chat κάνε και κανά τηλέφωνο και ανέφερε είσαι παλιός πελάτης και ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις και το καρτοκινητό σου δεν χάνεις κάτι.Αν βέβαια κάνεις και κάποια ανανεωση του σταθερού σου για 24μηνο(δεν εχει σημασία ποτε ληγει δέσμευση 24μηνη θέλουν αυτοί) μπορεί να αυξήσεις τις πιθανότητες,