Jump to content

Spiros285

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Spiros285

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Spiros285's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και στην supervoip ανανέωση 10€ χρεώνει 12,92€ και έχω μείνει με 1,47€. Αν υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε τίποτα καλά θα είναι.
  2. Τον Απρίλιο ενεργοποίησα το πακέτο 2 GB με 5,30 € -> δωρεάν sms 60 στο 12000 + 400 λεπτά προς Ρουμανία για 4 εβδομάδες,την ημέρα που έληξε μου ήρθε μήνυμα Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 180 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ 1GB ΛΗΓΕΙ ΑΠΟΨΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ F2G ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MYF2G APP. Με είχε βολέψει πολύ το πακετάκι αυτό. Τώρα τι κάνουμε;
  3. Καλημέρα Θέλω να αλλάξω το κάλυμμα του Ν9 γιατί έχει σπάσει άλλα δεν ξέρω που να πάω μιας και τα nokia care έχουν κλείσει η έχουν αλλάξει ονομασία. Έχετε να μου προτείνετε κάνα δοκιμασμένο μαγαζί μην το πάω πουθενά και το κάνουν χειρότερα και το πληρώσω χρυσό στο τέλος.
  4. Ξέρει κανείς αν συνεχίζεται ακόμα στον βασιλόπουλο η έκπτωση στις κάρτες wind;
  5. Καλημέρα Σήμερα πρωί πρωί έκανα update τους χάρτες.Μακάρι να συνεχίσουν να δίνουν update στα 8.1 έχω βολευτεί πάρα πολύ.
  6. Σήμερα ενημερώθηκαν οι εφαρμογές HERE Maps HERE Drive+ και HERE Transit.
  7. ΔΩPO 1000Λ ΠPOΣ OΛH TH WIND/Q KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! Q ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA, ΓIA NA MIΛAΣ ΔΩPEAN! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 31 ΣTO 12410 EΩΣ 11/3 Μόλις ήρθε και σε μένα αν και προτιμώ 2 ώρες προς όλους.
  8. Και σε μένα τα ίδια κάνανε.Μου ήρθε το μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε το ειδικό πακέτο έστειλα 1000 στο 1264 άλλα τίποτα. Περίμενα καμιά ώρα έκανα επανεκκίνηση το κινητό και τελικά κατάφερα να ενεργοποιήσω το πακέτο.
  9. To είχα πάρει από διανομέα στο δρόμο. Είναι κανονικά στο όνομα μου.Eίχα πάρει 3 νούμερα.Στο ένα που ενεργοποιώ το πακέτο κάθε μήνα δεν έχω πρόβλημα και σε αυτό που είχα να ενεργοποιήσω το πακέτο 4-5 μήνες χθες που πήγα να το βάλω το πακέτο δεν μου το δίνε. Ίσως από δεύτερα με την αύξηση μου το δώσει.
  10. Tο ηχητικό μήνυμα στο 1269 για την καλύτερη προσφορά δεν υπάρχει και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο, μου βγαζει ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ F2G.". Άντε να δούμε τι φρούτο είναι πάλι αυτό. Μίλησα στο chat και μου είπε η κοπέλα ότι Κατόπιν ελέγχου στις 02/02/2016 έχει ακυρωθεί η προσφορά αυτή. Τι να πω δεν ξέρω,ίσως επειδή δεν χρησιμοποιησα την προσφορά για 4 μήνες μου την κόψανε.
  11. Σήμερα ενημερώθηκαν οι εφαρμογές HERE Maps HERE Drive+ και HERE Transit.Επίσης υπάρχει αναβάθμιση χαρτών.
  12. Και εγώ πήρα ένα 1GB τον γενάρη από την περσινή προσφορά, μου ήρθε και η προσφορά με τα 8 ευρώ για 1GB κάθε μήνα και στο καπάκι έσκασε 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ!".Καλά πάμε.
  13. Και εγώ πήρα το 1gb.Μας κακομαθαίνει πολύ η q.
  14. Τα έχουν βγάλει από το store και για να τα βρεις θέλει ψάξιμο. Εγώ τα βρήκα μέσα απο το here.com https://pages.here.com/app/?cid=heremarketing-fw-internal-na-acq-na-externalsource-g0-19-2 https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/here-drive/9wzdncrfhwjp#λεπτομέρειες-εφαρμογής
  15. Αφού πήγα το πρωί στο κατάστημα,μου έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα και ένα χαρτί που είχα από την vodafone όταν το είχα κάνει καρτοκινητό. Ελπίζω την τετάρτη να έχω τελειώσει.
×
×
  • Create New...