VIPdriver Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Τσιμπησες ομως 10 ευρουλάκια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 2 minutes ago, VIPdriver said: Τσιμπησες ομως 10 ευρουλάκια! Φαντάσου που μπορεί να φτάσει ο ζήλος ενός τυχαίου manager για ένα δεκάρικο ικανό να προβεί σε ποινικές πράξεις. Δεύτερον, κάλυψη από την μαμά-εταιρία αντί να απομονώσει τέτοια στοιχεία. Και σημαντικότερο, πλήρη αδιαφορία από τον αρμόδιο φορέα εποπτείας που υποτίθεται "ρυθμίζει". 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 59 minutes ago, dalvik said: Ω ναι, κάτι παρόμοιο είχε κάνει η Vodafone σε μένα πριν αρκετά χρόνια.😁 Αφού είχα υποβάλει αίτημα φορητότητας στο κατάστημα όλα καλά, μετά από μερικές ώρες και αφού είχα λάβει επιβεβαιωτικό sms για την υποβολή αιτήματος, με καλεί το ίδιο παιδί να μου πει ότι είχε γίνει λάθος και πρέπει ξαναπεράσω από κει για να πληρώσω χρήματα. Του απαντάω ότι δεν γίνεται, ας με είχαν ενημερώσει όσο ήμουν εκεί και ότι είχα ήδη λάβει επιβεβαίωση και να προχωρήσουν το αίτημα πάραυτα. Ξαφνικά την επόμενη μέρα λαμβάνω μήνυμα ότι το αίτημα είχε ακυρωθεί... Φορτωμένος για χαμό πάω από κοντά, όπου εκεί μια κάργια διευθύντρια του καταστήματος χωρίς κανέναν ενδοιασμό μου λέει ότι "ναι εγώ ακύρωσα την αίτησή σου". Της εξηγώ πως αναγράφουν ότι η φορητότητα είναι δωρεάν στην σελίδα τους και εν πάση περιπτώσει αφού έλεγξαν τα έγγραφά μου και καταχώρησαν το αίτημα είναι παράνομο να διακόπτει την διαδικασία εφόσον ο υφιστάμενος πάροχος είχε δώσει το ΟΚ. Άρχισε τις υστερίες, φωνές να φύγω, "νιώθω απειλή"! Πάγωσα, και έβλεπα και τον υπάλληλο να μην μιλάει και να κουνάει το κεφάλι σαν να λέει "φίλε δίκιο έχεις, αλλά βλέπεις"... Στο τσακ ήμουν να καλέσω τους μπάτσους να την πάρουν σηκωτή, αλλά με καθησύχασαν από τα κεντρικά ότι θα το τακτοποιούσαν εκείνοι και θα με καλούσαν. Ε όσο κάλεσαν εσάς κάλεσαν και μένα. Κάνω την φορητότητα σε άλλο κατάστημα και καπάκι καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου καταγγέλλω την παραβίαση της όλης διαδικασίας και την ακαταλληλότητα της συγκεκριμένης να διευθύνει κατάστημα. Αποτέλεσμα; Να μου πιστώσουν 10€ για την ανανέωση που είχα πληρώσει. Καμία κύρωση από ΕΕΤΤ. Η "κιουρία" στην θέση της και γω να καταριέμαι από μέσα μου κάθε φορά που περνούσα απ έξω... Οπότε ναι, το καρτέλ είχε ριζώσει και είχε διαμορφώσει αυτό το περιβάλλον από τότε. Κανένα ποπουδάκι δεν θα σφίξει και καμία κατάσταση δεν θα βελτιωθεί και αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι "ινε καρτελ διαδοσται!!!111" Όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε ζει σε άλλη χώρα είτε επιλέγει να εθελοτυφλεί. Δεν λέω ότι η ΕΕΤΤ είναι και η πιο δραστήρια Αρχή, αλλά έχε υπόψη σου ότι εν γένει δεν διαμεσολαβεί για επίλυση διαφορών και επιπλέον πολύ σπάνια επιβάλει πρόστιμο για μοναδική υπόθεση συνδρομητή. Παρ' όλα αυτά, αφενός λειτουργεί ως μοχλός πίεσης, αφετέρου συγκεντρώνει και διερευνά συνολικά τα παράπονα ανά πάροχο και κάνει συστάσεις ή καταλογίζει συγκεντρωτικά πρόστιμα. Για διαμεσολάβηση επίλυσης διαφοράς, πιο κατάλληλος φορέας είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 13/5/2026 at 6:55 ΜΜ, cu2goup said: Άρα ακόμα στο gigashop το δίνουν στα 95€. Εγώ πήρα από αυτούς δύο ετήσια. Και έστειλα και τρεις φίλους εκεί για ετήσιο. Όλα άψογα. Όντως εχθές έκανα αγορά και σήμερα μου ήρθε μήνυμα από box πως παρέλαβαν το δέμα (λέει όμως παράδοση έως 18 !! ) . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 45 minutes ago, minast said: Δεν λέω ότι η ΕΕΤΤ είναι και η πιο δραστήρια Αρχή, αλλά έχε υπόψη σου ότι εν γένει δεν διαμεσολαβεί για επίλυση διαφορών και επιπλέον πολύ σπάνια επιβάλει πρόστιμο για μοναδική υπόθεση συνδρομητή. Παρ' όλα αυτά, αφενός λειτουργεί ως μοχλός πίεσης, αφετέρου συγκεντρώνει και διερευνά συνολικά τα παράπονα ανά πάροχο και κάνει συστάσεις ή καταλογίζει συγκεντρωτικά πρόστιμα. Για διαμεσολάβηση επίλυσης διαφοράς, πιο κατάλληλος φορέας είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Συμφωνούμε. Γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί η ΕΕΤΤ και αυτό ακριβώς θίγω ότι κάνει απλά τον "διαβιβαστή" μηνυμάτων χωρίς καμία ουσιαστική πίεση. Όταν γίνεται μια καταγγελία πως να το κάνουμε πρέπει να πάρουν θέση, να βγάλουν κάποιο πόρισμα για την παραβίαση του κανονισμού που οι ίδιοι έχουν θέσει. Παλαιότερα ο ΣτΚ έστελνε επιστολές και απαντούσε έστω και αυτοματοποιημένα. Πλέον ούτε αυτός παίρνει θέση και απλά "υπάρχει". Σε άλλη υπόθεση σοβαρότατης παράβασης με τηλεπικοινωνιακό πάροχο, ο αντίδικος χρησιμοποίησε ακριβώς αυτό, την αδράνεια της ΕΕΤΤ στην καταγγελία να πάρει θέση ως αρμόδια, ώστε να υποστηρίξει ότι δεν υπήρξε παρανομία... Σε όλο το σκηνικό που περιέγραψα φαντάζομαι σε ελάχιστες χώρες θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση, πόσο δε μάλλον σε ευρωπαϊκές. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 38 minutes ago, kosmous said: Όντως εχθές έκανα αγορά και σήμερα μου ήρθε μήνυμα από box πως παρέλαβαν το δέμα (λέει όμως παράδοση έως 18 !! ) . Συνήθως έρχεται γρηγορότερα από το προβλεπόμενο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, kosmous said: Όντως εχθές έκανα αγορά και σήμερα μου ήρθε μήνυμα από box πως παρέλαβαν το δέμα (λέει όμως παράδοση έως 18 !! ) . Στην Λάρισα η Παρασκευή 15/5 είναι αργία, λόγω της εορτής του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου. Ίσως γι αυτό η καθυστέρηση. Edited 14 Μαΐου by akar2015 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Παρασκευή στις 09:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:46 πμ 15 ώρες πριν, cu2goup said: Συνήθως έρχεται γρηγορότερα από το προβλεπόμενο.. Λοιπόν τα ειχαμε πει πριν 1.5 μήνα. Μπήκα στον τελευταίο μήνα, μένουν 20 μέρες του CU που ειχα ερθει φορητοτητα με 6μηνο back Friday. Ακομη δεν μου έβγαλε προσφορά στο myCU για ανεωση, οπως σου ειχε βγαλει εσενα για το ετήσιο με τα 99€. Ή μηπως δεν σου το ειχε βγάλει εκει αλλά αλλου, πχ στο myVodafone? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ 18 minutes ago, gilbaba said: Λοιπόν τα ειχαμε πει πριν 1.5 μήνα. Μπήκα στον τελευταίο μήνα, μένουν 20 μέρες του CU που ειχα ερθει φορητοτητα με 6μηνο back Friday. Ακομη δεν μου έβγαλε προσφορά στο myCU για ανεωση, οπως σου ειχε βγαλει εσενα για το ετήσιο με τα 99€. Ή μηπως δεν σου το ειχε βγάλει εκει αλλά αλλου, πχ στο myVodafone? Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα. Τα 99€ είναι Nova ετήσιο. Το CU το ετήσιο το πήρα στα 95€. Και δείχνει από την πρώτη μέρα την ανανέωση στο app. Η προσφορά του black Friday είναι 6 μηνη και ποτέ δεν θα σου βγάλει την ανανέωση. Ήταν μία φορά και τέλος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanAndreas Δημ. Παρασκευή στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:41 πμ (edited) Ειχα πολυ καιρο να κανω ανανεωση σε αυτο το νουμερο, και δεν θυμαμαι καθολου ποτε και ποσο ειχα κανει επεκταση υπολοιπου, γνωριζει κανεις ποσο θα μου αφαιρέσει τωρα που θα κάνω ανανεωση ; Edited Παρασκευή στις 11:44 πμ by SanAndreas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Παρασκευή στις 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:49 πμ Η επέκταση υπολοίπου χρεώνεται 3€ έως και 15€ και 4€ για 20€: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-credit-button/ θα πρέπει να έχεις πάρει και μήνυμα όταν την έκανες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanAndreas Δημ. Παρασκευή στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:41 μμ (edited) 3 ώρες πριν, minast said: Η επέκταση υπολοίπου χρεώνεται 3€ έως και 15€ και 4€ για 20€: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-credit-button/ θα πρέπει να έχεις πάρει και μήνυμα όταν την έκανες. Τα γνωριζω αυτα, αλλα ηταν πανω απο ενα χρονο..., πριν απο το διαγωνισμό του insta, λογικα θα μου αφαιρέσει τωρα 2,49€ + το ποσο που ειχα κανει επεκταση. Για το 2,49€ αντί 3€, υποθετο πως μαλλον ειχα καποια λεπτα υπόλοιπο, και οταν εληξαν αυτα, αφαιρέθηκαν αυτοματα απο τα 3€ του χρέους της χρεωσης επεκτασης, δεν νομιζω να ειχα κανει ανανεωση για να αφαιρεθούν αλλιώς, εκτός αν το έκανα και δεν το θυμαμαι. Καλα, νομιζω βρηκα τι εγινε, ειναι νουμερο της μανας μου, που το διαχειρίζομαι εγω, και μου ειπε οτι ειχε κανει καποια επεκταση αυτη τηλεφωνικος, για μια μερα η κατι τετοιο. Αλλη ερωτηση, αν μεταφέρω λεφτα απο το δικο μου νουμερο, στο δικο της (που λήγει το υπόλοιπο 16/5), για να ενεργοποιήσω καποιο πακετο ομιλιας, εφόσον με την ληξη του υπολοίπου μπαίνει η φραγη των εξερχομένων, τι θα γίνει ; θα μπει φραγη η οχι ; Edited Παρασκευή στις 03:35 μμ by SanAndreas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Σάββατο στις 09:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:07 μμ On 15/5/2026 at 1:06 ΜΜ, cu2goup said: Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα. Τα 99€ είναι Nova ετήσιο. Το CU το ετήσιο το πήρα στα 95€. Και δείχνει από την πρώτη μέρα την ανανέωση στο app. Η προσφορά του black Friday είναι 6 μηνη και ποτέ δεν θα σου βγάλει την ανανέωση. Ήταν μία φορά και τέλος. Ε καλά μην κάνεις έτσι. Άλλωστε κι εσύ τα έχεις μπερδέψει. 99 ήταν το Qvip, εκτός κι αν Nova εννοείς γενικά το δίκτυο. Σχηματικό ήταν το ποσό που εγραψα, εννοούσα ολα αυτα τα πακέτα που έχουν προκυψει τελευταία, τρίμηνα, εξάμηνα, δωδεκάμηνα. Οπότε, αφου δεν μου ανανεώνει ας αρχίσω να ξενοκοιτάζω προς Q κι εγώ...🤫 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 03:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:26 πμ (edited) 6 ώρες πριν, gilbaba said: Ε καλά μην κάνεις έτσι. Άλλωστε κι εσύ τα έχεις μπερδέψει. 99 ήταν το Qvip, εκτός κι αν Nova εννοείς γενικά το δίκτυο. Σχηματικό ήταν το ποσό που εγραψα, εννοούσα ολα αυτα τα πακέτα που έχουν προκυψει τελευταία, τρίμηνα, εξάμηνα, δωδεκάμηνα. Οπότε, αφου δεν μου ανανεώνει ας αρχίσω να ξενοκοιτάζω προς Q κι εγώ...🤫 Εσύ σχολιάζεις τη λεπτομέρεια του ονόματος nova αντί για qvip (λες και έχει κι άλλο ετήσιο η nova) αλλά δεν πειράζει που τα ποσά τα αναφέρεις στο περίπου (που όντως κάθε πόσο αφορά διαφορετική εταιρεία). Σωραίος.. Edited Κυριακή στις 03:32 πμ by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:48 μμ Για να δούμε αν θα ακολουθήσει η Vodafone στα φοιτητικά τον ηλικιακό περιορισμό 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:14 μμ 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Για να δούμε αν θα ακολουθήσει η Vodafone στα φοιτητικά τον ηλικιακό περιορισμό Πάνε οι γριές φοιτήτριες... 😁😁😂😂 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:21 μμ 2 minutes ago, konstantinos77 said: Πάνε οι γριές φοιτήτριες... 😁😁😂😂 Και σκεφτομουν του χρονου να ερθω φοιτητικο.... Η ιδεα του φοιτητικού πάντοτε ηταν να ψαρεψουν φοιτητες για πελατες. Μετά τους τελείωσαν οι φοιτητες και συνεχισαν στον γενικό πληθυσμό. Τωρα η κοσμοτέ βάζει φρένο. Η βονταφον δεν νομίζω να εχει την ανεση να βάλει φρενο, διοτι θα της πέσουν τα ποσοστά. ΥΓ: η Νοβα εχει φοιτητικα; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:24 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Και σκεφτομουν του χρονου να ερθω φοιτητικο.... POUREX!!! 😁😁😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 03:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:31 μμ 3 minutes ago, konstantinos77 said: POUREX!!! 😁😁😂😂😂 Δεν κατάλαβα, στο πηγάδι κατούρησα εγώ; Αντε μην κάνω κανένα φοιτητικό την ερχόμενη εβδομάδα... Χωρίς πλάκα, άρχισα να παρατηρώ οτι η κοσμοτε σε εσωτερικούς χώρους (και σε κάποιους εξωτερικούς) μου κάνει νερά. Το back up ιντερνετ του f2g με καλυπτει στο ίντερνετ, αλλά δεν εχω ομιλία. Ξέρει κανείς εαν η Νοβα εχει φοιτητικό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:41 μμ Ειχε κατι παλια πριν χρόνια που με τον καιρό δινόταν σαν ειδικη προσφορά σε πολλούς, ηταν τοτε που ξεκινουσαν τα δωρακια στο app. 1500' και λίγα γιγα. Με το τέλος της wind και τα δωρακια στο app πλέον δεν ξανακουστηκε ούτε διαφημίστηκε κατι ως φοιτητικο ή "ειδικό" πακέτο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:48 μμ 15 minutes ago, VIPdriver said: Δεν κατάλαβα, στο πηγάδι κατούρησα εγώ; Απ' ότι φαίνεται... 😁😁😂😂 Πάντως είσαι πολύ γουρλής!!! 😁😁😂😂 17 minutes ago, VIPdriver said: Χωρίς πλάκα, άρχισα να παρατηρώ οτι η κοσμοτε σε εσωτερικούς χώρους (και σε κάποιους εξωτερικούς) μου κάνει νερά. Νερουλή ήταν πάντα... 😉😉😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:07 μμ 1 hour ago, konstantinos77 said: Απ' ότι φαίνεται... 😁😁😂😂 Πάντως είσαι πολύ γουρλής!!! 😁😁😂😂 Νερουλή ήταν πάντα... 😉😉😂😂 Τον τελευταίο μήνα παρατηρώ νερά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosNs Δημ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:13 μμ https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-timologiakon-allagon-18-05-2026 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Δευτέρα στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:26 μμ 11 minutes ago, GiorgosNs said: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-timologiakon-allagon-18-05-2026 Από 18/06/2026 η ελάχιστη αξία ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου που θα πραγματοποιείται μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης που παρέχουν ηλεκτρονικές (μέσω POS) ή/ και φυσικές κάρτες (περίπτερα, super/ mini market κ.α. μετά την εξάντληση τυχόν αποθέματος) καθώς και από τα καταστήματα της αλυσίδας Vodafone, θα είναι 16€ 16 ΕΥΡΩ;;;;; 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Και πληρης αφαιρεση και των λιγων λεπτων ομιλιας που εδινε δωρο το CU Shake... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts