gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 18 minutes ago, VIPdriver said: Τα έβαλαν όλα μαζί ωστε το ενα να ακυρώνει το άλλο. Μηπως καπου στους όρους γράφουν οτι δεν γίνεται να πάρετε πάνω απο 1 πρόμο; Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι δεν υπάρχει η σχετική πρόβλεψη που λες. Αλλιώς θα έλεγαν "στην παράγραφο τάδε λέει ότι δεν τα δικαιούσαι" και θα τελείωνε εκεί η ιστορία. Ομως το μυαλό τους είναι να μαζέψουν πελάτες όπως-όπως, χωρίς να δίνουν βάρος στο να προβλέψουν πιθανά μπαχαλα και να βάλουν μια διατύπωση στους όρους. Το αποτέλεσμα είναι ο καθένας να έχει την ερμηνεία του και να είναι όλοι (πελάτες και agents) εκνευρισμένοι. Το καλό χαστούκι ήρθε με την αλλαγή των όρων του 13ευρου αρον-αρον. Και με τις διαγραφές λογαριασμών αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί. Edited 21 Απριλίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) Για το 10% εγω τώρα τουλάχιστον βλέπω vodafone app και vodafone.gr και κατα μεγαλο ποσοστό είμαι σιγουρος οτι το vodafonecu δεν ηταν εξαρχής μέσα. *Διόρθωση συμπεριληφθηκε* Τωρα για τα 2€ είναι χάος. Τις ημερες που υπήρχε η επιστροφή 13€ δεν φαινοταν καπου στο cu app το 2€ οπως πριν π.χ. στα ποσά ανανέωσης.Αν κάποιος υπομονετικος έστω και μετά τη διαμαρτυρία πάρει 2€ έχοντας πάρει και τα 13 να μας πει να κάνουμε και εμείς ντου. Μέχρι τότε εγω θα ξεκουραστώ απο τα απανωτα τσατ με το χάος. 😌 Edited 21 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου εγω βλεπω οτι εχουν χασει την μπαλα και πλεον κανουν ζημια στο προιον που πουλανε 48 minutes ago, gpapas640 said: Και με τις διαγραφές λογαριασμών αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί. αν αρχισουν τα μονοαστερα και τα ασχημα σχολια μεσα στο playstore αυτο θα τους πονεσει 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 48 minutes ago, HEO said: εγω βλεπω οτι εχουν χασει την μπαλα και πλεον κανουν ζημια στο προιον που πουλανε Αυτό ακριβώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 1 hour ago, HEO said: εγω βλεπω οτι εχουν χασει την μπαλα και πλεον κανουν ζημια στο προιον που πουλανε αν αρχισουν τα μονοαστερα και τα ασχημα σχολια μεσα στο playstore αυτο θα τους πονεσει Σε ποιο προϊόν αναφέρεσαι; Τι διαφορετικό προσφέρει η Snappi; Εγώ προσωπικά βλέπω την απόπειρα μιας startup, με τις πλάτες μιας συστημικής Τράπεζας, να ανεβάσουν νούμερα και να μετά να την πουλήσουν για να βγάλουν κανα φράγκο; Για τις κριτικές στο play store είναι καλή σκέψη αλλά θέλει συντονισμένη κίνηση. Θα κάνω την αρχή πάντως . Edited 21 Απριλίου by gpapas640 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 minutes ago, gpapas640 said: Σε ποιο προϊόν αναφέρεσαι; Τι διαφορετικό προσφέρει η Snappi Πόσες ανανεώσεις πήρες πίσω με την προωθητική των 13€ Cashback; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Για το 10% εγω τώρα τουλάχιστον βλέπω vodafone app και vodafone.gr και κατα μεγαλο ποσοστό είμαι σιγουρος οτι το vodafonecu δεν ηταν εξαρχής μέσα. Τωρα για τα 2€ είναι χάος. Τις ημερες που υπήρχε η επιστροφή 13€ δεν φαινοταν καπου στο cu app το 2€ οπως πριν π.χ. στα ποσά ανανέωσης.Αν κάποιος υπομονετικος έστω και μετά τη διαμαρτυρία πάρει 2€ έχοντας πάρει και τα 13 να μας πει να κάνουμε και εμείς ντου. Μέχρι τότε εγω θα ξεκουραστώ απο τα απανωτα τσατ με το χάος. 😌 Έχω ήδη αναφέρει 2-3 φορές ότι από το τσατ μου είχαν πει ότι πιάνονται όλα τα ηλεκτρονικά κανάλια της Vodafone (site και apps). Στους όρους έλεγαν κατά λέξη "εφαρμογή της Vodafone", πράγμα που είναι όσο φλου μπορεί να το διατυπώσει κάποιος, καθώς ούτε η εφαρμογή είναι μια, ούτε λέγεται "Vodafone". Just now, evang.t said: Πόσες ανανεώσεις πήρες πίσω με την προωθητική των 13€ Cashback; 8 ανανεώσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 2 minutes ago, gpapas640 said: 8 ανανεώσεις Μήπως να αναθεωρήσεις τότε το ότι η Snappi δεν σου προσφέρει κάτι διαφορετικό; Edited 21 Απριλίου by evang.t 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 18 minutes ago, gpapas640 said: Σε ποιο προϊόν αναφέρεσαι; Στις τραπεζικες υπηρησιες, αυτο δεν πουλαει η snappi;; και η μπαλα παιρνει και αυτους που συνεργαζονται μαζι τους οπως η voda ειναι δυνατον τωρα απο την μια να μην απαντανε σε τηλεφωνα και μειλ και να περιμενεις μια ωρα στο chat και να κλεινει χωρις να εχεις λαβει απαντηση;; απαραδεκτα πραγματα οσο για το playstore ειναι στο 3.9 αστερια οταν η ρεβολουτ ειναι στο 4.8 με 70 εκατ. πελατες ... θα γραψω και εγω στο playstore, ολοι πρεπει να γραψουν Edited 21 Απριλίου by HEO 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 41 minutes ago, evang.t said: Μήπως να αναθεωρήσεις τότε το ότι η Snappi δεν σου προσφέρει κάτι διαφορετικό; Μιλάμε για το προϊόν που προσφέρει η Snappi, δηλαδή τραπεζικές υπηρεσίες, όχι για τις προωθητικές για να μαζέψει κόσμο (και μας βγάζει και την ψυχή μέχρι να τις πάρουμε). εγώ μπορεί να τσίμπησα 8 ανανεώσεις αλλά έτσι όπως το πάει αυτή θα τσιμπήσει κάτι άλλο από εμένα 🤬 Είναι σα να μου λες ότι κρίνουμε τη Vodafone από το πόσες μέρες δίνει δωρεάν data τις γιορτές και όχι από το σήμα, τα πακέτα της, την εξυπηρέτηση της κλπ. Μέχρι τώρα η Snappi το μόνο που πουλάει ειναι μούρη ως neobank. Ούτε το app της δεν αξίζει Edited 21 Απριλίου by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 2 minutes ago, gpapas640 said: Μιλάμε για το προϊόν που προσφέρει η Snappi, δηλαδή τραπεζικές υπηρεσίες, όχι για τις προωθητικές για να μαζέψει κόσμο (και μας βγάζει και την ψυχή μέχρι να τις πάρουμε). Είναι σα να μου λες ότι κρίνουμε τη Vodafone από το πόσες μέρες δίνει δωρεάν data τις γιορτές και όχι από το σήμα, τα πακέτα της, την εξυπηρέτηση της κλπ. περιμενε, οι τραπεζικες υπηρεσιες πανε πακετο με την εξυπηρετηση πελατων αν οπως εγραψα εχεις προβλημα με τις τραπεζικες υπηρεσιες και εξυπηρετηση ειναι για τα μπαζα τοτε την πατησες και μαλιστα χοντρα γιατι εκει ειναι τα λεφτα σου και οχι τα δωρα το δωρο ειναι απλα ενα εργαλειο για να κρινεις τις υπηρεσιες που προσφερει και να σε "τραβηξει" 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 48 minutes ago, gpapas640 said: Έχω ήδη αναφέρει 2-3 φορές ότι από το τσατ μου είχαν πει ότι πιάνονται όλα τα ηλεκτρονικά κανάλια της Vodafone (site και apps). Στους όρους έλεγαν κατά λέξη "εφαρμογή της Vodafone", πράγμα που είναι όσο φλου μπορεί να το διατυπώσει κάποιος, καθώς ούτε η εφαρμογή είναι μια, ούτε λέγεται "Vodafone". Εαν γραφουν "εφαρμογή της Vodafone", εννοουν την "My Vodafone". Η άλλη είναι "My Cu". Ετσι τουλάχιστον τις έχουν στο play store. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 6 minutes ago, HEO said: περιμενε, οι τραπεζικες υπηρεσιες πανε πακετο με την εξυπηρετηση πελατων αν οπως εγραψα εχεις προβλημα με τις τραπεζικες υπηρεσιες και εξυπηρετηση ειναι για τα μπαζα τοτε την πατησες και μαλιστα χοντρα γιατι εκει ειναι τα λεφτα σου και οχι τα δωρα το δωρο ειναι απλα ενα εργαλειο για να κρινεις τις υπηρεσιες που προσφερει και να σε "τραβηξει" Συμφωνούμε 3 minutes ago, VIPdriver said: Εαν γραφουν "εφαρμογή της Vodafone", εννοουν την "My Vodafone". Η άλλη είναι "My Cu". Αυτό θα ήταν μια εύλογη εικασία. Όπως αποδείχτηκε εννοούν "όλα τα ηλεκτρονικά κανάλια πληρωμής της Vodafone". Edited 21 Απριλίου by gpapas640 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 ώρες πριν, kmpatra said: Για το 10% εγω τώρα τουλάχιστον βλέπω vodafone app και vodafone.gr και κατα μεγαλο ποσοστό είμαι σιγουρος οτι το vodafonecu δεν ηταν εξαρχής μέσα. Τωρα για τα 2€ είναι χάος. Τις ημερες που υπήρχε η επιστροφή 13€ δεν φαινοταν καπου στο cu app το 2€ οπως πριν π.χ. στα ποσά ανανέωσης.Αν κάποιος υπομονετικος έστω και μετά τη διαμαρτυρία πάρει 2€ έχοντας πάρει και τα 13 να μας πει να κάνουμε και εμείς ντου. Μέχρι τότε εγω θα ξεκουραστώ απο τα απανωτα τσατ με το χάος. 😌 Λοιπον να διορθωσω μιας και το ειδα παλι. Η ανανεωση 13€ μεσω cu app τελικά συμπεριλαμβανοταν στο 10% της επιστροφής που ελαβα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Με τόσα προμο που τρέχουν λογικό.Ανάθεμα και αν την χρησιμοποιει κάνεις για άλλο λόγο.Εγω άνοιξα λογαριασμό black Friday έβαλα 20 ευρώ και μου δώσανε άλλα 20 δώρο.Απο τότε δεν έχω κάνει καμία κίνηση. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, Fns1 said: Με τόσα προμο που τρέχουν λογικό.Ανάθεμα και αν την χρησιμοποιει κάνεις για άλλο λόγο.Εγω άνοιξα λογαριασμό black Friday έβαλα 20 ευρώ και μου δώσανε άλλα 20 δώρο.Απο τότε δεν έχω κάνει καμία κίνηση. Εγώ προσωπικά δεν έχω Snappi γιατί προς το παρόν δεν μου χρησιμεύει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Άλλαξε μου φαίνεται στην Q φαίνεται Mobile network preferred 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Κωδικοί Vodafone TV 3 μήνες: z3z7u5k2 k8a3w8j6 g3t7g9c8 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Σκεφτομαι να κανω κλωνο του cu app. Προτάσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Για μενα οι εφαρμογές κλωνοποίησης δεν είναι ο,τι καλύτερο και με πολλές διαφημίσεις. Αν δεν εχει το κινητο δυνατότητα από μονο του, βαλε καλο password manager (για να σου "φερνει" τους κωδικούς) και δούλεψε το με σύνδεση - αποσύνδεση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 44 minutes ago, skwstas said: Κωδικοί Vodafone TV 3 μήνες: z3z7u5k2 k8a3w8j6 g3t7g9c8 Ευχαριστώ! Πήρα τον τρίτο κωδικό 3 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 3 minutes ago, kmpatra said: Για μενα οι εφαρμογές κλωνοποίησης δεν είναι ο,τι καλύτερο και με πολλές διαφημίσεις. Αν δεν εχει το κινητο δυνατότητα από μονο του, βαλε καλο password manager (για να σου "φερνει" τους κωδικούς) και δούλεψε το με σύνδεση - αποσύνδεση. Θελω να βαλω όλα τα cu μου σε 1 συσκευη να βλεπω τις προσφορες 1 φορα/μήνα. Να μπαινοβγαινω δεν θα βολεύει, αφου θα ζηταει sms και θα εχουν φραγή. Ειμαι αναμεσα σε parallel space και dual space. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 17 minutes ago, VIPdriver said: Θελω να βαλω όλα τα cu μου σε 1 συσκευη να βλεπω τις προσφορες 1 φορα/μήνα. Να μπαινοβγαινω δεν θα βολεύει, αφου θα ζηταει sms και θα εχουν φραγή. Ειμαι αναμεσα σε parallel space και dual space. Αν κάνεις λογαριασμό δεν θα χρειάζεται sms.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Οι παροχες απο shake μεταφερονται στον επόμενο μήνα? Π.χ. τα 30' απο ανανέωση 14€ θα μεταφερθουν μαζι με τα 50' απο ανανέωση 15€ τον επόμενο μήνα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 34 minutes ago, cu2goup said: Αν κάνεις λογαριασμό δεν θα χρειάζεται sms.. Στο παρελθον μου ετυχε να βαλω username κ password και μετά μου ειπε "βαλτε τον κωδικο που σας ηρθε με σμσ". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts