kalitexnis_g Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 1 hour ago, balkos said: Το να απομονώνεις μια πρόταση είναι δικηγορίστικο. Το κείμενό σου προηγήθηκε ολόκληρο και ήσουν σαφής πιστεύω. Οπότε όλοι γνώριζαν το σκεπτικό σου και δεν εξαρτιόταν από την απομόνωση τη δική μου το νόημα των λεγομένων σου.. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Μην τσακώνεστε ρε κορίτσια... Θα μπει η Dimitroula!!! 😂😋 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Θυμάστε που χθες δεν με έβαζε στο vodafone app από Android και μπήκα στο vodafone app από iOS για να κάνω Cashback; Μου ήρθε λοιπόν αυτό το μήνυμα. Και ρωτώ! Μου έδωσε 5GB για 7 ημέρες επειδή συνδέθηκα πρώτη φορά από το iOS app ή είναι κάποιο bug της vodafone; Γιατί αν ισχύει το πρώτο, σπεύστε να βάλετε την εφαρμογή σε ios αν έχετε Android τόσα χρόνια ή Android αν έχετε iOS. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Για μια φορά 5gb για 7 μέρες δεν είναι και λόγος να σπεύσεις κατά την άποψη μου... Αν το κάνει συνέχεια εντάξει γίνεται δουλίτσα, αλλά δύσκολο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 31 minutes ago, spiliot said: Για μια φορά 5gb για 7 μέρες δεν είναι και λόγος να σπεύσεις κατά την άποψη μου... Αν το κάνει συνέχεια εντάξει γίνεται δουλίτσα, αλλά δύσκολο. Καλά δεν είναι σίγουρο! Σε μένα μπορεί να μπερδεύτηκε το σύστημα και να μου τα έδωσε τα GB. Μένει να το κάνει κάποιος άλλος να δούμε αν ισχύει. Και αν ισχύει τότε αν χρειαστεί κάποιος GB να ξέρει πως μπορεί να τα αποκτήσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Αυτό που βρήκα σε άλλη σελίδα είναι κανονικό ή απάτη; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ 7GB ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 27/11 ΔΩΡΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ https://forms.office.com/e/evxSNBsMju 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 On 23/11/2023 at 6:07 ΜΜ, kalitexnis_g said: Πολύ πιθανά όμως.. αν πάρεις τηλ και ζητήσεις φορητότητα χωρίς προσφορά, να σου έρθει ένα καθαρό CU χωρίς καμία δέσμευση. Ισχύει. (Και παίρνει και τα 5gb/μήνα x 12μήνες αν έρθει με Bring a friend) 😎 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 31 minutes ago, tiniakos said: Αυτό που βρήκα σε άλλη σελίδα είναι κανονικό ή απάτη; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ 7GB ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 27/11 ΔΩΡΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ https://forms.office.com/e/evxSNBsMju Κανονικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 6 ώρες πριν, tiniakos said: Αυτό που βρήκα σε άλλη σελίδα είναι κανονικό ή απάτη; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ 7GB ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 27/11 ΔΩΡΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ https://forms.office.com/e/evxSNBsMju Που το βρίσκουμε αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Που το βρίσκουμε αυτό? https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Oz8oaIeEhkyts6Uijxi4k0Gr5WqSri5LgNMT1zPUOQ1UNlpCWVhLWkc0Q0hJMEFMSFAzOFZJRkUzNi4u 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Σε φυσικο κατάστημα voda , ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση 8 10 13 ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 hour ago, alexpef said: Σε φυσικο κατάστημα voda , ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση 8 10 13 ; 8€, αφού ακούσεις και το "ψηστήρι" ότι δεν σου φτάνουν για πρόγραμμα 😉 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 On 26/11/2023 at 10:11 ΠΜ, tiniakos said: Αυτό που βρήκα σε άλλη σελίδα είναι κανονικό ή απάτη; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ 7GB ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 27/11 ΔΩΡΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ https://forms.office.com/e/evxSNBsMju Σε ποιά σελίδα το βρήκες φίλε μου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 συνδεθηκα σημερα στο vodafone cu.gr και μου ζηταει εξτρα ταυτοποιηση , μου ζητησε να επιλεξω sms στο κινητο που συνδεεται στο my account ή κωδικο στο email . Επελεξα το email διοτι το κινητο ητανε της μαμας μου μετα μου ζητησε να βαλω ενα κινητο τηλεφωνο για να μου ερθει sms εβαλα το δικο μου κινητο . Τωρα καθε φορα που κανω log στο my account του vodafonecu.gr με ρωταει που θα στειλει το otp στο κινητο το δικο μου που ορισα ή στο email και ειναι με αστερακι καποια ψηφια για λογους ασφαλειας . Μπραβο στην vodafone για την προσθετη ασφαλεια που εβαλε λογω gdpr και προστιμων προσωπικων δεδομενων την αναγκασαν να βαλει . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Σε ποιά σελίδα το βρήκες φίλε μου; Εγώ το βρήκα στο lagonika.gr. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 hour ago, JOHNMEGARYTHMOS said: Μπραβο στην vodafone για την προσθετη ασφαλεια που εβαλε λογω gdpr και προστιμων προσωπικων δεδομενων την αναγκασαν να βαλει Δεν την ανάγκασε κανένας. Μόνη της φοβάται. Δε θα εκπλαγώ αν πουν μελλοντικά ότι διέρρευσαν και προσωπικά δεδομένα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, minast said: 8€, αφού ακούσεις και το "ψηστήρι" ότι δεν σου φτάνουν για πρόγραμμα 😉 Να λέτε ότι κατάγεστε από το Liquador όπου εκεί δεν υπάρχουν πακέτα γιατί όλα είναι digital και απλά. Edited November 27, 2023 by EllinikoNisi 3 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 (edited) 58 minutes ago, EllinikoNisi said: Να λέτε ότι κατάγεστε από το Liquador όπου εκεί δεν υπάρχουν πακέτα γιατί όλα είναι digital και απλά. ΔΕΝ γλυτώνεις !!!! πριν 30 λεπτα με πήραν για πρόγραμμα 10 ευρω με 10 gb και απεριόριστα και παρότι τοςυ εξηγούσα οτι έχω liquid και πως ακριβώς δουλέυει , μιλάγαμε για 15 λεπτά !!! Ηθελα να καταλάβω αν έχουν κάποια κασέτα να λένε και πληρώνονται με το λεπτό, ή όντος είχε άγνοια για το liquid και να τον ενημερώσω μην χάνει το χρόνο όσων του λένε έχουν liquid .... τελικά δεν κατάλαβα τι απο τα 2 συμβαίνει. 1 hour ago, paanos said: Δεν την ανάγκασε κανένας. Μόνη της φοβάται. Δε θα εκπλαγώ αν πουν μελλοντικά ότι διέρρευσαν και προσωπικά δεδομένα. Για την cosmote που έφαγε 9 εκ πριν 2-3 χρόνια οκ να μην εκπλαγείς αφου απλά τα βάζουν στην τιμή .... την vodafon την ανάγκασαν καθαρα τα γελοία μικρο πρόστιμα για σαχμαλάρες ταυτοποίησης . Φετος θυμάμαι 60.000 ευρω γιατί γυναίκα με ταυτότητα της μητέρας της και εξουσιοδότηση έκανε αλλαγή σιμ, αλλά η vodafone δεν πήρε τηλέφωνο και την ίδια την μάνα να επαληθεύεσει (υποθέτα θα είχε σταθερό, γιατι αν δεν είχε αστα !!) Αυτό εδω ομως τα λέει όλα για το πως σε αναγκάζουν .... 10.000 νομιζω αποζημίωση σε νεο συνδρομητή του cu , γιατι της έστειλαν το δώρο που στέλνουν σε όλους με την εγγραφη !!!! πρέπει να είναι το 5.000 powerbank που θα ήρθε σε δευτερη δόση με άλλη εταιρία , ενω η γυναικα ειχε δηλώσει (οπου τα δηλώνουν αυτα δεν ξερω) οτι δεν δέχεται διαφημιστικά δώρα και δεν θελει να δίνονται τα στοιχεία της για αυτά ! Edited November 27, 2023 by blizard 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε ποιά σελίδα το βρήκες φίλε μου; Μπήκα στο λινκ του φίλου, συμπληρώσα το ερωτηματολόγιο και σήμερα τα πήρα ΗΔΗ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Που είναι το live του Alex Manos; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Just now, eridion25 said: Που είναι το live του Alex Manos; Και εγω τπ ψαχνω στο ινστα και τιποτα. Ουτε στο cu... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Μόλις είδα το live και έκλεισε με αυτήν την φράση "έρχεται και αλλός διαγωνισμός με δωραρα γιατί είμαστε καλοκαιριστες" 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 41 minutes ago, eridion25 said: Μόλις είδα το live και έκλεισε με αυτήν την φράση "έρχεται και αλλός διαγωνισμός με δωραρα γιατί είμαστε καλοκαιριστες" Οι 2 πρωτοι (απο τους 3) που κέρδισαν τα αυτοκίνητα δεν το πιστευαν... ΥΓ. Τελικά 1000 (και όχι 600) θα είναι τα άτομα που θα παρουν απεριόριστα για 1 χρόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μπήκα στο λινκ του φίλου, συμπληρώσα το ερωτηματολόγιο και σήμερα τα πήρα ΗΔΗ Τι πήρες φιλε μου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Just now, bilis123456 said: Τι πήρες φιλε μου? 7 giga για 7 ημέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts