Jump to content

bilis123456

Members
  • Δημοσιεύσεις

    347
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bilis123456

  1. Καλημέρα αυτό το είδα κ εγώ πιστεύω να κάνει για την δουλειά που το θέλω κ 10 χρόνια εγγύηση είναι αρκετά για τα λεφτά του
  2. Καλημέρα ομάδα έχει κάποιος να μου προτείνει κληματιστικο για 20 τετραγωνικά δωμάτιο χωρης μονοση πιο πολύ για ψύξη στην θέρμανση πολύ σπάνια θα δουλεύει. Οικονομικό?
  3. Καλημέρα Όχι είχα κρυστάλλους αρκετούς έπαιζα το παιγνίδι
  4. Καλησπέρα ομάδα σήμερα με πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο από το 013830 και μου είπε πως κερδησα στον διαγωνισμό με τους κρησταλους 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ κ ομιλία μου είπε πως θα μου στείλουν email ποτέ θα ενεργοποιηθεί. Υπάρχει περίπτωση να είναι σπάμ?
  5. Καλησπέρα στην ομάδα προσπάθησα πριν λίγο να πληρώσω με πιστωτική κάρτα master card της alfa bank την ΔΕΗ με άτοκες δόσεις αλλά δυστηχως δεν μπόρεσα να υπενθημησω πως ακόμη δεν έχω πάρει την κάρτα σε κανονική μορφή μόνο ψηφιακή μορφή. Αυτό μου έβγαλε μήπως ξέρει κανείς γιατί?
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά θα ήθελα να ρωτήσω το europhone banking της eurobank πως λειτουργεί πρέπει να υπάρχει λογαριασμός στην eurobank που να υπάρχουν χρήματα? Η μπορεί να πληρωθεί ένα δάνειο κ από άλλη τράπεζα?
  7. Μπα εγώ δεν βρίσκω καμία τρύπα 😂😂😂😂
  8. Πεστο τώρα να δούμε εμείς αν δουλεύει
  9. Νομίζω πως είναι το ίδιο πακέτο από ότι λέει.
  10. Αυτό το εντολή έχει αποσταλεί τι θέλει να πει ο ποιητής?
  11. Εγώ τα λεφτά τα έβαλα της 13 του μηνός
  12. Καλησπέρα στην ομάδα την Τετάρτη το βράδυ έκανα μια μεταφορά χρημάτων μέσω ebanking από Alfa bank σε eurobank το θέμα μου είναι ότι μεχρη κ τώρα λέει (εντολή έχει αποσταλεί) δηλαδή?? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με το δάνειο?? Σήμερα ήταν να πληρωθεί.
  13. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πήρα ένα δάνειο από την eurobank για αγορά αυτοκινητου μου είπαν πως θα μου στείλουν την best value κάρτα για να πληρώνω την δόση μου μέσω atm αλλά λόγω που είναι μακριά από εκεί που μένω σκέφτομαι να πληρώσω με ebanking το θέμα είναι ότι δεν έχω e-banking στην συγκεκριμένη τράπεζα θα μπορούσα να βγάλω με την best value? προσπαθώ να κάνω λογαριασμό από την εφαρμογή της eurobank σαν νέος πελάτης αλλά μου γράφει ότι ο αρηθμος τηλεφώνου μου υπάρχει.
  14. Εγώ το έκανα αλλά δεν έδωσαν τίποτε
  15. Το έκανα σήμερα αλλά δεν μου έστειλαν κάτι
  16. Πως να δημιουργήσω ebanking χωρης κάρτα? Την κάρτα την στέλνουν με ΕΛΤΑ?
  17. Όχι την δανειακή σύμβαση την έκανα στην εταιρία αυτοκινήτων δεν πήγα καθόλου στην τράπεζα Πριν μια εβδομάδα έγινε δεκτη η αίτηση μου έστειλε μυνημα η τράπεζα το αμάξι το πηρα, δεν έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα.
×
×
  • Create New...