Jump to content

tiniakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    568
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tiniakos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tiniakos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

19

Φήμη

  1. Έβαλα χώρα Ελβετία και αμέσως πήρα update.
  2. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει. Καλά έκανε ο φίλος και το έδωσε αν το ένιωθε ζεστό, η ζωή είναι μικρή για να μην είναι δροσερή. Στο θέμα της αυτονομίας ξαναλέω ότι είναι σχετικό. Αν πατάς γκάζι κάθε κινητό ρουφάει μπαταρία. Εγώ σε όλα μου τα κινητά είμαι με φουλ φωτεινότητα και όλα ανοικτά και δεδομένα φουλ οπότε δεν έχω βρει κάποιο να ξεχωρίζει σε αυτονομία. Βέβαια φορτίζει γρήγορα και έτσι εύκολα μπορείς να έχεις διαθέσιμο το κινητό όλο το 24ωρο. Είναι όμως τόσο καλό φωτογραφικά και τόσο βολικό το φωτογραφικό κιτ που πραγματικά αξίζει και με τι παραπάνω τα χρήματα του. Τώρα που το βρίσκεις σε αγγελίες σφραγισμένο κάτω από τα 1000 ευρώ είναι άριστη επιλογή.
  3. Μέχρι στιγμής καμία υπερθέρμανση και κανένα θέμα με τη ζέστη ακόμη και κάτω από τον ήλιο και μέσα στο αμάξι χωρίς κλιματισμό. Όσον περνάει ο καιρός τόσο και πιο ευχαριστημένος είμαι από την επιλογή μου.
  4. Έχοντας το τηλέφωνο 1.5 μήνα και δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου θα γράψω δυο λόγια για την μπαταρία για την οποία γίνεται κουβέντα. Το κινητό είναι πύραυλος σε όλα του δεν κολλάει πουθενά προφανώς λοιπόν και αυτό απαιτεί μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Η μπαταρία του μπορεί να σε βγάλει μια μέρα μπορεί και όχι έχει σημασία τι δουλεύεις και για πόσο, κάτι που από ότι βλέπω ισχύει σε όλα τα σύγχρονα κινητά με δυνατούς επεξεργαστές. Εγώ για παράδειγμα πάντα έχω τα κινητά μου με φουλ φωτεινότητα και με μόνιμα ανοικτά δεδομένα. Κάποιοι γενικοί κανόνες για εξοικονόμηση μπαταρίας όπως η επιλογή 4G δικτύου, η πιο χαμηλή φωτεινότητα και η επιλογή fhd ανάλυση στην οθόνη έχουν θετικό αντίκρυσμα στη διάρκεια της μπαταρίας. Υπάρχει και το φωτογραφικό κιτ που δίνει ένα 15% επιπλέον σαν powerbank. Δοκιμάζοντας το κινητό σε διακοπές και με πολλές ώρες στο δρόμο και με φωτογραφίες δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τη μπαταρία. Μην ξεχνάμε ότι γεμίζει μόλις σε 40 λεπτά με τον 90W φορτιστή του.
  5. tiniakos

    CU Liquid

    Μάλλον ζήλεψε το PlayStation με το Astrobot.
  6. tiniakos

    CU Liquid

    Και εγώ σήμερα είχα ανανέωση αλλά δίνει ομιλία μόνο για 3 μέρες. Νομίζω ότι δεν έκανε χρέωση τα 15 ευρώ; Μπάχαλο όπως πάντα,πιστή στις παραδόσεις όπως πάντα η Vodafone.
  7. Ισχύει αλλά είναι αρκετά φυσικά και στο playback φαίνονται πιο ζωντανά από τη λήψη.
  8. Δε φορτίζει τόσο γρήγορα όσο το Xiaomi 11T Pro και θα ήθελα και ένα κλικ πάνω στη φωτεινότητα αλλά και πάλι είναι φανταστικό κινητό σε όλα όχι μόνο στη φωτογραφία και το βίντεο που εκεί δεν έχει αντίπαλο.
  9. Μέτρια. Ρουφάει πολύ η οθόνη και ο snapdragon επεξεργαστής που δεν έχει κόφτη. Πάντως δηλώνω γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο.
  10. Την έβαλα και δεν παρατήρησα αυτά που λες.
  11. Αξίζει να κάνω μία αναφορά στο φοβερό ir blaster ο οποίος βρίσκεται στο module των καμερών στην πλάτη της συσκευής και όχι στο πάνω μέρος και είναι ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει ποτέ σε κινητό.
  12. tiniakos

    Xiaomi 14

    Δηλαδή δε σου βγάζει μέρα;
  13. Το κινητό σπέρνει παντού, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είχα την τύχη να το αποκτήσω και μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε για το συγκεκριμένο. Σχετικά με το Dxo και την ανάλυση του, μετά από 3000+ φωτογραφίες προσπαθώ να βρω την υστέρηση στο κλείστρο γιατί με το που πατήσω τη λήψη γίνεται ακαριαία, μήπως έχουν προβληματική συσκευή, μήπως βλέπουν κάτι που δεν μπορώ να δω εγώ ή μήπως ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα για να βρουν κάτι αρνητικό. https://www.dxomark.com/xiaomi-14-ultra-camera-test/ Cons Often noticeable shutter lag
  14. Τελικά κατέληξα εδώ. Συμφωνώ με όσα έχουν γραφτεί. Φοβερό το κινητό σε όλα του με τις κάμερες να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει όμως μια θήκη να τις προστατέψουμε σοβαρά;
×
×
  • Create New...