chios Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 hour ago, sot20 said: Το θέμα είναι μάλλον ότι θα πρέπει να περιμένουμε το 'επίσημο' update για την Ελλάδα από το να γυρίζουμε σε άλλη χώρα. Ένα είναι το update σιγά μην έβγαζε ξεχωριστό για την Ελλάδα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde7 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2.0.100.0 region Morocco global version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Ήρθε με region Ελλάδα, Hyperos 2 (2.0.1.0 VNLMIXM) την κάνω? Είδατε διάφορα προς το καλύτερο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, elias87_ said: Ήρθε με region Ελλάδα, Hyperos 2 (2.0.1.0 VNLMIXM) την κάνω? Είδατε διάφορα προς το καλύτερο? Σωστός και έμενα μου ήρθε σήμερα... τώρα το σκέφτομαι γιατί το κινητό δεν έχει κανένα θέμα,πάει μπάλα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 45 minutes ago, aristidis540 said: Σωστός και έμενα μου ήρθε σήμερα... τώρα το σκέφτομαι γιατί το κινητό δεν έχει κανένα θέμα,πάει μπάλα. Φίλε μου, αν πάει μπάλα η συσκευή τότε μείνε εκεί που είσαι λίγο παραπάνω και μη βιαστείς. Διάβασε κανένα άρθρο με γνώμες και απόψεις και μετά την κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης γενικά και ειδικά όταν όλα δουλεύουν ρολόι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου On 19/2/2025 at 10:41 ΠΜ, geoav said: Καλημερα παιδες. Μπηκα στα settings στο install unknown apps για να αφαιρεσω ενα δικαιωμα σε ενα app που ειχα δωσει και παρατηρησα οτι υπαρχει ενα app που οσες φορες και αν απενεργοποιησω γι'αυτο το app την επιλογη αυτη, δεν το κραταει και μολις παω πισω μου το ξαναδειχνει allowed. Μιλαω για το Screen Recorder. Δεν ειναι στα system apps, το δειχνει δλδ χωρις να επιλεξω το Show system apps. Το εχει κανεις αλλος? ειναι φυσιολογικο? Παιδες, μπορειτε να το τσεκαρετε στο κινητο σας να μου πειτε κι εσεις αν συμβαινει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, geoav said: Παιδες, μπορειτε να το τσεκαρετε στο κινητο σας να μου πειτε κι εσεις αν συμβαινει αυτο ? Μια που (φαντάζομαι) οι περισσότεροι έχουμε ορίσει σαν γλώσσα τα ελληνικά... Αυτό που ψάχνουμε είναι : ρυθμίσεις - προστασία απορρήτου - Ειδικές άδειες - Εγκατ. αγνωστων εφ. Και όντως. Στην εγγραφή οθόνης επιτρέπεται με το έτσι θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 23 minutes ago, SERS1612 said: Μια που (φαντάζομαι) οι περισσότεροι έχουμε ορίσει σαν γλώσσα τα ελληνικά... Αυτό που ψάχνουμε είναι : ρυθμίσεις - προστασία απορρήτου - Ειδικές άδειες - Εγκατ. αγνωστων εφ. Και όντως. Στην εγγραφή οθόνης επιτρέπεται με το έτσι θέλω. Thnx για τη βοηθεια με τα ελληνικα και τη βοηθεια γενικα, δεν το σκεφτηκα γιατι ποτε δεν το εχω στα ελληνικα. Αρα δεν ειναι μονο σε μενα ετσι οκ. Εχω την εντυπωση οτι αυτο συμβαινει στις system εφαρμογες του HarmonyOS αλλα δεν τη δειχνει με τις system και γι'αυτο αγχωθηκα μην εχει παιχτει τπτ περιεργο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ On 25/2/2025 at 3:44 ΜΜ, SERS1612 said: Μια που (φαντάζομαι) οι περισσότεροι έχουμε ορίσει σαν γλώσσα τα ελληνικά... Αυτό που ψάχνουμε είναι : ρυθμίσεις - προστασία απορρήτου - Ειδικές άδειες - Εγκατ. αγνωστων εφ. Και όντως. Στην εγγραφή οθόνης επιτρέπεται με το έτσι θέλω. Και όχι μόνο!!! On 24/2/2025 at 11:15 ΜΜ, aristidis540 said: Σωστός και έμενα μου ήρθε σήμερα... τώρα το σκέφτομαι γιατί το κινητό δεν έχει κανένα θέμα,πάει μπάλα. Αν θες ποιο μικρά εικονίδια στην αρχική οθόνη και να χάσεις την 5χ6 διάταξη εικονιδίων.... απλά πάτα το κουμπί της αναβάθμισης! (Τρολαρω φυσικά, εγώ αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα την έκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Παρασκευή στις 08:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:26 πμ Με έχει κουράσει πραγματικά αυτό το τηλέφωνο... Μετά το update μπερδεύει τους λογαριασμούς της Google και κολλάνε τα updates των εφαρμογών. Διαβάζω και σε άλλα forum και άλλοι κάτοχοι Xiaomi γενικά έχουν το ίδιο θέμα. Έχω ειλικρινά κουραστεί. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ Γίνε λίγο πιο επεξηγηματικός... Τι εννοείς τους μπερδεύει... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 11:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:58 μμ (edited) 15 ώρες πριν, mixtri said: Με έχει κουράσει πραγματικά αυτό το τηλέφωνο... Μετά το update μπερδεύει τους λογαριασμούς της Google και κολλάνε τα updates των εφαρμογών. Διαβάζω και σε άλλα forum και άλλοι κάτοχοι Xiaomi γενικά έχουν το ίδιο θέμα. Έχω ειλικρινά κουραστεί. Το κινητό δόθηκε Μιχάλη,εγώ κουράστηκα αρκετά με την μπαταρία,μια έτσι μια αλλιώς έφτασα τις τελευταίες μέρες να το δουλεύω σε λειτουργία πτήσης και και Wifi Call και 60hz και πάλι ήθελε δεύτερη φόρτιση μέσα στην μέρα.Απο την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια,προτιμώ να δώσω βάση στην μπαταρία παρά στον επεξεργαστή,παρόλο που το χάρηκα με το παραπάνω.... Ένα τίμιο τηλέφωνο,δεν μασαει πουθενά και το X7 Pro έχει σίγουρα τις βελτιώσεις του σε σχέση με αυτό το μοντέλο.Ενώ ήμουν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά,τελικά έκανα πίσω και παραμένω με ένα Samsung A14 4G (πήγαμε στο άλλο άκρο με τον Helio G80) αλλά τουλάχιστον μετά από δύο χρόνια,χρήση ως πρώτη συσκευή κάθε μέρα για δύο συνεχόμενες σεζόν πάνω στη δουλειά (πάνω από ένα χρόνο σύνολο σίγουρα) και γενικά ως πρώτο-δεύτερο,το βγάζω από την πρίζα το πρωί και ότι και να κάνω θα με φτάσει μέχρι το βράδυ.Μαλλον σε Samsung θα κινηθώ ξανά...Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα τις απόψεις και την κάθε βοήθεια σας συμφορουμιτες,θα είμαι εδώ να τα λέμε σίγουρα λίγο πιο ήρεμος πλέον 😁 Edited Σάββατο στις 12:02 πμ by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Σάββατο στις 08:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:19 πμ 23 ώρες πριν, p_k said: Γίνε λίγο πιο επεξηγηματικός... Τι εννοείς τους μπερδεύει... Ανοίγω την εφαρμογή play και αν έχω έναν πρωτεύων λογαριασμό διαφορετικό από αυτόν που έχω βάλει για τα apps δεν αναβαθμίζει τις εφαρμογές. Μετά όταν γυρνάω το λογαριασμό πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να συνεχίζει να λειτουργεί. Δεν πάμε καλά. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Σάββατο στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:08 πμ 9 ώρες πριν, George6633 said: Το κινητό δόθηκε Μιχάλη,εγώ κουράστηκα αρκετά με την μπαταρία,μια έτσι μια αλλιώς έφτασα τις τελευταίες μέρες να το δουλεύω σε λειτουργία πτήσης και και Wifi Call και 60hz και πάλι ήθελε δεύτερη φόρτιση μέσα στην μέρα.Απο την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια,προτιμώ να δώσω βάση στην μπαταρία παρά στον επεξεργαστή,παρόλο που το χάρηκα με το παραπάνω.... Ένα τίμιο τηλέφωνο,δεν μασαει πουθενά και το X7 Pro έχει σίγουρα τις βελτιώσεις του σε σχέση με αυτό το μοντέλο.Ενώ ήμουν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά,τελικά έκανα πίσω και παραμένω με ένα Samsung A14 4G (πήγαμε στο άλλο άκρο με τον Helio G80) αλλά τουλάχιστον μετά από δύο χρόνια,χρήση ως πρώτη συσκευή κάθε μέρα για δύο συνεχόμενες σεζόν πάνω στη δουλειά (πάνω από ένα χρόνο σύνολο σίγουρα) και γενικά ως πρώτο-δεύτερο,το βγάζω από την πρίζα το πρωί και ότι και να κάνω θα με φτάσει μέχρι το βράδυ.Μαλλον σε Samsung θα κινηθώ ξανά...Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα τις απόψεις και την κάθε βοήθεια σας συμφορουμιτες,θα είμαι εδώ να τα λέμε σίγουρα λίγο πιο ήρεμος πλέον 😁 Καλή συνέχεια σε ότι πάρεις Γιώργο,πάντως εγώ έχω πάρει το x7 pro και μου αρέσει πάρα πολύ.Οχι ότι είχα πρόβλημα και με το x6 pro .Φαντάσου παίζω και παιχνίδια και δεν έχω θέμα με την μπαταρία,ούτε με το x6 pro είχα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:06 πμ 52 minutes ago, gjimmys said: Καλή συνέχεια σε ότι πάρεις Γιώργο,πάντως εγώ έχω πάρει το x7 pro και μου αρέσει πάρα πολύ.Οχι ότι είχα πρόβλημα και με το x6 pro .Φαντάσου παίζω και παιχνίδια και δεν έχω θέμα με την μπαταρία,ούτε με το x6 pro είχα. Είμαι σίγουρος και αν δω ότι φτάσει σε μια τιμή που δεν θα έχει ανταγωνισμό ή βγει η σειρά F και είναι ας το πούμε VFM σε σχέση με το τι παίρνεις,ίσως να προχωρήσω σε αγορά... Αλλά αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι θέλω για λίγο να ηρεμήσω από αυτή τη φάση του να ψάχνω πρίζα(τουλάχιστον για την δική μου συσκευή που μπορεί είτε να φταίω εγώ είτε να είχε θέμα η μπαταρία ή οτιδήποτε) οπότε δεν θα πάω εύκολα προς Xiaomi.Αλλα επειδή ξέρω ότι είναι σκυλιά (και παλαιότερα xiaomi αλλά και αυτή η συσκευή πέρασε πολύ άσχημα) προς το παρόν και όσο αντέχει το Α14 δεν κάνω κάποια κίνηση μέχρι να βρω την συσκευή που θα μου κάνει το κλικ στα χρήματα που μπορώ να δώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ Καλά, χρυσά και συνήθως vfm τα xiaomi, άλλωστε τα τελευταία 8 χρόνια (από το redmi note 4x) μόνο xiaomi είχα και ήμουν ικανοποιημένος με αυτά, αλλά... είναι αλήθεια ότι διαβάζω συχνότερα σε σχέση με άλλες εταιρείες στο ίδιο κινητό οι χρήστες να έχουν τόσο διαφορετική εμπειρία... πχ. ενώ το poco το έχω λατρέψει, αν ήμουν στη θέση του mixtri θα το είχε φάει το συρτάρι. Ίσως αγοράζοντας ένα samsung να μην είχα την ίδια αγωνία με ένα xiaomi αν θα λειτουργούν όλα σωστά. Αλλά να πω τη αλήθεια μου, το επόμενο κινητό μου μάλλον πάλι poco θα είναι 😆 Σχετικά με την μπαταρία, σκεφτόμουν να πάρω μία από aliexpress τώρα που υπάρχουν σε αφθονία, ποικιλία και χαμηλές τιμές και να την αλλάξω σε κάνα χρόνο. Αλλά είναι εντάξει να την φάει το συρτάρι ένα χρόνο;; Υπάρχει περίπτωση να "χαλάσει";; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisxlv Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Πρόσφατη αγορά και ενώ έχω διαβάσει σχεδόν όλο το τόπικ,δεν έχω βρει κάποια αναφορά για αξιόπιστο notification led.(ούτε με γενικότερο ψάξιμο βρήκα κατι) Notifybuddy,muviz edge και μια αλλη εφαρμογή που δοκίμασα,απλά δεν δουλεύουν. Μου φαίνεται απίστευτο-και τρομερά βαρετό- το ότι πρέπει να πιάσω το κινητό και να το ανοίξωγια να δω αν έχω κάποιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Σάββατο στις 02:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:08 μμ 14 ώρες πριν, George6633 said: Το κινητό δόθηκε Μιχάλη,εγώ κουράστηκα αρκετά με την μπαταρία,μια έτσι μια αλλιώς έφτασα τις τελευταίες μέρες να το δουλεύω σε λειτουργία πτήσης και και Wifi Call και 60hz και πάλι ήθελε δεύτερη φόρτιση μέσα στην μέρα.Απο την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια,προτιμώ να δώσω βάση στην μπαταρία παρά στον επεξεργαστή,παρόλο που το χάρηκα με το παραπάνω.... Ένα τίμιο τηλέφωνο,δεν μασαει πουθενά και το X7 Pro έχει σίγουρα τις βελτιώσεις του σε σχέση με αυτό το μοντέλο.Ενώ ήμουν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά,τελικά έκανα πίσω και παραμένω με ένα Samsung A14 4G (πήγαμε στο άλλο άκρο με τον Helio G80) αλλά τουλάχιστον μετά από δύο χρόνια,χρήση ως πρώτη συσκευή κάθε μέρα για δύο συνεχόμενες σεζόν πάνω στη δουλειά (πάνω από ένα χρόνο σύνολο σίγουρα) και γενικά ως πρώτο-δεύτερο,το βγάζω από την πρίζα το πρωί και ότι και να κάνω θα με φτάσει μέχρι το βράδυ.Μαλλον σε Samsung θα κινηθώ ξανά...Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα τις απόψεις και την κάθε βοήθεια σας συμφορουμιτες,θα είμαι εδώ να τα λέμε σίγουρα λίγο πιο ήρεμος πλέον 😁 Και εγω ποιον θα τρολαρω τωρα?🥺 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 02:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:27 μμ 16 minutes ago, specguard said: Και εγω ποιον θα τρολαρω τωρα?🥺 Πάλι με χρόνια με καιρούς,πάλι το τρολ μου θα σαι 😁 Κάπως θα σμίξουμε ξανά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ 3 ώρες πριν, yiannisxlv said: Πρόσφατη αγορά και ενώ έχω διαβάσει σχεδόν όλο το τόπικ,δεν έχω βρει κάποια αναφορά για αξιόπιστο notification led.(ούτε με γενικότερο ψάξιμο βρήκα κατι) Notifybuddy,muviz edge και μια αλλη εφαρμογή που δοκίμασα,απλά δεν δουλεύουν. Μου φαίνεται απίστευτο-και τρομερά βαρετό- το ότι πρέπει να πιάσω το κινητό και να το ανοίξωγια να δω αν έχω κάποιο μήνυμα. Led blinker δουλεύει άψογα σε oneplus Nord 4 και στην παραμικρή λεπτομέρεια!!! Στην free έκδοση δεν κάνει πολλά αλλά υπάρχει λύση γιά την pro αν το ψάξεις λίγο...😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisxlv Δημ. Σάββατο στις 06:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:51 μμ 1 hour ago, geotzia said: Led blinker δουλεύει άψογα σε oneplus Nord 4 και στην παραμικρή λεπτομέρεια!!! Στην free έκδοση δεν κάνει πολλά αλλά υπάρχει λύση γιά την pro αν το ψάξεις λίγο...😉 Με μια πρώτη δοκιμή ,δείχνει να δουλεύει άψογα και η free!Αν στραβώσει ,θα κοιτάξω για την pro. Ευχαριστώ πάρα πολύ,ειχα απογοητευτεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) On 1/3/2025 at 1:58 ΠΜ, George6633 said: Το κινητό δόθηκε Μιχάλη,εγώ κουράστηκα αρκετά με την μπαταρία. Απο την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια,προτιμώ να δώσω βάση στην μπαταρία παρά στον επεξεργαστή,παρόλο που το χάρηκα με το παραπάνω.... Ένα τίμιο τηλέφωνο,δεν μασαει πουθενά και το X7 Pro έχει σίγουρα τις βελτιώσεις του σε σχέση με αυτό το μοντέλο.Ενώ ήμουν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά,τελικά έκανα πίσω και παραμένω με ένα Samsung A14 4G Καλά και εγώ που παίζω παιχνίδια, είμαι σε φάση αλλαγής γιατί το κινητό δυστηχώς δεν είναι καθόλου σταθερό σε παιχνίδια. Εχθές μάλιστα είδα για πρώτη φορά όταν έπαιζα παιχνίδι, να μου πετάει το μνμ ''δεν ανταποκρίνεται το Android''. Κοινώς να μην μπορώ να κλείσω το παιχνίδι με τίποτα, παρά μόνο με restart. Πέραν αυτού υπάρχουν θέματα optimization/απόδοσης με διάφορα παιχνίδια σε mediatek μεριά, όπως είδαμε να αναφέρεται και στην φετινή Oppo ναυαρχίδα. Ωρίστε και για το φετινό Poco X7 Pro Αλλο που μετάνιωσα πολύ είναι που πήρα την φθηνότερη 8gb έκδοση. Οποιος ψάξει ιντερνετικά, θα δεί και για το φετινό Poco X7 pro, τα περισσότερα παράπονα για την 8gb έκδοση που συνεχώς κλείνει εφαρμογές στο παρασκήνιο, κάτι που είδα και εγώ στην πράξη, και προφανώς είναι και αυτό θέμα HyperOS/optimization Για την μπαταρία δεν έχω παράπονο, γιατί το γνώριζα από την αρχή ότι ήταν μέτριο σε αυτό τον τομέα. Γενικα είναι μια τίμια συσκευή(σε έκπτωση) με καλές επιδόσεις, που όμως την χαντακώνει το HyperOS/κακό optimization των Poco. Edited 16 ώρες πριν by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts