Jump to content

aristidis540

Members
  • Δημοσιεύσεις

    663
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aristidis540

  • Ημ. Γέννησης 28/10/1976

Συσκευή

  • Συσκευή
    X6 pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aristidis540's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Το gps δουλεύει μια χαρά και με αυτοκίνητο και μέσα στην πόλη με τα πόδια,βέβαια εγώ έχω global rom δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.....1.0.8.0. Όσο για το wi-fi 2-3 δεύτερα κάνει ,πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που είχα.
  2. Εννοείται ότι εχω 4g και 60hz ανανέωση,γιατί είμαι οκ με τις ταχύτητες. Οι κεραίες είναι καλύτερες απο τα κινητά που είχα,και σε 4G και σε wi-fi ακομη και τα Bluetooth. Το Bluetooth οταν έβγαινα με το ακουστικό έξω απο το σπίτι κοβόταν αμέσως,με αυτό δουλεύει κανονικά.
  3. Έχει αρκετές ημέρες έχει πάρει την 1.0.8.0 (global) . Η μπαταρία έχει βελτιωθεί,και γενικά είναι μια χαρά ..εκτός από το hotspot που έλυσα το θέμα που έκανε αποσύνδεση ανα 10λεπτο,..άλλα ένα λαπτοπ που έχω δεν το βλέπει καν. Θα περιμένω καμιά ενημέρωση μπας και στρώσει. Για το realme που είπε ο φίλος,..βλέπω ότι η κάμερα έχει το ίδιο μέγεθος αισθητήρα, και δεν πιστεύω να βγάζει καλύτερες φώτο,με την μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή που παίζει κι'αυτός ρόλο.
  4. Όπως ειχα και στο παλιό,χωρίς όρια χωρίς κωδικούς όλα ανοιχτά και στο 2.4. Έβαλα ασφάλεια κωδικό τα ίδια ,έβαλα 5ghz τα ίδια. Στο λαπτοπ βλέπει το δίκτυο άλλα μου λέει χωρίς ιντερνετ,το κλεινω/ανοιγω δουλεύει πάλι για μισή ώρα περίπου. όλα τα άλλα τα έχω κλειστά ...οριο δεδομένων-αυτόματη απενεργοποίηση κτλ Αρχίζει και ο αγώνας σε λίγο ....🤔
  5. Αυτό με την κάμερα το εχω δει κι'εγω,άλλα έβαλα Gcam και δεν το έψαξα. Έχω όμως ενα σοβαρό θέμα με το φορητό σημείο πρόσβασης,σε εσάς δουλεύει κανονικά? μου κάνει διακοπή μετά από λίγη ώρα.
  6. Τα μόνα παιχνίδια που παίζω είναι πόκερ και κάνα φρούτο έτσι για χαβαλέ 🙂,γράφω ότι κατεβάζω εφαρμογές από εκεί. Θα μου πεις γιατί πήρες τέτοιο κινητό.... Μου αρέσει η ταχύτητα και το προηγούμενο άρχισε να μου κάνει κολλήματα στο ζόρι.
  7. https://liteapks.com/?s=fruit+Ninja Δεν ξέρω αν είναι οκ το σαιτ ,εγώ από δω κατεβάζω εφαρμογές.
  8. Φορτίζω πάντα με 2Α....Υπάρχει τρόπος να φορτίζει με λιγότερα watt,,γιατί έχουν μαζευτεί μεγάλοι φορτιστές που δεν τους δουλεύω. κ τώρα με την αναβάθμιση είναι πιο δροσερό η μου φαίνεται?
  9. Το δικό μου είχε την 1.0.4.0. βλέπω ότι για την 1.0.5.0 λένε τα καλυτερα για την μπαταρία,που με ενδιαφέρει περισσότερο. Βλέπω τώρα το δικο σου με την 6,,μπαίνω να δω το δικό μου ,και μου βγάζει 1.0.7.0. Τι γίνεται?.🙂
  10. Περιμένω αυτή την εβδομάδα θήκη και tempered απο ali,θα δείξω αν είναι OK.
  11. Δεν φαίνεται τπτ με την θήκη που έχει μέσα,λίγο πάνω απο την κάμερα.Μου αρέσουν τα λευκά αλλα μόνο το απλό X6 βγαίνει σε άσπρο. Καλό φαίνεται πάντως.Αν δεν ήταν γυαλιστερό θα ήταν καλύτερα.
  12. Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί θα με τρελάνει,.. Όταν απενεργοποιώ το Google Discover,δεν έχω πρόσβαση στα widget των εφαρμογών. Δεν είχα καταλάβει που ήταν το πρόβλημα και ξαναγύρισα εργοστασιακές ρυθμίσεις,μετά το πήρα χαμπάρι. Υπάρχει κάποιο θέμα?
  13. ρε παιδιά πως γίνετε αφού φοράει την ιδια κάμερα με το f5 f4 να εχει καλύτερη κάμερα? και μια ερώτηση η ανάλυση στην οθόνη μπορεί να αλλάξει?
  14. Μπράβο στην xiaomi,εβγαλαν την sony και βάλανε μια χειρότερη κάμερα στο νέο μοντέλο.Κρίμα γιατί φαίνεται καλό.
  15. Δεν κρατούσα πάνω απο χρόνο κινητό,όμως αυτό συνεχίζει....Με την οθόνη στον χαλικοδρομο πέρασε όχημα 2 τόνων.Αν ήταν πλαστικό θα γινόταν κομματια 😁.
×
×
  • Create New...