Jump to content

yiannisxlv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yiannisxlv

  1. Τέλη Αυγούστου πάντως-δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει τώρα-,χρησιμοποιώντας το buyers protection του ali,μου εκαναν refund μια μερα μετα το άνοιγμα dispute. Για την ιστορία,το δεμα μου ήρθε τελικά μετά απο δύο εβδομάδες(έκλεισε σχεδόν 3 μήνες μεχρι να φτάσει),ζήτησα να μου κάνει μια έκπτωση ο κινέζος για την καθυστέρηση(δεν εφταιγε αυτός αλλά ουτε και εγω),μου την έκανε,τον πλήρωσα και έτσι...ειμαστε όλοι ευχαριστημένοι..
  2. Αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ πολυ :)
  3. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα του viber(εννοείται όταν είναι παραπάνω από ένα),σερνοντας προς τα κάτω την γραμμή ειδοποιήσεων?(να τα διαβασω δηλαδή χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή) Είχα την εντύπωση πως μόνο το τελευταίο μήνυμα φαίνεται αλλά σήμερα κάποια στιγμή,τα εμφάνισα όλα ...χωρίς να καταλάβω πως το έκανα.Τώρα προσπαθώ να το ξανακάνω αλλά τίποτα δεν φαίνεται να πιάνει.
  4. Υπάρχει κάπου ρύθμιση για να βλεπεις σε ποσοστό την φωτεινότητα και δεν την βρίσκω εγώ;
  5. Α οκ,καλά θυμόμουν.Μετά την αναβάθμιση σταμάτησε λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ.:)
  6. Δεν πήρε απάντηση αυτή η ερώτηση,μήπως μπορει κάποιος? Έχω την αίσθηση κι εγώ πως υπήρχε δόνηση στο ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και ξαφνικά σταμάτησε.Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.
  7. Αυτό ήταν πάντως που έψαχνα εγω. Ευχαριστώ πολύ :)
  8. Αν ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα ναι,σε πάει εκεί που ήσουν τελευταία φορά.Αν θέλεις να ξεκλειδώσεις με μοτίβο όμως,πρέπει πρώτα να σύρεις προς τα πάνω για να σου εμφανίσει την οθόνη μοτίβου.Μια παραπάνω κίνηση δηλαδή(και βαριέμαι να την κάνω :p )
  9. Πολύ νέος κάτοχος κι εχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Στην μακρινή λοιπόν σελίδα 280,υπήρχε αυτή η ερώτηση που δεν απαντήθηκε: Μήπως κάποιος τώρα μπορει? Επίσης,ως εντελώς νέα συσκευή που δεν έχει περαστεί καν καμία εφαρμογή ακόμη και με βάση τα όσα διάβασα,το πιο λογικό,είναι μάλλον να περάσω σε V8.5.4.0(και Nougat) και έπειτα να κάνω factory reset...σωστα;
  10. Να ρωτήσω μήπως ξέρει καποιος. Εχουν περασει 70 ημέρες απο την μερα που παρηγγειλα.Σήμερα είδα στο tracking πως εφτασε το δεμα και πως ειναι προς παραδοση(χωρις τελωνειο μάλιστα).Εγω εχω ηδη παρει refund αλλά θελω να παραλαβω.Φανταζομαι μπορω να το κανω. Για να ξαναπληρωσω την αξια του αντικειμενου στο μαγαζι,πρεπει να συνεννοηθω μαζι τους πριν παραλαβω,μετά ,ή μηπως δεν εχει σημασια; Αν γνωριζει καποιος που να το εχει κανει..
  11. Απο 11/06 αφιξη στις 29/07.Μεχρι και τωρα που μιλαμε-9 ημερες μετα δηλαδη-η ενδειξη ειναι αυτη που εχεις κι εσυ. Ανοιξα dispute.Βαρεθηκα να περιμενω σχεδον 2μιση μηνες απο την μερα της παραγγελιας.
  12. ^Ακριβώς έπειτα απο 42 ημερες φανηκε και το δικο μου πακετο στο συστημα των ελτα.Βέβαια,εδω και 10 ημέρες,δεν εχει αλλάξει κατι στο tracking status. Σήμερα ανοιξα dispute αφου βαρέθηκα πλεον να περιμένω.Κοντευουν 2μιση μηνες απο την μερα που εκανα την παραγγελία.
  13. 40 ημέρες έχουν περάσει από τότε που προσγειώθηκε το δικό μου.Σε 1 εβδομάδα αν δεν αλλάξει κάτι στο tracking,το θεωρώ χαμένο και ανοίγω dispute.
  14. ^ telmusic,νομίζω πως πλέον είναι πολύ λιγοι αυτοί που διαμαρτύρονται για τον εκτελωνισμό του δέματός τους.Ένα πολύ μεγάλο τμήμα της συζήτησης,περιστρέφεται τώρα γύρω από τις τεράστιες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στους χρόνους παράδοσης(είτε περάσουν τελωνείο,είτε όχι). Πιστεύω πως όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως η παραγγελίες από Κίνα,είναι ζαριά για το αν θα μπει τελωνείο ή οχι.Ο καθένας αναλαμβάνει το ρίσκο της επιλογής του.
  15. Νομίζω εδώ έχουμε μια καλή εικόνα για το μπάχαλο που επικρατεί.8 ημέρες μετα την άφιξη του δέματος,μπήκε και βγήκε από το τελωνείο. Έχω διαβάσει αναφορές για δέμα που 50 ημέρες μετά την άφιξή του,παραμένει στο αεροδρόμιο(το δικό μου είναι ήδη στις 30) Ότι να 'ναι πραγματικά..
  16. Για παρηγοριά...αύριο κλείνει και το δικό μου μήνα που προσγειώθηκε(και 45 ημέρες συνολικά από τότε που έκανα την παραγγελία)
  17. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Νίκο. Ελπίζω να μην χρειαστεί το dispute.
  18. Με αφορμή τις 50 ημερες που αναφέρεις και μιας και δεν είμαι ο πιο σχετικός,να εκφρασω μια απορία αν μπορεί να απαντήσει κάποιος. Εδώ και 34 ημέρες, ένα δέμα μου,"προσπαθεί" να φτάσει στον προορισμό του.Η παραγγελία μου σύμφωνα με το site του κινεζοκαταστήματος, θα κλείσει σε 25 ημέρες.Αυτό το "κλείσει" τι σημαινει? Θα θεωρηθεί απο την πλευρά τους οτι παρέλαβα καλώς? Επειδή όπως πάει το πράγμα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων,το βλέπω πολύ πιθανό να μην έχω παραλάβει σε 25 ημέρες,τι πρέπει να κάνω? Να ανοίξω dispute ας πούμε πριν απο την καταληκτική ημερομηνία? Ξέρω πως δεν φταίει το καταστημα αλλά προφανώς δεν φταίω κι εγω.(καλά,ισως φταίω εγώ λιγάκι που ρίσκαρα εν γνωση μου,αλλά αυτό είναι αλλη συζήτηση)
  19. Μάλιστα..υπάρχει λοιπόν κόσμος με άφιξη από 10/06 που δεν έχει παραλάβει ακόμη.Οπότε εμένα που προσγειώθηκε 17/06,μάλλον βιάζομαι..
  20. Όντως η τιμή είναι πολύ δελεαστική και γι αυτόν ακριβώς το λογο,το παραγγειλα κι εγω από ali. Βέβαια,εχω κάνει την παραγγελία σχεδόν ένα μήνα τωρα,δεν έχω παραλάβει ακόμη(φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα εδώ και 18 ημέρες),ενώ αν μπει τελωνείο χαιρετίσματα..Τα ήξερα όμως όλα αυτά και τα συνυπολόγισα πριν παραγγείλω. Η παραγγελία από Κινα έχει τα ρίσκα της που πρέπει να αναλάβεις.Αν όλα πάνε καλά,τότε σίγουρα πρόκειται για εξαιρετική αγορά.Αν όχι ε τι να κάνουμε,αυτά έχει το ρισκάρισμα :) Για την ιστορία, το έχω παραγγείλει από εδώ https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core/32802373992.html?spm=2114.13010608.0.0.kQ2Jhp Βασίστηκα σε αναφορές 4-5 παιδιών που παρέλαβαν χωρίς προβλήματα.
  21. Ετσι ακριβώς.Εκανε 7 μέρες να φτασει Αθήνα απο την ημέρα αναχώρησης.Στο σύνολο η παραγγελία μου βρίσκεται στην 23η ημέρα και αν μπει και τελωνείο,χαιρετίσματα...
  22. Ακριβώς 7 μέρες εκανε και και το δικό μου να ''προσγειωθεί''. Υποθέτω πως μια δυο μέρες επιπλέον καθυστέρησης,δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
  23. Ναι,όντως ισχύει αυτό.Στον Κωτσόβολο μάλιστα,μου είπαν πως όπου υπάρχει διαθεσιμότητα,αφορά εκθεσιακά κομμάτια.
  24. Έχει μια διαφορα - 31€ σε σχέση με τον Κωτσόβολο,γι αυτό το σκέφτομαι.Από την άλλη βέβαια,τα 2 χρόνια εγγύηση που λες,είναι σοβαρό αντιστάθμισμα. Θα το σκεφτώ λιγάκι και θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
  25. Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ,αλλά επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά,το κινητό του λινκ,μπορούμε να ξέρουμε αν είναι το kate ή το kenzo? Επίσης,ξέρετε αν είναι αξιόπιστο το μαγαζί? https://www.kaizerstore.gr/xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-32gb-gray-eu?mfp=manufacturers%5B73%5D&search=xiaomi
×
×
  • Create New...