gjimmys Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος Έχουμε καμία δοκιμασμένη gcam που να δουλεύει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος https://www.ytechb.com/download-google-camera-for-poco-x6-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, specguard said: https://www.ytechb.com/download-google-camera-for-poco-x6-pro/ Σε ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος Προσωπικά προτιμώ την 8.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, specguard said: Προσωπικά προτιμώ την 8. Δεν μου άνοιγε και κατέβασα την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Devcheck, accubattery και ampere δείχνουν πολύ καλά δεδομένα και κάποιο ιστορικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Accubattery🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 4 ώρες πριν, sot20 said: Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; Υπάρχουν και καλώδια τα οποία έχουν τη σχετική ένδειξη, αν δεν έχεις πάρει ήδη τέτοιο καλώδια στα όσα αναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Απροσδόκητα και ανέλπιστα μου ήρθε σήμερα η 14 Όλα καλά!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 06:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:18 πμ Καλημέρα και χρόνια πολλά.Η εκτιμώμενη χωρητικότητα σε αυτή την εφαρμογή είναι αξιόπιστη;Πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 95% και 4700κατι mAh ενώ ένα τεστ στο antutu μου έβγαλε 88%.Πάντως σε κατάσταση αναμονής ακόμα και ώρες δεν χάνει σχεδόν καθόλου,με την 14αρα έχω δει διαφορά (οκ δουλεύω και περισσότερο αυτόν τον καιρό) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Συνεχίζει να σου πέφτει από τα χέρια με την 14 άρα? Αυτό έχει σημασία! 😂 Στο θέμα μας τώρα... Συγκριτικά με το accubattery δείχνει τα ίδια, τώρα κάποιες μικρές διακυμάνσεις θα τις βλέπεις. Για παράδειγμα σε εμένα αφού χτυπήσει το καμπανάκι στο όριο που έχω ορίσει (accubattery) και το αφήσω για λίγα δευτερόλεπτα συνεχίζουν τα mAh να ανεβαίνουν και εκεί κοντά στο μισό λεπτό το βλέπεις και πέφτουν 150-200 mAh. Θα κάνω και εγώ το τεστ της Overlay (100% φορτιση)και θα το ποσταρω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τετάρτη στις 03:59 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:59 μμ (edited) Κσταπληκτικη διαχειριση μπαταριας με την 0.14. Μερες που ειναι βρηκα χρονο να κανω ενα φορματ ( Πριν 5 μερες ). Αυτη τη φορα εδωσα δικαιωματα στα παντα . Απαντησα ναι σε ολα απο την αρχη του στησιματος . Ολα τρεχουν αδιακοπα τοποθεσιες gos , 120hz στην οθονη , bt , αυτοματη φωτεινοτητα , εμπειρια χρησης Google κτλ. Δεν αφαιρεσα τιποτα , δεν απενεργοποιησα τιποτα. Δεν τα κλεινω ποτε ! Στο μονο που εβαλα χερακι ειναι : Εβαλα adguard και 0.5 μονο το πρώτο και δευτερο animation τα τρίτο το αφησα 1.0 για καλύτερη εμπειρία κύλισης και χρήσης . Η μπαταρια καθε ποσοστο της πεφτει συμμετρικα καθε 1%. Εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στην 0.14. Αυτα...😮😇 Edited Πέμπτη στις 08:31 μμ by s_nova 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Άντε να δούμε ποτέ θα έρθει κ σε εμενα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τετάρτη στις 05:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:52 μμ 11 ώρες πριν, George6633 said: Καλημέρα και χρόνια πολλά.Η εκτιμώμενη χωρητικότητα σε αυτή την εφαρμογή είναι αξιόπιστη;Πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 95% και 4700κατι mAh ενώ ένα τεστ στο antutu μου έβγαλε 88%.Πάντως σε κατάσταση αναμονής ακόμα και ώρες δεν χάνει σχεδόν καθόλου,με την 14αρα έχω δει διαφορά (οκ δουλεύω και περισσότερο αυτόν τον καιρό) Είναι όσο αξιόπιστη μπορεί, αν τύχει και του κάνεις και καμιά φόρτιση τύπου από 5% σε 100% θα εκτιμήσει καλύτερα την χωρητικότητα. Βέβαια δεν θέλουν χρήση, ανοιχτή οθόνη κλπ για να έχουν καλύτερη προσέγγιση. Τα ίδια και για το accubattery. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τετάρτη στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:18 μμ 2 ώρες πριν, s_nova said: Κσταπληκτικη διαχειριση μπαταριας με την 0.14. Μερες που ειναι βρηκα χρονο να κανω ενα φορματ ( Πριν 5 μερες ). Αυτη τη φορα εδωσα δικαιωματα στα παντα . Απαντησα ναι σε ολα απο την αρχη του στησιματος . Ολα τρεχουν αδιακοπα τοποθεσιες gos , 120hz στην οθονη , bt , αυτοματη φωτεινοτητα , εμπειρια χρησης Google κτλ. Δεν αφαιρεσα τιποτα , δεν απενεργοποιησα τιποτα. Δεν τα κλεινω ποτε ! Στο μονο που εβαλα χερακι ειναι : Εβαλα adguard και 0.5 μονο το τριτο animation τα αλλα δυο τα αφησα 1.0 Η μπαταρια καθε ποσοστο της πεφτει συμμετρικα καθε 1%. Εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στην 0.14. Αυτα...😮😇 Να κάνω μία ερώτηση: Μετά από Factory reset το στήσιμο των εφαρμογών πρέπει να είναι από την αρχή, ή κάνεις επαναφορά από backup που έχουμε στην google; Εφαρμογές και δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τετάρτη στις 07:06 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:06 μμ 46 minutes ago, geotzia said: Να κάνω μία ερώτηση: Μετά από Factory reset το στήσιμο των εφαρμογών πρέπει να είναι από την αρχή, ή κάνεις επαναφορά από backup που έχουμε στην google; Εφαρμογές και δεδομένα; Οχι επαναφορα google μονο Gmail επαφες κτλ. Οχι εφαρμογες μονο φρεσκαδουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:37 μμ 14 ώρες πριν, specguard said: Συνεχίζει να σου πέφτει από τα χέρια με την 14 άρα? Αυτό έχει σημασία! 😂 Στο θέμα μας τώρα... Συγκριτικά με το accubattery δείχνει τα ίδια, τώρα κάποιες μικρές διακυμάνσεις θα τις βλέπεις. Για παράδειγμα σε εμένα αφού χτυπήσει το καμπανάκι στο όριο που έχω ορίσει (accubattery) και το αφήσω για λίγα δευτερόλεπτα συνεχίζουν τα mAh να ανεβαίνουν και εκεί κοντά στο μισό λεπτό το βλέπεις και πέφτουν 150-200 mAh. Θα κάνω και εγώ το τεστ της Overlay (100% φορτιση)και θα το ποσταρω! Με κάλυψες πλήρως... Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου αν εξαιρέσεις ένα βράδυ πριν λίγες μέρες που μου έφυγε πάνω στο δρόμο από την τσέπη στο μηχανάκι και έκανε κάτι τούμπες και γύρισα και το έψαχνα έχω βελτιωθεί κάπως 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Πέμπτη στις 12:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:37 πμ (edited) 1 hour ago, George6633 said: Με κάλυψες πλήρως... Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου αν εξαιρέσεις ένα βράδυ πριν λίγες μέρες που μου έφυγε πάνω στο δρόμο από την τσέπη στο μηχανάκι και έκανε κάτι τούμπες και γύρισα και το έψαχνα έχω βελτιωθεί κάπως 🤣 Να το κοιτάξεις bro😜....Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος! Edited Πέμπτη στις 12:38 πμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Πέμπτη στις 06:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:22 πμ 14 ώρες πριν, s_nova said: Κσταπληκτικη διαχειριση μπαταριας με την 0.14. Μερες που ειναι βρηκα χρονο να κανω ενα φορματ ( Πριν 5 μερες ). Αυτη τη φορα εδωσα δικαιωματα στα παντα . Απαντησα ναι σε ολα απο την αρχη του στησιματος . Ολα τρεχουν αδιακοπα τοποθεσιες gos , 120hz στην οθονη , bt , αυτοματη φωτεινοτητα , εμπειρια χρησης Google κτλ. Δεν αφαιρεσα τιποτα , δεν απενεργοποιησα τιποτα. Δεν τα κλεινω ποτε ! Στο μονο που εβαλα χερακι ειναι : Εβαλα adguard και 0.5 μονο το τριτο animation τα αλλα δυο τα αφησα 1.0 Η μπαταρια καθε ποσοστο της πεφτει συμμετρικα καθε 1%. Εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στην 0.14. Αυτα...😮😇 Καλά όλα αυτά που λές αλλά νομίζω ότι ο λόγος που ανανεώθηκε και είδες διαφορά είναι το "φρεσκάρισμα"που έγινε λόγω format.Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος,η 1.0.14.0 ήταν μια ενημέρωση που περιείχε μόνο security patch του Οκτωβρίου. Ίαως αυτό που λένε ότι πρέπει να κάνουμε ένα general format μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση, μάλλον έχει βάση...αν και δεν το κάνω ποτέ γιατί βαριέμαι αφάνταστα να τα στήνω όλα από την αρχή! 13 ώρες πριν, elias87_ said: Άντε να δούμε ποτέ θα έρθει κ σε εμενα Μάλλον θα σε προλάβει η hyper os,εκτός αν δοκιμάσεις με άλλη χώρα να κάνεις αναζήτηση.Εμένα μου είχε έρθει με Ελβετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Πέμπτη στις 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:40 πμ (edited) 16 ώρες πριν, s_nova said: Κσταπληκτικη διαχειριση μπαταριας με την 0.14. Μερες που ειναι βρηκα χρονο να κανω ενα φορματ ( Πριν 5 μερες ). Αυτη τη φορα εδωσα δικαιωματα στα παντα . Απαντησα ναι σε ολα απο την αρχη του στησιματος . Ολα τρεχουν αδιακοπα τοποθεσιες gos , 120hz στην οθονη , bt , αυτοματη φωτεινοτητα , εμπειρια χρησης Google κτλ. Δεν αφαιρεσα τιποτα , δεν απενεργοποιησα τιποτα. Δεν τα κλεινω ποτε ! Στο μονο που εβαλα χερακι ειναι : Εβαλα adguard και 0.5 μονο το τριτο animation τα αλλα δυο τα αφησα 1.0 Η μπαταρια καθε ποσοστο της πεφτει συμμετρικα καθε 1%. Εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στην 0.14. Αυτα...😮😇 Ο κόσμος πάει μπροστά!!!🤪 Με τις "αναθυμιάσεις" δουλεύει!!! Edited Πέμπτη στις 08:42 πμ by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Με τι περιοχή βγήκε η 15; On 10/12/2024 at 7:04 ΜΜ, Zefir said: Εγώ έχω ακόμα την 13, και δεν μου δείχνει κανένα update σε όποια χώρα και να το αλλάξω. Κάνω κάτι λάθος ή ακόμα εκεί είμαστε κολλημένοι? Δοκίμασε μια Ινδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:37 μμ (edited) 6 ώρες πριν, highland1 said: Καλά όλα αυτά που λές αλλά νομίζω ότι ο λόγος που ανανεώθηκε και είδες διαφορά είναι το "φρεσκάρισμα"που έγινε λόγω format.Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος,η 1.0.14.0 ήταν μια ενημέρωση που περιείχε μόνο security patch του Οκτωβρίου. Ίαως αυτό που λένε ότι πρέπει να κάνουμε ένα general format μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση, μάλλον έχει βάση...αν και δεν το κάνω ποτέ γιατί βαριέμαι αφάνταστα να τα στήνω όλα από την αρχή! Ετσι ακριβώς. Δεν βλέπω πάντως αρνητικές αντιδράσεις στο ότι πρέπει να κάνουμε format μετά από... security patch για να στρώσει η συσκευή. (Σε άλλα θέματα κινητών στο παρελθόν, εχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας σε τέτοια περιστατικά). Εγώ ακόμα έχω κολλήσει στην 13(Σεπτέμβριος),και σε tablet μεριά(Xiaomi Pad 6)ακόμα χειρότερα(Αύγουστος). Edited Πέμπτη στις 12:56 μμ by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. Πέμπτη στις 01:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:08 μμ Κανένας δεν είπε ότι πρέπει να γίνεται φορμάτ μετά από ενημέρωση ασφαλείας, ούτε καν μετά από μεγάλες ενημερώσεις δεν απαιτείται. Ότι προτείνεται μετά από μεγάλες ενημερώσεις ναι, αλλά όχι ότι αν δεν το κάνεις δεν θα είναι λειτουργικό το κινητό. Απλά, όπως συμβαίνει με σχεδόν όλες τις συσκευές, το "φρεσκάρισμα" της συσκευής βοηθάει, είτε μετά από ενημέρωση είτε σε άσχετο χρόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ψάξουμε λόγο για να κράξουμε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:53 μμ (edited) Εκανα φορματ και απο την αρχη του στησιματος ενεργοποιησα και δεχθηκα τα παντα χωρις να αρνηθω τιποτα κατι το οποιο δεν το εκανα ποτε . Ολες οι λειτουργιες ειναι μονιμα ενεργες . Δεν εχω αφαιρεσει η απενεργοποιησει τιποτα αυτη τη φορα . Δεν υπαρχει απωλεια μπαταριας καθολου εδω και μερες. Αυτο σημαινει οτι καποιος δεν χρειαζετσι να προβει σε καμια ενεργεια να σεταρει τη συσκευη του κανοντας διαγραφες εφαρμογων , απενεργιποιησεις , να κλεινει τοποθεσιες κτλ. Εδω και μερες εχω τα παντα μονιμα ανοιχτα ΔΕΝ τα κλεινω ποτε , το αποτελεσμα κανενα προβλημα καμια απωλεια μπαταριας. Αναφερα τα παραπανω γιαυτους που μπαινουν σε διαδικασιες να σεταρουν τη συσκευη τους με διαφορετικο τροπο πλεον δεν υπαρχει λογος να το κανουν ... Αυτα... Edited Πέμπτη στις 01:59 μμ by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts