ChrisNikol Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 11 minutes ago, vasilisN900 said: Δεν ισχύει για όλους αυτό! Εμένα μια χαρά με καλούν απο παλιά forthnet Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Με τι πάροχο κινητής είσαι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 20 minutes ago, vasilisN900 said: 7 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Πες του μονο ότι αν έχει αρκετούς που έχουν σταθερό παλιά forthnet δε θα τον βρίσκουν. Ότι θα βγαίνει κατειλημμένος. Κατά τα άλλα μόνο αυτή είναι η λύση! 20 minutes ago, vasilisN900 said: Δεν ισχύει για όλους αυτό! Εμένα μια χαρά με καλούν απο παλιά forthnet Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για πρόβλημα όσων έχουν πάροχο την Cosmote σε συνδυασμό με Pixel. Από ότι θυμάμαι κάνεις με Vodafone ή Nova δεν έχει αναφέρει αδυναμία κλήσεων από πρώην forthnet. Edited March 15, 2023 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Είναι αδυναμία με το volte της cosmote σε κλήση από forthnet. Αν το κλείσω το volte τότε η κλήση γίνεται κανονικά με 2g. Σα να μην υπάρχει κανένα θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 14 minutes ago, _NikitaS_ said: Είναι αδυναμία με το volte της cosmote σε κλήση από forthnet. Αν το κλείσω το volte τότε η κλήση γίνεται κανονικά με 2g. Σα να μην υπάρχει κανένα θέμα. Οπότε μάλλον στη cosmote πρέπει να απευθυνθείς μπας και βρεθεί λύση. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 14 ώρες πριν, djivo said: Με γεια σου! Κάνε αυτό και θα έχεις μια χαρά wifi calling/volte 13 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Πες του μονο ότι αν έχει αρκετούς που έχουν σταθερό παλιά forthnet δε θα τον βρίσκουν. Ότι θα βγαίνει κατειλημμένος. Κατά τα άλλα μόνο αυτή είναι η λύση! Σας ευχαριστώ. Δε θέλω να πειράξω τίποτα στη συσκευή επάνω, ούτε να τρέχω σε κάθε update να πειράζω εκ νέου. Όλα καλά. Όταν ενεργοποιηθεί και αν ενεργοποιηθεί από τον πάροχο μου. 2 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 ενημερωτικά, επικοινώνησα με την Alphabank στο 21-3260000 και ανέφερα το πρόβλημα με το δαχτυλικό στην εφαρμογή. Άνοιξαν ticket και αναμένουμε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Ερώτηση: Θα μπορούσα στην συσκευή να βάλω μια esim που να την έχω μόνο 2g για κλήσεις και μια φυσική sim μόνο για internet; Γίνεται κάτι τέτοιο; Επίσης αν γνωρίζετε. Η esim της cosmote μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλη συσκευή ή όλες οι εταιρίες θέλουν νέα esim σε κάθε συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) Προς το παρόν … (volte on) δεν έχω παρατηρήσει καμία χαμένη κλήση μετά την αναβάθμιση του Μαρτίου. Φοβάμαι να μιλήσω … μήπως το ματιάσουμε κ αρχίσουν πάλι τα όργανα … Οι άλλοι χρήστες με COSMOTE … ??? Edited March 16, 2023 by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 5 minutes ago, xabos said: Προς το παρόν … δεν έχω παρατηρήσει καμία χαμένη κλήση μετά την αναβάθμιση του Μαρτίου. Φοβάμαι να μιλήσω … μήπως το ματιάσουμε κ αρχίσουν πάλι τα όργανα … Οι άλλοι χρήστες με COSMOTE … ??? Με ενεργό volte ή με κλειστό; Εγώ με ενεργό όλα καλά εκτός όπως έχω χιλιοπει από εισερχόμενες κλήσης forthnet. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) Ένα αρνητικό που έχει το root είναι ότι η συσκευή φαίνεται σαν Huawei Nexus 6P, για αυτό μάλλον δεν κατάφερα να βρω άκρη και με το free vpn της google. Σκέφτομαι να φύγω από root και να θυσιάσω το 5G. Edited March 16, 2023 by konandrio 1 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 εμένα με ρουτ, μια χαρά φάνηκε το vpn της google. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, konandrio said: Ένα αρνητικό που έχει το root είναι ότι η συσκευή φαίνεται σαν Huawei Nexus 6P, για αυτό μάλλον δεν κατάφερα να βρω άκρη και με το free vpn της google. Σκέφτομαι να φύγω από root και να θυσιάσω το 5G. Και εμένα έτσι φαίνεται... αλλά θεωρώ ότι βρήκα που οφείλεται. Έκανα σύνδεση στο λογαριασμό της google μετά το root. Θεωρώ ότι αν κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό πριν το root η συσκευή θα φαίνεται σαν Pixel 7 Pro. Απλά τώρα "βαριέμαι" να το ξανά κάνω από την αρχή μόνο και μόνο για το VPN. Και εννοείται ότι είναι δική μου σκέψη, δεν το διάβασα κάπου. Μπορεί και να μην ισχύει! Στο κινητό... Settings--->Google-->Manage Your Account-->Security--> κάτω χαμηλά Your Devices-->Διαλέγεις την συσκευή Edited March 16, 2023 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 8 ώρες πριν, spookype20 said: Και εμένα έτσι φαίνεται... αλλά θεωρώ ότι βρήκα που οφείλεται. Έκανα σύνδεση στο λογαριασμό της google μετά το root. Θεωρώ ότι αν κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό πριν το root η συσκευή θα φαίνεται σαν Pixel 7 Pro. Απλά τώρα "βαριέμαι" να το ξανά κάνω από την αρχή μόνο και μόνο για το VPN. Και εννοείται ότι είναι δική μου σκέψη, δεν το διάβασα κάπου. Μπορεί και να μην ισχύει! Στο κινητό... Settings--->Google-->Manage Your Account-->Security--> κάτω χαμηλά Your Devices-->Διαλέγεις την συσκευή Για να σας δουλέψει το VPN θα πρέπει να γυρίσετε το προφίλ πληρωμών στο gpay σε μια υποστηριζόμενη χώρα (πχ Γερμανία.) Αν δε το κάνετε αυτό δε θα το δείτε πότε. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι με root ή όχι. Αυτή η αλλαγή σας επιτρέπεται από τη Google μια φορά το χρόνο αν έχετε πολλά προφίλ. Εκτός και αν αφήνετε ένα κάθε φορά. Δηλαδή, φτιάχνω ένα με γερμανική διεύθυνση και μετά σβήνω το Ελληνικό ή ανάποδα. Παρόλα αυτά το VPN το είχα 2-3 βδομάδες και μετά δεν δούλευε σωστά, έβγαζε μήνυμα ότι πρέπει να ελέγξεις τη συνδρομή σου. Ήταν γενικό το πρόβλημα, υπάρχει και αναφορά στο XDA. Ίσως τώρα να διορθώθηκε διότι το έχει δώσει και σε όλα τα προγράμματα αποθηκευτικού χώρου του Google One. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Καλημέρα. Δύο κάρτες cosmote θα λειτουργούν κανονικά ; H μία πρέπει να είναι esim λογικά. Στο site της cosmote δεν δείχνει συμβατο το pixel 7 pro για esim Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 1 ώρα πριν, djivo said: Για να σας δουλέψει το VPN θα πρέπει να γυρίσετε το προφίλ πληρωμών στο gpay σε μια υποστηριζόμενη χώρα (πχ Γερμανία.) Αν δε το κάνετε αυτό δε θα το δείτε πότε. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι με root ή όχι. Αυτή η αλλαγή σας επιτρέπεται από τη Google μια φορά το χρόνο αν έχετε πολλά προφίλ. Εκτός και αν αφήνετε ένα κάθε φορά. Δηλαδή, φτιάχνω ένα με γερμανική διεύθυνση και μετά σβήνω το Ελληνικό ή ανάποδα. Παρόλα αυτά το VPN το είχα 2-3 βδομάδες και μετά δεν δούλευε σωστά, έβγαζε μήνυμα ότι πρέπει να ελέγξεις τη συνδρομή σου. Ήταν γενικό το πρόβλημα, υπάρχει και αναφορά στο XDA. Ίσως τώρα να διορθώθηκε διότι το έχει δώσει και σε όλα τα προγράμματα αποθηκευτικού χώρου του Google One. δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά...με το που ενεργοποίησα την προσφορά για google one membership, άνοιξε και το google vpn. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Στο καινούργιο update παρατηρήσε κανεις αν υπάρχει διαφορα στο smoothness? Θεωρητικα έφτιαξαν καποια bugs στο scrolling. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 37 minutes ago, Nikos_s3 said: δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά...με το που ενεργοποίησα την προσφορά για google one membership, άνοιξε και το google vpn. Ποια συνδρομή έχεις? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Εκεί που έδωσε volte υπάρχουν ενημερώσεις για ευπάθεια https://www.techaholic.gr/2023/03/17/apenergopoiiste-tin-klisi-meso-wi-fi-kai-to-volte-se-tilefona-pixel-samsung-amesos/?feed_id=1155&_unique_id=6414362a57f01&fbclid=PAAaYsu_-H_tisYxeDkEwW-vPlHqP6EuvkWleSmwpstiHGbPS3kA3OY38SC1g& 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 37 minutes ago, _NikitaS_ said: Εκεί που έδωσε volte υπάρχουν ενημερώσεις για ευπάθεια https://www.techaholic.gr/2023/03/17/apenergopoiiste-tin-klisi-meso-wi-fi-kai-to-volte-se-tilefona-pixel-samsung-amesos/?feed_id=1155&_unique_id=6414362a57f01&fbclid=PAAaYsu_-H_tisYxeDkEwW-vPlHqP6EuvkWleSmwpstiHGbPS3kA3OY38SC1g& Το διάβασα...Περιμένουμε τόσο καιρό,και τώρα μας λέει η Google να κλείσουμε VoLTE και wifi calling...Δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει αυτό το μαρτύριο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 2 ώρες πριν, djivo said: Ποια συνδρομή έχεις? καμία...με την αγορά του πίξελ 7 προ, είχε προσφορά τα 100GB για 3 μήνες...την ενεργοποίησα, μπήκα στην αφαρμογή του google One και φάνηκε και το google vpn για ενεργοποίηση...μέχρι και tile στα quick settings έχω για άμεσο on/off 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, Nikos_s3 said: δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά...με το που ενεργοποίησα την προσφορά για google one membership, άνοιξε και το google vpn. Ακριβώς το ίδιο είχα κάνει κι εγώ από Δεκέμβριο, προσφορά τα 100GB για 3 μήνες, το είχα αναφέρει εδώ μέσα και δεν μπορούσαν να το κάνουν άλλοι. VPN κανονικότατα Edited March 17, 2023 by klainmein 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 54 minutes ago, Nikos_s3 said: καμία...με την αγορά του πίξελ 7 προ, είχε προσφορά τα 100GB για 3 μήνες...την ενεργοποίησα, μπήκα στην αφαρμογή του google One και φάνηκε και το google vpn για ενεργοποίηση...μέχρι και tile στα quick settings έχω για άμεσο on/off 43 minutes ago, klainmein said: Ακριβώς το ίδιο είχα κάνει κι εγώ από Δεκέμβριο, προσφορά τα 100GB για 3 μήνες, το είχα αναφέρει εδώ μέσα και δεν μπορούσαν να το κάνουν άλλοι. VPN κανονικότατα To τηλ το πήρατε από Play Store ή από Amazon? To λέω γιατί όταν αγοράζεις από Play Store, αυτόματα δημιουργείτε προφίλ πληρωμών στη χώρα που το αγόρασες, το πιο πιθανό είναι να σας δουλεύει και σας για αυτό το λόγο. Είναι ο λόγος που δεν μπορούσαν να το κάνουν όλοι. Αν θέλετε να τσεκάρετε το προφίλ πληρωμών δείτε εδώ... https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/settings Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) Εγώ από Google Store με account ξαδέρφου που ζει Γερμανία, αλλά το προφίλ πληρωμών μου είχε το δικό μου - ελληνικό - account όταν το ενεργοποίησα...Είχα ανεβάσει και screenshots εδώ. Edited March 17, 2023 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annihilator Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 On 16/3/2023 at 7:13 ΜΜ, xabos said: Προς το παρόν … (volte on) δεν έχω παρατηρήσει καμία χαμένη κλήση μετά την αναβάθμιση του Μαρτίου. Φοβάμαι να μιλήσω … μήπως το ματιάσουμε κ αρχίσουν πάλι τα όργανα … Οι άλλοι χρήστες με COSMOTE … ??? Εγώ δυστυχώς συνεχίζω και χάνω κλήσεις... Έχει μειωθεί σημαντικά αλλά ακόμα θα χάσω τουλάχιστον 4-5 κλήσεις τη μέρα. Έχω ανοιχτό VoLTE και 2g και απενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης. Έψαχνα να την ενεργοποιήσω ξανά αλλά δεν έβρισκα απο πού μήπως βοηθήσει αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 1 ώρα πριν, annihilator said: Εγώ δυστυχώς συνεχίζω και χάνω κλήσεις... Έχει μειωθεί σημαντικά αλλά ακόμα θα χάσω τουλάχιστον 4-5 κλήσεις τη μέρα. Έχω ανοιχτό VoLTE και 2g και απενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης. Έψαχνα να την ενεργοποιήσω ξανά αλλά δεν έβρισκα απο πού μήπως βοηθήσει αυτό. Οι κλήσεις που χάνεις μήπως είναι από σταθερά forthnet; Αν ναι, με volte είναι λογικό. Δε λειτουργεί σωστά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts