FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τη σιμ καρτα, γιαυτο σε ρωτησα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roza_mafioza Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ενεργοποιηθηκα σημερα στη wind.καπου στο 8+ είμαι σε ταχύτητα. Το μονο θέμα είναι πως δεν εχουν ταυτοποιησει ακομα την sim καρτα για τα 120'. Απο τη περασμεένη εβδομαδα.... Μαλλον θα το ξεχασαν. Περνα απο ενα καταστημα να στο κανουν δν πληρωνεισ τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ok ,στ ενδιαμεσο το εκαναν :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 αρχικά το πρόγραμμα είναι για 24 μήνες και online . Αν δεν κάνεις αγορά Online βγαίνει 40 ευρώ το μήνα που είναι πανάκριβο . όποιος είναι κορόιδο ας κάνει 24 μήνη δέσμευση να υποφέρει 2 χρόνια γιατί να υποφέρει 2 χρόνια, όσους ξέρω που έχουν WInd είναι μια χαρά και εγώ μέσα σε αυτούς Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 δυστυχώς η wind αύξησε τις τιμές και πλέον δν συμφέρει . Πιο πάλια άξιζε να είσαι στη wind αλλά τώρα πλέον είναι πιο ακριβή από τους άλλους παρόχους προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρουν και οι άλλοι πάροχοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 δυστυχώς η wind αύξησε τις τιμές και πλέον δν συμφέρει . Πιο πάλια άξιζε να είσαι στη wind αλλά τώρα πλέον είναι πιο ακριβή από τους άλλους παρόχους προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρουν και οι άλλοι πάροχοι Στην σταθερή γιατί δεν αξίζει; Εγώ δίνω 28€ και έχω vdsl στα 50 mbps πάντως με ιντερνέτ μόνο χωρίς σταθερά μέσα. Αλλού πιο φτηνά υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 οποιος γνωριζει ας με βοηθησει! έχω περίπου 3 μηνες στην wind μεταφορα απο cyta και εχω να πω τα χειροτερα. έχουμε το wind one . Λοιπον 3 μηνες τώρα για να μην τα πολυλογώ μας αλλαξαν 2 φορές ρούτερ και έχουμε κανει αλλες 6 φορές ρυθμίσεις στο ρουτερ με την εξυπηρετηση πελατων.Καθε ημερα το ιντερνετ πέφτει και δεν εχουμε προσβαση αρκετες φορες μεσα στην ημερα. Τωρα τους παιρνω τηλ και μου το κλεινουν γιατι δεν ξερουν τι να κανουν. Θέλω να φύγω πραγματικα και δεν ξερω τι να κανω. δεν υπάρχει καποιος νομος να με καλυπτει σε αυτες τις περιπτωσεις να μπορω να φυγω χωρις προστιμο? δεν γινεται να εισαι υποχρεωμενος να καθησεις σε μια εταιρια για 1 χρονο χωρις να εχεις υπηρεσιες...και να πληρωνεις . δεν αντεχουμε αλλο εχω βαρεθει να ειμαι στο τηλεφωνο καθε ημερα...πριν ειχα cyta για 1,5 χρονο και ποτε δεν πηρα την εξυπηρετηση τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και βέβαια μπορείς να φύγεις. Κάνε καταγγελία της σύμβασης εγγράφως με συστημένο και φαξ. Νομίζω φτάνει. Αν σου ζητήσουν να πληρώσεις, δεν δίνεις τπτ κι άστους να λένε. Δεν πρόκειται να κάνουν τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτη τη στιγμη το Double play της wind στα 25 ευρω ειναι το καλυτερο της αγορας με βαση αυτα που προσφερει. Μου εκαναν τηλεφωνικο marketing και με διαβεβαιωσαν οτι μπορω να φυγω και οποτε θελω χωρις ρητρες... Τωρα εχω forthnet... φοβαμαι την δικη της ρητρα γιατι εχω 2play economy μεχρι Φεβρουαριο... Με ξαναδιαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι ουτε στην forthnet γιατι ολες αυτες οι ρητρες εχουν ανακυρηχθει παρανομες(!)... Ισχυουν αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 αν είναι παράνομες, τότε και αυτοί παρανομούν όποτε ζητούν χρήματα για πελάτη που φευγει.Εκτός αν άλλα ισχυουν για ολους και άλλα για αυτούς Προφανώς στο είπαν αυτό για να σε ψήσουν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτη τη στιγμη το Double play της wind στα 25 ευρω ειναι το καλυτερο της αγορας με βαση αυτα που προσφερει. Μου εκαναν τηλεφωνικο marketing και με διαβεβαιωσαν οτι μπορω να φυγω και οποτε θελω χωρις ρητρες... Τωρα εχω forthnet... φοβαμαι την δικη της ρητρα γιατι εχω 2play economy μεχρι Φεβρουαριο... Με ξαναδιαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι ουτε στην forthnet γιατι ολες αυτες οι ρητρες εχουν ανακυρηχθει παρανομες(!)... Ισχυουν αυτα? Αυτά που σου γράφω είναι για 12μηνες δεσμεύσεις άρα: -Δεν είναι το καλύτερο της αγοράς!Πρώτον μην ξεχνάς ότι σε δεσμεύει για 24 ΜΗΝΕΣ!!!Αν πάρεις το κλασικό πακέτο με δέσμευση 12 μηνών πάει αυτόματα στα 30€! -Δεύτερον.....συμφέρει ΜΟΝΟ αν έχεις ΚΑΙ κινητό WIND!Βέβαια με αυτό τον τρόπο να ξέρεις ότι υπάρχει ένα θέμα!Σε περίπτωση που δεν μπορέσεις για 1 μήνα για τον χ,ψ λόγο να πληρώσεις στα κόβουν ΟΛΑ(σταθερά,κινητά κ.α.)! -Τρίτον.....με το Forthnet 2Play στα 24.90 παίρνεις τα ίδια αλλά σε κινητά έχεις αστική χρέωση σε κινητά και με 29.90 απεριόριστα (720') ΚΑΙ κινητά!Συν ότι μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς και για το 3Play! -Τέταρτον.....σου λένε μπαρούφες ότι δεν πληρώνεις "πέναλτυ".....!Για διάβασε καλύτερα τι υπέγραψες!Οι τύποι είναι απαράδεκτοι όταν θέλουν να σου δώσουν με το στανιό κάτι και στο τέλος βγαίνεις και........δαρμένος για να το πω ευγενικά! Υ.Γ.:Ενημερωτικά....ΔΕΝ προμοτάρω την Forthnet (για να προλάβω κάποιους) απλά επειδή είμαι ήδη χρήστης και το έψαξα για τον κολλητό μου σας το αναφέρω!Μάλιστα είμαι από αυτούς που με τα 30€ θα μου βάλουν και ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ (Νέα Σμύρνη)! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Νομιζω οτι διαφωνω στα 3 πρωτα... Εννοειται οτι κ εγω δεν προμοταρω καμια wind αλλα κρινοντας αντικειμενικα στα 25 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στην σταθερη και ιντερνετ... χωρις να λογαριαζουμε μεικτα συμβολαια με κινητη.... Ασχετα με το χρονο δεσμευσης ειναι 25 ευρω... αν ειχε και η forthnet 24μηνο και ηταν φθηνοτερο τοτε οκ... απο την στιγμη που το χαμηλοτερο της forthnet ειναι τα 30 ευρω με τα αντιστοιχα που σου δινει η wind (δλδ και κινητα) ειναι ακριβοτερο... τωρα σαφως και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, οπως και η ποιοτητα των υπηρεσιων ειναι αγνωστη... (για μενα τουλαχιστον) Περι πεναλτυ παντως , μπορω να επιβεβαιωσω οτι αντιστοιχες δηλωσεις εχουν γινει και απο καταστημα της vodafone... μηπως τελικα εχουν παψει να ισχυουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Εχω το Wind Small (που καταργηθηκε) που πληρωνω 15€/μηνα και πρακτικα δινει μονο απεριοριστο ιντερνετ 24αρι και ο,τι κλησεις κανεις χρεωνονται με χρονοχρεωση. Πανω-κατω καθε μηνα βγαινει περιπου 17-18€, αλλα δεν μου χρειαζεται ετσι κι αλλιως κατι αλλο. Μολις συμπληρωσω 1 χρονο (καπου το Γεναρη) η προσφορα απο 15€ θα γινει 19,90€ με τις ιδιες παροχες (δηλ μονο ιντερνετ και ολα τα αλλα με χρονοχρεωση). Ωστοσο στο καταστημα μου ειπαν οτι μολις κλεισω χρονο, να παω ξανα απο κει και να ζητησω να μου κανουν μια νεα προσφορα. Χτες με πηραν απο τα κεντρικα της Wind (το ρωτησα ρητα αν καλουν απο Wind ή απο τριτη εταιρεια και μου ειπαν απο τα κεντρικα) και μου προσφεραν με 22€/μηνα τα εξης: απεριοριστο ιντερνετ 24αρι, απεριοριστες αστικες και υπεραστικες και 30' προς κινητα. Τι λετε, να το παρω; Edit: του ειπα να μου κανει την ιδια προσφορα στα 20€ και ειπε οτι θα ξανακαλεσει αφου ρωτησει. Edited November 9, 2013 by sofikar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ειτε 22 ειτε 20 σε συμφερει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Περι πεναλτυ παντως , μπορω να επιβεβαιωσω οτι αντιστοιχες δηλωσεις εχουν γινει και απο καταστημα της vodafone... μηπως τελικα εχουν παψει να ισχυουν? Αυτά που ισχυρίζεται ο πωλητής που σε κάλεσε δεν ισχύουν. Υπάρχουν ρήτρες αποσύνδεσης οι οποίες αναγράφονται στο συμβόλαιο που υπογράφεις στην εκάστοτε εταιρεία και συγκεκριμένα στην Wind περιλαμβάνουν και πίνακα απόσβεσης. Οι ρήτρες ισχύουν για το διάστημα που υπογράφεις συμβόλαιο και δεσμεύεσαι. Εάν έχει παρέλθει το συμβόλαιο σου στην Forthnet δεν πληρώνεις για να φύγεις, κάτι το οποίο δεν ισχύει εάν δεν έχει λήξει η σύμβαση σου. Μπορείς να επιβεβαιωσεις όλα τα παραπάνω καλώντας στην εξυπηρέτηση της Forthnet και της Wind. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Νομιζω οτι διαφωνω στα 3 πρωτα... Εννοειται οτι κ εγω δεν προμοταρω καμια wind αλλα κρινοντας αντικειμενικα στα 25 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στην σταθερη και ιντερνετ... χωρις να λογαριαζουμε μεικτα συμβολαια με κινητη.... Ασχετα με το χρονο δεσμευσης ειναι 25 ευρω... αν ειχε και η forthnet 24μηνο και ηταν φθηνοτερο τοτε οκ... απο την στιγμη που το χαμηλοτερο της forthnet ειναι τα 30 ευρω με τα αντιστοιχα που σου δινει η wind (δλδ και κινητα) ειναι ακριβοτερο... τωρα σαφως και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, οπως και η ποιοτητα των υπηρεσιων ειναι αγνωστη... (για μενα τουλαχιστον) Περι πεναλτυ παντως , μπορω να επιβεβαιωσω οτι αντιστοιχες δηλωσεις εχουν γινει και απο καταστημα της vodafone... μηπως τελικα εχουν παψει να ισχυουν? Ο clio1400 σου απάντησε για το πέναλτυ!Υπάρχουν οι ρήτρες αποδέσμευσης και αυτό δεν αλλάζει! Για τα τρία πρώτα που λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν.....εδώ είσαι λάθος!Μέσα σε 1 χρόνο όλες οι εταιρείες κάνουν την μια προσφορά πίσω από την άλλη!Έτσι λοιπόν κάποια πράγματα στις αγορές δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο όπως λες!Και η δέσμευση είναι πολύ σημαντικό πράγμα!Ένα απλό παράδειγμα να σου δώσω....η εταιρεία Α δίνει μια προσφορά για 12 μήνες και η εταιρεία Β το ίδιο για 24!Στο τέλος του 12μήνου η Α μπορεί να μου κάνει μια καλύτερη προσφορά για να με κρατήσει άρα στο σύνολο βγαίνω κερδισμένος ενώ αντιθέτως στην Β δεν μπορώ να αλλάξω απολύτως τίποτα!Καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου; :) Επίσης αν δεις καλά αυτά που σου παρέθεσα μπορείς να καταλάβεις γιατί σου λέω ότι τελικά ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν είναι καλύτερη ΕΚΤΟΣ κι αν έχεις και κινητό Wind! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 χμμμ.. σαφως αμα ισχουν οι ρητρες τοτε μπορει καλλιστα στον χρονο να βγει μια προσφορα καλυτερη... απλα αναρωτιεμαι.... ποσο καλυτερη να ειναι? κακως δεν ειχα βαλει forthnet εκεινο το απεριοριστο σε κινητα που εδινε + Nova με 30 ευρω νομιζω, για παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 χμμμ.. σαφως αμα ισχουν οι ρητρες τοτε μπορει καλλιστα στον χρονο να βγει μια προσφορα καλυτερη... απλα αναρωτιεμαι.... ποσο καλυτερη να ειναι? κακως δεν ειχα βαλει forthnet εκεινο το απεριοριστο σε κινητα που εδινε + Nova με 30 ευρω νομιζω, για παντα... Κι όμως......από την στιγμή που υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα, θα βλέπουμε πολύ συχνά καλύτερες προσφορές σε μικρό χρονικό διάστημα!Ότι γινόταν δηλαδή παλιότερα με την κινητή στην οποία φυσικά τα πράγματα έχουν οδηγήσει σε ένα καρτέλ....!!!! :!: Εγώ αυτό το πρόγραμμα με τα απεριόριστα έβαλα που λες και μέχρι τώρα είμαι σούπερ!Να δούμε όμως τι θα γίνει στο μέλλον!! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σ αυτο τωρα που ειναι για παντα... δεν δεσμευεσαι δλδ?? οποτε θες φευγεις? τι λεει το συμβολαιο?? τα καρτελ ειναι αποτελεσμα της ελευθερης οικονομιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σ αυτο τωρα που ειναι για παντα... δεν δεσμευεσαι δλδ?? οποτε θες φευγεις? τι λεει το συμβολαιο?? τα καρτελ ειναι αποτελεσμα της ελευθερης οικονομιας.... Είναι δέσμευση 12 μηνών και μετά φεύγω όποτε θέλω!Στην ουσία με αυτή την τιμή γίνομαι αορίστου! Για τα καρτέλ.....ότι αποτέλεσμα κι αν είναι κανονικά είναι παράνομα(δεν είναι τυχαία κάποια πρόστιμα κατά διαστήματα) και κοροϊδευτικά για έναν καταναλωτή!Αλλά.......! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αυτη τη στιγμη το Double play της wind στα 25 ευρω ειναι το καλυτερο της αγορας με βαση αυτα που προσφερει. Μου εκαναν τηλεφωνικο marketing και με διαβεβαιωσαν οτι μπορω να φυγω και οποτε θελω χωρις ρητρες... Τωρα εχω forthnet... φοβαμαι την δικη της ρητρα γιατι εχω 2play economy μεχρι Φεβρουαριο... Με ξαναδιαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσω κατι ουτε στην forthnet γιατι ολες αυτες οι ρητρες εχουν ανακυρηχθει παρανομες(!)... Ισχυουν αυτα? το καλύτερο της αγοράς της wind ? θεωρώ ότι η forthnet είναι πιο φθηνή και έχει και καλύτερο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Χτες με πηραν απο τα κεντρικα της Wind (το ρωτησα ρητα αν καλουν απο Wind ή απο τριτη εταιρεια και μου ειπαν απο τα κεντρικα) και μου προσφεραν με 22€/μηνα τα εξης: απεριοριστο ιντερνετ 24αρι, απεριοριστες αστικες και υπεραστικες και 30' προς κινητα. Τι λετε, να το παρω; Edit: του ειπα να μου κανει την ιδια προσφορα στα 20€ και ειπε οτι θα ξανακαλεσει αφου ρωτησει. Και στα 22 να μείνει στη θέση σου πάντως θα το παιρνα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 το καλύτερο της αγοράς της wind ? θεωρώ ότι η forthnet είναι πιο φθηνή και έχει και καλύτερο δίκτυο Για το πιο φθηνή απάντησα στο παιδί. Για το καλύτερο δίκτυο.......εγώ ρωτάω πάντα κάποια βασικά: -Γενικά το δίκτυο χαλκού πώς είναι στην περιοχή -Αν είναι παλιά/καινούρια πολυκατοικία -Πόσο μακριά είναι από τα κεντρικά του ΟΤΕ Από εκεί και πέρα κοιτάζω να διαλέξω την εκάστοτε εταιρεία με βάση αυτά που ακούγονται για ΕΚΕΙΝΗ την περιοχή!Στα συν είναι ότι προτιμώ εταιρείες που σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μου παρέχουν τηλεφωνία (ΟΤΕ,Forthnet,Wind)!!!Γιατί μην ξεχνάμε....το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι επείγον ανά πάσα στιγμή(μην μου πείτε για κινητά γιατί μπορεί να υπάρχει θέμα από μπαταρία μέχρι και σήμα ή και υπερφόρτωση δικτύου σε π.χ. σεισμούς)! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 το καλύτερο της αγοράς της wind ? θεωρώ ότι η forthnet είναι πιο φθηνή και έχει και καλύτερο δίκτυο Βασικά το πιο φθηνό δεν βασίζεται σε θεωρίες. Ή είσαι ή δεν είσαι, έτσι απλά. Όσον αφορά στο καλύτερο, το συζητάμε πάλι στο τέλος του χρόνου, τότε που η Wind θα εξαγοράζει τη Forthnet, λόγω υπερβολικών χρεών της δεύτερης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το καλύτερο της αγοράς της wind ? θεωρώ ότι η forthnet είναι πιο φθηνή και έχει και καλύτερο δίκτυο Kloq, η εμπειρία μου από forthnet στο παρελθόν ήταν απλά τραγική Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts