Jump to content

Tethys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    355
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tethys

  1. Στο ίδιο ποσοστό ανήκω και εγώ. Στην αρχή στράβωσα, αλλά στη συνέχεια που διάβασα σχετικά εδώ στο myphone, βρήκα την προσφορά συμφέρουσα και είμαι σίγουρος ότι μου εξοικονομεί χρήματα, στο τέλος της ημέρας.
  2. Πιστεύω πως αν επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους, θα το λύσεις το πρόβλημα. Γενικά είναι πάντοτε εξυπηρετικοί, ιδίως αν θεωρήσουν πως έχουν θιχτεί δικαιώματα συνδρομητών ;)
  3. Ουδέποτε είδα πίστωση σε Hol και Forthnet, παρότι η δεύτερη με είχε λιώσει στις μακροχρόνιες αποσυνδέσεις...
  4. Ας ελπίσουμε μόνο ότι η ημερομηνία δε θα μετατεθεί στο πουθενά...
  5. Παιδιά έχει πάρει κανείς κάποια αυθεντική θήκη; Μου έχει βγει η πίστη να περιμένω πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη σε ξένα e-shops (βλ. expansys), ενώ από Ελλάδα δεν παίζει κάτι...
  6. Συνήθως οι περισσότεροι που παραπονιούνται είναι αυτοί που ποτέ δεν είχαν σύνδεση Wind :p Πέρα από την πλάκα, έχω αλλάξει σχεδόν όλους τους παρόχους και μόνο με τη Wind βρήκα την υγεία μου. Εκτός από τις χαμηλές χρεώσεις, όποτε υπήρξε το παραμικρό θέμα με τη γραμμή μου, επιλύθηκε άμεσα.
  7. Και όμως σε πολλές περιοχές της χώρας, προσωπικά έχω δει μεγάλη διαφορά. Εννοείται προς το καλύτερο ;)
  8. Είχα το ίδιο πρόβλημα, έδωσα τη συσκευή και πήρα καινούργια. Πλέον δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό θέμα. Μου αρέσει πάρα πολύ παρά τις όποιες αδυναμίες του. Το μόνο Smartphone που έχει το δικαίωμα να μιλάει για multitasking.
  9. Ρίξε μια ματιά σε αυτό. Αξίζει μέχρι τελευταίο cent :)
  10. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά σήμερα έλαβα ένα μήνυμα που λέει ότι παίρνω επιπλέον δώρο 60 λεπτά προς όλους, και 300 λεπτά όπως πάντα, για 30 ημέρες, με ανανέωση 10 ευρώ! Wind, τρέλανε μας! :yahoo:
  11. Μια χαρά είναι το 3G της Wind. Σε σχέση με Voda είναι κλάσης ανώτερο, ενώ συγκριτικά με Cote έχει την ίδια κάλυψη, τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι εγώ προσωπικά. Άντε με το καλό και 4G :)
  12. Προχώρα με το Moto G 2nd gen. Μακράν η καλύτερη εμπειρία σε Smartphone στα λεφτά του ;)
  13. Θα συμφωνήσω. Και που να δεις το Motorola Moto E. Βγάζει περίπου μια ημέρα επιπλέον χρήσης :)
  14. Αγόρασε με κλειστά τα μάτια το Motorola Moto G. H Wind το δίνει στα 189 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος, και για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό: δέχεται έγκαιρα όλα τα Android updates, έχει πολύ καλή οθόνη ενώ η αυτονομία του ικανοποιεί και με το παραπάνω.
  15. Πάρε το HTC One M8. Είναι σαφώς καλύτερο από το S5 και σε καμία περίπτωση δεν έχει τα lags του G3. Για να μην μιλήσω για την ποιότητα του που είναι μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή (ένα κλικ πάνω ακόμη και από το iPhone 5S).
  16. Σε ευχαριστούμε για το tip. Μάλλον οι ευχές μου εισακούστηκαν :)
  17. Το θέμα είναι να μην αγοράσεις κάποιο έξτρα πακέτο - αυτό άλλωστε αναφέρω και στην αρχή. Να μας έδινε η Wind επιπλέον MB, ας πούμε, με ανανέωση του χρόνου ομιλίας ;)
  18. Καλημέρα σε όλους, Αν και γενικά είμαι ικανοποιημένος από το f2g, μου χτυπάει κάπως που δε μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω περισσότερα data. Και δεν εννοώ να τα αγοράσω εξαρχής σαν πακέτο, αλλά με κάποιο τρόπο να μας τα έδινε σαν δώρο η Wind. Χάθηκε ο κόσμος με κάθε ανανέωση χρόνου να παίρνουμε και μερικά ακόμη MB έξτρα; Καλή η φωνή, άλλα έχοντας smartphone που "καίει" MB πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι περισσότερο. Τι λέτε και εσείς;
  19. Αγαπάμε Wind καρτοκινητή! Οι προσφορές δεν υπάρχουν :D
  20. Tethys

    Honor 3X (G750)

    Τα ίδια πιστεύω και εγώ φίλε μου. Το 3G της Voda είναι παντελώς αναξιόπιστο. Το σηματάκι είναι για μόστρα και μόνο.
  21. Tethys

    Nova 4G

    Επιμένω πάντως, ότι είναι πιο σωστό να λανσάρεις κάτι όταν είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο για το κοινό, πάρα όταν βρίσκεται στα σπάργανα απλά για να κερδίσεις εντυπώσεις και μόνο.
  22. Tethys

    Nova 4G

    Ακριβώς αυτό. Η Wind έχει επιβεβαιώσει τη δυνατότητα για άμεση μετάβαση σε δίκτυο 4G. Λοιπόν φίλε TakeOverNet;
  23. Tethys

    Nova 4G

    Το (που δεν ισχύει) μπορείς να μας το αποδείξεις κάπως; Γιατί σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της Wind και επειδή τυχγάνει να έχω συνάδελφο τεχνικό που ήταν στο project της αναβάθμισης, γνωρίζω άλλα...
  24. Tethys

    Moto G

    Θα συμφωνήσω. Ήταν στο παρά-πέντε για να κλείσει. Με Wind θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση για ότι και αν συμβεί ;)
×
×
  • Create New...