Jump to content

Th3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Th3

  • Ημ. Γέννησης 06/08/1998

Th3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. γιατι απλα μπορει τα νοκια να γινονται σιγα σιγα καταπληκτικα windows 10 και πολλες εφαρμογες ομως παρολο τα πολλα που μπρορουν να προσφερουν σε λιγους μηνες με την αναβαθμιση δεν μου γεμιζουν το ματι ενω τα android μου αρεσουν παρα πολυ και συγκεκριμενα μαρεσουν τα κινητα samsung αλλα λατρευω τα sony . Aν τα σονυ προσπαθουσαν να βελτιωθουν και να μην εχουν ποτε κολλημα ακομα και σε mid range συσκευες θα μαρεσαν ακομα περισσοτερο λογω του ολου πακετου που μαρεσει στην σονυ. αν μπορουσαν να βελτιωνοταν σαν εταιρεια ακομα πιο πολυ θα το εκτιμούσα ...
  2. σε ευχαριστω πολυ παντως για ολα αυτα που εγραψες τουλαχιστον εμαθα πολλα! δηλαδη η Lg μερικα μοντελα της αξιζουν στα mid range? παντως πιστευω με τον καιρο θα φροντισουν να τις διορθωσουν λιγακι τις mid range συσκευες samsung και σονυ αλλα οχι ακομα .
  3. προφανως δεν ειναι ειδικος σε αυτα οπως εσυ που εισαι γι αυτο κιωλας του εχει δωσει πολυ αξια του κινητου . οσο για αυτο που λες ειναι επειδη ετσι τουλαχιστον εχω συνήθισα και μαρεσουν οι δυο αυτες εταιρειες παρολο που βγαζου προβληματικα κινητα στα low & mid range Κατηγοριες. οι αλλες μαρκες δεν μου γεμιζουν απλα το ματι οταν παω ας πουμε να δω πως ειναι τετοιου ειδους μαρκες. -------------------------------------------- αν μπορουσες μεχρι και 200 ευρω απο ολες τις συσκευες της σονυ και samsung να διακρινεις καποιες καλες σε σχεση με τις υπολοιπες θα μπορουσες ή απλα θα ελεγες οτι ολες ειναι για πεταμα και γι αυτο φταίνε οι εταιρειες που δεν διορθώνουν το λογισμικο τους ?
  4. χααχα κι κατι τελευταιο . ενας φιλος εχει το galaxy s3 mini το εχει φορτωσει κι ολα ειναι καλα. πως γινετε?
  5. οκ... εγω που εχω το galaxy y τι εχεις να πεις γι αυτο? ειναι πιο αθλιο απο τα υπολοιπα?
  6. δηλαδη αν περνουσαν απο τα χερια σου τα κινητα sony xperia m , e3 και galaxy core 2 ποιο θα προτιμουσες? (ακομα και αν τα θεωρεις το ενα αθλιο απο το αλλο)
  7. μα δεν καταλαβαινω γτ τοσο χαλια το νομιζεις? τοσο αθλιο ειναι? το εχεις δουλεψει προσωπικα?
  8. Ειλικρινα τωρα πειτε μου γνωμες για το sony xperia e3 . σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο που κυκλοφορει στην αγορα αλλα ειναι καλο αφου εχει τοσα καλα χαρακτηριστικα. εσεις τι λετε?
  9. αν λογω cosmote επιδοτησης καταληξω στο Nokia Lumia 625. τι εχεις να πεις γι αυτην την συσκευη? σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη αλλα ουτε και η χειροτερη. ειμαι κατοχος samsung galaxy y s5360 οποτε θα μου φανει τελειο οτι κινητο και να παρω . (φυσικα θα λαβω τις συμβουλες σου και δεν θα παρω χαλια κινητο)
  10. ευχαριστω πολυ. τουλαχιστον μαθαινω και κατι :P....οποτε να καταληξω μεχρι και 200 ευρω ή σε λυμια ή σε μοτορολα μοτο g? τουλαχιστον να ξερω απο εδω και περα οτι οτιδηποτε κινητο samsung , sony εως 200 ευρω ειναι μετριο προς χαλια και θα κολλαει και θα εχω προβληματα. ισως στο μελλον να το διορθωσουν αυτο..
  11. ευχαριστω για τον κοπο και τον χρονο σου! οσο για την λιστα με καλυπτει οτιδηποτε windows phone με φλας απο την λιστα σου καθως και απο android το samsung galaxy s4. οσο αναφορα για το samsung galaxy s3 δεν θα μπορουσε να συμπληρωθει στην λιστα που εγραψες? δλδ δεν θεωρειται καλο ?
  12. δηλαδη η samsung για android δεν κανει σωστα? εκτος αν ειναι υψηλης κατηγορια συσκευη samsung. δηλαδη καλυτερα να προτιμήσω αν θελω να παρω μεσαια κατηγορια συσκευη android μαρκα sony από το να προτιμήσω μαρκα samsung? απλα εχω ακουσει πολλα κακα λογια για τα σονυ αλλα και για τα samsung . μερικοι ομως υποστηριζουν τα samsung ακομα και τα πολυ φθηνα. πφφ:p
  13. συμφωνω τοτε. Δυο πραγματα να πω. Πρωτον αν σε μια μεσαια κατηγορια samsung κινητο αναβαθμιστει σε kitkat εκδοση android θα αντιμετωπιζει παλι το ιδιο προβλημα? Και δευτερον τοτε ποιες μαρκες ειναι αξιοπιστες σε κατηγορια μεσαια?
  14. οσο αναφορα το δευτερο γιατι το λες αυτο? απλα ειδα τα χαρακτηριστικα του και δεν μου φανηκε να ειναι μετριο αλλα αντιθετως καλο.
  15. τι λετε ομως για το Nokia lumia 735 Και το samsung galaxy s3 neo ??
×
×
  • Create New...