Jump to content

roza_mafioza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roza_mafioza

  1. Όχι. Η διακοπή γίνεται ένα μήνα ακριβώς από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού σου. Άμα θες να το κάνεις πιο γρήγορα, μόνο με φορητότητα
  2. Στη wind στην Αριστείδου στην πλατεία Κλαυθμώνος υπάρχει η προσφορά και με πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα παιδιά και μετά..
  3. Το προγραμμα εχει 25 ευρω αλλα παιρνεισ και αλλα 15 ευρω έκπτωση λόγω του κινητού άρα θα πληρώνεις 10 ευρώ.όσον αφορά το τηλέφωνο έχεις δίκιο που δεν σε πήραν καν τηλέφωνο να πάρουν την άδεια σου. Την επόμενη φορά πες τη γυναίκα σου να πάει σε κατάστημα και όχι ας το τηλέφωνο.να ξέρει με ποιον μίλησε.
  4. Απλα δηλωνεις μια f2g ενεργοποιεις mb και ετοιμο.τιποτα δν θελει
  5. Εγω δουλευω στη wind αλλα απ οσο ξερω απο φιλους που δουλευουν σε γερμανο κ vf δν γινεται ουτε εκει.δεν ξερω μονο ισως ο οτε σε εταιρικο πακετο αν το κανει γιατι ο εταιρικος πελατης ειναι ειδικη κατηγορια.
  6. Οχι δεν γινεται για κανενα λογο αριθμοδοτιση σταθερου
  7. Μαλλον θα το ξεχασαν. Περνα απο ενα καταστημα να στο κανουν δν πληρωνεισ τιποτα
  8. roza_mafioza

    Nova 4G

    Μουφα το 4g στην Ελλαδα
  9. Δουλευω στη wind. Δν ισχυει επιδοτιση για τισ γραμμες πια,παλιοτερα ναι. Συμφαιρει παρα πολυ μονο για ενδοεταιρικα γιατι εχει ελαχιστο παγιο γυρω στα 2 ευρω,αναλογα.
  10. Ναι εαν δν το ανανεωσεις μεσα σε ενα χρονο χανεται ο αριθμος. Μπορεισ ομως να πας κ να παρεισ μια νεα καρτα mobile broadband με καρτα κρατωντας το παλιο σου stick η να κανεις επαναποδοση του παλιου σε ενα καταστημα
  11. Καλησπερα παιδια,λοιπον ειμαι πωλητρια στη wind ,ενταξει εχετε δικιο σε πολλα πραγματα και εγω πελατησσα ειμαι περα απο πωλητρια,απλα τυχαινει να τα αντιλαμαβανομαι λιγο διαφορετικα λογω του οτι εχω δει πολλα σκηνικα στο μαγαζι που δουλευω.Αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι καθαρα λαθοσ χειρισμος των εισπρακτικων εταιριων,εχει ξαναγινει πριν 5 χρονια στην cosmote ,τυχαινει να το ξερω, να στειλει εξωδικο εισπρακτικη σε μεγαλη εταιρια με ανθρακουχα για 500 ευρω εκει που η εταιρια καθαριζε 10000 το μηνα.Σε καμια περιπτωση δν υποστηριζω τη wind η την cosmote απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση η βλακεια ειναι της εισπρακτικης.
×
×
  • Create New...