runner Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πριν 1 χρονο σχεδόν έκανα συμβόλαιο σταθερής με τη wind. είχε προσφορά το 2play με 34 ευρω/μηνα. η τιμή ισχύει για 1 χρόνο, οπότε από μήνα σε μήνα θα ανέβει η τιμή στα 42 ευρω/μήνα μπορ'ω να κάνω κατι να μέινει χαμηλά η τιμή; δε θελω να αρχίσω φορητότητες, κλπ Αυτό που σου λέει ο manthes και ο chrismasgr ισχύει! Οι τύποι δεν παίζονται. Είναι η μοναδική εταιρεία που ο μόνος τρόπος να σε μεταφέρει σε πακέτο για καινούριους είναι να ΔΟΥΝ την αίτηση φορητότητας! Σε όσες άλλες εταιρείες έχω μιλήσει ή έχω διαβάσει και από εμπειρίες άλλων πελατών, εύκολα ή δύσκολα "σου κάνουν την χάρη"!Αν περιμένουν έτσι να ανέβουν σε πελάτες.....είναι γελασμένοι! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 γενικά και σε μενα η συνεργασία μου με τη wind για αυτά τα θέματα δεν ήταν και πολύ καλή. δεν λέω ντε και καλά να με βάλουν σε καλύτερο πακέτο αλλά μου φουσκώνανε και το λογαριασμό από το πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi3 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εγω ειμαι στο WIND Double Play M και τουσ ειπα να με πανε στο s αν γινεται με 15,17 που εχουν μου λενε οχι μπορει να με παει στο s με 19 περιπου λεω ενταξει και μετα μου λεει θα πληρωσω και 10 ευρω γιατι παω σε πιο χαμηλο παγιο και οταν ρωταω γιατι αφου δεν θα κανεται τιποτα μου λεει πωσ ετσι ειναι .τοτε και εγω λεω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω και εκανα αιτηση στην hol με 16 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εγω ειμαι στο WIND Double Play M και τουσ ειπα να με πανε στο s αν γινεται με 15,17 που εχουν μου λενε οχι μπορει να με παει στο s με 19 περιπου λεω ενταξει και μετα μου λεει θα πληρωσω και 10 ευρω γιατι παω σε πιο χαμηλο παγιο και οταν ρωταω γιατι αφου δεν θα κανεται τιποτα μου λεει πωσ ετσι ειναι .τοτε και εγω λεω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω και εκανα αιτηση στην hol με 16 ευρω Όντως και εμένα στο DP Small, όσο και αν τους έχω πρήξει, κάτω από 19€ δεν με ρίχνουν. Αλλά επειδή έχω και κινητό σε αυτούς, δεν με συμφέρει η αλλαγή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σε μενα που εληξε σημερα τους πηρα τηλεφωνο και μου προσφεραν ακριβοτερο συμβολαιο απο αυτο που εχω ενω ειναι γνωστο οτι δινουν -40%. Δυστυχως πρεπει να κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια για να παρουν μπρος και μετα να την ακυρωσεις Γιατί δεν κάνεις online αίτηση; Έτσι έκανα και εγώ και η προσφορά ήταν πολύ πιο συμφέρουσα από εκείνη που είχα προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο royter μεχρι τα 35-40 ευρω για να αντικαταστησω το σαπιο ΖΤΕ της wind ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Γιατί δεν κάνεις online αίτηση; Έτσι έκανα και εγώ και η προσφορά ήταν πολύ πιο συμφέρουσα από εκείνη που είχα προηγουμένως. Γιατι αν κανεις αιτηση αλλου σου προτεινουν χαμηλοτερη τιμη μολις δουν το αιτημα φορητοτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_name_78 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Δύο ερωτησεις να κάνω θα ήθελα παιδιά. 1) Η τηλεφωνία της wind είναι voip ή όχι? 2) Υπάρχει κανείς κάτοχος στην περιοχή της Ελευσίνας να μου πεί εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Δύο ερωτησεις να κάνω θα ήθελα παιδιά. 1) Η τηλεφωνία της wind είναι voip ή όχι? 2) Υπάρχει κανείς κάτοχος στην περιοχή της Ελευσίνας να μου πεί εντυπώσεις? 1) Δεν είναι VoIP 2) Ένας φίλος που μένει εκεί δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό εξαρτάται και από την ακριβή περιοχή. Όπως και να έχει οι τιμές που δίνει η εταιρία δεν παίζονται, ειδικά αν ψωνίσεις πακέτο online ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο royter μεχρι τα 35-40 ευρω για να αντικαταστησω το σαπιο ΖΤΕ της wind ? Φιλε μου το Thomson SpeedTouch TG585v8 ειναι πολυ αξιοπιστο κ κοντα στην τιμη που ζητησες(εχει 45 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όπως και να έχει οι τιμές που δίνει η εταιρία δεν παίζονται, ειδικά αν ψωνίσεις πακέτο online ;) Ω ναι! Είδα πως τώρα έβγαλε online προσφορα το double play medium, με απεριόριστα αστικα-υπεραστικά & 24αρι ιντερνετ με 20!! ευρώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) εγω πιστευω οτι ειναι της πλακας και το wifi του για τα πανηγυρια μου ρθε σημερα το zte zxhn h108l και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος καθως απ ταχυτητα συγχρονισμου 7400 που χα με το us robotics πηγα στα 7800 και επεσε και το attenuation κατα 5db!απο ενταση ασυρματου βλεπω να υστερει καθως δε πιανει τερμα (στο ιδιο pc) κι ας ειναι στο ιδιο δωματιο (εχω καπως μουφα καρτα δικτυου παρ ολα αυτα) edit: στο World of tanks (online action game) laggαρει απιστευτα....αχρηστο.και η υψηλοτερη ταχυτητα συγχρονισμου μαλλον ηταν συμπτωση γιατι ξαφνικα ανεβηκα και με τα δυο ρουτερς στα 8200....κριμα γυρισα στο παλιο πιστο 10 χρονων us robotics Edited April 3, 2013 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ω ναι! Είδα πως τώρα έβγαλε online προσφορα το double play medium, με απεριόριστα αστικα-υπεραστικά & 24αρι ιντερνετ με 20!! ευρώ! :) Ακριβώς, η προσφορά είναι Super μόλις έκανα αίτηση και εγώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leofis Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους σας. Παιδια θεέλω να πάω στο wind doubleplay s επειδη μου φαίνεται αρκετα δελεαστικο. Έχω forthent double play 24mbps. Πιάνω γύρω στα 10. Τι ταχύτητες έχει wind? Να κάνω συμβόλαιο για ένα χρόνο η να κοιτάξω αλλου? Θέλω τουλαχτιστον να έχω ίδια ταχύτητα αν όχι καλυτερη. Κάνει διακοπες - πέφτει το δίκτυο. Περιμένω με ανυπομονησια τα φώτα σας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο. Κανένα πρόβλημα και κλειδώνω πάνω από 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Είμαι ένα χρόνο στην wind και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα , μου κλειδώνει στα 11,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους σας. Παιδια θεέλω να πάω στο wind doubleplay s επειδη μου φαίνεται αρκετα δελεαστικο. Έχω forthent double play 24mbps. Πιάνω γύρω στα 10. Τι ταχύτητες έχει wind? Να κάνω συμβόλαιο για ένα χρόνο η να κοιτάξω αλλου? Θέλω τουλαχτιστον να έχω ίδια ταχύτητα αν όχι καλυτερη. Κάνει διακοπες - πέφτει το δίκτυο. Περιμένω με ανυπομονησια τα φώτα σας :D Απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από ταχύτητες (η γραμμή μου "κλειδώνει" στα 12Mbps), όσο και από σταθερότητα. Σε ποια περιοχή μένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μια χαρα ταχ'υτητατα και σχεδόν καμία αποσύνδεση...Και τρελή οικονομία doubleplay small & 2 ωρες δωρεαν αστικά-υπεραστικά, 17 ευρώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εχω εδω και 5 μηνες περιπου wind και εχω ηρεμησει απο αποψη ταχυτητων γιατι πριν με τον οτε μην το σχολιασω καλυτερα και απο τιμη φυσικα συμφερει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα σας!!Κάπου διάβασα οτι η έκπτωση αν είσαι συνδρομητής στη Wind,ισχύει και για καρτοκινητο!Ισχύει κατι τέτοιο;;Εγω για παράδειγμα έχω F2G.Μπορώ αν βάλω το Wind M με 20€ το μήνα,να έχω κάποια έκπτωση(πχ κάρτα ανανέωσης);ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα σας!!Κάπου διάβασα οτι η έκπτωση αν είσαι συνδρομητής στη Wind,ισχύει και για καρτοκινητο!Ισχύει κατι τέτοιο;;Εγω για παράδειγμα έχω F2G.Μπορώ αν βάλω το Wind M με 20€ το μήνα,να έχω κάποια έκπτωση(πχ κάρτα ανανέωσης);ευχαριστώ Ισχύει μόνο για συμβόλαιο από όσο ξέρω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ισχύει μόνο για συμβόλαιο από όσο ξέρω. Μάλιστα και γω αυτό βρίσω λογικό απλα κάπου το είχα διαβάσει..ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ισχύει μόνο για συμβόλαιο από όσο ξέρω. νομιζω και για καρτοσυμβόλαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εγώ Νέα Σμύρνη έβαλα την προσφορά με τα 20 ευρώ, το δίκτυο πάει μπάλα κλειδωμένο το ρούτερ στα 18.6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Σκεφτομαι να βαλω WIND,δεν με ενδιαφερουν καθολου οι κλησεις,μονο το internet! Αλλα εχω μια ερωτηση,τωρα ειμαι στον ΟΤΕ,και ειχα ανανεωσει τη συμβαση μεχρι Μαρτη 2013.Τωρα για να φυγω θα πληρωσω καποιο προστιμο?Λετε να μου την ανανεωσαν απο μονοι τους για τον επομενο χρονο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts