Jump to content

giannis78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis78

  1. Με τι δεδομένα όμως; Με τα data του προγράμματος; ή με το ειδικό πακέτο για data οτεgo tv ; Με cosmocarta ισχύει ή είναι μόνο για συνδέσεις; Επειδή έχω και εγώ tablet χωρίς sim και θα ήθελα να βλέπω από εκεί και όχι από το κινητό όταν δεν είμαι σπίτι.
  2. Δεν γνωρίζω κάποιον οπότε μόνο αν πετύχω κάποια τυχαία!
  3. Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να προμηθευτω αυτο το πακετο; απο καποιο καταστημα;
  4. Καλη επιτυχια σε ολους και καλες γιορτες με υγεια!!!
  5. Καλησπέρα, έχω εδώ και ενα χρόνο την αρχική rom 4.2.2. Θα ήθελα να περασω κάποια άλλη για αλλαγή και πιο σύγχρονη απο jelly bean. Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να μην ειναι "βαριά", να δουλεύουν ολα χωρίς να με προβληματιζει. Μια πιο συγχρονη ρομ δηλαδή απο αυτη που εχω, να την περασω μια φορα και να μην ξανα ασχοληθω! Ποια λετε; emui ; Και αν ναι ποια emui εχω ψιλοχαθει στα τοσα posts! Ευχαριστω!
  6. Opera, firefox ή κάποιο άλλο ; ποιος υποστηρίζει καλύτερα flash ;
  7. Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά; Βέβαια θα σου χαθούν τα δεδομένα σου που έχεις στο τηλέφωνο αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο.
  8. Είναι θέμα γλώσσας που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω, αν γυρίσεις την γλώσσα στα αγγλικά θα δεις ότι ούτε το ραδιόφωνο ούτε το βίντεο θα "κρασάουν"
  9. Καλη χρονια με υγεια και καλη επιτυχια!!!!
  10. Το ρολόι του Πεκίνου δεν έχω καταφέρει και εγώ να το βγάλω όσο και αν έψαξα! δοκίμασε από τις επιλογές που έχει να βάλεις ένα άλλο lock screen από το coolshow έχει να κατεβάσεις online.
  11. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την Micromax V2: 1) Πως μπορούμε να αφαιρέσουμε από την αρχική την αριστερή οθόνη όπου έχει τον καιρό και φορτώνει κάποιες ειδήσεις; 2) είναι καλύτερα να το έχουμε σε λειτουργία Dalvik ή Art; 3)Υπάρχει επιλογή να κάνουμε εγγραφή κλήσης όπως είχε η coolui; ή πρέπει να βάλω εφαρμογή από το play; 4)H υπηρεσία που τρέχει συνέχεια για το update, θα μου φανεί χρήσιμη στο μέλλον; δηλαδή πρόκειται μέσο αυτής να λάβω μελλοντικές αναβαθμίσεις ή μου είναι άχρηστη; να την παγώσω ή να την βγάλω μια και καλή; 5)Με το καλημέρα μου άφηνε ελεύθερη 500-600 mb μόνο ram χωρίς να έχω περάσει καν εφαρμογές έτσι είναι; 6) Έχει δουλέψει κάποιος την επίσημη kk να μου πει τι γνώμη του σε σχέση με την Micromax V2; edit: 7) μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν βάζω ξυπνητήρι και απενεργοποιώ το τηλέφωνο. "unfortunately, the process com.android.systemui has stopped " και δεν χτυπάει ούτε ανοίγει αν δεν βγάλω την μπαταρία. 8) στην φωτεινότητα όταν το βάζω στο auto γίνεται πάρα πολύ σκοτεινό , μπορώ με κάποιο τρόπο να το αλλάξω να μην χαμηλώνει τόσο όταν είναι στην αυτόματη φωτεινότητα;
  12. Τι γίνεται με τα καταστήματα wind; Πριν λίγο πήγα να βαλω δυο κάρτες σε f2g και Q και μου είπαν οτι πρέπει να μου ενεργοποιησουν υποχρεωτικά και κάποιο πακέτο διαφορετικά να παω σε περίπτερο να βάλω κάρτα. Είναι δυνατόν; Γίναμε "μπιλιες" και παρόλο που πηρα με δική μου χρεωση το κέντρο εξυπηρέτησης πελατων γιατι ειπαν οτι δεν τους παιρνουν γιατι δεν θα χρεωθουν αυτοι 25 λεπτα για την κληση παλι δεν δεχοντουσαν να μου βαλουν κάρτα χωρις πακετο! Τι ισχυει τελικα;
  13. Ποια η γνώμη σας για τον CM Browser; Από το λίγο που το δοκίμασα είναι πολύ γρήγορος απλός και ελαφρύς με όμορφο ui!
  14. Αν το έκανες root με το e-root με το ίδιο πρόγραμμα θα το κάνεις και unroot. Έχω την εντύπωση ότι προγράμματα τέτοιου είδους που κάνουνε root έχουν και την επιλογή για unroot.
  15. Παρακαλώ! Εγώ έχω παγώσει αυτές τις "coolpadοεφαρμογές" που σου έγραψα χωρίς κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που ηρέμισα και απο την εφαρμογή powersaver που μου έκοβε και το wifi και κάποιες άλλες εφαρμογές. Για το τιτάνιουμ αν το θές στείλε μου pm.
×
×
  • Create New...