Jump to content

no_name_78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by no_name_78

  1. Bootloader έχω απλά ξεκλείδωτο, δεν έχω βάλει custom. Οπότε απλά κάνω εγκατάσταση αφού πάρω ένα μπακαπ με το titanium
  2. Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Έχω το nexus μου rooted στην έκδοση 4.2.1 και μου έχει έρθει εδώ και καιρό μήνυμα να περάσω στην 4.2.2 Θα χάσω ότι έχω μέχρι τώρα στο τηλέφωνο? Τι πρέπει να κάνω μετά?
  3. Δύο ερωτησεις να κάνω θα ήθελα παιδιά. 1) Η τηλεφωνία της wind είναι voip ή όχι? 2) Υπάρχει κανείς κάτοχος στην περιοχή της Ελευσίνας να μου πεί εντυπώσεις?
  4. Λοιπόν παιδιά το κινητό είναι τέλειο. Έγινε rooted και google branded. Η οθόνη τελικά είναι πολύ πολύ πολύ καλή. Επόμενο βήμα να πειραματιστώ λίγο με ρυθμίσεις των χρωμάτων της οθόνης με kernel ή κάπως αλλιώς. Το ψάχνω ήδη. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν συχρονίσω με outlook και περάσω επαφές μου κλπ και μετά αλλάξω kernel θα χαθούν ή όχι?
  5. Να ρωτήσω κάτι ακόμα? Έγιναν όλα τέλεια, έχω πλέον την 4.2.1 η όποία δουλεύει άψογα με μια πρώτη ματιιά και μερικές δοκιμές. Το έχω ξεκλείδωτο και θέλω να κάνω root. Αυτό γίνεται από το nexus toolkit 10 με την επιλογή 4.root και μετά 1. root device ή ακολουθώ κάτι άλλες οδηγίες που βρήκα με cmd?
  6. Αυτό διάβαζα τώρα μόλις. Thanx
  7. Παίδες τελικά το πήρα το κινητό εχθές κιόλας. Και τώρα προλαβαίνω να ασχοληθώ λίγο. Μια βοήθεια μόνο (ή μάλλον ακόμη μία :D) Έκδοση φοράει την 4.0.4 και μου βγάζει να κάνω update σε νέα version που δεν μου λέει όμως ποιά είναι απλά ότι είναι 160.3mb. Εννοεί την 4.2? Να την κάνω και μετά αν θέλω ακολουθώ διαδιακασίες για rooting, kernels κλπ κλπ?
  8. Κοίτα ασφαλώς και δεν έχει σχέση με 3gs (μην αρχίσουμε σύγκριση δεν είναι πρόθεση μου) πόσο μάλλον με jet απλά το ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης της οθόνης, ή μάλλον της απεικόνισης γιατί και ως οθόνη ανώτερη είναι. Αλλά το λευκό του iphone ή άλλων κινητών δεν το έχει. Και το λευκό είναι πολύ σημαντικό σε μια απεικόνιση, ίσως σημαντικότερο από το μαύρο. Να τονίσω ότι του έβαλα μόνος μου μέγιστη φωτεινότητα και όχι αυτόματη αλλλά πάλι κάτι δεν μου άρεσε. Στο πλαίσιο το είχαν δίπλα με το xperia s και η διαφορά μου φάνηκε μεγάλη υπέρ του s. Διαβάζω ότι με rooting μπορεί να επέμβει κάποιος στον έλεγχο των χρωμάτων. Το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ? Επιμένω λίγο γιατί με ενδιαφέρει να το πάρω άμεσα αλλά ενώ συνολικά μου αρέσει περισσότερο το nexus, με τσιγκλάει λίγο και η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη του s
  9. Εγώ πάντως μόλις γύρισα απο το Πλαίσιο που το είδα και οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ με εντυπωσίασε σε όλα του, με ξένισε πάρα πολύ η οθόνη του. Ναι μεν είναι ευκρινής και με υψηλή ανάλυση αλλά δεν μου άρεσε καθόλου στο θέμα της φωτεινότητας και επίσης μου "βγάζει" μια κιτρινίλα ή κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σωστά. Τώρα είμαι κάτοχος iphone 3gs και samsung jet. Σας φαίνεται και εσάς το ίδιο ή το έχετε συνηθίσει? Υ/Γ Ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση
  10. Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το κινητό θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δέκτη GPS έχει που να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ή μόνο μέσω internet(3g) ? Αν ναί, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα?
  11. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Κάτι τελευταίο. Από το itunes μπορώ να αναβαθμίσω στην 4.2.1 ή θα μου βγάλει μόνο την τελευταία 4.3 αν δεν κάνω λάθος?
  12. Παιδιά καλησπέρα. Έχω το iPhone 3GS με jailbroken έκδοση 3.0.1 και firmware 04.26.08 Μπορώ να αναβαθμίσω σε 4.2.1 και να προχωρήσω μετά σε jailbreak untethered και ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος? Να σας πω ότι δεν έχω κρατήσει καθόλου shsh. Και μια ερώτηση ακόμα. Όταν αναβαθμίσω έκδοση λογικά έχουν χαθεί τα πάντα από το κινητό (επαφές, φωτογραφίες, μουσική κλπ). Με απλό συγχρονισμό στο itunes θα επανέλθουν εφόσον έχω συγχρονίσει προηγουμένως κάποια στιγμή?
  13. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα iphone 3gs το οποίο είχα κάνει jailbreak σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες σας. Η έκδοση του λειτουργικού είναι η 3.0.1 και το firmware modem 04.26.08 Τι πρέπει να κάνω για να περάσω το os4 και να το κάνω jailbreak? Να σημειώσω οτι δεν πρέπει να έχω κάνει την διαδικασία με το SHSH που λέτε.
×
×
  • Create New...