evris2013 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 3 ώρες πριν, Mark_K said: Εγώ έχω παρατηρήσει πως αν αργεί θέλει ξανά πάτημα ή refresh, και φορτώνει αμέσως. Δηλαδή στον browser του pc που το έχω bookmarked, έτσι και αν πατώντας δεν ανοίξει αστραπιαία, τότε άμεσα το ξανά πατάω και φορτώνει. Έχει γίνει λίγο συνήθεια και κάνω double click, και δουλεύει πάντα. Sent from my Galaxy S10e Το ίδιο είπα κι εγώ πιο πάνω. Στη δεύτερη φορά ανοίγει άμεσα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Ναι, σου λέω ότι δεν χρειάζεται να την κλείσεις. Απλά ένα refresh.Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 On 1/4/2022 at 4:21 ΜΜ, Mark_K said: Ναι, σου λέω ότι δεν χρειάζεται να την κλείσεις. Απλά ένα refresh. Sent from my TCL 20 5G Μπα με refresh πάλι καθυστερεί. Την κλείνω για να ανοίξει σύντομα. Από κινητό πάντα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Όχι, για υπολογιστή λέω. Κινητό μέσω Tapatalk μπαίνω.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 (edited) Δεν με βολεύει το Tapatalk. Έχω συνηθίσει μέσω Chrome και στο παλιό και στο νέο φόρουμ. Αν κι από Tapatalk υπάρχει το ίδιο θέμα άκουσα πιο πάνω. Edited April 5, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Υπάρχει περίπτωση τα bugs που ανέφερα κατά καιρούς κι εγώ και άλλοι να λυθούν? Τουλάχιστον στο παλιό δεν υπήρχαν, οπότε θεωρητικά δεν θα έπρεπε να μείνουν άλυτα... Π.χ. η διαχείριση θεμάτων δεν ενημερώνεται με ημερομηνίες τελευταίου ποστ, ούτε πηγαίνει αυτόματα στην τελευταία σελίδα μόλις επιλέξω κάποιο από αυτά, στο παλιό σάιτ στο μενού τα θέματα μου, ήταν όλα αυτόματα. Θα διορθωθεί αυτό; Επίσης στο σκοτεινό θέμα το ω φαίνεται να είναι από άλλη γραμματοσειρά και φαίνεται πολύ περίεργα, πότε θα διορθωθεί; Είναι κάτι που λύνεται απλά πιστεύω, αλλάξτε γραμματοσειρά, βάλτε από το φωτεινό θέμα και λογικά θα είναι εντάξει. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 (edited) 42 minutes ago, Mivas said: Υπάρχει περίπτωση τα bugs που ανέφερα κατά καιρούς κι εγώ και άλλοι να λυθούν? Τουλάχιστον στο παλιό δεν υπήρχαν, οπότε θεωρητικά δεν θα έπρεπε να μείνουν άλυτα... Π.χ. η διαχείριση θεμάτων δεν ενημερώνεται με ημερομηνίες τελευταίου ποστ, ούτε πηγαίνει αυτόματα στην τελευταία σελίδα μόλις επιλέξω κάποιο από αυτά, στο παλιό σάιτ στο μενού τα θέματα μου, ήταν όλα αυτόματα. Θα διορθωθεί αυτό; Επίσης στο σκοτεινό θέμα το ω φαίνεται να είναι από άλλη γραμματοσειρά και φαίνεται πολύ περίεργα, πότε θα διορθωθεί; Είναι κάτι που λύνεται απλά πιστεύω, αλλάξτε γραμματοσειρά, βάλτε από το φωτεινό θέμα και λογικά θα είναι εντάξει. Εχουμε αναφερει πολλα προβληματα τα οποια ειναι και deal breaker και δεν εχουν διορθωθει. Πριν μπει το 2022 τα εχουμε αναφερει και λενε οτι τα κοιταζουν. Εγω πιστευω οτι το myPhone πωληθηκε σε καποιον user ο οποιος απλα το τρεχει να υπαρχει. Edited April 30, 2022 by PapaDarxon 1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Ο πληθυντικός του forum είναι fora και όχι forums. Διορθώστε το. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 https://grammarist.com/usage/fora-forums/ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 2 ώρες πριν, vastegial_74 said: Ο πληθυντικός του forum είναι fora και όχι forums. Διορθώστε το. Ορθότατο. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 (edited) Εδω με τα ποσοστα θελει φτιαξιμο. Quote Voltron has earned 3 of 14 ranks, and is in the top 14% of all members! Edited February 1, 2023 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 μην το ψάχνεις, παρατημένο είναι το myphone, έχει πεθάνει προ πολλού, ό,τι είναι πλέον βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο... 4 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Ποιος το πήρε το myphone; Είναι κανείς από 4 ρόδες, βενζινόπληκτους κλπ ενωμένες δυνάμεις ρουφιάνων; Κανείς από Ρωσία ή λίγο πιο Ν.Α. από εμάς που συνεργάζεται με καμιά Εθνική Υπερδύναμη Παραδόπιστων απατεώνων; Πριν λίγο μου κλείδωσαν τον λογαριασμό για 3 υποτιθέμενες λανθασμένες προσπάθειες login, κάτι που δεν ισχύει γιατί αφενός ήμουν εγώ, αφετέρου δεν μπορεί να ήταν λανθασμένες γιατί ξέρω το password. Μου έρχεται ένα mail και μου λέει ότι για λόγους ασφαλείας πρέπει να κάνω reset το password. Προσπαθώ να κάνω login για να αλλάξω το password (αν χρειάζεται) γιατί δεν ακολουθώ links που στέλνονται με mail. Δεν με αφήνει να κάνω login, ούτε να μηδενίσω το password, είτε χρησιμοποιώ κινητό, είτε υπολογιστή. Μου έρχεται mail ότι κλειδώθηκε ο λογαριασμός για κάποια ώρα λόγω 3 αποτυχημένων προσπαθειών login. Γιατί κλειδώθηκε ο λογαριασμός στην αρχή; Γιατί μετά δεν άφηνε έστω μηδενισμό; Περίεργα πράγματα... Ευχαριστώ. * Όχι πως ο Ξιφουνόν δεν συνεργάζεται με την ΕΛ.ΑΣ... ρουφ... ρουφ... ρουφ... 2 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Τα ίδια και σε μένα.Απόπειρα εισόδου από Μύκονο λέει το mail. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Πάλι τα ιδια , με το που κάνω login πάλι ειδοποιηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Αυτό γίνεται 3-4 μέρες τώρα και δεν υπάρχει καν μια ανακοίνωση το τι γίνεται και τι να κάνει ο λαόςSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Σε μένα ήρθε email το οποίο είδα πριν μπω, οπότε έκανα πρώτα reset και new password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. February 6, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα. Το mail που σας ήρθε είναι πραγματικό, έχει γίνει reset στα accounts από τον admin. Το κλείδωμα για 30' συνέβη στους περισσότερους, ίσως μια εκκαθάριση cookies βοηθήσει. Επίσης αν δεν γίνει reset από το link που σας έρχεται στο mail, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο (ξέχασα τον κωδικό μου), φαίνεται να μην δημιουργει πρόβλημα κλειδώνοντας τον χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 ολα καλα, μια μικρη αναμονη 30 λεπτων, αλλαγη password και back in the game Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα. Το mail που σας ήρθε είναι πραγματικό, έχει γίνει reset στα accounts από τον admin. Το κλείδωμα για 30' συνέβη στους περισσότερους, ίσως μια εκκαθάριση cookies βοηθήσει. Επίσης αν δεν γίνει reset από το link που σας έρχεται στο mail, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο (ξέχασα τον κωδικό μου), φαίνεται να μην δημιουργει πρόβλημα κλειδώνοντας τον χρήστη.Το γεγονός ότι έρχονται συνέχεια mails κάθε φορά που κάνουμε login μπορεί να σταματήσει;Συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 συνεχίζεται το πρόβλημα με τα mails ακόμα και μετά το reset Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εγώ δεν βλέπω τίποτα. Πώς γίνεται σε εσάς να το κάνει; Περίεργο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εγώ δεν βλέπω τίποτα. Πώς γίνεται σε εσάς να το κάνει; ΠερίεργοΜπαίνεις μόνο από pc μήπως? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Κινητό και υπολογιστή Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 27 minutes ago, doganos said: Κινητό και υπολογιστή Κινητό = Tapatalk 🙂 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts