fufutos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Σήμερα έβαλα ένα τέτοιο στο σπίτι συγγενούς, όλα στον αυτόματο. Εμβέλεια wifi πιάνει μια χαρά σε όλο το σπίτι ~110τ.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μήπως έχει πρόβλημα το adsl στον Βόλο σήμερα; Είναι αποσυνδεμένο αρκετές ώρες σήμερα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μήπως έχει πρόβλημα το adsl στον Βόλο σήμερα; Είναι αποσυνδεμένο αρκετές ώρες σήμερα. Είδα και παραδίπλα παράπονα για δίκτυο Vodafone, δεν είσαι μόνος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XALK Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εμένα πάντως η εμπειρία χρήσης από το δίκτυο της Vodafone είναι άκρως θετική. Έχω 100αρι με 32€ εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν με έχει κρεμάσει παρά μόνο τις ώρες που είχε κοπεί το καλώδιο. Για την προηγούμενη καραντίνα έχω να πω τα καλύτερα από εμπειρία χρήσης. Τρία άτομα ταυτόχρονα σε τηλεκπαίδευση μέσω zoom, ένα άτομο την ίδια ώρα με replay tv και δεν κόλλησε ούτε μια φορά. Στην τωρινή καραντίνα, εδώ και μια βδομάδα (Θεσσαλονίκη) στο ίδιο μοτίβο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με cosmote που ήμουν 10 χρόνια, εκτός του ότι ήταν πιο ακριβή με λιγότερες παροχές σε κινητά, είχα προβλήματα με αποσυνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εμένα πάντως η εμπειρία χρήσης από το δίκτυο της Vodafone είναι άκρως θετική. Έχω 100αρι με 32€ εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν με έχει κρεμάσει παρά μόνο τις ώρες που είχε κοπεί το καλώδιο. Για την προηγούμενη καραντίνα έχω να πω τα καλύτερα από εμπειρία χρήσης. Τρία άτομα ταυτόχρονα σε τηλεκπαίδευση μέσω zoom, ένα άτομο την ίδια ώρα με replay tv και δεν κόλλησε ούτε μια φορά. Στην τωρινή καραντίνα, εδώ και μια βδομάδα (Θεσσαλονίκη) στο ίδιο μοτίβο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με cosmote που ήμουν 10 χρόνια, εκτός του ότι ήταν πιο ακριβή με λιγότερες παροχές σε κινητά, είχα προβλήματα με αποσυνδέσεις. στον οτε που ησουνε ητανε σε adsl ; και τωρα εισαι σε vdsl ; επισης μηπως η vdsl καμπινα ειναι της vodafone που παιρνεις; και οχι του οτε ; επισης μηπως εχεις αλλαξει καλωδιωση στο σπιτι σου; και εχεις διορθωσει το προβλημα; . Οσο ειχες παει στην vodafone ησουνα με adsl ; ειδες αμα εχεις την ιδια αποσταση ή τελος παντων αμα τα στατιστικα του ρουτερ σου ητανε ιδια ή οχι με του οτε; οσον αφορα το snr ; . και την αποσταση απο το αστικο κεντρο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XALK Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 στον οτε που ησουνε ητανε σε adsl ; και τωρα εισαι σε vdsl ; επισης μηπως η vdsl καμπινα ειναι της vodafone που παιρνεις; και οχι του οτε ; επισης μηπως εχεις αλλαξει καλωδιωση στο σπιτι σου; και εχεις διορθωσει το προβλημα; . Οσο ειχες παει στην vodafone ησουνα με adsl ; ειδες αμα εχεις την ιδια αποσταση ή τελος παντων αμα τα στατιστικα του ρουτερ σου ητανε ιδια ή οχι με του οτε; οσον αφορα το snr ; . και την αποσταση απο το αστικο κεντρο; . 1. Στον ΟΤΕ αρχικά ήμουν adsl και μετά vdsl μέχρι και την ημέρα που έφυγα. 2. Ναι, η vdsl καμπίνα είναι της Vodafone και η απόστασή της από το σπίτι μου είναι 480 μέτρα. 3. Η καμπίνα του ΟΤΕ ήταν 860 μέτρα. 4. Το ρουτερ του ΟΤΕ μάζευε περισσότερα λάθη από αυτά που μαζεύει της Vodafone, αν και εδώ και έξι μήνες το έχω μέσω έξυπνης πρίζας να κάνει επανεκκίνηση κάθε τρεις μέρες στις 6 το πρωί. 5. Όχι, καλώδια δεν έχω αλλάξει γιατί η πολυκατοικία είναι καινούργια και δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Καλησπερα στην περιοχη μου η vodafone πιανει μονο 24αρι μπορω να κανω αιτηση να μου φέρει vdsl ή fiber στο σπιτι μου να κανει εργασίες καταλαβαινετε τι εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Καλησπερα στην περιοχη μου η vodafone πιανει μονο 24αρι μπορω να κανω αιτηση να μου φέρει vdsl ή fiber στο σπιτι μου να κανει εργασίες καταλαβαινετε τι εννοω Με ιδιωτική γραμμή, όχι. Εξαρτάσαι από την υποδομή της περιοχής σου. Πρέπει να αναβαθμιστούν οι καμπίνες της περιοχής για να μπορέσεις να πάρεις ταχύτερη γραμμή. Εάν θέλεις μισθωμένη γραμμή γίνεται, αλλά το κόστος είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Σήμερα με κάλεσαν για να μου προτείνουν την μετατροπή της γραμμής μου από 50αρα σε 100αρα με τα 360 λεπτά προς κινητά και εξωτερικό με αύξηση της τιμής από 26,60 σε 29,50. Δεν μπορώ να πω πως έχω απόλυτη ανάγκη την αναβάθμιση αλλά θεωρώ ότι είναι καλή προσφορά. Πως το βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Είναι πολύ καλη η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Σήμερα με κάλεσαν για να μου προτείνουν την μετατροπή της γραμμής μου από 50αρα σε 100αρα με τα 360 λεπτά προς κινητά και εξωτερικό με αύξηση της τιμής από 26,60 σε 29,50. Δεν μπορώ να πω πως έχω απόλυτη ανάγκη την αναβάθμιση αλλά θεωρώ ότι είναι καλή προσφορά. Πως το βλέπετε; Συνήθως ζητάνε 33€ για αυτα... αρα μια χαρά είναι. Εγώ θα σου έλεγα να πας αν δεν σου είναι υπερβολικο το έξτρα κόστος. Γιατί θα έχεις και παραπάνω upload που θα είναι πιο χρήσιμο απο το extra download speed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Η βασική μου απορία είναι η εξής: εκτός από το προφανές κέρδος της ταχύτητας που θα έχω θα υπάρξει και κάποιο προφανές κέρδος σε ότι αφορά την ποιότητα της σύνδεσής μου; Θα είναι πιο σταθερή η γραμμή; Θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την τεχνολογία της σύνδεσής μου; Θα πάω σε κάτι πιο καινούργιο, πιο αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Η βασική μου απορία είναι η εξής: εκτός από το προφανές κέρδος της ταχύτητας που θα έχω θα υπάρξει και κάποιο προφανές κέρδος σε ότι αφορά την ποιότητα της σύνδεσής μου; Θα είναι πιο σταθερή η γραμμή; Θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την τεχνολογία της σύνδεσής μου; Θα πάω σε κάτι πιο καινούργιο, πιο αξιόπιστο; Όχι. Ίσως σου στείλουν άλλο modem/router, που δεν θα είναι απαραίτητα καλύτερο, αλλά στην τεχνολογία της γραμμής δεν θα αλλάξει τίποτα. Εξάλλου, δεν σε εμποδίζει κανείς να αλλάξεις modem/router και με την 50άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Η βασική μου απορία είναι η εξής: εκτός από το προφανές κέρδος της ταχύτητας που θα έχω θα υπάρξει και κάποιο προφανές κέρδος σε ότι αφορά την ποιότητα της σύνδεσής μου; Θα είναι πιο σταθερή η γραμμή; Θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την τεχνολογία της σύνδεσής μου; Θα πάω σε κάτι πιο καινούργιο, πιο αξιόπιστο; Αν πας σε ftth 100αρα τότε ναι θα δεις διαφορά σε ποιότητα και σταθερότητα. Αν πας από 50αρα απλά σε 100αρα, δηλαδή από καμπίνα και οι 2, τότε δεν θα δεις διαφορά, βασικά υπάρχει η περίπτωση να έχεις αποσυνδέσεις αν είσαι οριακά στα 100. Βεβαια αυτό λύνεται με το κλείδωμα σε χαμηλωτερη ταχύτητα πχ 90 ή όπου θα είναι σταθερή η γραμμή. Αυτό αν υπάρξει προβλημα. Βασικά μπες στο menu του router και εκεί που δείχνει την ταχύτητα συγχρονισμού από κάτω ακριβώς δείχνει την μέγιστη της γραμμής. Αν είναι πολύ πάνω απο τα 105000 τότε πήγαινε στην 100, αλλιώς κάτσε στην 50. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Συμφωνώ, μια χαρά είναι η 50 άρα. Και σταθερή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Αν πας σε ftth 100αρα τότε ναι θα δεις διαφορά σε ποιότητα και σταθερότητα. Αν πας από 50αρα απλά σε 100αρα, δηλαδή από καμπίνα και οι 2, τότε δεν θα δεις διαφορά, βασικά υπάρχει η περίπτωση να έχεις αποσυνδέσεις αν είσαι οριακά στα 100. Βεβαια αυτό λύνεται με το κλείδωμα σε χαμηλωτερη ταχύτητα πχ 90 ή όπου θα είναι σταθερή η γραμμή. Αυτό αν υπάρξει προβλημα. Βασικά μπες στο menu του router και εκεί που δείχνει την ταχύτητα συγχρονισμού από κάτω ακριβώς δείχνει την μέγιστη της γραμμής. Αν είναι πολύ πάνω απο τα 105000 τότε πήγαινε στην 100, αλλιώς κάτσε στην 50. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με τα νουμερα που έχει η γραμμή μου να προχωρήσω αφοβα;.... (Sorry που τα ανεβάζω ετσι αλλα δεν μπορεσα να το ανεβασω ουτε σαν εικονα ουτε σαν screenshot....) Ποιότητα γραμμής Καθοδική Ανοδική Τρέχον ρυθμός 51199 kbps 5117 kbps Μέγιστος ρυθμός 143096 kbps 54027 kbps Αναλογία σήματος προς θόρυβο 28.4 dB 41.4 dB Εξασθένηση 9.5 dB 12.5 dB Ισχύς 14.5 dBm 10.5 dBm Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 4526 83 Κ (αριθμός των bytes στο πλαίσιο DMT) 239 32 R (αριθμός των bytes στη λέξη κώδικα RS) 16 8 S (μέγεθος λέξης κώδικα RS σε πλαίσιο DMT) 0.14 0.19 D (βάθος παρεμβολής) 214 3 Καθυστέρηση 7.90 ms 0.09 ms Καθοδική Ανοδική Super Frames 841298700 71945482 Σφάλματα Super Frames 0 964 Καθοδική Ανοδική Σφάλματα HEC 0 0 Total Cells 841298700 71945482 Data Cells 841298700 71945482 Καθοδική Ανοδική Συνολικά ES 883 82 Συνολικά SES 3 0 Συνολικά UAS 92 92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Προχώρα κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με τα νουμερα που έχει η γραμμή μου να προχωρήσω αφοβα;.... (Sorry που τα ανεβάζω ετσι αλλα δεν μπορεσα να το ανεβασω ουτε σαν εικονα ουτε σαν screenshot....) Ποιότητα γραμμής Καθοδική Ανοδική Τρέχον ρυθμός 51199 kbps 5117 kbps Μέγιστος ρυθμός 143096 kbps 54027 kbps Βάση των στατιστικών την αντέχει τη 100. Θεωρητικά πάντα γιατί πρακτικά ποτέ δεν ξέρεις. Καλού κακού να ρωτήσεις αν σε περίπτωση που υπάρχει θέμα και δεν πιάσει τα 100 αν μπορείς να γυρίσεις στα 50 χωρίς χρέωση. Άσχετο αλλά οι 50 συνήθως είναι είτε στα 49999 σε μη ενημερωμένες καμπίνες είτε 54999 σε ενημερωμένες. Εσύ πως σε έχουν 51199; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Τώρα να σου πω ότι ξέρω;... Τελοσπαντων σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Τον Αύγουστο πήγα κ εγώ στα 100mbps με 29.5€ Απο τότε πηγαίνει "τρένο" Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Στην τιμη αυτή ειναι λουκουμι.. Τα στατιστικά της γραμμης σου ειναι μια χαρά και λογικά δεν θα εχεις θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Άσχετο αλλά οι 50 συνήθως είναι είτε στα 49999 σε μη ενημερωμένες καμπίνες είτε 54999 σε ενημερωμένες. Εσύ πως σε έχουν 51199; Σε εμενα παντως με 50αρα υπαρχουν αυτα τα νούμερα. Η ταχύτητα συμφωνα με το Speedtest ειναι 43-45. Data Rate 49994 kbps 4998 kbps Max Rate 95248 kbps 32110 kbps Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 κλαησπερα συνδέθηκα στο σταθερο 26/10 με 26,90 το μηνα και σημερα μου ηρθε λογαριασμος 33,19 απο που προκυπτει αυτο ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 κλαησπερα συνδέθηκα στο σταθερο 26/10 με 26,90 το μηνα και σημερα μου ηρθε λογαριασμος 33,19 απο που προκυπτει αυτο ? ευχαριστω :) Λογικά ένα πάγιο και η αναλογία των ημερών μέχρι να κλείσει ο τιμολογιακής κύκλος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 κλαησπερα συνδέθηκα στο σταθερο 26/10 με 26,90 το μηνα και σημερα μου ηρθε λογαριασμος 33,19 απο που προκυπτει αυτο ? ευχαριστω :) Αν δεις προσεκτικα εχει 2 παγια, ενα (ολοκληρο) για τον μηνα (30 μερες) που θα διανυσεις κι ενα (~μισο) για τον μηνα που διενυσες. Το μπερδεμα με την Vodafone ειναι οτι προπληρωνεις τον μηνα που θα διανυσεις κι ακομα οτι δεν χρεωνει τον μηνα απο την 1 μερα ως την τελευταια μερα του μηνα αλλα απο την μεση του μηνα ως την μεση του αλλου μηνα, στην περιπτωση μου απο 18 νοεμβρη ως 17 δεκεμβρη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts