CaptainNickGR Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Έχει πέσει η σύνδεση της Vodafone με το εξωτερικό και έχει επηρεάσει πλήρως όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Ποσο οξύμωρο και αντιφατικό να Μην δουλεύει το τεχνικό τμήμα για τεχνικούς λόγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Ομοίως και εδώ στην Πελοπόννησο, πεσμένο το δίκτυο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Μόλις με πήρε φίλος και Ξάνθη πεσμένο είναι σταθερό και κινητό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Πανελλαδικό το πρόβλημα Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Στη Θεσσαλονίκη ίντερνετ καπουτ με Vodafone. Τοσο σε σταθερή όσο και σε κινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Θεσσαλονίκη πάντως έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Καλημέρα, Το 13811 για πρώην cyta πελάτες, είναι χωρίς χρέωση και από κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Είναι δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 καλησπερα παιδια με http://www.getaline.gr τι γινεται ειναι αξιοπιστοι ? με πηραν και μου προσφεραν 50ρα τηλ σταθερα 6 ωρες κινητα και εξωτερικο 100 ευρω δωρο τικετς για σουπερμαρκετ στα 26,90 μιλησαμε συμφώνησα του εδωσα καποια στοιχεια και μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ για ταυτοποίηση ε ακομα περιμενω τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 καλησπερα παιδια με http://www.getaline.gr τι γινεται ειναι αξιοπιστοι ? με πηραν και μου προσφεραν 50ρα τηλ σταθερα 6 ωρες κινητα και εξωτερικο 100 ευρω δωρο τικετς για σουπερμαρκετ στα 26,90 μιλησαμε συμφώνησα του εδωσα καποια στοιχεια και μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ για ταυτοποίηση ε ακομα περιμενω τηλέφωνο Ετυχε να ρωτήσω την Vodafone για το αν είναι επίσημοι συνεργάτες τους και μου είπαν Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Ετυχε να ρωτήσω την Vodafone για το αν είναι επίσημοι συνεργάτες τους και μου είπαν Ναι ευχαριστω φιλε να ρωτησω και κατι αλλο η φορητοτητα ξεκινάει οταν υπογραψης το συμβολαιο η οταν μιλησεις τηλεφωνικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 ευχαριστω φιλε να ρωτησω και κατι αλλο η φορητοτητα ξεκινάει οταν υπογραψης το συμβολαιο η οταν μιλησεις τηλεφωνικα ? Λογικά από την ώρα που το συμβόλαιο φτάνει στην Vodafone υπογεγραμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Λογικά από την ώρα που το συμβόλαιο φτάνει στην Vodafone υπογεγραμμένο. :) Οκ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Πάλι μαζικό πρόβλημα στην Vodafone. Πραγματικά τραγική εταιρία σε όλα της. Ήμουν πρώην πελάτης Cyta και τώρα αναγκαστικά Vodafone και η εμπειρία πελάτη είναι από τις πιο άσχημες που έχω συναντήσει ποτέ σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Κάθε τρείς και λίγο χωρίς υπηρεσίες. Τόσα χρόνια με την Cyta δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με ενημέρωσαν ότι έχει επανέλθει η τηλεφωνία και αναμένουμε το internet. Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Παιδιά ακόμα δεν με έχουν πάρει για ταυτοποίηση στοιχείων από την getaline.gr κάτι μου λέει ότι θα μου στειλουν τα συμβόλαια χωρίς καμία ταυτοποίηση και ότι τα 100 ευρώ τικετς είναι ψέμα γι'αυτό και δεν κάνουν καταγραφή Ερώτηση αν δεν υπογράψω το συμβόλαιο τι γίνεται σταματαει η φορητότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Παιδιά ακόμα δεν με έχουν πάρει για ταυτοποίηση στοιχείων από την getaline.gr κάτι μου λέει ότι θα μου στειλουν τα συμβόλαια χωρίς καμία ταυτοποίηση και ότι τα 100 ευρώ τικετς είναι ψέμα γι'αυτό και δεν κάνουν καταγραφή Ερώτηση αν δεν υπογράψω το συμβόλαιο τι γίνεται σταματαει η φορητότητα? Αν δεν έχουν γραπτά ή φωνητικά την καταγραφή όπου συναινείς στο συμβόλαιο δεν ισχύει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Αν δεν έχουν γραπτά ή φωνητικά την καταγραφή όπου συναινείς στο συμβόλαιο δεν ισχύει τίποτα. Όχι δεν μου είπαν ότι καταγράφονται αλλά μου ζήτησαν στοιχεία αφμ κτλπ και εγώ κακός τα έδωσα μιας και νόμιζα ότι μετά μου έκαναν και καταγραφή ότι δέχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Όσοι έχουμε συνδιαστικο πακέτο που περιλαμβάνει και vodafone tv, θα γίνει αυτόματα η έκπτωση 10% στην vodafone tv μετά την κατάργηση του φόρου 10% για την συνδρομητική τηλεόραση από 01/10/2020; Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι επειδή το κλείσαμε στην τάδε τιμή το πακέτο, δεν αλλάζει η τιμή του επειδή άλλαξε η φορολογία; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Όσοι έχουμε συνδιαστικο πακέτο που περιλαμβάνει και vodafone tv, θα γίνει αυτόματα η έκπτωση 10% στην vodafone tv μετά την κατάργηση του φόρου 10% για την συνδρομητική τηλεόραση από 01/10/2020; Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι επειδή το κλείσαμε στην τάδε τιμή το πακέτο, δεν αλλάζει η τιμή του επειδή άλλαξε η φορολογία; Ηδη μου ρθε λογαριασμος 1/10/2020 χωρις τον φορο,στον λογαριασμο που θα λαβεις θα ειναι χωρις τον φορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Ο φόρος θα φύγει αλλά δεν θα είναι το παγιο που είχες -10%, θα πρέπει να δεις στο λογαριασμό σου πόση είναι η χρέωση όλων των πακέτων (προ φπα) χωρίς τον φόρο τηλεόρασης, και στη συνέχεια να προσθέσεις τον φπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Αυτή η μείωση ισχύει και για νόβα? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Ισχύει για κάθε εταιρία στην οποία εφαρμοζόταν το τέλος 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Απ' ότι είδα στο λογαριασμό μου υπάρχει το τέλος αυτό. Άρα απ' τον επόμενο θα είναι μειωμένος? Θα φανεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 (edited) Καλημέρα! Την Τετάρτη μου ενεργοποίηθηκε το 50αρι Vdsl, έχω το γνωστό ρουτερ h300s. Σας ανεβάζω τα στοιχεία της σύνδεσης για να μου πείτε τη γνώμη σας. Δυστυχώς, παρότι με speedtest στο κινητό έχω πιασει μέχρι και 40mbps, ΕΧΩ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ συχνές. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Επίσης αναβοσβήνει συνεχώς το "φωτάκι" το ίντερνετ στο ρουτερ, αυτό είναι φυσιολογικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 3, 2020 by n80_s700i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts