Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει πέσει η σύνδεση της Vodafone με το εξωτερικό και έχει επηρεάσει πλήρως όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποσο οξύμωρο και αντιφατικό να Μην δουλεύει το τεχνικό τμήμα για τεχνικούς λόγους...

Μόλις με πήρε φίλος και Ξάνθη πεσμένο είναι σταθερό και κινητό.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

Πανελλαδικό το πρόβλημα 79697eb6c86e38cb5a613c2eb38523e7.jpg

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα παιδια με http://www.getaline.gr τι γινεται ειναι αξιοπιστοι ? με πηραν και μου προσφεραν 50ρα τηλ σταθερα 6 ωρες κινητα και εξωτερικο 100 ευρω δωρο τικετς για σουπερμαρκετ στα 26,90 μιλησαμε συμφώνησα του εδωσα καποια στοιχεια και μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ για ταυτοποίηση ε ακομα περιμενω τηλέφωνο

καλησπερα παιδια με http://www.getaline.gr τι γινεται ειναι αξιοπιστοι ? με πηραν και μου προσφεραν 50ρα τηλ σταθερα 6 ωρες κινητα και εξωτερικο 100 ευρω δωρο τικετς για σουπερμαρκετ στα 26,90 μιλησαμε συμφώνησα του εδωσα καποια στοιχεια και μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ για ταυτοποίηση ε ακομα περιμενω τηλέφωνο

Ετυχε να ρωτήσω την Vodafone για το αν είναι επίσημοι συνεργάτες τους και μου είπαν Ναι

Ετυχε να ρωτήσω την Vodafone για το αν είναι επίσημοι συνεργάτες τους και μου είπαν Ναι

ευχαριστω φιλε

να ρωτησω και κατι αλλο η φορητοτητα ξεκινάει οταν υπογραψης το συμβολαιο η οταν μιλησεις τηλεφωνικα ?

ευχαριστω φιλε

να ρωτησω και κατι αλλο η φορητοτητα ξεκινάει οταν υπογραψης το συμβολαιο η οταν μιλησεις τηλεφωνικα ?

Λογικά από την ώρα που το συμβόλαιο φτάνει στην Vodafone υπογεγραμμένο.

Πάλι μαζικό πρόβλημα στην Vodafone. Πραγματικά τραγική εταιρία σε όλα της. Ήμουν πρώην πελάτης Cyta και τώρα αναγκαστικά Vodafone και η εμπειρία πελάτη είναι από τις πιο άσχημες που έχω συναντήσει ποτέ σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Κάθε τρείς και λίγο χωρίς υπηρεσίες. Τόσα χρόνια με την Cyta δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με ενημέρωσαν ότι έχει επανέλθει η τηλεφωνία και αναμένουμε το internet.

TCL 50 NXTPAPER 5G

Παιδιά ακόμα δεν με έχουν πάρει για ταυτοποίηση στοιχείων από την getaline.gr κάτι μου λέει ότι θα μου στειλουν τα συμβόλαια χωρίς καμία ταυτοποίηση και ότι τα 100 ευρώ τικετς είναι ψέμα γι'αυτό και δεν κάνουν καταγραφή

Ερώτηση αν δεν υπογράψω το συμβόλαιο τι γίνεται σταματαει η φορητότητα?

Παιδιά ακόμα δεν με έχουν πάρει για ταυτοποίηση στοιχείων από την getaline.gr κάτι μου λέει ότι θα μου στειλουν τα συμβόλαια χωρίς καμία ταυτοποίηση και ότι τα 100 ευρώ τικετς είναι ψέμα γι'αυτό και δεν κάνουν καταγραφή

Ερώτηση αν δεν υπογράψω το συμβόλαιο τι γίνεται σταματαει η φορητότητα?

Αν δεν έχουν γραπτά ή φωνητικά την καταγραφή όπου συναινείς στο συμβόλαιο δεν ισχύει τίποτα.

Αν δεν έχουν γραπτά ή φωνητικά την καταγραφή όπου συναινείς στο συμβόλαιο δεν ισχύει τίποτα.

Όχι δεν μου είπαν ότι καταγράφονται αλλά μου ζήτησαν στοιχεία αφμ κτλπ και εγώ κακός τα έδωσα μιας και νόμιζα ότι μετά μου έκαναν και καταγραφή ότι δέχομαι

Όσοι έχουμε συνδιαστικο πακέτο που περιλαμβάνει και vodafone tv, θα γίνει αυτόματα η έκπτωση 10% στην vodafone tv μετά την κατάργηση του φόρου 10% για την συνδρομητική τηλεόραση από 01/10/2020; Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι επειδή το κλείσαμε στην τάδε τιμή το πακέτο, δεν αλλάζει η τιμή του επειδή άλλαξε η φορολογία;
.

Όσοι έχουμε συνδιαστικο πακέτο που περιλαμβάνει και vodafone tv, θα γίνει αυτόματα η έκπτωση 10% στην vodafone tv μετά την κατάργηση του φόρου 10% για την συνδρομητική τηλεόραση από 01/10/2020; Υπάρχει περίπτωση να πουν ότι επειδή το κλείσαμε στην τάδε τιμή το πακέτο, δεν αλλάζει η τιμή του επειδή άλλαξε η φορολογία;

Ηδη μου ρθε λογαριασμος 1/10/2020 χωρις τον φορο,στον λογαριασμο που θα λαβεις θα ειναι χωρις τον φορο

Ο φόρος θα φύγει αλλά δεν θα είναι το παγιο που είχες -10%, θα πρέπει να δεις στο λογαριασμό σου πόση είναι η χρέωση όλων των πακέτων (προ φπα) χωρίς τον φόρο τηλεόρασης, και στη συνέχεια να προσθέσεις τον φπα.

Ισχύει για κάθε εταιρία στην οποία εφαρμοζόταν το τέλος 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Απ' ότι είδα στο λογαριασμό μου υπάρχει το τέλος αυτό.

Άρα απ' τον επόμενο θα είναι μειωμένος? Θα φανεί...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα! Την Τετάρτη μου ενεργοποίηθηκε το 50αρι Vdsl, έχω το γνωστό ρουτερ h300s. Σας ανεβάζω τα στοιχεία της σύνδεσης για να μου πείτε τη γνώμη σας.

Δυστυχώς, παρότι με speedtest στο κινητό έχω πιασει μέχρι και 40mbps, ΕΧΩ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ συχνές. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Επίσης αναβοσβήνει συνεχώς το "φωτάκι" το ίντερνετ στο ρουτερ, αυτό είναι φυσιολογικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.ZSdLp8F

Edited by n80_s700i
[sIGPIC][/sIGPIC]