Jump to content

jaranor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.152
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

jaranor last won the day on Φεβρουάριος 3

jaranor had the most liked content!

1 Follower

About jaranor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

jaranor's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

38

Φήμη

  1. jaranor

    payzy by COSMOTE

    Παιδιά η πληρωμή του φόρου εισοδήματος επιστρέφει coins;
  2. Στην ίδια προσφορά, στο chat μου είχαν πει ότι πρέπει να κάνεις ανανέωση 13 ευρώ και πάνω. (Προφανώς πρέπει να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας για να ξέρουμε το ποσό)
  3. Πρέπει να έχεις βάλει 13 ή 15 ευρώ τουλάχιστον μέσα στον μήνα τελικά;
  4. Αλήθεια; Νόμιζα πλάκα κάνατε! Ε πάλι καλά!
  5. Έτσι είναι η Vodafone, όλο εκπλήξεις για να παίρνει χρώμα η μίζερη ζωή μας!
  6. Το να κάνεις ανανέωση χρηματικού υπολοίπου με 1 ευρώ και άνω με cashback δεν είναι άτυπο, ίσα ίσα, ορίζεται ξεκάθαρα (για ακέραια ποσά - βλ. αρ.10): https://thankyou.vodafone.gr/cashback Έκανα ανανέωση με 1,9 ευρώ στην περίπτωση αυτή. Τα πήρε όλα (1,7€ νομίζω λόγω φόρου) αν και θα έπρεπε το 1 ευρώ μόνο. Αλλά προφανώς δεν αξίζει να τρέξεις για καταγγελίες. Ούτε θα πήγαινα σε κατάστημα για 8€, αφού είναι αριθμός που δεν πρόκειται να βάλω χρήματα. Δηλ, αν το διαφημιστικό έλεγε "προσφορά βάλε κάρτα 8€" κλπ κλπ δεν θα έκανα καν ανανέωση ακόμα. Το θέμα μου είναι ξεκάθαρα το πως εμφανίζουν την προσφορά. Μου λες "με μια ανανέωση"; Ε, με μια ανανέωση θα έπρεπε να δώσεις την προσφορά. Αλλιώς ξεκαθάρισέ το, "με τουλάχιστον 13€" να ξέρω σαν καταναλωτης τι μου προσφέρεις με ποιο αντίτιμο.
  7. Μα αυτό ακριβώς μου είπε, το γράφω, μόνο... που δεν υπάρχει στους όρους!! Αλλά θα είχε φάση να έχω 13 ευρώ από Cashback και να δοκιμάσω, να δούμε τι θα έλεγε! Απίστευτη αξιοπιστία... Δεν έχουμε σταματήσει τα facepalms εδώ και μήνες με την Vodafone.
  8. Μου ήρθε "προσφορά μόνο για σένα" 30GB + 1000 λεπτά "ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Είχα ήδη cashback 1,9 ευρώ περασμένα, μπορούσα να εξαργυρώσω αργότερα, αλλά λέω, δεν δοκιμάζω, να πάρω και την προσφορά; Εξαργυρώνω και φυσικά δεν έρχεται (άλλες φορές με εξαργύρωση πάνω από 1 ευρώ μια χαρά ερχόταν). Επικοινωνώ με το τσατ, μου λένε θα σου έρθει, απλά πολλές φορές αργεί (ήταν Αγίου Πνεύματος) παίρνει ως και 24 ώρες (γελάμε). Τίποτα. Επικοινωνώ την επόμενη μέρα, μου λένε επειδή ήταν Αγίου Πνεύματος εχθες (πάλι γελάμε), θα σου έρθει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Τίποτα. Τρίτη φορά, μετά από 3ο 24ωρο, επικοινωνώ και μου λένε έπρεπε να βάλεις κάρτα 13 ευρώ (και δεν το λες 3 μέρες;;; ) Εξηγώ, στέλνοντας και screenshot, ότι άλλες φορές όντως έγραφε βάλε κάρτα 13 ευρώ ή 15 ευρώ για μια προσφορά. Αυτή τη φορά όμως έλεγε με "ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ". Και εφόσον το cashback είναι όντως ανανέωση, θα έπρεπε να μου δοθεί η προσφορά. Απάντηση "εν πάσει περιπτώσει, έπρεπε να βάλετε 13 ευρώ, θα θέλατε κάτι άλλο;". Τη ρωτάω λοιπόν, πώς μπορώ εγώ σαν καταναλωτής να μαντέψω το ποσό που πρέπει να βάλω, εφόσον δεν το γράφει στο διαφημιστικό; Εφόσον δεν γράφει χρηματικό ποσό, γιατί έπρεπε να βάλω 13 ευρώ και όχι 15 ας πούμε, ή 20 ευρώ; Απάντηση "η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θα έπρεπε να κάνετε ανανέωση των 13 ευρώ, θα θέλατε κατι άλλο;" Της λέω, ξέρω ότι δεν φταίτε εσείς, απλά εκτός από εσάς, θα έπρεπε να ενημερώνονται και οι καταναλωτές, ώστε να ξέρουν αν θα κάνουν ανανέωση ή όχι. Εννοείται ότι χέστηκαν, καρφί δεν τους καίγεται, απλά κι εμείς οικογενειακώς θα εξαντλήσουμε τα υπόλοιπα στα 4 καρτοκινητά και βουρ για Frog.
  9. Και δεν είναι μόνο αυτό, απαιτούν πολλά χρήματα για μικρές παροχές και μάλιστα με κακής ποιότητας σήμα. 11,80 το φθηνότερο combo πακέτο;;; Θα δίνει ο άλλος κάθε μήνα 11,80 για μια μέση χρήση; Που για την εταιρία είναι τίποτα πχ τα 3 GB... Κάποτε (οκ, κάποτε) έβαζες 5-6 ευρώ κάρτα και σου ερχόταν και ψιλοδωράκι λεπτά ομιλίας. Τώρα ζητάς το ελάχιστο 13 ευρώ; Τι αγοράζω, βενζίνη;
  10. jaranor

    CU Liquid

    Την αυτόματη ανανέωση την είχες κλείσει μετά την κατάργηση (εχθές εννοώ);
  11. Μου έχει τύχει να αργεί να σταλεί και να βγει το μήνυμα ότι έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά τελικά πέρασε κανονικά. Υποθέτω προσπαθεί να τη στείλει, για κάποιο λόγο αργεί και νομίζει ότι πρέπει να την ξαναστείλει, οπότε μετά σου βγάζει ότι έχει χρησιμοποιηθεί.
  12. Ναι, αν το έχεις ξοδέψει οκ, λέω αν πχ έχουν μαζευτεί χρήματα και δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις (πχ είναι η 2η κάρτα σου ή χρειάζεσαι μόνο τα 67 GB κλπ)
  13. Λέω απλά, αν έχει μαζευτεί ένα ποσό πχ 25 ευρώ μετά από κάποιους μήνες, μπορείς να το κάνεις κουπόνι ως εξής: Περιμένεις να λήξει το 10ευρο του μήνα (αφού αυτό ισχύει για 1 μήνα, ενώ το κανονικό υπόλοιπο 2 μήνες). Κόβεις κουπόνι, και ΜΕΤΑ βάζεις ξανά 13 ευρώ για να σου έρθουν τα GB και τα νέα 10 ευρώ.
  14. Υπόθεση εργασίας: Μετά από 5-6 μήνες έχεις μαζέψει κάποια ευρώ περισσευούμενα. Κάποιον μήνα βάζεις τα 13 ευρώ (άρα το υπόλοιπο ανανεώνεται για άλλους 2 μήνες), έρχονται τα +10 ευρώ (ισχύουν για 1 μήνα). Περιμένεις να λήξουν τα 10 ευρώ, κόβεις κουπόνι smartpocket και μετά βάζεις τα 13 ευρώ του επόμενου μήνα. (δηλ βρίσκεις "παραθυράκι" που θα μπορέσεις να έχεις μαζέψει ένα ποσό μεν, να μην έχεις χρηματικό δώρο δε, ώστε να χρησιμοποιήσεις το smartpocket). Τα λέω καλά; 😛
  15. Μα και πάλι τα περισσεύματα θα λήξουν σε 2 μήνες τον επόμενο χρόνο... Άρα ή κάρτα ή cashback (αν θα υπάρχει)
×
×
  • Create New...