Jump to content

jaranor

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.142
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

jaranor last won the day on Φεβρουάριος 3

jaranor had the most liked content!

1 Follower

About jaranor

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

jaranor's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

34

Φήμη

 1. Μου έχει τύχει να αργεί να σταλεί και να βγει το μήνυμα ότι έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά τελικά πέρασε κανονικά. Υποθέτω προσπαθεί να τη στείλει, για κάποιο λόγο αργεί και νομίζει ότι πρέπει να την ξαναστείλει, οπότε μετά σου βγάζει ότι έχει χρησιμοποιηθεί.
 2. Ναι, αν το έχεις ξοδέψει οκ, λέω αν πχ έχουν μαζευτεί χρήματα και δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις (πχ είναι η 2η κάρτα σου ή χρειάζεσαι μόνο τα 67 GB κλπ)
 3. Λέω απλά, αν έχει μαζευτεί ένα ποσό πχ 25 ευρώ μετά από κάποιους μήνες, μπορείς να το κάνεις κουπόνι ως εξής: Περιμένεις να λήξει το 10ευρο του μήνα (αφού αυτό ισχύει για 1 μήνα, ενώ το κανονικό υπόλοιπο 2 μήνες). Κόβεις κουπόνι, και ΜΕΤΑ βάζεις ξανά 13 ευρώ για να σου έρθουν τα GB και τα νέα 10 ευρώ.
 4. Υπόθεση εργασίας: Μετά από 5-6 μήνες έχεις μαζέψει κάποια ευρώ περισσευούμενα. Κάποιον μήνα βάζεις τα 13 ευρώ (άρα το υπόλοιπο ανανεώνεται για άλλους 2 μήνες), έρχονται τα +10 ευρώ (ισχύουν για 1 μήνα). Περιμένεις να λήξουν τα 10 ευρώ, κόβεις κουπόνι smartpocket και μετά βάζεις τα 13 ευρώ του επόμενου μήνα. (δηλ βρίσκεις "παραθυράκι" που θα μπορέσεις να έχεις μαζέψει ένα ποσό μεν, να μην έχεις χρηματικό δώρο δε, ώστε να χρησιμοποιήσεις το smartpocket). Τα λέω καλά; 😛
 5. Μα και πάλι τα περισσεύματα θα λήξουν σε 2 μήνες τον επόμενο χρόνο... Άρα ή κάρτα ή cashback (αν θα υπάρχει)
 6. Μισό λεπτό ρε παιδιά. Βάζεις ΚΑΘΕ μήνα 13 ευρώ, ενεργοποιείς το πακέτο που θέλεις, παίρνεις δώρο τα 67GB. Σου βάζει +10 ευρώ για 1 μήνα. Να τα κάνεις τι; Αφού έχεις και λεπτά ομιλίας και 67 GB, smartpocket λογικά ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις... Θα περάσει ο μήνας, θα τα χάσεις. Εννοείται καλύτερο από το τίποτα, αλλά μην παρασύρεστε και λέτε η καλύτερη προσφορά κλπ...
 7. Στην προσφορά αν μαζευτούν ευρώ από τα +10, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο smartpocket;
 8. Καλησπέρα παιδιά, έχω σταθερό + internet στη NOVA, υπάρχει "κατά κανόνα" κάποια προσφορά αν κάνω φορητότητα καρτοκινητό; Είχα ρωτήσει πριν κανένα χρόνο μέσω του σάιτ αλλά μου απάντησαν να καλέσω κλπ οπότε το άφησα. Υπάρχει κάτι αυτην την περίοδο;
 9. jaranor

  CU Liquid

  Τώρα που καταργείται το Liquid, για περιστασιακή ομιλία και τουλάχιστον 10GB / μήνα τι θα προτείνατε;
 10. jaranor

  CU Liquid

  Εσύ καλά τα λες, αλλά αυτοί... Καταργείται η υπηρεσία σου λέει. Δεν ξέρω, αυτό λέει η δική μου λογική ότι θα συμβεί, αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας εξηγήσει! Εντωμεταξύ είναι έτσι η κατάσταση που ακόμα και να ρωτήσεις πχ στο chat δεν είσαι σίγουρος αν όντως θα ισχύει ό,τι σου πουν!
 11. jaranor

  CU Liquid

  Ό,τι bonus παίρνεις από το liquid, αφαιρείται όταν "βγαίνεις" και πας στο "κανονικό" CU. Οπότε μάλλον θα χαθούν τα απεριόριστα.
 12. Εχθές έκανα την ανανέωση, 26 Απριλίου. Αλλά και σήμερα να την έκανα, θα έπρεπε να την πάρω, όπως κάνουν πάντα στην Vodafone (οι ημερομηνίες ισχύουν μέχρι βράδυ 23:59) @kmpatra Πιστεύω αν δεν έτρεχε η "προσφορά" με τα 12,70€ θα μας την έδιναν.
 13. Επειδή το νούμερο απλά το συντηρώ, ασχολήθηκα μόνο με το sms (με λογική, "αφού ισχύει αυτή η προσφορά, ας βάλω εδω να το έχω δεύτερη κάρτα στο κινητό"). Αλλά ακόμα κι ισχυρίζονται αυτό, πρέπει να δώσουν κ τις 2 προσφορές, εφόσον η ανανέωση γίνεται στα χρονικά περιθώρια που λένε αυτοί ότι ισχύουν. Λέμε τώρα. Edit: Αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή έχει μόνο την προσφορά που μου ήρθε με το sms. Αν είχε 2 προσφορές εχθές που έκανα την ανανέωση, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
 14. 900+ gb + 5000 λεπτά για 20 μέρες, (δεν ήρθε sms για αυτην, αλλά αυτήν μου έδωσαν), ενώ έκανα ανανέωση για 30 gb + 1000 λεπτά (που μου ήρθε το sms) Για μένα είναι σαν να έχω απεριόριστα σ αυτό το νούμερο, οπότε προφανώς παίζει ρόλο η χρονική διάρκεια, όχι η ποσότητα Όχι φίλε, αν ήξερα ότι είναι για 20 ημέρες δεν θα έκανα ανανέωση. Εμένα μου ήρθε sms με προσφορά για 30 ημέρες, όχι 20.
 15. Ε, με τέτοια συμπεριφορά, 4 νούμερα στην οικογένεια, και οι 4 θα πάμε κι εμείς αλλού για αλλού όμως. Υπομονή κάναμε με το χαλια σήμα, αν είναι να πληρώνουμε κιόλας χωρίς τη σωστή εξυπηρέτηση, ποιο το νόημα... Προφανώς για προωθηθεί η "προσφορά" με τα 12,70 ευρώ το κάνουν...
×
×
 • Create New...