Jump to content

XALK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XALK

  1. Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση που ενδεχομένως έχει απαντηθεί πολλές φορές. Αν έχεις COSMOTE σταθερή και κινητή, μπορείς να παρίες και καρτούλα για το νούμερο της κινητής μόνο για δεδομένα;! Αν ναι, τι κόστος υπάρχει; Είναι μηνιαίο ή εφάπαξ. Επίσης, στην κόκκινη τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να το διαπραγματευτεί σε περίπτωση που υπάρχει χρέωση;! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια, παιδιά.
  2. Η Pitaka στέλνει από Κίνα και ας έχει τιμές σε δολάρια. Τελωνείο δε θα έχεις και θα σου το φέρει ACS! Έχει και δωρεάν μεταφορικά! Όσες φορές και να έχω παραγγείλει, δεν είχα τελωνείο. Απλά θέλει υπομονή, μπορεί να κάνει και 1 μήνα. Είναι απίστευτες θήκες τουλάχιστον σε iPhone που έχω εγώ.
  3. Επειδή, στην Παραλία Κατερίνης είμαι πάνω από 20 χρόνια, ισχύουν με κάθε βεβαιότητα τα εξής: 1. Από την εκκλησία και αριστερά, η κοτέ πάει σφαίρα. 2. Από την εκκλησία και δεξιά πάει αξιοπρεπώς μέχρι τη ταβέρνα, η δροσιά, αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Από το δημοτικό σχολείο μέχρι τον όμιλο, σε εσωτερικούς χώρους δεν πιάνει τίποτα. Σε εξωτερικούς χώρους, οριακά έχεις δεν έχεις σήμα. 2. Η voda πιάνει παντού με πολύ καλές ταχύτητες άνω των 60-70 Mbps. Άλλωστε για αυτό όλοι έχουν Vodafone στην περιοχή. Υ.Γ.: Φυσικά και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενά σου, αλλά την περιοχή την έχω φάει με το κουτάλι, οπότε αυτά που έγραψες θα αφορούσαν συγκεκριμένη θέση στην περιοχή.
  4. Θα πληρώσεις το λογαριασμό κανονικά. Μετά, μόλις ενεργοποιηθεί το σταθερό, θα στείλεις μήνυμα με μέσω του tobi που θα γράφει, «θέλω να μιλήσω με εκπρόσωπο». Ο tobi θα σου απαντά αυτοματοποιημένα, αλλά εσύ θα φράσεις πάλι το ίδιο. Μετά από 3-4 φορές, θα γράψει, «θα σας τηλεφωνήσει εκπρόσωπος». Μέσα σε ένα δίωρο, και όχι μετά από δέκα μέρες όπως στην cosmote, θα σου τηλεφωνήσει εκπρόσωπος. Θα του εξηγήσεις, θα σου ενεργοποιήσει και μετά θα σου έρθει ένα μήνυμα που θα σε ενημερώνει για το ποσό της πίστωσης στον επόμενο λογαριασμό. Αυτό ήταν. Γενικά, να προσεχείς όλους τους τους λογαριασμούς μέσω του myvodadone. Γίνονται, αραιά και που αλλά γίνονται, λαθάκια. Μετά από επικοινωνία, διορθώνονται άμεσα και πιστώνονται στον επόμενο λογαριασμό. Ήμουν cosmote 20 χρόνια, είμαι στη vodafone. Στην cosmote διαπίστωσα ότι καθώς περνούν τα χρόνια η έννοια της εξυπηρέτησης γινόταν ανύπαρκτη, τουλάχιστον απέναντι μου, ενώ το θέμα των προσφορών ήταν για γέλια και για κλάματα, χωρίς καμία λογική με άθλιες προσφορές για εμένα και σούπερ προσφορές σε οικία πρόσωπά μου, όπως οι γονείς μου. Επίσης, ταλαιπωρήθηκα πάνω από 1 χρόνο για να πάρω το πιστωτικό των παγίων που όπως ο καθένας μας προκαταβάλλει, αλλά αυτό ας υποθέσω ότι είναι συστημικό , καθώς ισχυρίζονταν ότι έχουν καταθέσει τα χρήματα ενώ δεν κατάθεση ευρώ. Αντιθετα, στη Vodafone από την πρώτη στιγμή είναι άμεσα προσβάσιμοι, με προσωπικό σύμβουλο, και λογική. Πχ., πριν από 3 μήνες έκανα ανανέωση συμβολαίου σταθερής. Η αρχική προσφορά δεν ήταν η επιθυμητή για εμένα, καθώς η cosmote έχει ftth στην πολυκατοικία που μένω. Μίλησα όμορφα και ευγενικά με την προσωπική σύμβουλο, επικοινώνησε αυτή με τον προϊστάμενο και μετά από από μισή ώρα μου έδωσε την 100αρα στα 22,5€. Απλά, όμορφα και ωραία, όχι με μια λογική του, αυτή είναι η προσφορά και τέλος. Στην περιοχή που κινούμαι το χειμώνα, δηλαδή στην Καλαμαριά, η Vodafone είναι αξιοπρεπέστατη, έκανε και πρόσφατα αναβάθμιση σε ταχύτητες. Στην περιοχή που είμαι το καλοκαίρι λόγω τουριστικής επιχείρησης στην Παραλία Κατερίνης, η Vodafone είναι πολύ πολύ καλύτερη της cosmote. Στην Κρήτη που κατεβαίνω κάθε χρόνο λόγω συγγενών, η voda είναι πολύ καλή. Ε, και αν δεν έχει σήμα σε καμία σημεία του περιφερειακού ή κολλάει κάποιες φορές το δίκτυο ώστε να είναι μη λειτουργικό, δεν με κάνει να το σκεφτώ για αλλαγή. Σίγουρα καλή η κάθε βελτίωση, αλλά έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ…
  5. Μην ανησυχείς! Και σε εμένα άργησε να φανεί καμία βδομάδα, αλλά πήρα τη διαφορά ως πιστωτικό στον επόμενο λογαριασμό, αλλά είχα κάνει την ίδια στιγμή φορητότητα για σταθερό και κινητά από την Cosmote σε κατάστημα της Vodafone.
  6. Α, αυτή η περιοχή είναι πιο χαμηλά, όχι πάνω στο λόφο, οπότε δεν έχω άποψη. Προφανώς, η ακέραια είναι κάπου κοντά στο σπίτι μου και για αυτό έχω τόσο καλό σήμα.
  7. Δεν ξέρω αν έχουν αναβαθμίσει, για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω, αλλά στην περιοχή που μένω, ψηλά στο λόφο, όπως σωστά αναφέρει ο Νικόλας14, το σήμα είναι πολύ καλό και το δίκτυο πάντα λειτουργικό. Από ταχύτητες, μέσα στο σπίτι έχω 20 με 30 Μbps, και όσον αφορά τη λειτουργικότητα, αυτό το διάστημα των δυο ετών της COVID 19 έκανα κάθε μέρα zoom χωρίς κανένα θέμα.
  8. Καλαμαριά, μιλάω για περιοχή Αγίου Ιωάννη που μένω. Για τις υπόλοιπες περιοχές, δεν έχω άποψη.
  9. Λευκόγεια, Σχοινάρια, Αμμούδι, Πρέβελη και φοινικόδασος, Δαμνόνι! Ειδικά, στην παραλία της Πρέβελης και στο φοινικόδασος κουφάθηκα γιατί είχα 60-70 Mbs. Η πράσινη στην Πρέβελη είχε 7-10Mps στην παραλία, ενώ μέσα στο φοινικόδασος δεν είχε ουσιαστικά λειτουργικότητα το δίκτυο. Βέβαια, και περιοχή Παλαιόχωρας, Ελαφονήσου ήταν πολύ καλή η κάλυψη αλλά και η πράσινη είχε επίσης ισάξιο σήμα. Πραγματικά, πολύ καλή εικόνα, χωρίς laggαρίσματα κτλ. Βέβαια, στην περιοχή του Μπάλου, δεν υπήρχε τίποτα από κάλυψη τόσο σε Voda όσο και στην πράσινη. Και να φανταστείτε ότι η μόνιμη κατοικία μου είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματικά μερικές φορές είναι τραγική. Και γράφω, μερικές φορές, γιατί μένω στην Καλαμάρια που έχω σήμα πολύ καλό.
  10. Πάντως στην περιοχή Λευκογείων στο νόμο Ρεθύμνου και στις γύρω παραλίες, όπως σχοινάρια, η Vodafone παίζει μπάλα μόνη της. Η πράσινη έχει πολύ ισχνό σήμα μόνο για ομιλία ή δεν έχει καθόλου, ειδικά μέσα σε σπίτια. Από ταχύτητες, η Voda παίζει στα 50 έως 140Mps και το δίκτυο πετάει. Γενικά, εδώ και 20 μέρες που είμαι στην Κρήτη και γυρνάω από περιοχή σε περιοχή, το δίκτυο της κόκκινης είναι αξιοπρεπέστατο όπου και να πήγα.
  11. Παιδιά, στην περιφερειακή οδό είναι απλά τραγική. Πέφτει συνεχώς η κλήση σε τουλάχιστον τρια σημεία από το ύψος του Παπαγεωργίου έως το ύψος του ¨Μακεδονία¨. Η πράσινη έχει απρόσκοπτη κάλυψη. Καλά, για Ίντερνετ, δεν κάνω καν νύξη.
  12. Και για αυτούς που έχουν έκπτωση παγίου στο συμβόλαιο; Αυτό λογίζεται ως επιδότηση και θα πρέπει να πληρώσουν κάτι;
  13. XALK

    iPhone 12 Pro Max

    Γνώμη μου με βάση αυτά που γράφεις και τις απαιτήσεις σου, κάτσε εκεί που είσαι. Όπως σου γράφει και το άλλο μέλος, δε θα την παλέψεις δυο μέρες. Είσαι πολύ «αεράτος» για iOS. :p
  14. XALK

    4G LTE

    Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Έλα Παραλία Κατερίνης, να δεις τι από τα δυο φταίει. Τίποτα, απλά δεν έχει κεραία και όλοι έχουν Vodafone, η οποία πιάνει σε όλο το νόμο υποδειγματικά. Και μην πέσετε να με φάτε, λέγοντας πόσο ανώτερη είναι η πράσινη. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, μην τρελαθούμε κιόλας.
  15. Πανάκριβα είναι! Εγώ πληρώνω 32€ με 100άρα σε Vodafone και πάει σφαίρα
  16. 1. Στον ΟΤΕ αρχικά ήμουν adsl και μετά vdsl μέχρι και την ημέρα που έφυγα. 2. Ναι, η vdsl καμπίνα είναι της Vodafone και η απόστασή της από το σπίτι μου είναι 480 μέτρα. 3. Η καμπίνα του ΟΤΕ ήταν 860 μέτρα. 4. Το ρουτερ του ΟΤΕ μάζευε περισσότερα λάθη από αυτά που μαζεύει της Vodafone, αν και εδώ και έξι μήνες το έχω μέσω έξυπνης πρίζας να κάνει επανεκκίνηση κάθε τρεις μέρες στις 6 το πρωί. 5. Όχι, καλώδια δεν έχω αλλάξει γιατί η πολυκατοικία είναι καινούργια και δουλεύουν μια χαρά.
  17. Εμένα πάντως η εμπειρία χρήσης από το δίκτυο της Vodafone είναι άκρως θετική. Έχω 100αρι με 32€ εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν με έχει κρεμάσει παρά μόνο τις ώρες που είχε κοπεί το καλώδιο. Για την προηγούμενη καραντίνα έχω να πω τα καλύτερα από εμπειρία χρήσης. Τρία άτομα ταυτόχρονα σε τηλεκπαίδευση μέσω zoom, ένα άτομο την ίδια ώρα με replay tv και δεν κόλλησε ούτε μια φορά. Στην τωρινή καραντίνα, εδώ και μια βδομάδα (Θεσσαλονίκη) στο ίδιο μοτίβο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με cosmote που ήμουν 10 χρόνια, εκτός του ότι ήταν πιο ακριβή με λιγότερες παροχές σε κινητά, είχα προβλήματα με αποσυνδέσεις.
  18. Ευκαιρία σε αυτό το επίπεδο θηκών δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου. Και εννοείται πως ούτε η Pitaka είναι ευκαιρία με το μισό τηλέφωνο εκτεθειμένο περιμετρικά! Και εννοείται πως η εταιρία βγάζει και για τα περισσότερα ακριβά της Samsung! Εδώ θα βρεις για τα περισσότερα ακριβά μοντέλα κινητών, είναι το αδελφό ηλεκτρονικό μαγαζί τους. https://carbon-cover.de/samsung/samsung-note-20-ultra/115/magnetic-carbon-cover-samsung-galaxy-note-20-ultra?c=139
  19. Όχι φίλε μου, θέσει για πολλές εταιρίες. Ορίστε το λινκ. https://www.carbonandco.com/
  20. Αν θες aramid, ό,τι καλύτερο είναι της 2r tec. Καλύπτουν περιμετρικά τη συσκευή, και το καλύτερο, καλύπτουν και πίσω την κάμερα αφήνοντας μόνο τους φακούς και τους αισθητήρες. Κλάσεις ανώτερες από της latercase. Εγώ τις χρησιμοποιώ από το 6S και μετά. Συγκεκριμένα, παίρνω αυτή που έχει και ενσωματωμένα ελάσματα για να δουλεύει μαγνήτη. Είναι σίγουρα πιο ακριβές, αλλά ό,τι πληρώνεις αυτό παίρνεις.
  21. Να είστε καλά βρε παιδιά με πείσατε. Το ότι θα επέστρεφα, αν έφευγα, το είχα δεδομένο, απλά ένα διάλειμμα είπα να κάνω. Ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε το 12 σε μπλε, θα είναι σούπερ! Να δούμε πότε θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του.
  22. Σσσσσσσωραίοσσσσσσς!:) Το έπιασα το υπονοούμενο!! :lol:
  23. Παιδιά, έχω μια φαγούρα που μπορεί να μου κοστίσει αρκετά ευρώ. Είδα τον Z fold2 και μου άρεσε πολύ. Σας παρακαλώ, πείτε μου την άποψή σας για μια πιθανή μετάβαση σε andoird? Όλες μου οι συσκευές είναι της Apple, και δουλεύω σε περιβάλλον Macintosh εδώ και 25 χρόνια. Ξέρω, το οικοσύστημα της Apple είναι αυτό που σε κρατά, αλλά το σκέφτομαι σαν μια αλλαγή. Τώρα έχω το pro max και αν δεν πάρω το fold, θα πάρω το 12, το οποίο φοβάμαι μην είναι μια από τα ίδια. Χωρίς να κάνουμε το νήμα vs, και συγγνώμη για το αν είναι off topic, πείτε ελεύθερα την άποψη σας. Ευχαριστώ...
  24. Φίλε, σε καταλαβαίνω πλήρως. Εγώ ήμουν συνδρομητής όταν ακόμη η κοσμικέ έπιανε σε πέντε πόλεις και είχε εννεαψήφια νούμερα τηλεφώνων. Δεν ήθελα στην αρχή να φύγω. Είχα δυο γραμμές σε οικογενειακό πακέτο, σταθερό fiber 50άρι και COSMOTE tv, ενώ είχα και τη MasterCard COSMOTE της Eurobank. Οι άνθρωποι ήταν αστείοι σε αυτά που έδιναν όταν ήρθε η στιγμή της ανανέωσης. Μου έκαναν αύξηση στο οικογενειακό πακέτο κινητής δίνοντας λιγότερα. Λόγω συναισθηματικής υποβολής, δεν ήθελα να φύγω. Επικοινώνησα πολλές φορές με το μήνα εξυπηρέτησης και η απάντηση ήταν πάντα απρόσωπη και ίδια. Πλήρης αδιαφορία. Ε, την ημέρα που έληγαν τα συμβόλαιά μου, μπαίνω σε ένα κατάστημα Vodafone και μέσα σε μισή ώρα έκανα φορητότητα τα κινητά. Μάλιστα, επειδή το σταθερό ήθελε άλλους τρεις μήνες για να λήξει, δήλωσα να γίνει αυτόματα η φορητότητα του σταθερού όταν λήξει, ώστε να μου δώσουν προκαταβολικά τις εκπτώσεις στα κινητά. Δηλαδή, με αντιμετώπιζαν για το διάστημα αυτό ως πελάτη σταθερής και κινητής, ενώ για τρεις μήνες θα είχα το σταθερό στη κοσμοτέ. Αμέσως μετά έκοψα την κάρτα της Eurobank και έβγαλα την αντίστοιχη της Vodafone της alpha. Τώρα δίνω 59€ για 1500 λεπτά, 1500 μηνύματα για την κάθε γραμμή, 22,5GB και 3GB σε κοινωνικά δίκτυα ως κοινή δεξαμενή των δυο γραμμών. Ταυτόχρονα έχω 50άρι με κάτι ώρες σε κινητά και διεθνείς προορισμούς που δε θυμάμαι στα 27€. Από άποψη δικτύου, πραγματικά δεν έχω δει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά, με εξαίρεση που στην Παραλία Κατερίνης που επισκέπτομαι συχνά το καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους, η Vodafone έχει πολύ καλύτερο σήμα και καλύτερες ταχύτητες από την COSMOTE. Τέλος, το Ίντερνετ πάει πραγματικά σφαίρα, μην το ματιάσω. Εγώ αυτό που κατάλαβα από την περίπτωσή μου ήταν, ότι δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία αλλαγής επειδή είχαν βολευτεί τόσα χρόνια, δηλαδή δεν ήθελα να ξεβολευτώ.
×
×
  • Create New...