mol Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 27/8 ληγει το συμβολαιο μου, το οποιο πλεον απο 19.90 πηγε ~24. προχθες με καλεσαν για το παραπανω. λογικα 2 χρονια ειναι. παραπονο δεν εχω απ τη γραμμη(ιδιες ταχυτητες σε wind καi forthnet-τις ειχα παλιοτερα) ΑΝ δε βρω καλυτερη προσφορα στον οτε(απλα να δοκιμασω και αυτον) τοτε θα παραμεινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 @ lagoudakis να μεινεις στον οτε.... αν είναι τα ιδια λεφτα πανω κατω, αξιζει καλυτερα ο οτε. @ μολ. είναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να γινει. απλα δες ότι πρεπει στο εξαμηνο να πας καποιο νουμερο σου (κινητο) σε καρτοπρογραμμα ή καρτοσυνδεση ή συμβολαιο, αλλιως στο εξαμηνο επιστρεφεις 30 ευρω σαν ποινη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 @ lagoudakis να μεινεις στον οτε.... αν είναι τα ιδια λεφτα πανω κατω, αξιζει καλυτερα ο οτε. @ μολ. είναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να γινει. απλα δες ότι πρεπει στο εξαμηνο να πας καποιο νουμερο σου (κινητο) σε καρτοπρογραμμα ή καρτοσυνδεση ή συμβολαιο, αλλιως στο εξαμηνο επιστρεφεις 30 ευρω σαν ποινη, Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το τελευταιο.Εννοεις να δει μηπως υπαρχει καποιος ορος τετοιος;Ρωταω γιατι προ μηνος πηγα hol απο wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπέρα. Επειδή μόλις ήρθα στο δίκτυο της σταθερής Vodafone, υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω το υπόλοιπο μου στα λεπτά ομιλίας προς κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το τελευταιο.Εννοεις να δει μηπως υπαρχει καποιος ορος τετοιος;Ρωταω γιατι προ μηνος πηγα hol απο wind. αυτό που εννοω ειανι ότι το πακετο (το στανταρ) πακετο της βοντα είναι στα 21 ευρω με την αυξηση πλεον. ΑΝ ΣΤΟ εχουν δωσει στα 18κατι, είναι με την προϋπόθεση να φερεισ έναν αριθμο ώστε να μετατραπει σε καρτοσυνδεση-καρτοσυμβολαιο-συμβολαιο. αν δεν το κανεις στο εξαμηνο, πληρωνεις ποινη 30 ευρω με το περας του εξαμηνου υγ. μηπως ξερει καποιος να μας αναφερει σε ποιο νουμερο καλουμε για πρόβλημα με την συνδεση (μακρυα από εμας) που να είναι χωρςι χρεωση??? όπως η γουιντ πχ εχει το 1212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου στο vodafone home . Θέλω να ρωτήσω πως ενεργοποιώ my home acount; Προσπαθώ να στείλω με sms τον κωδικό εγγραφής αλλά δεν μου αναγνωρίζει το ΑΦΜ . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 18 ευρώ μόνο ίντερνετ είναι πολύ ακριβό. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 αυτό που εννοω ειανι ότι το πακετο (το στανταρ) πακετο της βοντα είναι στα 21 ευρω με την αυξηση πλεον. ΑΝ ΣΤΟ εχουν δωσει στα 18κατι, είναι με την προϋπόθεση να φερεισ έναν αριθμο ώστε να μετατραπει σε καρτοσυνδεση-καρτοσυμβολαιο-συμβολαιο. αν δεν το κανεις στο εξαμηνο, πληρωνεις ποινη 30 ευρω με το περας του εξαμηνου υγ. μηπως ξερει καποιος να μας αναφερει σε ποιο νουμερο καλουμε για πρόβλημα με την συνδεση (μακρυα από εμας) που να είναι χωρςι χρεωση??? όπως η γουιντ πχ εχει το 1212 Εγω ενεργοποιηθηκα στις 19/4 το πακετο με 24αρι ,απεριοριστα σταθερα, 300 σε κινητα και 120 λεπτα προς ολους σε εναν cu αριθμο καθε μηνα με 16.78.Τετοιον ορο επειδη με προβληματισες το εψαξα τουλαχιστον εγω δεν εχω.Τα προβληματα βεβαια αρχισαν απο την αρχη με την συγκεκριμενη εταιρεια, αλλα ευτυχως ειχα ζητησει να μου αποσταλει η προσφορα με mail ,το οποιο εχω κρατημενο και ετσι διευθετηθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά τώρα τι προσφορές παίζουν με adsl ή vdsl? Και καμιά τηλεφωνία...Εννοώ εκτός site... δίνω στον οτε φοιτητικό 23.5... Πολλά σε σχέση με αυτά που ακούω... το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλή γραμμή και να μπορώ να έχω δικά μου voip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 αυτό που εννοω ειανι ότι το πακετο (το στανταρ) πακετο της βοντα είναι στα 21 ευρω με την αυξηση πλεον. ΑΝ ΣΤΟ εχουν δωσει στα 18κατι, είναι με την προϋπόθεση να φερεισ έναν αριθμο ώστε να μετατραπει σε καρτοσυνδεση-καρτοσυμβολαιο-συμβολαιο. αν δεν το κανεις στο εξαμηνο, πληρωνεις ποινη 30 ευρω με το περας του εξαμηνου υγ. μηπως ξερει καποιος να μας αναφερει σε ποιο νουμερο καλουμε για πρόβλημα με την συνδεση (μακρυα από εμας) που να είναι χωρςι χρεωση??? όπως η γουιντ πχ εχει το 1212 80040013844 Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 80040013844 Sent from my Passport using Tapatalk αυτό είναι από σταθερό ή κινητο? και είναι χωρις χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ξέρουμε αν η Hol προσφέρει καμία έκπτωση, έστω και 1 ευρώ, αν πληρώνουμε τον λογαριασμό με κάρτα από το My Account; Αν πληρώσεις με κάρτα μέσω του site έχεις έκπτωση 1 ευρω στον επόμενο λογαριασμό. Τελικά πλήρωσα τον προηγούμενο λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας με κάρτα, και σήμερα βγήκε ο νέος λογαριασμός. Δεν είχε καμιά έκπτωση λόγω πληρωμής με κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τελικά πλήρωσα τον προηγούμενο λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας με κάρτα, και σήμερα βγήκε ο νέος λογαριασμός. Δεν είχε καμιά έκπτωση λόγω πληρωμής με κάρτα. Εδω και 2 χρόνο που πληρώνω με κάρτα απο το My home account εχω έκπτωση 1€η οποία φαίνετε στον επόμενο λογ/μο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Εμένα ο λογαριασμός λεει : Άλλες χρεώσεις / πιστώσεις Έκπτωση από συνδυασμό My Home e-bill + τρόπο εξόφλησης -0,81€ 23 -0,19€ -1,00€ Άρα αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να έχεις e-bill και πιστωτική κάρτα για να παίρνεις την έκπτωση του 1 ευρώ. EDIT : Με σταθερό από τη Vodafone, συνδυάζεις και κερδίζεις 1€ έκπτωση. Τώρα, λαμβάνοντας ηλεκτρονικά τον λογαριασμό σου (My Home e-bill) και πληρώνοντας τον με την κάρτα σου από το My home account ή με πάγια εντολή χρέωσης πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, κερδίζεις 1€ έκπτωση/ μήνα. https://myhomeaccount.vodafone.gr/myhol/HolOffers.aspx Edited June 5, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα. Επειδή μόλις ήρθα στο δίκτυο της σταθερής Vodafone, υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω το υπόλοιπο μου στα λεπτά ομιλίας προς κινητά; Τελικά κανένας δε ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τελικά κανένας δε ξέρει; Δυστυχώς δεν υπάρχει. Πριν ένας χρονο είχα ρωτήσει στην, τότε, hol. Για ευνόητους λόγους δε θέλουν να μπορούμε να το ελέγχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 αυτό είναι από σταθερό ή κινητο? και είναι χωρις χρεωση? Χωρίς χρέωση είναι. Από σταθερό σίγουρα, νομίζω και από κινητό. Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Χωρίς χρέωση είναι. Από σταθερό σίγουρα, νομίζω και από κινητό. Sent from my Passport using Tapatalk σε ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 2130013844 από κινητό και καταναλώνει τα λεπτά που έχεις...Λογικά θα είναι και απο σταθερό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Επαναφέρω μια απορία αλλά παρακαλώ επιχειρήματα για να βγάλω μια λύση... Δύο μήνες απομένουν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο (40 ευρώ σύνολο και οι δύο), μετακόμισα σε περιοχή που δεν έχει κάλυψη η Hol (υπάρχει γραμμή οτε αλλά δεν έχει δίκτυο η hol για να κάνω μεταφορά-φορητότητα της σύνδεσής μου) και η HOL μου λέει οτι είτε περιμένω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο, έιτε κάνω κατάργηση της γραμμής και πληρώνω το 70 ευρώ. Από την άλλη εγώ τους αναφέρω οτι πολύ ωραία θέλω να συνεχιστέι η συνεργασία μας στον άλλον αριθμό αλλά δεν είναι υπαιτιοτητά μου που δεν έχετε εκεί καθόλου υπηρεσίες, άρα δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την αναγκαστική διακοπή που πρέπει να κάνω. Επομένως διακοπή συμβολαίου, κατάργηση αριθμού(δεν με ενδιαφέρει) χωρίς να πληρώσω εγώ τα 70 Ευρώ. Και εκεί διαφωνούμε.... Απόψεις, επιχειρήματα, γνώμες, γεγονότα όλα αποδεκτά για να βγάλω μια άκρη αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Επαναφέρω μια απορία αλλά παρακαλώ επιχειρήματα για να βγάλω μια λύση... Δύο μήνες απομένουν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο (40 ευρώ σύνολο και οι δύο), μετακόμισα σε περιοχή που δεν έχει κάλυψη η Hol (υπάρχει γραμμή οτε αλλά δεν έχει δίκτυο η hol για να κάνω μεταφορά-φορητότητα της σύνδεσής μου) και η HOL μου λέει οτι είτε περιμένω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο, έιτε κάνω κατάργηση της γραμμής και πληρώνω το 70 ευρώ. Από την άλλη εγώ τους αναφέρω οτι πολύ ωραία θέλω να συνεχιστέι η συνεργασία μας στον άλλον αριθμό αλλά δεν είναι υπαιτιοτητά μου που δεν έχετε εκεί καθόλου υπηρεσίες, άρα δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την αναγκαστική διακοπή που πρέπει να κάνω. Επομένως διακοπή συμβολαίου, κατάργηση αριθμού(δεν με ενδιαφέρει) χωρίς να πληρώσω εγώ τα 70 Ευρώ. Και εκεί διαφωνούμε.... Απόψεις, επιχειρήματα, γνώμες, γεγονότα όλα αποδεκτά για να βγάλω μια άκρη αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ Συνοπτικά, αν το σπάσεις τώρα πληρώνεις 70 αν το αφήσεις να λήξει πληρώνεις 40. Αν το σπάσεις τώρα και πας να διεκδικήσεις τα 70 νομίζω θα χάσεις σε χρόνο (ή και χρήμα) περισσότερα από τα 40 που θα πλήρωνες στην αρχική και τελειωτική φάση. Επί της ουσίας νομίζω οτι η συγκεκριμένη σύμβαση για την οποία σε δεσμεύει το 70άρι αφορά την παροχή υπηρεσιών στην συγκεκριμένη περιοχή στην οποία υπάρχει διαθεσιμότητα, από την οποία φεύγεις εσύ κατ επιλογή σου (όχι λόγω ανωτέρας βίας π.χ. σεισμό ή φωτιά), άρα νομίζω δεν στέκει το επιχείρημα που θέτεις. Πες οτι έφευγες εξωτερικό, θα είχες την ίδια απαίτηση να μην πληρώσεις επειδή δεν έχει διαθεσιμότητα εκει που πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Συνοπτικά, αν το σπάσεις τώρα πληρώνεις 70 αν το αφήσεις να λήξει πληρώνεις 40. Αν το σπάσεις τώρα και πας να διεκδικήσεις τα 70 νομίζω θα χάσεις σε χρόνο (ή και χρήμα) περισσότερα από τα 40 που θα πλήρωνες στην αρχική και τελειωτική φάση. Επί της ουσίας νομίζω οτι η συγκεκριμένη σύμβαση για την οποία σε δεσμεύει το 70άρι αφορά την παροχή υπηρεσιών στην συγκεκριμένη περιοχή στην οποία υπάρχει διαθεσιμότητα, από την οποία φεύγεις εσύ κατ επιλογή σου (όχι λόγω ανωτέρας βίας π.χ. σεισμό ή φωτιά), άρα νομίζω δεν στέκει το επιχείρημα που θέτεις. Πες οτι έφευγες εξωτερικό, θα είχες την ίδια απαίτηση να μην πληρώσεις επειδή δεν έχει διαθεσιμότητα εκει που πας; Κοίτα, δεν είμαι παράλογος για το επιχείρημα με το εξωτερικό εκεί θα πλήρωνα και όλα καλα. Εκεί που κολλάω και θέλω γνώμες, είναι το γεγονός οτι σε υφιστάμενη γραμμή θέλω να μεταφέρω τις υπηρεσίες που έχω και δεν διαθέτουν. Το επιχείρημα σου για την παροχή υπηρεσιών στην συγκεκριμένη διευθυνση είναι οκ. P.S: Στην αίτηση μεταφοράς γράφει και αυτό ". Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η μεταφορά της υπηρεσίας που λαμβάνω στη νέα διεύθυνη, για οποιονδήποτε λόγο, η εν λόγω υπηρεσία θα καταργηθεί στην παρούσα (παλαιά) διεύθυνση, τη δηλωθείσα ημερομηνία κατάργησης. Ως εκ τούτου και για το λόγο αυτόν υπέχω υποχρέωση να υποβάλλω, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση, είτε αίτηση φορητότητας του αριθμού μου σε άλλο πάροχο είτε αίτηση διακοπής της υπηρεσίας με παράλληλη απώλεια του αριθμού μου." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Κοίτα, δεν είμαι παράλογος για το επιχείρημα με το εξωτερικό εκεί θα πλήρωνα και όλα καλα. Εκεί που κολλάω και θέλω γνώμες, είναι το γεγονός οτι σε υφιστάμενη γραμμή θέλω να μεταφέρω τις υπηρεσίες που έχω και δεν διαθέτουν. Το επιχείρημα σου για την παροχή υπηρεσιών στην συγκεκριμένη διευθυνση είναι οκ. P.S: Στην αίτηση μεταφοράς γράφει και αυτό ". Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η μεταφορά της υπηρεσίας που λαμβάνω στη νέα διεύθυνη, για οποιονδήποτε λόγο, η εν λόγω υπηρεσία θα καταργηθεί στην παρούσα (παλαιά) διεύθυνση, τη δηλωθείσα ημερομηνία κατάργησης. Ως εκ τούτου και για το λόγο αυτόν υπέχω υποχρέωση να υποβάλλω, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση, είτε αίτηση φορητότητας του αριθμού μου σε άλλο πάροχο είτε αίτηση διακοπής της υπηρεσίας με παράλληλη απώλεια του αριθμού μου." Η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας δεν οφείλεις να πληρώσεις τίποτα για πρόωρη διακοπή. Εσύ απλά κάνεις την αίτηση μεταφοράς και εφόσον ο πάροχος σου απαντήσει αρνητικά κάνεις φορητότητα. Αυτό λέει άλλωστε και η σημείωση που παραθέτεις. Ακόμη και να σου χρεώσουν κάτι, δεν χάνεις τίποτα να το αφήσεις απλήρωτο και να στείλεις καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και την ΕΕΤΤ για να διαγράψουν την οφειλή. Προσωπικά αυτό θα έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Επαναφέρω μια απορία αλλά παρακαλώ επιχειρήματα για να βγάλω μια λύση... Δύο μήνες απομένουν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο (40 ευρώ σύνολο και οι δύο), μετακόμισα σε περιοχή που δεν έχει κάλυψη η Hol (υπάρχει γραμμή οτε αλλά δεν έχει δίκτυο η hol για να κάνω μεταφορά-φορητότητα της σύνδεσής μου) και η HOL μου λέει οτι είτε περιμένω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο, έιτε κάνω κατάργηση της γραμμής και πληρώνω το 70 ευρώ. Από την άλλη εγώ τους αναφέρω οτι πολύ ωραία θέλω να συνεχιστέι η συνεργασία μας στον άλλον αριθμό αλλά δεν είναι υπαιτιοτητά μου που δεν έχετε εκεί καθόλου υπηρεσίες, άρα δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την αναγκαστική διακοπή που πρέπει να κάνω. Επομένως διακοπή συμβολαίου, κατάργηση αριθμού(δεν με ενδιαφέρει) χωρίς να πληρώσω εγώ τα 70 Ευρώ. Και εκεί διαφωνούμε.... Απόψεις, επιχειρήματα, γνώμες, γεγονότα όλα αποδεκτά για να βγάλω μια άκρη αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ Εννοείται οτι αφού η διακοπή γίνεται δίχως δική σου υπαιτιότητα, δεν οφείλεις να πληρώσεις τα 70€. Αφού δε σε ενδιαφέρει η κατάργηση του αριθμού, μην τους δώσεις μία. Έλεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αυτό λέει άλλωστε και η σημείωση που παραθέτεις. Το αντίθετο λέει η σημείωση, οτι αν δεν είναι δυνατή η μεταφορά αποδέχεται ο συνδρομητής οτι θα γίνει αποσύνδεση στην παρούσα του διεύθυνση (και όχι π.χ. στην νέα) και άρα θα είναι υπόλογος για το τέλος αποσύνδεσης. Εγώ λοιπόν έχω την αίσθηση οτι για να υπάρχει τέτοια σημείωση το θέμα έχει προκύψει ξανά και θα είναι απόλυτα καλυμένοι αν ο συνδρομητής υπογράψει τον όρο αυτό - αν δεν τον υπογράψει σημαίνει οτι διατηρεί την διεύθυνση που έχει. Και επειδή γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν και μπερδεύουν όσους φίλους δεν γνωρίζουν, η αλλαγή διεύθυνσης είναι ξεκάθαρα υπαιτιότητα του συνδρομητή, η σύμβαση υπογράφηκε για παροχή υπηρεσιών στην υφιστάμενη διεύθυνση και όχι απανταχού στην Ελληνική επικράτεια. Η τηλεφωνία των παρόχων πλην του ΟΤΕ δεν ορίζεται ως καθολική υπηρεσία, συνεπώς δεν είναι υποχρεωτική η κάλυψη παντού. Επιπλέον, το να κάνει φορητότητα ένας συνδρομητής δεν σημαίνει οτι δεν συνεχίζει να χρωστάει το τέλος αποσύνδεσης στην προηγούμενη εταιρία του, η οποία - μέσω εισπρακτικής - μπορεί να εκδόσει διαταγή πληρωμής (προφανώς θα πρέπει τα χρωστουμενα να ξεπεράσουν τα 150 για να τους βγουν τα έξοδα). Η μόνη πιθανότητα να διεκδικήσει κάτι ο φίλος είναι αν έκανε αίτηση νέας σύνδεσης στη νέα διεύθυνση (υπό άλλο όνομα προφανώς) και του την έκανε δεκτή ενώ ταυτόχρονα δεν έκανε δεκτή την αίτηση μεταφοράς, περίπτωση δηλαδή να του λένε ψευδώς οτι δεν υπάρχει κάλυψη στη νέα διεύθυνση για να εισπράξουν τα 70. Σε κάθε περίπτωση ξαναλέω, το προτιμότερο και αμεσότερο κατά τη γνώμη μου είναι να το αφήσει να λήξει με τα 2Χ20= 40 ευρώ για τα πάγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts