Jump to content

polfan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by polfan

  1. Θα το βγάλει το split screen και σε stable update άραγε ή όχι;
  2. Την 9.5.2 εννοείς; Έχει σίγουρα split screen με android 6; Εγώ έχω ακόμα την 8.5.3 θα μου έρθει κατευθείαν η τελευταία Global ή πρέπει να κάνω την 9. 2.3 που μου έχει βγάλει ειδοποίηση και δεν την κάνω;
  3. Σωστός ο Χάρης. Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει μια χαρά.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μιας και δεν προλαβαίνω να πάρω sim από uk, θα πάρω δεύτερο κινητό για Hotspot με τουρκική sim. Ευχαριστώ. Θα πω όμως άλλη μία φορά για το πόσο ληστρικές είναι οι χρεώσεις της Wind στην Τουρκία.
  5. Καλησπέρα, θα πάω Τουρκία για επαγγελματικους λόγους και για κάθε ημέρα θέλω 15€ μόνο για ελάχιστα ΜΒ data. Ναι καλά διαβάσατε. Επίσης εισερχομενες και εξερχόμενες κλήσεις φωτιά (πάνω από 2,5€/κλήση...) Επίσης σε data εκτός προγράμματος περίπου 13€/KB. Nαι ναι ανά KB. Αν αυτό δεν είναι ληστεία τότε τι είναι; Για 5 ημέρες δε μου φτάνουν 100€... Καμιά ιδέα κανείς;
  6. Καλησπέρα, εγώ έχω την 8.2.3.0 και μου εμφανίζει ειδοποίηση για να εγκαταστήσω την 8.2.4.0. Δίχως να εγκαταστήσω την 8.2.4.0, θα μου έρθει ειδοποίηση για την 8.5.2.0. ή όχι; Ευχαριστώ.
  7. polfan

    Wind Roaming F.A.Q.

    Δεν έχω το φοιτητικό πακέτο. Θα βάλω, όπως είπες, πρόγραμμα ομιλίας και δεδομένων και sms μόνο από viber.
  8. polfan

    Wind Roaming F.A.Q.

    Νικόλα, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
  9. polfan

    Wind Roaming F.A.Q.

    Καλησπέρα, Θα πάω Γερμανία για τρεις ημέρες και καθώς η δουλειά δε μας παρέχει κινητό, θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλεύσει τι θα ήταν συμφερότερο να ενεργοποιήσω; Θα χρειαστώ μόνο 100ΜΒ data, 1h max ομιλία και καμιά 20ριά SMS Ευχαριστώ πολύ
  10. Ευχαριστούμε φίλε μου για την ενημέρωση.
  11. Ακριβώς όπως τα έγραψες είναι. Το επόμενο βήμα είναι να πάψουν την έκπτωση του e-bill. Αυτή είναι παροχή και δε θα χρειαστούν καμια απολύτως δικαιολογία.
  12. Πράγματι, νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν. Τί νόημα έχει να προσφέρεις απεριόριστα σταθερά όταν το 95% των συνδέσεών σου έχει απεριόριστα σταθερά; Για τα κινητά πόσοι χρησιμοποιούν πάνω από 200' σε ΟΙΚΙΑΚΕΣ γραμμές;
  13. Δυστυχώς σε εμένα δεν δούλεψε ή απενεργοποίηση των εφαρμογών σύμφωνα με το βιντεάκι
  14. Εμφανέστατος ο σεβασμός στον συνδρομητή - πελάτη...
  15. Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα με πολλή δυσκολία την άλλαξαν δωρεάν. Επέμεναν, ενώ τους έδειχνα το sms που είχα δεχτεί και το έγραφε ρητά! Μέχρι και ειρωνεία του τύπου: "Να πας στα κεντρικά να στην αλλάξουν" και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες Κουτοπονηριές από κουτσαβάκια που πήραν franchise μαγαζί και θέλουν να κάνουν απόσβεση, με κάθε τρόπο, σε 12 μήνες!
  16. Το ίδιο ακριβώς και εγώ... Από το 1997 συνεχόμενα πελάτης. Μετά από 20 χρόνια πλήρης απογοήτευση. Έστειλα και γραπτώς τα παραπονά μου.
  17. To apollo lite υπερέχει εκτός απο την μπαταρία. Όχι οτι υστερεί, απλως του oukitel είναι θηρίο.
  18. Η τιμή έχει πάρει την ανιούσα ή μου φαίνεται; Αν μπορείτε προτείνετέ μου από που να το αγοράσω (κατά προτίμηση eu wharehouse). Ευχαριστώ
  19. Μόλις τελείωσα το chat και ΝΑΙ όπως τα λες είναι: Σβήνουν ΚΑΙ όλα τα τυχόν ενεργοποιημένα πακέτα (έστω και αν ενεργοποιήθηκαν μόλις χθες!). Πάντως σημείωσε τη δυσαρέσκεια μου... οπότε μένω ήσυχος! Σημ.: Είμαι συνδρομητής στην ΤΙM συνεχόμενα από το 1996, δε συνηθίζω να γκρινιάζω, αλλά αυτή η πολιτική, πραγματικά, με ξεπερνάει.
  20. Δεν παίζει ούτε το chat τώρα... Άλλα προβλήματα δεν είχαμε, προσθέσαμε και άλλο ένα. Έλεος δλδ!!!
  21. Αυτήν ακριβώς την απορία έχω και εγώ. Σήμερα τελειώνει το τρίμηνο στον αριθμό μου, οπότε αύριο θα σου απαντήσω...
  22. Καλησπέρα, Πώς λειτουργεί το promotion στο παρακάτω link? http://www.coolicool.com/vernee-apollo-lite-helio-x20-4gb-ram-32gb-rom-mtk6797-23ghz-deca-core-55-inch-25d-corning-gorilla-g-43468 Στήνεσαι πάνω στο PC μέχρι η τιμή να γίνει 99$ αλλιώς αγοράζεις 199$? Κατάλαβα σωστά? Ευχαριστώ.
  23. Καλησπέρα, κάντε καμιά πρόταση από που να το αγοράσω. Δε με νοιάζει να περιμένω αρκετές ημέρες αλλά δε θέλω να μπλεξω με τελωνείο. Ευχαριστώ.
  24. Πλήρωσες τελωνείο, αν ναι πόσο?
×
×
  • Create New...