daidalus0084 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εμενα με πήραν τηλέφωνο για προσφορά..εχω Forthnet πολλα χρόνια ταχύτητες πάντα 5-6 mbps down σταθερά.. Για τα βασικά καλα είναι δεν κολλάει.Η Vodafone με κάποιους ελέγχους που έκανε οσο μιλούσαμε μου είπε οτι η θεωρητικά μέγιστη που μπορώ να πιάσω είναι 12 down και υπολογίζει γύρω στα 10mbps..Γίνεται αυτό;Δεν έχουν όλοι οι εναλλακτικοι την ίδια ταχύτητα περίπου;Επειδή δεν εχω μεγάλη εμπειρία δεν ξέρω τι να πιστέψω...Στην πόλη των Τρικάλων αν παίζει ρόλο. φιλε μου μηπως εχεις κρατησει το νουμερο απο το οποιο σε καλεσαν για προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Χαίρετε, Έκανα φορητότητα στη Vodafone με VDSL 50 κ μόλις σήμερα ήρθε κ το μόντεμ! Ήθελα να τους ρωτήσω κ αυτούς, αλλά το έστειλαν πολύ νωρίς κ δεν πρόλαβα. Υπάρχει "επιλογή" μεταξύ μοντέλων μόντεμ? Δηλ για VDSL υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να έχουν άλλο μοντέλο? Παίζω online παιχνίδια, οπότε ξέρετε αν κάποιο από αυτά που δίνει είναι καλύτερο γι αυτή την δουλειά? Να πετυχαίνεις καλύτερο ping κλπ? Έχουν επιλογή fastpath? Γιατί μόλις κάπου διάβασα ότι δεν γίνεται στη Vodafone, αλλού ότι δεν γίνεται γενικά με VDSL. Τι ξέρετε ότι ισχύει? Ευχαριστώ! Edited January 24, 2018 by alex17563 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 φιλε μου μηπως εχεις κρατησει το νουμερο απο το οποιο σε καλεσαν για προσφορα? Οχι δεν το κράτησα,αν ξαναπάρουν θα στο δώσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Γεια σας. Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος.εχει ο φιλος μου σταθερο vodafone 1χρονο.στην αθηνα. Το χρησιμοποιει μονο για ιντερνετ. Το νοεμβριο εκανε ανανεωση για αλλον 1 χρονο. Τωρα κανουμε ξαφνικη μετακομιση στο σπιτι το δικο μας σε αλλη πολη. Το σπιτι εκεινο εχει ιντερνετ απο την ιδια εταιρια. Για να κοψουμε αυτο στην αθηνα μας ζητουν 120ε. Κοιταξα να κοψουμε Το αλλο στην αλλη πολη αλλα και για εκεινο θελουν 120ε. Μου ειπαν οτι μπορω να δωσω καπου τη γραμη (μιλαω για το αθηναικο) αλλα δε τη χρειαζετε κανενας. Μπορω με καποιον τροπο να γλιτωσω αυτα τα 120 η να δωσω λιγοτερα? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Γεια σας. Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος.εχει ο φιλος μου σταθερο vodafone 1χρονο.στην αθηνα. Το χρησιμοποιει μονο για ιντερνετ. Το νοεμβριο εκανε ανανεωση για αλλον 1 χρονο. Τωρα κανουμε ξαφνικη μετακομιση στο σπιτι το δικο μας σε αλλη πολη. Το σπιτι εκεινο εχει ιντερνετ απο την ιδια εταιρια. Για να κοψουμε αυτο στην αθηνα μας ζητουν 120ε. Κοιταξα να κοψουμε Το αλλο στην αλλη πολη αλλα και για εκεινο θελουν 120ε. Μου ειπαν οτι μπορω να δωσω καπου τη γραμη (μιλαω για το αθηναικο) αλλα δε τη χρειαζετε κανενας. Μπορω με καποιον τροπο να γλιτωσω αυτα τα 120 η να δωσω λιγοτερα? Αναγκαστικα τα πληρωνεις τα 120€.Αν στην αθηνα νοικιαζε ο φιλος σπιτι,μπορει να μιλησει με τον ιδιοκτητη ωστε να παρει ο επομενος ενοικιαστης που θα μπει στο σπιτι την γραμμη του φιλου σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbel Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα, Στις 22 Ιανουαρίου έμαθα ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε σε vdsl. Προσπάθησα να ρυθμίσω το router αλλά δεν μπορούσε να συγχρονηστεί σε vdsl ταχύτητα. Οι τεχνικοί μου είπαν θα το κοιτάξουν αλλά αντί να το φτιάξουν μου διέκοψαν εντελώς την πρόσβαση. Από τότε και μέχρι στιγμής δεν έχω Internet. Η δικαιολογία: Δώσαμε την βλάβη στον ΟΤΕ και αυτός δεν αποκρίνεται. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθώ πέρα από το να καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και τι μπορώ να διεκδικήσω ως αποζημίωση πέραν της επιστροφής του παγίου για τις μέρες που δεν έχω υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα, Στις 22 Ιανουαρίου έμαθα ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε σε vdsl. Προσπάθησα να ρυθμίσω το router αλλά δεν μπορούσε να συγχρονηστεί σε vdsl ταχύτητα. Οι τεχνικοί μου είπαν θα το κοιτάξουν αλλά αντί να το φτιάξουν μου διέκοψαν εντελώς την πρόσβαση. Από τότε και μέχρι στιγμής δεν έχω Internet. Η δικαιολογία: Δώσαμε την βλάβη στον ΟΤΕ και αυτός δεν αποκρίνεται. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθώ πέρα από το να καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και τι μπορώ να διεκδικήσω ως αποζημίωση πέραν της επιστροφής του παγίου για τις μέρες που δεν έχω υπηρεσίες. Καλησπέρα, σου έστειλαν router για VDSL; Ο ξάδερφος μου είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, διότι αναβάθμισαν τη γραμμή σε VDSL και την σύνδεσαν σε χαλκό αντί για οπτική ίνα οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Διευκρίνισε και απαίτησε να μην χρεωθείς για τις μέρες που δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. Κάτι αντίστοιχο που έκανε ο ξάδερφος μου και το δέχτηκαν. Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Εκτός και αν ακυρώσεις την οποία αναβάθμιση. Συνέχισε να τους καλεις και ζήτα τον προϊστάμενο για τις νέες συνδέσεις. Φοβησε τους. Ειδάλλως πολλοί υπάλληλοι δεν δίνουν ιδιαίτερη βάση και δεν ασχολούνται. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εχθές παρακολούθησα μέσω Vodafone tv (Πακέτο Novasports) τον αγώνα Ολυμπιακός ΑΕΚ, Τα σπασίματα στην εικόνα κάθε 15 δευτερόλεπτα ήταν απίστευτα και πλήρη απογοήτευση. Τελείωσε ο αγώνας και το κανάλι έπαιζε κανονικότητα, προφανώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ας το πούμε σε περίοδο αιχμής. Αν δεν γίνει κάτι δεν πρόκειται να το κρατήσω το αθλητικό πακέτο. Προσοχή λοιπόν σε μελλοντικούς πελάτης για το Vodafone tv Novasports. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εχθές παρακολούθησα μέσω Vodafone tv (Πακέτο Novasports) τον αγώνα Ολυμπιακός ΑΕΚ, Τα σπασίματα στην εικόνα κάθε 15 δευτερόλεπτα ήταν απίστευτα και πλήρη απογοήτευση. Τελείωσε ο αγώνας και το κανάλι έπαιζε κανονικότητα, προφανώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ας το πούμε σε περίοδο αιχμής. Αν δεν γίνει κάτι δεν πρόκειται να το κρατήσω το αθλητικό πακέτο. Προσοχή λοιπόν σε μελλοντικούς πελάτης για το Vodafone tv Novasports.πάρε τους τηλ και κραξε τους. να καταλάβουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εγω παλι τον ιδια μια χαρα τον αγωνα,ουτε ενα σπασιμο,γενικα μια χαρα δεν εχω προβλημα με το vodafone tv. Επειδη μου εκανε παλια καποια σπασιματα πρεπει να βγαλεις απο το ρευμα τον αποκωδικοποιητη και ρουτερ για 5 λεπτα, να βαλεις στο ρευμα πρωτα το ρουτερ να συνχρονιση και μετα να ανοιξεις τον αποκωδικοποιητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnBot Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Νέος στο φόρουμ και αρχίζω με ένα πρόβλημα που προέκυψε. Έχω σύνδεση σταθερής wind από το 2015 σε μαγαζί. Τον Νοέμβρη που πέρασε έγινε ανανέωση συμβολαίου μονομερώς από την εταιρεία. Σε ένα μήνα το μαγαζί θα κλείσει. Σε ερώτησή μου για διακοπή του συμβολαίου μου είπαν ότι δεν γίνεται κι αν γίνει θα επιβαρυνθώ όλο το ποσο που υπολοίπεται για τη συμπλήρωση του 24μηνου. Υπάρχει τρόπος να κάνω διακοπή χωρίς να πληρώνω κερατιάτικα;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας όσοι απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Θα πρέπει να δεις στο συμβόλαιο σου αν αναφέρει οτιδήποτε για αυτόματη ανανέωση. Πάντα με το σκεπτικό ότι δεν σε ενημέρωσαν, έστω και τηλεφωνικά, για την ανανέωση, ώστε να την δεχτείς. Ίσως βέβαια καλύτερα να ρωτήσεις και στο σωστό θέμα περί wind, ίσως να ξέρουν περισσότερα, καθώς το παρόν αφορά vodafone Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Όπως είχα προαναφέρει χάλια η μετάδοση των αγώνων από την VODAFONE TV, Και για να είμαι ειλικρινής τα κανάλια παίζουν κανονικά αλλά σε αθλητικό σημαντικό αγώνα τα σπασίματα στην εικόνα δεν έχουν τελειωμό. Το ποτήρι ξεχείλισε εχθές στον αγώνα Ατρόμητος Ολυμπιακός. Φώναξα και παρέα να το δούμε και έγινα ρεζίλι. Από τον προηγούμενο αγώνα Ολυμπιακός ΑΕΚ είχα στείλει e-mail για την αποδέσμευση μου καθώς και να μην χρεωθώ καμία ρήτρα. Απάντηση δεν έχω πάρει. Σήμερα έστειλα έντονο e-mail για την αποδέσμευση μου στα Novasports. Εκεί λοιπόν που κοίταζα και για VDSL ανακαλύπτω ξαφνικά για πρώτη φορά στα χρονικά ότι η Vodafone Πλέον έχει κάλυψη. (Πριν μια εβδομάδα δεν είχε) Με την ευκαιρία να αναφέρω και τα παράπονα μου για το Vodafone TV και την αθλητική συνδρομή ρωτάω και για το πενηντάρι VDSL και μου λέει ο εκπρόσωπος το εξής: Ναι έχουμε κάλυψη με εγγύηση ταχύτητας μέχρι 45 αλλά επειδή η υποδομή περνάει μέσα από την Cosmote δεν γίνεται να έχετε VDSL γιατί έχετε Vodafone TV. Εγώ καίγομαι για VDSL. Τώρα ζήτησα να με καλέσουν για διακοπή για το Vodafone Τv και μπας βρούμε την χρυσή τομή. Επίσης μου είπε για VDSL το πακέτο μου πάει περίπου στα 33€ ενώ εγώ βρίσκομαι στα 17 και δωρεάν το Vodafone TV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Όπως είχα προαναφέρει χάλια η μετάδοση των αγώνων από την VODAFONE TV, Και για να είμαι ειλικρινής τα κανάλια παίζουν κανονικά αλλά σε αθλητικό σημαντικό αγώνα τα σπασίματα στην εικόνα δεν έχουν τελειωμό. Το ποτήρι ξεχείλισε εχθές στον αγώνα Ατρόμητος Ολυμπιακός. Φώναξα και παρέα να το δούμε και έγινα ρεζίλι. Από τον προηγούμενο αγώνα Ολυμπιακός ΑΕΚ είχα στείλει e-mail για την αποδέσμευση μου καθώς και να μην χρεωθώ καμία ρήτρα. Απάντηση δεν έχω πάρει. Σήμερα έστειλα έντονο e-mail για την αποδέσμευση μου στα Novasports. Εκεί λοιπόν που κοίταζα και για VDSL ανακαλύπτω ξαφνικά για πρώτη φορά στα χρονικά ότι η Vodafone Πλέον έχει κάλυψη. (Πριν μια εβδομάδα δεν είχε) Με την ευκαιρία να αναφέρω και τα παράπονα μου για το Vodafone TV και την αθλητική συνδρομή ρωτάω και για το πενηντάρι VDSL και μου λέει ο εκπρόσωπος το εξής: Ναι έχουμε κάλυψη με εγγύηση ταχύτητας μέχρι 45 αλλά επειδή η υποδομή περνάει μέσα από την Cosmote δεν γίνεται να έχετε VDSL γιατί έχετε Vodafone TV. Εγώ καίγομαι για VDSL. Τώρα ζήτησα να με καλέσουν για διακοπή για το Vodafone Τv και μπας βρούμε την χρυσή τομή. Επίσης μου είπε για VDSL το πακέτο μου πάει περίπου στα 33€ ενώ εγώ βρίσκομαι στα 17 και δωρεάν το Vodafone TV. Μπορείς να μου πεις τι πρόγραμμα έχεις και πληρώνεις 17 Ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μπορείς να μου πεις τι πρόγραμμα έχεις και πληρώνεις 17 Ευρώ; 24 Ιντερνετ, 5 ώρες προς κινητά, απεριόριστα σταθερά, δωρεάν το vodafone tv για 2 χρόνια. Τελική τιμή: 16,98€ συνολική έκπτωση 65% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Έχει κάποιος νούμερο σταθερού με αστική χρέωση από εξυπηρέτηση πελατών για φορητότητα με ενδιαφέρει. Όχι τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη. Όχι το 13830 γιατί από πάροχο wind που έχω τώρα έχει μεγάλη χρέωση. Ευχαριστώ. Edited February 12, 2018 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 13894 δωρεάν από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 13894 δωρεάν από κινητό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου μόλις έκανα αίτημα φορητότητας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirmiliotis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 ΓΕΙΑ ΣΑΣ..εκανα στις 21.01 συμβολαιο στην βονταφον σταθερης μς τηλεοραση.η κα που μου τηλεφωνησε με διαβεβαιωσε οτι θα μου στειλει ενα ρουτερ της προκοπης με 2 κεραιες και κουμπι για να ανοιγοκλεινω το wifi.αντι για αυτο σημερα 12/2 μου στειλανε ενα ρουτερ της κακιας ωρας χωρις τον εξοπλισμο και πρεπει λεει να το συνδεσω για τρεις μερες για να μου στειλουν εξοπλισμο.συνδεθηκα στην βονταφον στις 8/2.ξερει κανεις αν μπορω να ξαναγυρισω στην παλια μου συνδεση στην φορθνετ χωρις κοστος;στην βονταφον μου ειπανε οτι για την διακοπη θελουν 155 ευρω προστιμο λενε.μπορει κανεις να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 ΓΕΙΑ ΣΑΣ..εκανα στις 21.01 συμβολαιο στην βονταφον σταθερης μς τηλεοραση.η κα που μου τηλεφωνησε με διαβεβαιωσε οτι θα μου στειλει ενα ρουτερ της προκοπης με 2 κεραιες και κουμπι για να ανοιγοκλεινω το wifi.αντι για αυτο σημερα 12/2 μου στειλανε ενα ρουτερ της κακιας ωρας χωρις τον εξοπλισμο και πρεπει λεει να το συνδεσω για τρεις μερες για να μου στειλουν εξοπλισμο.συνδεθηκα στην βονταφον στις 8/2.ξερει κανεις αν μπορω να ξαναγυρισω στην παλια μου συνδεση στην φορθνετ χωρις κοστος;στην βονταφον μου ειπανε οτι για την διακοπη θελουν 155 ευρω προστιμο λενε.μπορει κανεις να βοηθησει; Καλησπέρα, Εφόσον υπάρχει συμβόλαιο, για να το σπάσεις πρέπει να πληρώσεις τη ρήτρα. Δεν καταλαβαίνω όμως τι εννοείς "της κακιάς ώρας". Προσωπικά μου έστειλαν πρόσφατα ρούτερ από τη Vodafone, ένα μικρό άσπρο, ZTE και είναι άριστο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 ΓΕΙΑ ΣΑΣ..εκανα στις 21.01 συμβολαιο στην βονταφον σταθερης μς τηλεοραση.η κα που μου τηλεφωνησε με διαβεβαιωσε οτι θα μου στειλει ενα ρουτερ της προκοπης με 2 κεραιες και κουμπι για να ανοιγοκλεινω το wifi.αντι για αυτο σημερα 12/2 μου στειλανε ενα ρουτερ της κακιας ωρας χωρις τον εξοπλισμο και πρεπει λεει να το συνδεσω για τρεις μερες για να μου στειλουν εξοπλισμο.συνδεθηκα στην βονταφον στις 8/2.ξερει κανεις αν μπορω να ξαναγυρισω στην παλια μου συνδεση στην φορθνετ χωρις κοστος;στην βονταφον μου ειπανε οτι για την διακοπη θελουν 155 ευρω προστιμο λενε.μπορει κανεις να βοηθησει; Αφού θα σου στείλοουν τον εξοπλισμό σε 3 ημέρες δεν βλέπω πραγματικά τον λόγο να φύγεις. Αν φύγεις θα σου δώσει η Forthnet το modem πιό γρήγορα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλησπέρα. Είχα συμβόλαιο με την Vodafone το οποίο και τήρησα μέχρι το τέλος. 2 μήνες πρίν λήξει πήγα σε κατάστημα της vodafone και δήλωσα ότι θα διακόψω στο τέλος του συμβολαίου. Η κοπέλα έκανε αυτό (προφανώς θέλω να πιστεύω) που έπρεπε να κάνει και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Πράγματι μου έστειλαν μήνυμα ότι βρίσκομαι σε διαδικασία διακοπής χωρίς όμως τηλεφωνική επικοινωνία. Μετά το "υποτιθέμενο" τέλος του συμβολαίου και αφού εχω εξωφλήσει και τον τελευταίο λογαριασμό ως εκ θαύματος η σύνδεση δεν είχε διακοπεί. Λιγες μέρες πριν την ημερομηνία της διακοπής ξαναπήγα στο κατάστημα όπου η κοπέλα μου επιβεβαίωσε ότι στις 5/1/18 η σύνδεση θα διακοπεί. Ομως μου έστειλαν καινούριο λογαριασμό. Ξανά στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθώ και η κοπέλα μου λέει ότι έπρεπε να είχα ξαναπάει στο κατάστημα. Διαμαρτυρήθηκα φυσικά με έντονο τρόπο γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό και ούτε έχω χρόνο. Με λίγα λόγια γίναμε μαλλιά-κουβάρια. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα. Είχα συμβόλαιο με την Vodafone το οποίο και τήρησα μέχρι το τέλος. 2 μήνες πρίν λήξει πήγα σε κατάστημα της vodafone και δήλωσα ότι θα διακόψω στο τέλος του συμβολαίου. Η κοπέλα έκανε αυτό (προφανώς θέλω να πιστεύω) που έπρεπε να κάνει και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Πράγματι μου έστειλαν μήνυμα ότι βρίσκομαι σε διαδικασία διακοπής χωρίς όμως τηλεφωνική επικοινωνία. Μετά το "υποτιθέμενο" τέλος του συμβολαίου και αφού εχω εξωφλήσει και τον τελευταίο λογαριασμό ως εκ θαύματος η σύνδεση δεν είχε διακοπεί. Λιγες μέρες πριν την ημερομηνία της διακοπής ξαναπήγα στο κατάστημα όπου η κοπέλα μου επιβεβαίωσε ότι στις 5/1/18 η σύνδεση θα διακοπεί. Ομως μου έστειλαν καινούριο λογαριασμό. Ξανά στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθώ και η κοπέλα μου λέει ότι έπρεπε να είχα ξαναπάει στο κατάστημα. Διαμαρτυρήθηκα φυσικά με έντονο τρόπο γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό και ούτε έχω χρόνο. Με λίγα λόγια γίναμε μαλλιά-κουβάρια. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Θα σου πρότεινα να κάνεις έγγραφη αμφισβήτηση των χρεώσεων μετά την ημερομηνία της αίτησης διακοπής, με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο Καταναλωτή. Βεβαίως η διακοπή δεν γίνεται ποτέ αμέσως, αλλά δύο μήνες παραπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα. Είχα συμβόλαιο με την Vodafone το οποίο και τήρησα μέχρι το τέλος. 2 μήνες πρίν λήξει πήγα σε κατάστημα της vodafone και δήλωσα ότι θα διακόψω στο τέλος του συμβολαίου. Η κοπέλα έκανε αυτό (προφανώς θέλω να πιστεύω) που έπρεπε να κάνει και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Πράγματι μου έστειλαν μήνυμα ότι βρίσκομαι σε διαδικασία διακοπής χωρίς όμως τηλεφωνική επικοινωνία. Μετά το "υποτιθέμενο" τέλος του συμβολαίου και αφού εχω εξωφλήσει και τον τελευταίο λογαριασμό ως εκ θαύματος η σύνδεση δεν είχε διακοπεί. Λιγες μέρες πριν την ημερομηνία της διακοπής ξαναπήγα στο κατάστημα όπου η κοπέλα μου επιβεβαίωσε ότι στις 5/1/18 η σύνδεση θα διακοπεί. Ομως μου έστειλαν καινούριο λογαριασμό. Ξανά στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθώ και η κοπέλα μου λέει ότι έπρεπε να είχα ξαναπάει στο κατάστημα. Διαμαρτυρήθηκα φυσικά με έντονο τρόπο γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό και ούτε έχω χρόνο. Με λίγα λόγια γίναμε μαλλιά-κουβάρια. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Έκανες γρατη αίτηση διακοής την πρώτη φορά και έχεις αντίγραφο; μέχρι και 30 μέρες μετα προγραμματίζεται η διακοπή και αμέσως μετα εκδίδεται εκκαθαριστικός λογαριασμός. Μηπως λοιπον ειναι ο τελευταίος εκκαθαριστικος αυτος που ελαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλησπερα Θέλω να κάνω φορητοτητα από ΟΤΕ ίντερνετ σε Vodafone αλλά στην τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι χρειάζεται μια εγγύηση 300 ευρώ για να προχωρήσουμε την διαδικασία. Τι είναι αυτό; καινούργιο; είχα κ παλιά ίντερνετ στην Vodafone αλλά μετά από κάποιους μήνες άλλαξα σπίτι κ στην αίτηση μεταφοράς ο ΟΤΕ τους την ακύρωσε λόγω έλλειψης ζευγους με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η αίτηση. Τώρα που τελείωσε η δέσμευση που έχω στον ΟΤΕ θέλω να επιστρέψω στην Vodafone και μου είπαν για την εγγύηση. Τι μου προτείνετε να κάνω; πριν πάω σε άλλο εναλλακτικο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts