Jump to content

pantierakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    541
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by pantierakos

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείτε συνδρομή Ελληνική Playstation Plus 12 μήνη, Τιμή 45€ Μη διαπραγματεύσιμη. Η Διαδικασία μπορεί να γίνει με χέρι με χέρι, ή Κατάθεση στην τράπεζα και απευθείας μόλις εμφανιστεί η κατάθεση θα γίνει η αποστολή κωδικού ενεργοποίησης.

    45 €

  2. Μέσω ΕΕΤΤ. Μέσω εξυπηρέτησης δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό.
  3. :lol::lol:Κοίτα να δεις τι είχε γίνει, είχα ζητήσει από 24άρα γραμμή να πάω σε 100, αλλά ο ΟΤΕ είχε απαντήσει ότι δεν έχει διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου και έτσι ζήτησα ακύρωση, μετά από 1 μήνα μου έρχεται ρούτερ καινούριο, παίρνω τηλ και λέω ρε παιδιά έχω ζητήσει ακύρωση για την 100άρα, μου απαντάνε πράγματι ναι μείνετε ήσυχος δεν θα προχωρήσει. Τελικά ενεργοποιήθηκε και κάνω καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ ότι εγώ δεν πληρώνω για 100άρα γιατί έχω ζητήσει ακύρωση, τελικά η VODAFONE μου απάντησε στα πλαίσια της καλής πίστης μου αφήνει την κατοστάρα στην τιμή 24άρας. Για το VODAFONE TV+SPORTS στο περιγράφω παραπάνω τι έγινε και πως το πήρα σχεδόν δωρεάν. Τέλος επειδή τον τελευταίο καιρό με έχει τρελάνει σε τεχνικά προβλήματα έκανα πάλι καταγγελία και μου έστειλε χαρτί ότι όποτε θελήσω μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα συμβολαίου. Αλλά εννοείτε δεν θα φύγω γιατί που θα βρω κατοστάρα και νόβα στα 25€. :p Συνοπτικά να πω ότι μέσω Ε.Ε.Τ.Τ η VODAFONE είναι διαμάντι, μέσω εξυπηρέτηση πελατών άστα να πάνε.
  4. Χα,χα,χα όχι εντάξει, απλά η VODAFONE άμα κάνεις καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ δίνει γενναίες προσφορές, όσες φορές προσπάθησα με την εξυπηρέτηση δε τα βρήκαμε. Για παράδειγμα στην VODAFONE TV + SPORTS όταν την έβαλα πριν 3 μήνες το έβαλα για να παρακολουθώ λίγο (δεν είμαι τόσο πολύ ποδοσφαιρόφιλος) κάποια στιγμή που έπαιζε ο ΠΑΟΚ στην τούμπα δεν το είχε η NOVA αλλά το ΠΑΟΚ TV. Πήρα ανάποδες λοιπόν και τους είπα ότι από την στιγμή που λέτε ότι τα κανάλια της NOVA μεταδίδουν αποκλειστικά την superliga γιατί να πληρώσω το ΠΑΟΚ TV για να δω ΠΑΟΚ; (Το έπαιξα ότι είμαι φανατικός Παοκτζής) έλεγαν τα δικά τους. Καταγγελία λοιπόν στην Ε.Ε.Τ.Τ για παραπλάνηση προϊόντος να το τσάμπα το VODAFONE TV.
  5. Εγώ προσωπικά έχω FIBER 100, 360' προς κινητά και διεθνή σταθερά, απεριόριστα σταθερά Ελλάδας + Vodafone Tv μαζί με NOVA στα 25€ τελική. Βέβαια μετά από πολύ προσπάθεια.
  6. Εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους.
  7. Για τις 2 γραμμές στα 17€ είχα έκπτωση 65% στο οποίο τους είπα μαχαίρι ότι αν ανέβει και 1€ έφυγα. Με λίγο δυσκολία το δέχτηκαν. Για το FIBER 100 το είχα 25,50€ έκπτωση δηλαδή 55% και έβαλα VODAFONE TV + NOVA και το πήγε 41,50€ μου έκαναν λέει έκπτωση 65% εγώ όμως είδα στην ιστοσελίδα τους σήμερα ότι το FIBER 100+ πλήρες VODAFONE TV 43.50€. Νομίζω με έριξαν στο FIBER.
  8. Ανανέωσα και τις 3 γραμμές μου στην Vodafone, Επιτέλους χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Για τις 2 γραμμές μου στα 17€ με ίντερνετ στα 24 και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 300 λεπτά προς κινητά. Και στην άλλη γραμμή μου 100mbps, απεριόριστα σταθερά Ελλάδας, 360 λεπτά κινητά και διεθνή, και το Vodafone TV + NovaSports τελική τιμή μαζί με φόρους 41.50€ Νομίζω ήταν τίμιο Deal.
  9. Ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Άρα τα ΙΕΚ δεν είναι μέσα στις προϋποθέσεις.
  10. Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω για φοιτητική πιστωτική πιάνετε οι σπουδές σε δημόσιο ΙΕΚ;
  11. Δεν νομίζω, εμένα στην ανάλυση δεν μου το έχει χρεώσει. Δεν μπορεί να το χρεώσει γιατί είναι 10 ψηφία και όχι 5ψήφιο. Μη πως δεν έχεις χρόνο προς σταθερά; που δεν νομίζω.
  12. Άρθρο εννοώ το όλο θέμα που άνοιξε ο φίλος γύρω από το Voip.
  13. Εξαιρετικό άρθρο - οδηγός. Προσωπικά για εμένα το voip ήταν και θα είναι θησαυρός. Έπαιξα πολλές φορές σε τηλεπαιχνίδια με πενταψηφια σχεδόν τσάμπα, οφείλω να πω ότι έβγαλα ψωμί και το εκτίμησα πολύ. Όσοι ανακαλύψουν την μαγεία του voip και τις δυνατότητες του δύσκολα θα το αποχωριστούν.
  14. Μπράβο φίλε μου. Σε νιώθω ήμουν ο πρώτος στον πρώτο διαγωνισμό του myphone, που είχα κερδίσει ένα PS VITA. Σε νιώθω
  15. Πολύ σωστά τα λες, αν και με τον νέο νόμο της ΕΕΤΤ απαγορεύεται να παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορα, εγώ πάλι έχω 100mbps με πραγματική 9999/99999. Προς κινητά και διεθνή 360 λεπτά και απεριόριστα σταθερά Ελλάδος στα 24€ αλλά έδωσα μεγάλη μάχη για αυτή την τιμή στην Vodafone.
  16. Νέα ενημέρωση: Δεν την νοιάζει την WIND ο νέος κανονισμός τον έχει γραμμένο! Έκανα καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Δεν κάνει διακοπή με φαξ με τίποτα.
  17. Στο κομμάτι (Ο συνδρομητής μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση, είτε στα καταστήματα του παρόχου, είτε με αποστολή επιστολής/τηλεομοιοτυπίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παροχή υπηρεσιών πρέπει να διακόπτεται εντός δύο εργάσιμων ημερών για την κινητή τηλεφωνία και οχτώ για τη σταθερή (εκτός εάν ο καταναλωτής έχει ζητήσει συγκεκριμένη ημερομηνία). Η WIND (και καλά) δεν έχει ενημέρωση, και κάλεσα και επικαλέστηκα τον συγκεκριμένο νόμο και αρνείται την διακοπή συμβολαίου με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  18. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής, εδώ και αρκετό διάστημα έχω ανακαλύψει τρύπα από άλλες εταιρίες σταθερής και κινητής και από την Cosmote να καλείς 11888-11889- και γενικά πενταψήφια προς το πρόθεμα 11 με αστική χρέωση, ρε παιδιά επικοινώνησα αρκετές φορές και το ανάφερα (Φυσικά όχι πως γίνεται) και εννοείται με συνέδεσαν με Κάιρο. Μιλάμε για απαξίωση. Η απώλεια των κερδών είναι τεράστια. Αφήστε το 11880 κοιμούνται όρθιοι. Η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στο 11880. Η πρόταση μου ήταν να πάρω ένα κομμάτι ψωμί και ας κρατήσουν το φούρνο εκείνοι. Ούτε και απάντησαν ποτέ.
×
×
  • Create New...