Jump to content

akisbel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

akisbel's Achievements

  1. Καλησπέρα, Νέος κάτοχος του κινητού και μου φαίνεται πολύ αδύναμο στην φωτογραφία (το προηγούμενο μου mi mix 2s ήταν σαφώς καλύτερο). Έχει κάποιος άλλος την ίδια άποψη, ή να το στείλω για service;
  2. Καλησπέρα, Στις 22 Ιανουαρίου έμαθα ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε σε vdsl. Προσπάθησα να ρυθμίσω το router αλλά δεν μπορούσε να συγχρονηστεί σε vdsl ταχύτητα. Οι τεχνικοί μου είπαν θα το κοιτάξουν αλλά αντί να το φτιάξουν μου διέκοψαν εντελώς την πρόσβαση. Από τότε και μέχρι στιγμής δεν έχω Internet. Η δικαιολογία: Δώσαμε την βλάβη στον ΟΤΕ και αυτός δεν αποκρίνεται. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθώ πέρα από το να καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και τι μπορώ να διεκδικήσω ως αποζημίωση πέραν της επιστροφής του παγίου για τις μέρες που δεν έχω υπηρεσίες.
  3. Θέλει άλλο apk. Εγώ πριν κάνω την αναβάθμιση σε 5.8.6 (https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5959-5-8-6-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1) πήρα από το update.zip που βρήκα στο http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html το αρχείο system/priv-app/miui-camera.apk και το αντικατέστησα στην rom της αναβάθμισης. Έτσι η κάμερα δουλεύει μια χαρά και έχω τα πλεονεκτήματα της modded.
×
×
  • Create New...