Jump to content

RAVEN_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    533
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RAVEN_

  1. γεια σας παιδια. το θελω για δωρο,απο που να το παρω? kaizerhop ειναι καλο?
  2. παιδια τι sd card να παρω για το κινητο? τη καλητερη μαρκα και τη μεγαλητερη χωρητικοτητα που μπορω να βαλω,χωρις να κολλαει. το εχω αγαπησει ρε παιδια 🙂
  3. πως κοιταζουμε χρονο οθονης παιδια? οσο πιο πολυ,τοσο καλητερα?
  4. ειναι πολυ σπαστικη η δονηση αλλα ακομα εδω. κατι δε κανω σωστα το βρηκα........................... εφαρμογες-messenger-ειδοποιησεις-κατηγοριες ειδοποιησεων (τσεκαρουμε ενα,ενα, να φυγει η δονηση). επισης ρυθμισεις ειδοποιησεων εντος εφαρμογης ενα,ενα, να φυγει η δονηση). εχει και για αλλες εφαρμογες.
  5. σε ευχαριστω. ολες τις δονησεις τις εχω στο αθορυβο. κλησεων,συστηματος,ειδοποιησης. δε μπορω να καταλαβω τι φταιει.. εχω παρει και διαβαζω το θεμα απο αρχη πφφφ
  6. ρε παιδια πως στο καλο βγαινει η δονηση οταν σου στελνουν στο messenger? την εχω απεργοποιημενη απο το τηλ,δλδ στη μπαρα ειναι τερμα πισω. και απο το messenger το ιδιο απενεργοποιημενη. και οταν στελνουν,κανει δονηση και ηχο. επισης κατι που με ενοχλει ειναι οτι χτυπαει στα 2 πρωτα μηνυματα,οταν στελνουν σε messenger\vaiber. και μετα οσα και να στειλει το ιδιο ατομο,δεν χτυπαει ξανα μεχρι να το δω.
  7. δεν ισχυει οτι στρωνει η μπαταρια στις 3 πρωτες? σε ευχαριστω.
  8. παιδια το πηραααα 🙂 καθε συμβουλη,προταση δεκτη ειμαι πολυ χαρουμενη. εχω παθει σοκ γιατι ειχα xiaomi redmi note 5. απλα φοβαμαι οτι πρεπει να διαβασω το νημα γιατι ειμαι λιγο ασχετη. το εβαλα πρωτη φορτιση 6 ωρες,δε ξερω αν ακανα καλα??? και απο χθες στις 1 τη νυχτα που το εβγαλα απο τη φορτιση και του εβαλα sim μεχρι σημερα εχει παει 50% .με εξικονομιση ενεργειας και πολυ πειραγμα (ρυθμισεις,σεταρισμα κλπ) δε ξερω αν ειναι οκ αυτο.. ΜΓΔ φαση 😂
  9. στο eshop της samsung εχει απο το κινητο που θελω, μονο ενα κομματι τελευταιο εδω και πολλες μερες. μου ειπε ενας φιλος οτι μπορει ειναι κομματι που καποιος το πηρε και δε του αρεσε και να το εβαλαν εκει η γενικα να ειναι επιστροφη. γιατι το συγκεκριμενο ειναι σε ελλειψη απο black friday
  10. εμενα μου δειχνει ενα. υπαρχει σαν πιθανοτητα αυτο που ειπα?
  11. ρε παιδια στο eshop της samsung εχει μονο ενα κομματι τελευταιο. εδω και πολλες μερες. λετε να ειναι κομματι που καποιος το πηρε και δε του αρεσε και να το εβαλαν εκει?η γενικα να ειναι επιστροφη.μου κανει εντυπωση.
  12. και για οικονομια μπαταριας το βαζω στα 60hrtz? αν το λεω σωστα
  13. σας ευχαριστω. διαβασα οτι το Α52s θα εχει ακομα 3 αναβαθμισεις. δηλαδη μεχρι το 2024.αρα αυτο θα του δωσει ενα booster νεωτητας αν δε κανω λαθος 🙂 δεν ειμαι απαιτητικη. να φανταστειτε τωρα εχω,εδω και 4 χρονια, το xiaomi redmi note 5
  14. βρε παιδια για να μη καθομαι και διαβαζω απο αρχη,δε προλαβαινω πραγματικα,μπορειτε να μπου πειτε τωρα που εχετε το κινητο πολυ καιρο, ειναι καλο για την εξης ημερισια χρηση? social media messenger viber αρκετο σερφαρισμα, tik tok, you tube, που και που λιγο Spotify και λιγη ομιλια, καμια φωτο στη φυση και κανα βιντεο. αν ειναι καλο για τετοια χρηση, για να τα κανει ολα αυτα εχει την απαιτουμενη μπαταρια? θεωρειται παλιο κινητο πια? να περιμενω τα Α54 /Α74? τα κινητα τα κραταω 4,5 χρονια. δεν εχω τη πολυτελεια για λιγοτερο.
  15. σας ευχαριστω. μαλλον για το α52sθα παω. λετε να περιμενω το α54?
  16. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. κοιταζω στο σκρουτζ για samsung και θαβουν τις μπαταριες.. πιστευεις εχει καλη μπαταρια?
  17. Γεια σας. Εχω ενα xiaomi redmi note 5,τετραετιας. Το κινητο αργοπεθαινει μερα με τη μερα. Χρειαζομαι την βοηθεια σας,για να επιλεξω ενα κινητο συμφωνα με τις αναγκες μου. Δεν ειμαι απαιτητικη. Η χρηση που του κανω μεσα στη μερα ειναι social media messenger viber αρκετο σερφαρισμα, tik tok, you tube, που και που λιγο Spotify και λιγη ομιλια, καμια φωτο στη φυση και κανα βιντεο. ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο,για εμενα,ειναι η μπαταρια.. χρειαζομαι πολυ καλη μπαταρια για να κανω τα παραπανω. Να μη με αφηνει στη μεση της μερας. Μετα να ειναι γρηγορο, και να μη κολλαει.. Γενικα να μη βγαζει προβληματα γιατι τα κραταω 4 χρονια τα κινητα. Μετα η καμερα για φωτογραφιες και κανα βιντεο. τεινω προς μαρκα Samsung η xiaomi τιμη εως 400ε. πανω κατω. Στο skroutz που κοιταζω για samsung ολοι θαβουν τις μπαταριες.. τοσο χαλια ειναι? Να πω οτι το μονο κινητο που αγαπησα,ηταν το Samsung note 3. Απο εκει και μετα,για οικονομικους λογους αλλα και για καλη μπαταρια, ειχα το xiaomi redmi note 5.
  18. αυτο θα ειναι η απαντηση στις αλλες δυο καρτοκινητες?
  19. Γεια σας. Παρακαλω θα χρειαστω τη βοηθεια σας γιατι,πλεον,εχω χασει επεισοδια σχετικα με τη τεχνολογια 🙂 Εχω το xiaomi redmi note 5 εδω και 4 χρονια. Πριν ειχα samsung note 3. Η μεταβαση σε xiaomi δεν ηταν και πολυ ευχαριστη,ειχα αγαπησει το note. Το κινητο το χρησιμοποιω για σερφαρισμα,facebook,viber,messenger,spotify,youtube,φωτος/ videos, α και για τηλεφωνο 🙂 Με 200-250ε,αναζητω κινητο android, ας πουμε καινουριο release (2021-22) με 1 δαχτυλικο αποτυπωμα 2 να παιρνει καρτα μνημης 3 πολυ δυνατη μπαταρια 4 μεγαλη οθονη 5 αξιοπρεπη καμερα για φωτος και videos (μερα / νυχτα,slow motion) 6 να μη κολλαει στο σερφαρισμα και να μη κολλαει γενικα 7 να ακουω μουσικουλα (για επεξεργαστες,ram,κλπ δεν εχω ιδεα) Μαρκα θα προτειμουσα samsung. Αλλα.. αν υπαρχει κατι καλητερο απο samsung σε αυτα που ζηταω κανενα προβλημα.
  20. Γεια σας. Παρακαλω θα χρειαστω τη βοηθεια σας γιατι,πλεον,εχω χασει επισοδεια σχετικα με τη τεχνολογια 🙂 Εχω το xiaomi redmi note 5 εδω και 4 χρονια. Πριν ειχα samsung note 3. Η μεταβαση σε xiaomi δεν ηταν και πολυ ευχαριστη,ειχα αγαπησει το note. Το κινητο το χρισημοποιω για σερφαρισμα,facebook,viber,messenger,spotify,youtube,φωτος/ videos, α και για τηλεφωνο 🙂 Με 200-250ε,αναζητω κινητο android, ας πουμε καινουριο release (2021-22) με 1 δαχτυλικο αποτυπωμα 2 να παιρνει καρτα μνημης 3 πολυ δυνατη μπαταρια 4 μεγαλη οθονη 5 αξιοπρεπη καμερα για φωτος και videos (μερα / νυχτα,slow motion) 6 να μη κολλαει στο σερφαρισμα και να μη κολλαει γενικα 7 να ακουω μουσικουλα (για επεξεργαστες,ram,κλπ δεν εχω ιδεα) Μαρκα θα προτειμουσα samsung. Αλλα.. αν υπαρχει κατι καλητερο απο samsung σε αυτα που ζηταω κανενα προβλημα.
  21. τι ειναι το promo vouncer? μολις το ειδα
×
×
  • Create New...