Jump to content

GSan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GSan

  1. Σήμερα το παρέλαβα μαζί με μία θήκη iphone magsafe (λίγο ακριβή αλλά ευθυγραμμίζεται τέλεια με το powerbank). Thnx.
  2. Μετά απο πολλά χρόνια με Android (Galaxy A70 και Α13 5G τα τελευταία που είχα) αγόρασα το 13 pro max (128-sierra blue) πρίν απο λίγες μέρες. Δεν δυσκολεύτηκα να το σετάρω γιατί την φιλοσοφία την ήξερα πάνω-κάτω απο το macbook pro M1που πήρα πέρισυ οπότε το icloud υπήρχε οπότε σχεδόν όλα κατέβηκαν εγκατέστησα και τις εφαρμογές που χρειάζομαι και πήγαν όλα καλά. Η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα προηγούμενα τηλέφωνα είναι εμφανής. Επειδή είμαι καινούριος χρήστης της συγκεκριμμένης συσκευής διάβασα όλο το νήμα και ομολογώ ότι οι παρατηρήσεις και οι απορίες-απαντήσεις των μελών με βοήθησαν να κατανοήσω την φιλοσοφία της και σας ευχαριστώ γιαυτό. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ποιοτικό wireless charger-powerbank . Εχω δεί πολλούς αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου που ξέρει απο αυτά γιατί δεν ξέρω αν αυτοί που έχω δεί είναι αξιόπιστοι.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό γίνεται απόλες τις εφαρμογές που στέλνουν αυτά τα popup ακόμα και του συστήματος.
  4. Εχω ένα θεματάκι με το κινητό. Τώρα τελευταία τα μηνύματα απο μερικές εφαρμογές που παρουσιάζονται με μαύρο φόντο στο κάτω μέρος της συσκευής (π.χ όταν ανοίγω την εφαρμογή της Πειραιώς και παίρνω την ειδοποίηση : Caution Accecibilitty services are enabled ) το μήνυμα παραμένει στην οθόνη του κινητού για αρκετή ώρα πράγμα ενοχλητικό. Δεν θυμάμαι να πείραξα κάποια ρύθμιση . Χρησιμοποιώ το Microsoft launcher απο πέρυσι που το αγόρασα.
  5. Σε λειτουργία πτήσης η εφαρμογή της vodafone δεν δουλεύει (προφανώς υλοποιήθηκε με την φιλοσοφία ότι σε λειτουργία πτήσης δεν πρέπει να υπάρχει σύνδεση σε οποιοδήποτε δίκτυο ). Προσωπική μου γνώμη είναι αυτή.
  6. Σε Redmi 7 (δεν είναι root) ενεργοποιήθηκε το vowifi απο το chat (τους είχα πεί ότι έιχα το Ρ30) πρίν απο ένα μήνα περίπου. Το μήνυμα μου ήρθε την επόμενη αλλά είχε ενεργοποιηθεί μετά απο 20-30 λεπτά μετά την συνομιλία. Δοκίμασα κλήση σε λειτουργία πτήσης και όλα οκ (κανένα πρόβλημα με την ποιότητα). Το VoLTE δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα αλλά δεν με πολυενδιαφέρει προς το παρόν. Οι ρυθμίσεις στο κινητό μου έγιναν ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα στο παρόν νήμα (απο τον dialer του κινητού). Ενεργοποίησα την ρύθμιση "κατα προτίμηση wifi" ώστε να προτιμάει τα ασύρματα δίκτυα όταν έχω σύνδεση και δεν χάνω κλήση σχεδόν ποτέ. Κατέβασα και την εφαρμογή αλλά την απεγκατέστησα γιατί δεν χρειάζοταν.
  7. Οι Ινδοί είναι πολύ μπροστά . Εδώ οι εταιρείες μέχρι να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες είναι φέξε μου και γλύστρησα !!! Παρακάτω οι συσκευές που το υποστηρίζουν και διάφορες απλές οδηγίες : https://discover.vodafone.in/super-volte-4g-hd-voice-calls Στις Ινδίες όμως δυστυχώς .
  8. Καλησπέρα. Είχα συμβόλαιο με την Vodafone το οποίο και τήρησα μέχρι το τέλος. 2 μήνες πρίν λήξει πήγα σε κατάστημα της vodafone και δήλωσα ότι θα διακόψω στο τέλος του συμβολαίου. Η κοπέλα έκανε αυτό (προφανώς θέλω να πιστεύω) που έπρεπε να κάνει και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Πράγματι μου έστειλαν μήνυμα ότι βρίσκομαι σε διαδικασία διακοπής χωρίς όμως τηλεφωνική επικοινωνία. Μετά το "υποτιθέμενο" τέλος του συμβολαίου και αφού εχω εξωφλήσει και τον τελευταίο λογαριασμό ως εκ θαύματος η σύνδεση δεν είχε διακοπεί. Λιγες μέρες πριν την ημερομηνία της διακοπής ξαναπήγα στο κατάστημα όπου η κοπέλα μου επιβεβαίωσε ότι στις 5/1/18 η σύνδεση θα διακοπεί. Ομως μου έστειλαν καινούριο λογαριασμό. Ξανά στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθώ και η κοπέλα μου λέει ότι έπρεπε να είχα ξαναπάει στο κατάστημα. Διαμαρτυρήθηκα φυσικά με έντονο τρόπο γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό και ούτε έχω χρόνο. Με λίγα λόγια γίναμε μαλλιά-κουβάρια. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.
  9. Πως γίνεται όμως οι προσφορές που έχουν την καλύτερη (υψηλότερη απόδοση) να λείπουν απο τα ράφια? Τα ράφια δεν ήταν κενά απλά είχαν είχαν αντικατασταθεί απο άλλα προιόντα που δεν ήταν σε προσφορά ενώ αντίθετα τα προιόντα που έδιναν 15-30 λεπτά δεν έλειπαν. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά σε επαρχιακό (σε νησί) κατάστημα του Σκλαβενίτη αυτό παρατήρησα την εβδομάδα που πέρασε. Τα συγγεκριμμένα προιόντα που έλειπαν 2 μέρες πρίν υπήρχαν σε αφθονία (Planet).
  10. Τελικά πότε μηδενίζονται τα χρήματα που βάζουμε στο φοιτητικό? Είχα βάλει 10 ευρώ τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Οκτώβριο είχα υπόλοιπο αλλά έκανα ανανέωση άλλα 10 γιατί χρειάστηκα πολλά δεδομένα (GB) . Βασικά το χρησιμοποιώ μόνο για δεδομένα γιατί για τις εξερχόμενες κλήσεις χρησιμοποιώ κλώνο της Betamax .
  11. Οντως η Viva Wallet Card περνάει σχεδόν παντού και έχει πολύ χαμηλές (εως μηδενικές) χρεώσεις στην φόρτισή της. Προσωπικά όταν την φορτώνω μέχρι 300 ευρώ παίρνω voucher απο εκεί και πάνω δημιουργώ κωδικό που τον εξοφλώ σε viva wallet spot έστω και αν μου στοιχίζει 1 ευρώ. @theo1973 επειδή έχω την Leupay card θα ήθελα να μου απαντήσεις στο ερώτημά αν την υπηρεσία αυτή την θεωρείς αξιόπιστη.
  12. Mάλλον λάθος απο βιασύνη έκανες :) . Τεσπα αυτό το είχα διαβάσει κάποια στιγμή αλλά δεν ασχολούμαι με το στοίχημα και δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία. Αλλωστε η κάρτα μου είναι ταυτοποιημένη και θα πρέπει να ταυτοποιήσω άλλη σε άλλο όνομα για να το κάνω αλλά δεν θέλω να μπώ σε τέτοιες διαδικασίες. Οπως και ναχει thnx για τις οδηγίες που έδωσες .
  13. Η paysafe που αναφέρεις σε τι χρησιμεύει ?
  14. Τι εννοείς με αυτό ? Εχω μία ταυτοποιημένη .
  15. Εχει όμως και 4% προμήθεια όταν την φορτώνεις οπότε πιστεύω ότι ο theo1973 έχει απόλυτο δίκαιο. Ειναι εντελώς ασύμφορη.
  16. Σήμερα μου εγκρίθηκε και θα μου αποσταλλεί η κάρτα Skrill. Η πληρωμή της έγινε μέσω εμβάσματος απο Leupay. Στις επιλογές φόρτιση έχει μέσω Neteller , απο άλλη verified κάρτα και μέσω εμβάσματος. Δεν βλέπω πουθενά επιλογή για φόρτιση μέσω paysafe voucher ή με κάποιο άλλο voucher. Αν κάποιο μέλος ξέρει κάτι ή έχει εμπειρία θα του ήμουνα ευγνώμων να μου απαντήσει . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Προσωπικά πιστεύω ότι τα CC είναι ένα κόλπο των τραπεζιτών προκειμένου να κρατήσουν τα χρήματα στις τράπεζες τα οποία κάποια στιγμή θα φάνε. Το λέω αυτό γιατί δεν μπορεί να έχουν εγκλωβισμένα χρήματα συντάξεων, εφ άπαξ ,μισθών κλπ τα οποία είναι ήδη φορολογημένα άρα όχι παράνομα. Anyway επειδή το φόρουμ είναι τεχνολογικό δεν θα επεκταθώ πάνω σε αυτό. Ασχολήθηκα απο την πρώτη μέρα που επεβλήθηκαν τα CC ώστε να βρώ τις "τρύπες" που υπάρχουν και πράγματι τις βρήκα. Ο ένας τρόπος ήταν βάζοντας χρήματα σε μία ταυτοποιημένη money safe card (όταν έχω μετρητά) ή αγοράζοντας με χρεωστική απο περίπτερο και μετά βγάζοντάς τα έξω. Ομως αυτός ο τρόπος δεν συνέφερε καθόσον η συγκεκριμμένη κάρτα έχει προμήθεια 4% στο γέμισμα + 3% (αν θυμάμαι καλά) στο Paypal ώστε να τα μεταφέρω σε τράπεζα εξωτερικού +1,9% για το POS (δεν ήθελα να χρεωθεί ο περιπτεράς). Βρήκα όμως δεύτερο (δεν μπορώ δυστυχώς να τον αποκαλύψω) που μου στοιχίζει 3%. Κατάφερα σε 10 μέρες και έβγαλα εξω περίπου 10.000 (φορολογημένα φυσικά) . Εκανα μία κακία μετά όμως. Πήγα στον διευθηντή της τράπεζας και του ζήτησα τα χρήματά μου . Η απάντησή του ήταν φυσικά ότι δεν γίνεται. Του ζήτησα να δεί τον λογαριασμό μου όπου με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα χρήματα εξαφανίστηκαν. Απαίτησε να τα γυρίσω πίσω φυσικά απειλώντας με λες και ήταν δικά του. Μιλάμε για θράσσος. Τού έκανα την χαρακτηριστική "ελληνική" κίνηση (θα πάρετε τα @@ μου) και έφυγα. Ο τρόπος είναι απλός απλά λίγο ψάξιμο θέλει.
  18. Σήμερα πήρα μήνυμα ότι το lift lmits εγκρίθηκε. Στον λογαριασμό μου στο paypal δεν υπάρχουν πλέον τα μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απεριόριστο?
  19. Εκανα transfer 400 ευρώ (paypal σε paypal) ενώ είχα ελέγξει ότι είχα υπόλοιπο (recieve limit per year) 1180 ε euro. Μετά έκανα transfer 450 euro στην τράπεζα. Το tranfer είναι σε κατάσταση pending και πήρα το παραπάνω μήνυμα. Πριν απο μερικές μέρες ανέβασα τα δικαιολογητικά για lift limits το οποίο δεν έγινε ακόμα. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?
  20. Τελικά τα 20 ευρω προστέθηκαν στο υπόλοιπό μου πριν απο λίγο. Το πλήρωσα λίγο ακριβά (3 ευρώ) αλλά χαλάλι. Το μόνο που μου μένει πλέον είναι να γίνει το lift στο limit.
  21. Η SataBank στην Μάλτα είναι η τράπεζα και στο tariff το γράφει ξεκάθαρα "SEPA transfers 3,00 Euro" . Προφανώς είναι το ίδιο (3 Ευρώ) και για μεγαλύτερα ποσά ή για οποιοδήποτε ποσό.
  22. Εκανα το τεστ και έκανα tranfer απο τον λογαριασμό μου στο iban που μου βγάζει στο paypal 20 ευρώ χθές . Λογικά τα 20 ευρώ θα μου εμφανιστούν στο υπόλοιπο που έχω στο paypal αύριο ή μεθαύριο. Παρεπιμπτόντως 3 ευρώ προμήθεια μου πήρε η τράπεζα.
  23. Ποιά είναι η διαδικασία να προσθέσω χρήματα στο paypal υπόλοιπό μου απο λογαριασμό που έχω κάνει link ? Ο λογαριασμός είναι τράπεζας εξωτερικού και εντός ζώνης SEPA.
  24. Προσωπικά αν και είμαι παλιός χρήστης του paypal εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι υπάρχει το limit. Anyway πως θα ενημερωθώ αν έχει γίνει το lift limits? Θα πάρω κάποιο email ή θα πρέπει κάθε μέρα να επισκέπτομαι το paypal και να τσεκάρω το limit? Το ρωτάω επειδή πρέπει να κάνω μία μεγάλη αγορά μέσω paypal που ξεπερνάει κατα πολύ τα 2500 ευρώ και πρέπει να μεταφέρω τα χρήματα.
×
×
  • Create New...