kokkalhs Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Στο Π. Φάληρο δεν βλέπω ταχύτητα στο ιντερνετ πάνω από 9.30 Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Από χτες είμαι και γω πανευτυχής κάτοχος VDSL2 γραμμής. Περιοχή Νόμος 751, Πανόραμα Θεσσαλονίκης Προηγούμενη κατάσταση: ADSL2+, 5.500kbps down / 750kbps up Attenuation 45.9 Τώρα...Άς μιλήσει η εικόνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Στο site της vodafone αν βάλω το τηλέφωνο μου λέει πως ακόμα δεν μπορώ να βάλω vdsl. Αν βάλω του από κάτω μου που δεν είναι Vodafone λέει πως μπορεί να βάλει vdsl. Ενώ και οι δύο παμε στο ίδιο κέντρο που με βάση τον χάρτη του adslgr.com δίνει vdsl... Ξέρει κανείς τι παίζει? P.S. προτείνω ban στον προηγούμενο με τις ταχύτητες που ποσταρε. Ζηλεύω Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Στα συμβολαια κινητης η Vodafone καλει λιγο πριν την ληξη τους και κανει προσφορες για ανανεωση του συμβολαιου πανω-κατω στα λεφτα που πληρωνεις. Στο σταθερο παιζει τιποτα αντιστοιχο ή να ετοιμαζομαστε για φορητοτητα;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 σε μενα καναν αντιπρόταση, αφού εκανα αιτηση στη wind(οπου και πήγα) παραπανω παγιο+ λιγότερες υπηρεσιες(πχ μονο 60 λεπτα προς κινητα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 σε μενα καναν αντιπρόταση, αφού εκανα αιτηση στη wind(οπου και πήγα) παραπανω παγιο+ λιγότερες υπηρεσιες(πχ μονο 60 λεπτα προς κινητα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δηλαδη να μην περιμενω καποιο κινηση; Aκομα και οι τιμες στο site της βλεπω ειναι για νεους πελατες :mad: Δεν θελω να μπλεξω με φορητοτητες μιας και δεν ειναι στο ονομα μου αλλα στου πατερα μου, αρα η συννενοηση θα ειναι δυσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εμενα δε με καλεσαν παντως. μετα απο επικοινωνία μεσω fb(εγώ τους ενοχλησα) το μονο που μπορουσαν να κανουν ήταν να συνεχισει ιδια τιμη για αλλα 2 χρονια. δε με καλυπτε όμως(~24€, ενω στη wind εκλεισα με 21.50€) και προχωρησα σε φορητοτητα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εμενα δε με καλεσαν παντως. μετα απο επικοινωνία μεσω fb(εγώ τους ενοχλησα) το μονο που μπορουσαν να κανουν ήταν να συνεχισει ιδια τιμη για αλλα 2 χρονια. δε με καλυπτε όμως(~24€, ενω στη wind εκλεισα με 21.50€) και προχωρησα σε φορητοτητα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν δεν καλεσουν, θα τους καλεσω εγω λιγο πριν την ληξη. Εγω θελω να συνεχισω με την ιδια τιμη. Πληρωνω καπου στα 18,2€ με 5€ εκπτωση λογω συμβολαιου κινητης vodafone (κανονικα θα ηταν 23€ περιπου) Eυχαριστω για τις απαντησεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 κανα μηνα πριν ληξει κανε κινηση. αλλιω αν μπει το νεο παγιο(αρχικη τιμη του, εφοσον ληξει η προσφορα) θα τσουξει ο λογαριασμός. εγω αργησα να κανω φορητοτητα και τζαμπα θα πληρωσω εξτρα ευρω στο βοντα(πηγε το παγιο 40+€) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εμενα δε με καλεσαν παντως. μετα απο επικοινωνία μεσω fb(εγώ τους ενοχλησα) το μονο που μπορουσαν να κανουν ήταν να συνεχισει ιδια τιμη για αλλα 2 χρονια. δε με καλυπτε όμως(~24€, ενω στη wind εκλεισα με 21.50€) και προχωρησα σε φορητοτητα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και εγώ Vodafone, θέλω να πάω Wind. Τι πήρες με 21,50 και πως; (μιλάω μόνο για τηλεφωνία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δωρεάν τελη ενεργοποιησης, δώρο ταμπλετ(της πλακας), απεριόριστα σταθερα, 300 λεπτα προς κινητα,(αν θυμάμαι καλα αλλα 300 λεπτα προς κινητα wind) 1γβ δεδομενα σε εξτρα καρτα(για ταμπλετ/κινητο), 120 λεπτα σε καρτοκινητο f2go(ισχύει και για q), 24αρι νετ ΔΕ δινουν ρουτερ η προσφορα εγινε σε καταστημα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Thanks. Είναι η καλή προσφορά που έχουν για double play. Εγώ θέλω μόνο τηλέφωνο. Στο κατάστημα μου είπε, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 κανα μηνα πριν ληξει κανε κινηση. αλλιω αν μπει το νεο παγιο(αρχικη τιμη του, εφοσον ληξει η προσφορα) θα τσουξει ο λογαριασμός. εγω αργησα να κανω φορητοτητα και τζαμπα θα πληρωσω εξτρα ευρω στο βοντα(πηγε το παγιο 40+€) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπορείς να τους ζητήσεις να στο πιστώσουν εκείνες τις ημέρες που ήσουν με το υψηλό πάγιο (αφού είχες κάνει φορητότητα και περίμενες να αλλάξεις πάροχο αλλά τελικά δεν αλλάζεις). Αν δεν κινηθείς εσύ γενικά δεν του καίγετια καρφί και αν δεν δούνε φορητότητα συνήθως η προσφορά που σου κάνουν είναι χειρότερη απο οτι ήδη έχεις...Αλλά αν πέσει το χαρτάκι της φορητότητας τσουπ όλα αλλάζουν και καλύτρη τιμή γίνεται και ότι θέλεις σχεδόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 αλλαξα εταιρια (πηγα στη wind) καθως η βοντα δεν εκανε καλη προσφορα ωστε να μεινω στο δικτυο της ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 αλλαξα εταιρια (πηγα στη wind) καθως η βοντα δεν εκανε καλη προσφορα ωστε να μεινω στο δικτυο της ;) Αν θες ενημέρωσε μας για το πακέτο που πήρες και σε ποια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6930755#post6930755 στα 21,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Από ότι φαίνεται τελικά η τιμολογιακή πολιτική της voda είναι ...πολύπλοκη και συνοψίζεται στο: "ότι αρπάξουμε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω cyta σταθερή εδώ και 6 χρόνια. Έκανα αίτηση σε κατάστημα τις vodafone ξεχνώντας ότι έχω ακόμα κάποιους μήνες συμβόλαιο στην cyta. Με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά να παραμείνω σε αυτούς ή αλλιώς θα πληρώσω 140€ για το υπόλοιπο συμβόλαιο. Αυτό έγινε στις 4/10 το πρωί. Στις 4/10 το απόγευμα πήγα στην vodafone και ακύρωσα την αίτησή μου. Ο υπάλληλος έγραψε 5/10 στην αίτηση. Στις 7/10 μου έκανε την σύνδεση η vodafone. Όταν τους είπα ότι έχω κάνει αίτηση για ακύρωση μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει 3 μέρες πριν. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση στις 8/11. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γλυτώσω τα 140€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω cyta σταθερή εδώ και 6 χρόνια. Έκανα αίτηση σε κατάστημα τις vodafone ξεχνώντας ότι έχω ακόμα κάποιους μήνες συμβόλαιο στην cyta. Με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά να παραμείνω σε αυτούς ή αλλιώς θα πληρώσω 140€ για το υπόλοιπο συμβόλαιο. Αυτό έγινε στις 4/10 το πρωί. Στις 4/10 το απόγευμα πήγα στην vodafone και ακύρωσα την αίτησή μου. Ο υπάλληλος έγραψε 5/10 στην αίτηση. Στις 7/10 μου έκανε την σύνδεση η vodafone. Όταν τους είπα ότι έχω κάνει αίτηση για ακύρωση μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει 3 μέρες πριν. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση στις 8/11. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γλυτώσω τα 140€? Κανείς νόμος δεν αναφέρει για 3 ημέρες πριν. Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 μέρες μετά την υπογραφή και πριν ενεργοποιηθούν πλήρως οι υπηρεσίες vodafone. Επομένως δεν έπρεπε η voda να σε ενεργοποιήσει. Άρα, ατελώς και αδικαιολογητος μπορείς ανά πάσα στιγμή να φύγεις από vodafone και να επιστρέψεις cyta. Μάλλον τα γλυτώνεις τα λεφτά. Πες μας ποτέ υπεγραψες με vodafone. Ελπίζω να έχεις κρατήσει αποδεικτικά αποστολής της αιτησης ακύρωσης Edited October 24, 2016 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω cyta σταθερή εδώ και 6 χρόνια. Έκανα αίτηση σε κατάστημα τις vodafone ξεχνώντας ότι έχω ακόμα κάποιους μήνες συμβόλαιο στην cyta. Με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά να παραμείνω σε αυτούς ή αλλιώς θα πληρώσω 140€ για το υπόλοιπο συμβόλαιο. Αυτό έγινε στις 4/10 το πρωί. Στις 4/10 το απόγευμα πήγα στην vodafone και ακύρωσα την αίτησή μου. Ο υπάλληλος έγραψε 5/10 στην αίτηση. Στις 7/10 μου έκανε την σύνδεση η vodafone. Όταν τους είπα ότι έχω κάνει αίτηση για ακύρωση μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει 3 μέρες πριν. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση στις 8/11. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γλυτώσω τα 140€? Έκανα λάθος, δεν πρόσεξα ότι έκανες την αίτηση σε κατάστημα Vodafone... Τώρα σκούρα τα πράγματα... Edited October 24, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά μην πετατε μαργαριταρια! Βάσει νομοθεσίας, εμπρόθεσμη αίτηση ακυρωσης είναι όταν υποβάλλεται 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης. Άρα, εφόσον η vodafone ειδοποίησε, είναι νομιμη, αν όχι, καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά μην πετατε μαργαριταρια! Βάσει νομοθεσίας, εμπρόθεσμη αίτηση ακυρωσης είναι όταν υποβάλλεται 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης. Άρα, εφόσον η vodafone ειδοποίησε, είναι νομιμη, αν όχι, καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, 14 μέρες περιθώριο για υπαναχώρηση έχεις αν κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά. Αν ισχύει αυτό, από τη στιγμή που πήγε σε κατάστημα Vodafone, από όσο γράφει, δεν πρέπει να έχει δικαίωμα υπαναχώρησης (πέραν των 3 ημερών για ακύρωση όπως ειπώθηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το δικαίωμα υπαναχώρησης το έχουμε σε περίπτωση εξ αποστάσεως σύναψη σύμβασης και ισχύει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παροχής υπηρεσιών από το νέο πάροχο. Αυτό δεν σημαίνει πως σβήνονται τυχόν ποινες. Πληρώνεις π.χ. πάλι τέλη ενεργοποίησης στο παλιό πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν και η cyta μου είπε ότι και 5 του μηνός που έκανα αίτηση για ακύρωση, μέχρι τις 7 μετράει που στο συνδέσανε μετράει 3 μέρες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts