Jump to content

gevkarinian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gevkarinian

  1. Καλημέρα παιδιά. Χθες μου ήρθε μήνυμα για 4gb ιντερνετ με 6€ και να ρωτήσω σε ένα κατάστημα wind. Ξέρει κανένας τι προσφορά είναι αυτή και τα 4gb για τι διάρκεια χρόνου είναι?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Μου έκανε μια καλή προσφορά η vodafone για σταθερή τηλεφωνία. Έχω cyta πολλά χρόνια όμως. Η διαδικασία ποιά είναι για να πάρω καλύτερη έκπτωση από την cyta? Αν υπογράψω τα συμβόλαια τις vodafone μπορώ να κάνω πίσω?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό εδώ και 4 μήνες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα τελευταία όμως νοιώθω πολύ αδύναμη την δόνηση. Από τις ρυθμίσεις δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το δω εκτός από το να το πάω στην samsung? Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?
  4. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Την άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
  5. Οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν και η cyta μου είπε ότι και 5 του μηνός που έκανα αίτηση για ακύρωση, μέχρι τις 7 μετράει που στο συνδέσανε μετράει 3 μέρες πριν.
  6. Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω cyta σταθερή εδώ και 6 χρόνια. Έκανα αίτηση σε κατάστημα τις vodafone ξεχνώντας ότι έχω ακόμα κάποιους μήνες συμβόλαιο στην cyta. Με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά να παραμείνω σε αυτούς ή αλλιώς θα πληρώσω 140€ για το υπόλοιπο συμβόλαιο. Αυτό έγινε στις 4/10 το πρωί. Στις 4/10 το απόγευμα πήγα στην vodafone και ακύρωσα την αίτησή μου. Ο υπάλληλος έγραψε 5/10 στην αίτηση. Στις 7/10 μου έκανε την σύνδεση η vodafone. Όταν τους είπα ότι έχω κάνει αίτηση για ακύρωση μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει 3 μέρες πριν. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση στις 8/11. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γλυτώσω τα 140€?
  7. Καλησπέρα παιδιά. Ο πατέρας μου είχε εταιρική σύνδεση στη vodafone με 3 νούμερα. Δυστυχώς απολύθηκε από την δουλειά του και τώρα πρεπει να κάνει άλλη σύνδεση. Ο ίδιος προτιμάει να τα κάνει καρτοκινητή αλλά στην cosmote του είπανε πως από την στιγμή που είχε κάνει σύνδεση δεν μπορεί να το γυρίσει σε κάρτα. Στέκει αυτό? Και κάτι άλλο. Μπορεί με φορητότητα να "εκβιάσει" τις εταιρίες για μια καλύτερη προσφορά? Και αν ναι, τι να προσέχει?
  8. Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση.
  9. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που να κάνει σε όλα τα samsung? Εγώ έχω και το j5 και το s3 mini.
  10. Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας για αγορά φορτιστή αμαξιού για το j5 μου. Έχω δει αυτά τα 2. http://www.e-shop.gr/samsung-car-charger-acadu10cbe-micro-usb-bulk-p-TEL.012463 http://www.e-shop.gr/lamtech-lam822130-car-charger-for-samsung-p-TEL.010898 Μπορείτε να μου προτείνετε πιο να αγοράσω για να μην μου χαλάσει την μπαταρία? Βλέπω διαφορά στο output στα mah. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο λόγο αυτό.
  11. Έχω λίγα προγράμματα. Messenger, Viber, Shazam, TubeMate, MyQ, Endomondo, Maps.Me. Facebook μπαίνω από browser.
  12. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας αναφέρω κάποια προβλήματα με το j5 που το έχω μια εβδομάδα να μου πείτε αν τα αντιμετωπίζετε και εσείς. 1. Όταν πατάω το home button για να ξεκλειδώσω την συσκευή, το ρολόι μετακινείτε πάνω δεξιά και ξαναγυρνάει στη θέση του. Άλλες φορές μου δίχνει την ώρα μερικά λεπτά πίσω και γυρνάει αμέσως στην κανονική ή ανεβαίνει ένα ένα τα λεπτά. Άλλαξα και θέμα μήπως φταίει αυτό αλλά μου κάνει το ίδιο. 2. Την πρώτη μέρα κόλησε όταν έκλεισα το ξυπνητήρι και αναγκάστικα να βγάλω την μπαταρία για να πάρει μπρός. 3. Άλλη φορά όταν έβγαλα την μπαταρία, ενώ ήταν στο 85%, μετά μου έδειχνε 64% και είχε κολλήσει εκεί μετά από πολύ χρήση 4. Μετά την φόρτιση από 100% με κανονική χρήση κατεβαίνει πολύ γρήγορα στο 90%. Μετά στρώνει. Η μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει όπως διάβαζα εδώ. Με κανονική χρήση(λίγο internet και viber) το πολύ να μου φτάσει 2 ημέρες.
  13. Καλημέρα παιδιά. Έχω 2 μέρες το κινητό. Σήμερα το πρωί όταν χτύπησε το ξυπνητήρι και το έκλεισα με το home button, το κινητό κόλλησε και μου έδειχνε μόνο τον φόντο. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Επίσης όταν πατάω το button για να δω την ώρα όταν βρίσκεται σε αναμονή μου δίχνει π.χ. 8:17 και κατευθείαν αλλάζει 8:25(που είναι η πραγματική ώρα). Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα που τρώει αυτά τα κολλήματα?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Τι μνήμη μου προτείνετε να βάλω? Τις samsung ή και με kingston θα είναι μια χαρα? Αυτή εδώ σας φένεται καλή? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916
  15. Παιδιά αξίζει να πάρω το δίκαρτο η το μονό? Την δεύτερη κάρτα μπορεί να μην την χρησιμοποιήσω και ποτέ. Έχουν διαφορές μεταξύ τους?
  16. Καλημέρα παιδιά. Λύστε μου μια απορία. Ποιά η διαφορά μεταξύ j500FN, j500FN LTE, J500F/DS και J500F LTE Dual? Και τι διαφορές έχει το απλό από το Duos? Εκτός απο την διπλή κάρτα?
  17. Γειά σας παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά που συζητάτε. Ενώ είχα καταλήξει στο j5 ο πωλητής στον Κωτσόβολο μου άλλαξε γνώμη λέγωντάς μου ότι κολάει και μου πρότεινε το Huawei p8 lite. Λόγω του ότι έχω το samsung s3 δεν θέλω να φύγω από samsung αλλά με χαλάει που κολάει λόγω μικρής ram(832mb ελεύθερα). Από την άλλη σκέφτομαι ότι ο πωλητής μπορεί να θέλει να μου πουλήσει το Huawei γι'αυτό μου το παρουσίασε καλύτερο απο το samsung. Διάβασα τα χαρακτηριστικά του huawei και να σας πω τι με χαλάει. Τα κάτω πλήκτρα στην οθόνη. Δεν βγαίνει η μπαταρία. Η κάμερα σε σύγκριση με τις samsung. Αλλά είναι πολύ όμορφο κινητό. Από την άλλη το j5 είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν θέλω να μου κολάει και δεν ξέρω κατά πόσο σε αυτήν την τιμή θα είναι καλό κινητό για samsung. Συμείωση ότο δεν παίζω παιχνίδια. Και κάποιο άλλο κινητό αν μπορείτε να μου προτείνετε μέχρι 170€.
  18. Καλησπέρα παιδιά. Τελικά με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά(16,90€). Μου ζήτησαν να ακυρώσω το αίτημα στη vodafone με το να πάω σε ένα κατάστημα. Να περιμένω λίγο για αντιπρόταση τις vodafone ή πρώτα πρέπει να πάω να ακυρώσω την αίτηση? Πιστεύεται ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη προσφορά? Να θυμίσω ότι αφορά για σταθερή γραμμή.
  19. Έκανα την αίτηση τελικά τηλεφωνικά. Δεν μου χρεώνουν την μεταφορά γραμμής και το router μου το δίνουν δωρεάν με χρυσηδάνειο. Την Δευτέρα θα μου φέρει ο courier το συμβόλαιο μαζί με το router. Από την cyta δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Τι να κάνω? Να καθηστερίσω τον courier μια μέρα ακόμα? Αν υπογράψω τα συμβόλαιο και πάρω το router και ταυτόχρονα μου κάνει η cyta καλήτερη πρόταση μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο τις vodafone? Με την vodafone μίλησα Πέμπτη βράδυ.
  20. Αυτά μου δίνανε με δωρεάν μεταφορά γραμμής και router. Τώρα στο ένα μαγαζί που ρώτησα θέλει +50€ και για τα δύο και στο άλλο μαγαζί +35€ για την μεταφορά και δώρο το router. Στη cyta πληρώνω 21€ αλλά μου έλειξε το συμβόλαιο και 7 χρόνια πελάτης δεν μου κάνουν κάτι καλύτερο και θέλω να τους πιέσω με την φορητότητα. Αν τα καταφέρω καλός αλλιώς θα πάω στη vodafone με λίγο παραπάνω γιατί έχω νευριάσει με την cyta. Πιστεύετε μπορώ να πιέσω την cyta έτσι?
  21. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω για σταθερή vodafone. Με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν ένα μήνα και μου κάνανε μια καλή προσφορά , αλλά λόγω του ότι είχα συμβόλαιο με τη cyta δεν μπορούσα να την δεχτώ. Τώρα που ψάχνω προσφορά το ένα κατάστημα μου κάνει έκπτωση και το άλλο κατάστημα άλλη. Ξέρετε πως μπορώ να τους κάνω να με πάρουν τηλέφωνο? Γιατί από ότι κατάλαβα απο εκεί θα μου κάνουν καλύτερη προσφορά.
  22. Καλησπέρα παιδιά. Έκανα αλλαγή Firmware του κινητού και έβαλα πάλι το 4.1.2 μιας και το 4.3 κολούσε πολύ. Το έκανα root και όλα καλά. Μπορείτε να μου πείτε όμως πως μπορώ να κλείσω το εικονίδιο που μου ζητάει Ενημέρωση λογισμικού?
  23. Μερικά όμως που δεν τα δείχνει στην διαχείρηση πως θα τα σβήσω?
  24. Ρε παιδιά μέσα από το X-plore πως μπορώ να δω τα θέματά μου?
  25. θέλω να κάνω update το n95 8gb αλλά δεν θέλω να χάσω την ταίνια spiderman που έχει μέσα το κινητό από την αρχή που το πήρα, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια λύση γνωρίζει κανείς?
×
×
  • Create New...