Jump to content

gevkarinian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gevkarinian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Χθες μου ήρθε μήνυμα για 4gb ιντερνετ με 6€ και να ρωτήσω σε ένα κατάστημα wind. Ξέρει κανένας τι προσφορά είναι αυτή και τα 4gb για τι διάρκεια χρόνου είναι?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Μου έκανε μια καλή προσφορά η vodafone για σταθερή τηλεφωνία. Έχω cyta πολλά χρόνια όμως. Η διαδικασία ποιά είναι για να πάρω καλύτερη έκπτωση από την cyta? Αν υπογράψω τα συμβόλαια τις vodafone μπορώ να κάνω πίσω?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό εδώ και 4 μήνες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα τελευταία όμως νοιώθω πολύ αδύναμη την δόνηση. Από τις ρυθμίσεις δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το δω εκτός από το να το πάω στην samsung? Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?
  4. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Την άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
  5. Οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν και η cyta μου είπε ότι και 5 του μηνός που έκανα αίτηση για ακύρωση, μέχρι τις 7 μετράει που στο συνδέσανε μετράει 3 μέρες πριν.
  6. Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω cyta σταθερή εδώ και 6 χρόνια. Έκανα αίτηση σε κατάστημα τις vodafone ξεχνώντας ότι έχω ακόμα κάποιους μήνες συμβόλαιο στην cyta. Με πήρε η cyta και μου έκανε καλύτερη προσφορά να παραμείνω σε αυτούς ή αλλιώς θα πληρώσω 140€ για το υπόλοιπο συμβόλαιο. Αυτό έγινε στις 4/10 το πρωί. Στις 4/10 το απόγευμα πήγα στην vodafone και ακύρωσα την αίτησή μου. Ο υπάλληλος έγραψε 5/10 στην αίτηση. Στις 7/10 μου έκανε την σύνδεση η vodafone. Όταν τους είπα ότι έχω κάνει αίτηση για ακύρωση μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει 3 μέρες πριν. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση στις 8/11. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γλυτώσω τα 140€?
  7. Καλησπέρα παιδιά. Ο πατέρας μου είχε εταιρική σύνδεση στη vodafone με 3 νούμερα. Δυστυχώς απολύθηκε από την δουλειά του και τώρα πρεπει να κάνει άλλη σύνδεση. Ο ίδιος προτιμάει να τα κάνει καρτοκινητή αλλά στην cosmote του είπανε πως από την στιγμή που είχε κάνει σύνδεση δεν μπορεί να το γυρίσει σε κάρτα. Στέκει αυτό? Και κάτι άλλο. Μπορεί με φορητότητα να "εκβιάσει" τις εταιρίες για μια καλύτερη προσφορά? Και αν ναι, τι να προσέχει?
  8. Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση.
  9. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που να κάνει σε όλα τα samsung? Εγώ έχω και το j5 και το s3 mini.
  10. Καλημέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας για αγορά φορτιστή αμαξιού για το j5 μου. Έχω δει αυτά τα 2. http://www.e-shop.gr/samsung-car-charger-acadu10cbe-micro-usb-bulk-p-TEL.012463 http://www.e-shop.gr/lamtech-lam822130-car-charger-for-samsung-p-TEL.010898 Μπορείτε να μου προτείνετε πιο να αγοράσω για να μην μου χαλάσει την μπαταρία? Βλέπω διαφορά στο output στα mah. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο λόγο αυτό.
  11. Έχω λίγα προγράμματα. Messenger, Viber, Shazam, TubeMate, MyQ, Endomondo, Maps.Me. Facebook μπαίνω από browser.
  12. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας αναφέρω κάποια προβλήματα με το j5 που το έχω μια εβδομάδα να μου πείτε αν τα αντιμετωπίζετε και εσείς. 1. Όταν πατάω το home button για να ξεκλειδώσω την συσκευή, το ρολόι μετακινείτε πάνω δεξιά και ξαναγυρνάει στη θέση του. Άλλες φορές μου δίχνει την ώρα μερικά λεπτά πίσω και γυρνάει αμέσως στην κανονική ή ανεβαίνει ένα ένα τα λεπτά. Άλλαξα και θέμα μήπως φταίει αυτό αλλά μου κάνει το ίδιο. 2. Την πρώτη μέρα κόλησε όταν έκλεισα το ξυπνητήρι και αναγκάστικα να βγάλω την μπαταρία για να πάρει μπρός. 3. Άλλη φορά όταν έβγαλα την μπαταρία, ενώ ήταν στο 85%, μετά μου έδειχνε 64% και είχε κολλήσει εκεί μετά από πολύ χρήση 4. Μετά την φόρτιση από 100% με κανονική χρήση κατεβαίνει πολύ γρήγορα στο 90%. Μετά στρώνει. Η μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει όπως διάβαζα εδώ. Με κανονική χρήση(λίγο internet και viber) το πολύ να μου φτάσει 2 ημέρες.
  13. Καλημέρα παιδιά. Έχω 2 μέρες το κινητό. Σήμερα το πρωί όταν χτύπησε το ξυπνητήρι και το έκλεισα με το home button, το κινητό κόλλησε και μου έδειχνε μόνο τον φόντο. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Επίσης όταν πατάω το button για να δω την ώρα όταν βρίσκεται σε αναμονή μου δίχνει π.χ. 8:17 και κατευθείαν αλλάζει 8:25(που είναι η πραγματική ώρα). Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα που τρώει αυτά τα κολλήματα?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Τι μνήμη μου προτείνετε να βάλω? Τις samsung ή και με kingston θα είναι μια χαρα? Αυτή εδώ σας φένεται καλή? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916
  15. Παιδιά αξίζει να πάρω το δίκαρτο η το μονό? Την δεύτερη κάρτα μπορεί να μην την χρησιμοποιήσω και ποτέ. Έχουν διαφορές μεταξύ τους?
×
×
  • Create New...