Jump to content

kokkalhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    395
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kokkalhs

  1. kokkalhs

    iPhone X

    Λειτουργεί η e-sim σε αυτό το μοντέλο ?
  2. Οποίος μεταφερθεί από άλλο παροχό τα απεριόριστα θα είναι μόνο για τρις μήνες
  3. Ελαβα το μνήμα σε τρις αριθμούς κινητών cosmote και η απαίτηση ήταν ότι δεν εχω βάλει φραγή στα πενταψήφια κατι που ειναι ψεματα γιατι την εχω πατήσει άλλες δυο φορείς.
  4. Μεγάλη προσοχή ο COSMOTE ξανακάνει τις μα**κίες που έκανε πριν δυο χρόνια, στέλνει μήνυμα από πενταψήφιο 19545 για να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς χωρίς την συγκατάθεση σας και αδειάζει το υπόλοιπο σου. Προσπαθώ να μιλήσω εδώ και 2 ώρες με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά.
  5. kokkalhs

    iPhone X

    Τελικά εμείς θα την παρούμε την αναβάθμιση 15
  6. Σε λειτουργεία κάμερας η πίσω οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα, αντίθετα στην μπροστινή είναι όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι απο την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού που έκανα πριν 3 μέρες?
  7. kokkalhs

    iPhone 7

    πάτα και τα για 1/2 λεπτά ταυτόχρονα το πλήκτρο +για την φωνή και το πλήκτρο που ανοίγει/κλείνει από την άλλη πλευρά.
  8. kokkalhs

    iPhone 7

    Σταμάτησε να λειτουργεί, δεν ανάβει, δεν κάνει τίποτα υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταρία ?
  9. kokkalhs

    iPhone 7

    Μια χαρά πήρε την 14.5
  10. Την βοήθεια σας, στο τηλέφωνο (iPhone) του παιδιού μου εχω κάρτα sim Vodafone, θα μπορούσα να προσδέσω κάρτα e-sim Cosmote ? και αν το συνδυάσω από το πάσο του άλλου μου παιδιού τι θα κερδίσει σε χρώσεις και ίντερνετ ? Ευχαριστώ.
  11. kokkalhs

    iPhone 7

    Το πήγαμε στην 14 αλλά έχω την εντυπώσει ότι την μπαταρία την τρώει αέρας.
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ Άρχισαν πάλι τα sms με υψηλή χρέωση και με της ευλογίες της cosmote (γιατί αν ήθελαν δεν θα δεχόντουσαν τέτοιες εταιρίες που εξαπατούν και ΚΛΕΒΟΥΝ τον κόσμο). Το περίεργο είναι αν και είχα την φραγή σε 5ψηφια ως δια μαγιάς βγήκε και μου έφαγε την κάρτα των 12€ μόλις την έβαλα, φυσικά δεν είναι για τα ευρώ άλλα για τον τρόπο που τα ΚΛΕΒΟΥΝ
  13. kokkalhs

    iPhone 7

    Σε ευχαριστώ Τάσο, Στην document πρωτοπήγα και μετά έκανα ένα κύκλο στους υπολοίπους με την καθοδήγηση της apple. Τελικά εχτές μου απάντησαν από την Apple να το στείλω Αμερική! Αυτό με το αυτοκίνητο είναι ένα παράδειγμα, όταν μιλάμε για παγκόσμια εγγύηση εννοούμε παγκόσμια και χωρίς ψιλά γράμματα, θα έπρεπε η εταιρία να ενδιαφερθεί να μου επιδιόρθωση το πρόβλημα την στιγμή που δεν φταίω εγώ και όχι να μείνω δυο μίνες μέχρι τώρα χωρίς συσκευή. Όταν αγοράζεις ένα προϊών της APPLE σε αυτήν την τιμή εννοείτε ότι αγοράζεις και υπηρεσίες.
  14. kokkalhs

    iPhone 7

    H επικοινωνία έγινε και με την apple
  15. kokkalhs

    iPhone 7

    Πως είναι δυνατόν τηλέφωνο αγορασμένο από Αμερική και παρουσιάζει "No Service", που υπαρχή οδηγία ανακλήσεις, μέσα στα όρια της εγγύησις ενός έτους, να μην το αναλαμβάνει η εδώ στην Ελλάδα η Apple και να με στέλνει στην Αμερική για επισκευή ? Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο αγορασμένο στην Ιαπωνία να σου λέει η εδώ αντιπροσωπία να το πας για επισκευή εκεί που το πήρες και να φταίνε και οι ίδιοι για την βλάβη. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Παρακάτω η οδηγία της Apple iPhone 7 Repair Program for "No Service" Issues Apple has determined that a small percentage of iPhone 7 devices may show "No Service" in the status bar (even if cellular coverage is available), due to a component that has failed on the main logic board. These affected units were manufactured between September 2016 and February 2018 and sold in China mainland, Hong Kong, Japan, Macao, and the U.S. See below for iPhone 7 model numbers that are covered in this program. If your device exhibits the symptom described above, Apple will repair your device, free of charge. Your iPhone will be examined prior to any service to verify that it is eligible for this program. This program only applies to iPhone 7. Apple will be contacting customers via email who may have paid for a repair related to this issue to arrange for reimbursement. If you believe you paid for a repair related to this issue, and have not received an email from Apple by the end of March 2018, please contact Apple. Below are the three model numbers that are eligible for this program. You can find the model number on the back of your iPhone 7.
  16. kokkalhs

    iPhone 7

    Αντιπροσωπία στα Νότια για την επισκευή συσκευής που η αγορά της έγινε στην Αμερική και μέσα στην χρονική διάρκεια της εγγύησης (1 έτος) και σε καθεστώς ανακλήσεις (μοντέλο AI660) μου απάντησε ότι πρέπει να το στείλω εκεί που το αγόρασα. θα επαναίρθω !
×
×
  • Create New...