Jump to content

gogos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gogos7's Achievements

  1. Στην Q, όταν τρέχει Countdown, κάνεις ανανέωση υπολοίπου για 2 μήνες, με 8€ (παλαιότερα ήταν 6€). Στην Frog, πόσο είναι το ελάχιστο ποσό, για να μπορείς να διατηρείς το υπόλοιπο για 2 μήνες;
  2. Έχει αλλάξει κάτι στην ανανέωση; (Εκτός από το τέλος καρτ. 12% και το τέλος συναλλαγής 0,30€), γιατί σε ανανέωση 12€, έμειναν 1,30€ λιγότερα.
  3. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε όλα τα δελτία Τύπου, ή τις αλλαγές που γίνονται κάθε τρεις και λίγο. Το σωστό θα ήταν να ενημέρωναν, πριν κάνεις την ανανέωση: «Σας γνωστοποιούμε...... η διάρκεια μειώθηκε......» Γνωρίζεις από πριν και πράττεις. Όχι εξαπίνης, να ξεμένω με κάτι που δεν θέλω. Μου πέρασε από το μυαλό να ανοίξω case στο PayPal.
  4. Δύο μήνες έγινε η διάρκεια στο υπόλοιπο λογαριασμού; :wacko: Αναξιόπιστη η Wind. Δεν ντρέπονται καθόλου;
  5. Έχει λήξει το συμβόλαιο, είχα ρωτήσει πριν καιρό, και μου είχαν πει ότι γυρνάει σε VoIP. Δεν το ήθελα, και δεν προχώρησα. Μπορώ τώρα να κάνω ανανέωση, χωρίς να αλλάξει κάτι; (Γιατί πληρώνω αρκετά -> παλαιό συμβόλαιο).
  6. Πρόκειται ο Κωτσόβολος να φέρει το XZ1 Compact, να παίξει καμιά προσφορά, όπως βάζει και το «απλό» XZ1;
  7. Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό. Καλή τύχη.
  8. Στο 12200 (ενεργοποίηση πακέτων) υπήρχε στην επιλογή «2», πακέτο με 80 λεπτά ομιλίας προς όλους, με 3 ευρώ. Δεν υπάρχει πλέον. Ξέρει κανείς κάτι;
  9. ^^ Έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες στο thread, για δωρεάν χρόνο ομιλίας, με 6 ευρώ ανανέωση.
  10. Για ανανέωση κάτω των 10 ευρώ, δεν δίνει τίποτα δωρεάν χρόνο ομιλίας; Μόνο για πάνω από 10 ευρώ;
  11. Από 3 ευρώ, πήγε στα 4 ευρώ το πακέτο προς όλους. Να δω πόσοι θα φύγουνε, με ελαφρά πηδηματάκια (εμού συμπεριλαμβανομένου).
  12. Thanks. Είναι η καλή προσφορά που έχουν για double play. Εγώ θέλω μόνο τηλέφωνο. Στο κατάστημα μου είπε, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη προσφορά.
×
×
  • Create New...